21 אוקטובר 2011, 15:47
Runner30 כתב:זה יפה שכולם מוכנית לביאת הלנגפורד.
יש באיזשהוא מקום חוות דעת אובייקטיבית על יכולותיו?
איך ההגנה שלו?
ולמה בכלל נזרק מחימקי?
21 אוקטובר 2011, 15:57
בואו ואספר לכם משהו על לאנגפורד.
כאשר סקאריולו אימן את חימקי, אז לא היתה שום בעיה עם לאנגפורד, עובדה שהאריכו לו את החוזה המאוד יקר שלו. סקאריולו הוא אולי לא המאמן הגדול באירופה, אבל הוא כן יודע לעבוד עם כוכבים גדולים (לא סתם הוא מאמן את נבחרת ספרד).
לעומת זאת, כאשר סקריולו עזב את חימקי, במקומו בא קורטינייטיס הליטאי. קורטינייטיס היה בזמנו שחקן ענק, אבל כמאמן אין לו נסיון גדול. הוא אף פעם לא אימן קבוצה עם כוכבים גדולים. מה גם, שכאשר אימן בליטא, שם כל אחד מכיר את שמו, השחקנים הצעירים ראו בו אייקון, והקשיבו לכל מילה שלו. לעומת זאת בחימקי יש כוכבים, שצריך לדעת איך לטפל בהם. השם קורטינייטיס לא ממש אומר משהו לשחקן אמריקאי כמו לאנגפורד. קורטינייטיס הוא גם מאמן מאוד קשוח, והוא לא יכל לסבול בקבוצה שחקן, שלא כל כך מקשיב לו.
21 אוקטובר 2011, 16:01
שחף כתב:זה מה שפליקס ידידנו רשם עליו, אני מניח שהוא יודע קצת מאוהדים רוסים ברשת:בואו ואספר לכם משהו על לאנגפורד.
כאשר סקאריולו אימן את חימקי, אז לא היתה שום בעיה עם לאנגפורד, עובדה שהאריכו לו את החוזה המאוד יקר שלו. סקאריולו הוא אולי לא המאמן הגדול באירופה, אבל הוא כן יודע לעבוד עם כוכבים גדולים (לא סתם הוא מאמן את נבחרת ספרד).
לעומת זאת, כאשר סקריולו עזב את חימקי, במקומו בא קורטינייטיס הליטאי. קורטינייטיס היה בזמנו שחקן ענק, אבל כמאמן אין לו נסיון גדול. הוא אף פעם לא אימן קבוצה עם כוכבים גדולים. מה גם, שכאשר אימן בליטא, שם כל אחד מכיר את שמו, השחקנים הצעירים ראו בו אייקון, והקשיבו לכל מילה שלו. לעומת זאת בחימקי יש כוכבים, שצריך לדעת איך לטפל בהם. השם קורטינייטיס לא ממש אומר משהו לשחקן אמריקאי כמו לאנגפורד. קורטינייטיס הוא גם מאמן מאוד קשוח, והוא לא יכל לסבול בקבוצה שחקן, שלא כל כך מקשיב לו.
לגבי לאנגפורד, הוא סלאשר נפלא, אתלט בחסד ושחקן שבמהלך הקריירה שיפר מאוד את הקליעה מבחוץ(שלא הייתה קיימת אצלו בכלל). שחקן אחד על אחד נפלא שיודע גם למסור. שומר מצויין שהזריזות והאתלטיות שלו מתאימות כמו כפפה לשיטות הלחץ של דייויד.
21 אוקטובר 2011, 18:40
21 אוקטובר 2011, 18:44
21 אוקטובר 2011, 18:45
החציל האצטקי כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/297/540.html?hp=3&cat=620&loc=57
21 אוקטובר 2011, 18:47
21 אוקטובר 2011, 18:54
21 אוקטובר 2011, 18:58
עפר כתב:מול האיטלקים לא הייתה תושבה לגלינרי, מול התורכים אין תשובה לאלייסובה.
אני לא טוען שזה קל ואני לא מתעלם מהבעיות שזה עלול ליצור אבל אין ברירה, למכבי יש בית סופר קשה וחייבים את כספי.
מי יודע מתי תסתיים העונה כלומר מתי נצטרך לשחק מול קבוצות מחוזקות בשחקנים שברך כלל לא משחקים ביורוליג
דמיין קו מהיר עם פרמר, לנגפורד וכספי. זה יכול להיות לוחץ שיזכיר את שנה שעברה.
21 אוקטובר 2011, 19:04
21 אוקטובר 2011, 19:07
21 אוקטובר 2011, 19:12
21 אוקטובר 2011, 19:14
שחף כתב:לא יודע למה ננעל ת'רד המלפפונים. דייויד דיבר בזמנו על זה שחוץ מגארד נוסף מכבי תביא כנראה שחקן שיחליף את פארמר ברגע שהשביתה תסתיים. אני מניח שהרוב חושבים פה פרקינס אבל זה לא בטוח בכלל. מעבר לזה, סאגת כספי עדיין חיה ואני מקווה שמכבי לא תביא אותו כדי שלא ישחק בירושלים. הצעתי את ארויו אבל האמת שבמחשבה שנייה זה באמת יותר מידי אגו בקבוצה. עוד הצעות?
21 אוקטובר 2011, 19:17
21 אוקטובר 2011, 19:18
21 אוקטובר 2011, 19:26
21 אוקטובר 2011, 20:08
החציל האצטקי כתב:כבר אמרתי את זה קודם. יוגב הוא כנראה הפתרון שמכבי תביא בעמדה מספר אחת ביום שאחרי פארמר. מכבי כבר עשתה מעל ומעבר בצירוף של לנגפורד. לצרף עוד שחקן כשיש רכז כל כך איכותי בקבוצה (פאפאלוקאס) וגארד שכן יכול לקבל הזדמנות עם קצת פחות אחריות ולחץ על הכתפיים (יוגב) תהיה סתם טעות.
פרקינס זה סיפור אחר- צריך לבדוק את הכשירות שלו ואיך יוכל לחזור למכבי בלי שום קשר לצורך של מכבי בתחליף לפארמר ביום שאחרי סיום השביתה.
21 אוקטובר 2011, 21:25
שחף כתב:דייויד דיבר בזמנו על זה שחוץ מגארד נוסף מכבי תביא כנראה שחקן שיחליף את פארמר ברגע שהשביתה תסתיים. אני מניח שהרוב חושבים פה פרקינס אבל זה לא בטוח בכלל. מעבר לזה, סאגת כספי עדיין חיה ואני מקווה שמכבי לא תביא אותו כדי שלא ישחק בירושלים. הצעתי את ארויו אבל האמת שבמחשבה שנייה זה באמת יותר מידי אגו בקבוצה. עוד הצעות?
21 אוקטובר 2011, 21:27