אשכול המלפפונים / סגל - יהיה מחליף לפארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - יבוא או לא יבוא?

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2011, 15:47

Runner30 כתב:זה יפה שכולם מוכנית לביאת הלנגפורד.
יש באיזשהוא מקום חוות דעת אובייקטיבית על יכולותיו?
איך ההגנה שלו?
ולמה בכלל נזרק מחימקי?

האמת שכבר די עברנו את זה. אתה צודק בכך שהיכולת הנוכחית שלו מוטלת בספק, והשחרור שלו מחימקי לא לגמרי ברור.
יש שמועות שאומרות שהוא לא הסתדר עם המאמן, אבל זה לא נראה לי כמו משהו ודאי לגמרי. יש גם שמועות אחרות שאומרות שהבחור הגיע לתחילת העונה בחימקי,
כשהוא לחלוטין לא בכושר משחק.

אני אישית חושב שבהתבסס על הדברים שהוא הראה לנו בשנתיים האחרונות ביורוליג, וגם לפני כן, הוא שווה את ההשקעה, אם כי לא הייתי מוותר על בדיקת כשירות כללית.
לא היינו רוצים להיתפס עם שחקן לא מתאים שיתפוס מליון דולר מהתקציב (ואז מקהלת המבקרים, תהיה הראשונה שתבקר את ההנהלה, איך היא החתימה שחקן שמן שלא הכושר
על חוזה כ"כ גבוה, בלי אפשרות לצאת באצמע, כשהם עצמם כבר דוחפים להחתמה הזאת במשך חודש).

כנראה שנכון לעכשיו, הוא האופציה הטובה ביותר שיש, והוא באמת שחקן טוב שיכול לשדרג את מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 15:57

זה מה שפליקס ידידנו רשם עליו, אני מניח שהוא יודע קצת מאוהדים רוסים ברשת:
בואו ואספר לכם משהו על לאנגפורד.

כאשר סקאריולו אימן את חימקי, אז לא היתה שום בעיה עם לאנגפורד, עובדה שהאריכו לו את החוזה המאוד יקר שלו. סקאריולו הוא אולי לא המאמן הגדול באירופה, אבל הוא כן יודע לעבוד עם כוכבים גדולים (לא סתם הוא מאמן את נבחרת ספרד).

לעומת זאת, כאשר סקריולו עזב את חימקי, במקומו בא קורטינייטיס הליטאי. קורטינייטיס היה בזמנו שחקן ענק, אבל כמאמן אין לו נסיון גדול. הוא אף פעם לא אימן קבוצה עם כוכבים גדולים. מה גם, שכאשר אימן בליטא, שם כל אחד מכיר את שמו, השחקנים הצעירים ראו בו אייקון, והקשיבו לכל מילה שלו. לעומת זאת בחימקי יש כוכבים, שצריך לדעת איך לטפל בהם. השם קורטינייטיס לא ממש אומר משהו לשחקן אמריקאי כמו לאנגפורד. קורטינייטיס הוא גם מאמן מאוד קשוח, והוא לא יכל לסבול בקבוצה שחקן, שלא כל כך מקשיב לו.

לגבי לאנגפורד, הוא סלאשר נפלא, אתלט בחסד ושחקן שבמהלך הקריירה שיפר מאוד את הקליעה מבחוץ(שלא הייתה קיימת אצלו בכלל). שחקן אחד על אחד נפלא שיודע גם למסור. שומר מצויין שהזריזות והאתלטיות שלו מתאימות כמו כפפה לשיטות הלחץ של דייויד.
שחף

הודעהעל ידי Angelstrong » 21 אוקטובר 2011, 16:01

שחף כתב:זה מה שפליקס ידידנו רשם עליו, אני מניח שהוא יודע קצת מאוהדים רוסים ברשת:
בואו ואספר לכם משהו על לאנגפורד.

כאשר סקאריולו אימן את חימקי, אז לא היתה שום בעיה עם לאנגפורד, עובדה שהאריכו לו את החוזה המאוד יקר שלו. סקאריולו הוא אולי לא המאמן הגדול באירופה, אבל הוא כן יודע לעבוד עם כוכבים גדולים (לא סתם הוא מאמן את נבחרת ספרד).

לעומת זאת, כאשר סקריולו עזב את חימקי, במקומו בא קורטינייטיס הליטאי. קורטינייטיס היה בזמנו שחקן ענק, אבל כמאמן אין לו נסיון גדול. הוא אף פעם לא אימן קבוצה עם כוכבים גדולים. מה גם, שכאשר אימן בליטא, שם כל אחד מכיר את שמו, השחקנים הצעירים ראו בו אייקון, והקשיבו לכל מילה שלו. לעומת זאת בחימקי יש כוכבים, שצריך לדעת איך לטפל בהם. השם קורטינייטיס לא ממש אומר משהו לשחקן אמריקאי כמו לאנגפורד. קורטינייטיס הוא גם מאמן מאוד קשוח, והוא לא יכל לסבול בקבוצה שחקן, שלא כל כך מקשיב לו.

לגבי לאנגפורד, הוא סלאשר נפלא, אתלט בחסד ושחקן שבמהלך הקריירה שיפר מאוד את הקליעה מבחוץ(שלא הייתה קיימת אצלו בכלל). שחקן אחד על אחד נפלא שיודע גם למסור. שומר מצויין שהזריזות והאתלטיות שלו מתאימות כמו כפפה לשיטות הלחץ של דייויד.

nuff said
Angelstrong

ועכשיו כספי

הודעהעל ידי עפר » 21 אוקטובר 2011, 18:40

אין ברירה, התורכים הסיאו שחקנים , פרטיזן הביאה שחקנים וגם האיטלקים.
צריך את כספי עד סיום השביתה. אז הוא ושאר השחקנים שבקבוצות המתחרות במכבי יעזבו.
נכון שיש לו אופי בעייתי, נכון שזה לא פשוט לתמרן עם כל כך הרבה שחקנים אבל אין ברירה כרגע. הבית של מכבי קשה מאוד וכל עזרה תעזור.
הוא יכול לשחק בעמדה 3 , כאשר פניני מגבה אותו ואז סמית ולנגפורד יאישו את עמדה 2 פאפה ופרמר את עמדה 1
יוגב, בורשטיין ושאייר לא מתאימים ליורוליג. זה ברור לכולם.
עפר

Re: ועכשיו כספי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 אוקטובר 2011, 18:41

סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Dookie » 21 אוקטובר 2011, 18:44

אז לסיכומו של דיון - יבוא. אפשר לנעול.
תמונה
Dookie

Re: ועכשיו כספי

הודעהעל ידי עפר » 21 אוקטובר 2011, 18:45

החציל האצטקי כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/297/540.html?hp=3&cat=620&loc=57

השאלה הגדולה היא האם הכוונה היתה כספי או לנגפורד.
מכבע חייבת גם את כספי. אף אחד לא יודע מתי השביתה מסתיימת.
האם צריך להפסיד עוד פעם בכדי שיבינו שצריך גם את כספי כמו שהיה צריך להפסיד מול האיטלקים בכדי להבין שצריך את לנגפורד?
עפר

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 אוקטובר 2011, 18:47

אני נגד כספי, למען האמת. צריך לשים את הגבול איפשהו, וכשעמרי פוגע בכל כך הרבה שחקנים חשובים (סמית', פניני, בלו) וגם קצת פחות (בורשטיין) זו בעיה.
לנגפורד היה צעד מתבקש כי החבר'ה ששיחקו על העמדה שלו ביזו את הסמל. פניני, דייויד וסמית' בסה"כ עושים את עבודתם נאמנה, אין סיבה להנחית להם את כספי על הראש כעונש.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי עפר » 21 אוקטובר 2011, 18:54

מול האיטלקים לא הייתה תושבה לגלינרי, מול התורכים אין תשובה לאלייסובה.
אני לא טוען שזה קל ואני לא מתעלם מהבעיות שזה עלול ליצור אבל אין ברירה, למכבי יש בית סופר קשה וחייבים את כספי.
מי יודע מתי תסתיים העונה כלומר מתי נצטרך לשחק מול קבוצות מחוזקות בשחקנים שברך כלל לא משחקים ביורוליג
דמיין קו מהיר עם פרמר, לנגפורד וכספי. זה יכול להיות לוחץ שיזכיר את שנה שעברה.
עפר

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוקטובר 2011, 18:58

עפר כתב:מול האיטלקים לא הייתה תושבה לגלינרי, מול התורכים אין תשובה לאלייסובה.
אני לא טוען שזה קל ואני לא מתעלם מהבעיות שזה עלול ליצור אבל אין ברירה, למכבי יש בית סופר קשה וחייבים את כספי.
מי יודע מתי תסתיים העונה כלומר מתי נצטרך לשחק מול קבוצות מחוזקות בשחקנים שברך כלל לא משחקים ביורוליג
דמיין קו מהיר עם פרמר, לנגפורד וכספי. זה יכול להיות לוחץ שיזכיר את שנה שעברה.

על סמך מה החלטת שאין ברירה בדיוק?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 21 אוקטובר 2011, 19:04

יאללה לנעול.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי misha » 21 אוקטובר 2011, 19:07

ינעל אחרי שהעניין עם כספי יתבהר סופית. עוד יום -יומיים לא יהרגו אף אחד.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

לאנגפורד- ההחתמה האחרונה?

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 19:12

דייויד דיבר בזמנו על זה שחוץ מגארד נוסף מכבי תביא כנראה שחקן שיחליף את פארמר ברגע שהשביתה תסתיים. אני מניח שהרוב חושבים פה פרקינס אבל זה לא בטוח בכלל. מעבר לזה, סאגת כספי עדיין חיה ואני מקווה שמכבי לא תביא אותו כדי שלא ישחק בירושלים. הצעתי את ארויו אבל האמת שבמחשבה שנייה זה באמת יותר מידי אגו בקבוצה. עוד הצעות?
שחף

Re: לאנגפורד- ההחתמה האחרונה?

הודעהעל ידי ankram » 21 אוקטובר 2011, 19:14

שחף כתב:לא יודע למה ננעל ת'רד המלפפונים. דייויד דיבר בזמנו על זה שחוץ מגארד נוסף מכבי תביא כנראה שחקן שיחליף את פארמר ברגע שהשביתה תסתיים. אני מניח שהרוב חושבים פה פרקינס אבל זה לא בטוח בכלל. מעבר לזה, סאגת כספי עדיין חיה ואני מקווה שמכבי לא תביא אותו כדי שלא ישחק בירושלים. הצעתי את ארויו אבל האמת שבמחשבה שנייה זה באמת יותר מידי אגו בקבוצה. עוד הצעות?

כן , להשאר עם מה שקיים.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 אוקטובר 2011, 19:17

כבר אמרתי את זה קודם. יוגב הוא כנראה הפתרון שמכבי תביא בעמדה מספר אחת ביום שאחרי פארמר. מכבי כבר עשתה מעל ומעבר בצירוף של לנגפורד. לצרף עוד שחקן כשיש רכז כל כך איכותי בקבוצה (פאפאלוקאס) וגארד שכן יכול לקבל הזדמנות עם קצת פחות אחריות ולחץ על הכתפיים (יוגב) תהיה סתם טעות.

פרקינס זה סיפור אחר- צריך לבדוק את הכשירות שלו ואיך יוכל לחזור למכבי בלי שום קשר לצורך של מכבי בתחליף לפארמר ביום שאחרי סיום השביתה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 19:18

אני לא רואה את פאפס מחזיק כל כך הרבה משחקים רצוף. מה יקרה אם הוא יפצע?(טפו טפו טפו מלח מים מלח מים מלח מים חמסה חמסה חמסה) יוגב הוא בק-אפ מאוד רעוע לרמות האלה וראינו איך הוא נראה אתמול.
שחף

Re: אשכול המלפפונים / סגל - גם כספי רוצה לבוא

הודעהעל ידי Chen » 21 אוקטובר 2011, 19:26

מה התקציב הנותר ליום שאחרי פארמר? כרגע אפשר להיות רגועים אבל אי אפשר לדעת מתי תיגמר השביתה חח...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קודי » 21 אוקטובר 2011, 20:08

החציל האצטקי כתב:כבר אמרתי את זה קודם. יוגב הוא כנראה הפתרון שמכבי תביא בעמדה מספר אחת ביום שאחרי פארמר. מכבי כבר עשתה מעל ומעבר בצירוף של לנגפורד. לצרף עוד שחקן כשיש רכז כל כך איכותי בקבוצה (פאפאלוקאס) וגארד שכן יכול לקבל הזדמנות עם קצת פחות אחריות ולחץ על הכתפיים (יוגב) תהיה סתם טעות.

פרקינס זה סיפור אחר- צריך לבדוק את הכשירות שלו ואיך יוכל לחזור למכבי בלי שום קשר לצורך של מכבי בתחליף לפארמר ביום שאחרי סיום השביתה.

מסכים לחלוטין, לא צריך להשתולל ורק להחתים ולהחתים בלי הפסקה. אין שום סיבה להכניס לסגל שחקן כמו כספי שהעמדה שלו כל כך עמוסה וגם ביום שאחרי פרמאר לא הייתי ממהר. אפשר לתת צ׳אנס ליוגב, שעם סקורר איכותי לידו כמו שיש לו עכשיו בהחלט יכול להצליח ואפשר גם לראות מה קורה עם פרקינס. רק אם שני אלה לא יצליחו אז אפשר אולי לחושוב על חיזוק נוסף, אבל עוד חזון מועד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: לאנגפורד- ההחתמה האחרונה?

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2011, 21:25

שחף כתב:דייויד דיבר בזמנו על זה שחוץ מגארד נוסף מכבי תביא כנראה שחקן שיחליף את פארמר ברגע שהשביתה תסתיים. אני מניח שהרוב חושבים פה פרקינס אבל זה לא בטוח בכלל. מעבר לזה, סאגת כספי עדיין חיה ואני מקווה שמכבי לא תביא אותו כדי שלא ישחק בירושלים. הצעתי את ארויו אבל האמת שבמחשבה שנייה זה באמת יותר מידי אגו בקבוצה. עוד הצעות?

זה לא קצת מגוחך ששחקנים עדיין מאיימים על מכבי בעזרת מו"מ עם ירושלים? טל בורשטיין קיבל חוזה עתק ככה בזמנו ועכשיו כספי? זה לא 2007. פערי הרמות כל כך גדולים שירושלים מזמן לא מהווה "איום".
אני לא חושב שתהיה עונה ב- NBA, ולדעתי אי אפשר לוותר על שחקן כמו כספי, אבל אם בלאט לא רוצה, בטח שאין טעם להחתים אותו בשביל שלא ישחק בירושלים. זה בדיחה.
roy1000

Re: אשכול המלפפונים / סגל - גם כספי רוצה לבוא

הודעהעל ידי שחף » 21 אוקטובר 2011, 21:27

לדעתי זה יותר מידי שחקנים ומקור ליותר מידי צרות. משחק אחד שדייויד יעשה לו סדרת חינוך ויום אחרי גרינוולד מעלה כתבה עם מבחר הציטוטים של שמעון כספי. למה צריך את זה?
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot] ו־32 אורחים