זה הרי ברור שננצח בחמישי וגודס יישאר. אנחנו תמיד דוחים את הקץ. באופן כללי - יש בקבוצה שלנו חומר שחקנים שאפשר להוציא ממנו הרבה הרבה הרבה יותר.
אני לא מאשים את גודס - הוא פשוט לא מספיק טוב.
גודס לא הבעיה של מכבי, הוא רק התסמין. מי שחושב שגודס אחראי לבנייה של הקבוצה - טועה בגדול.
גודס לא אחראי להבאת עשירית מהשחקנים. פבראני? לא החתמה של גודס. רוצ'סטי? לא החתמה של גודס. פארמר? לא החתמה של גודס (אני לא אומר שאלה לא החתמות טובות, חלקן, אני רק אומר שאף אחד לא שאל את גודס איך הוא רוצה שהקבוצה תיראה). יבזורי? לא החתמה של גודס. גודס קיבל SMS כמו אחרון האוהדים, בכל החתמה כזאת. אז נכון, גודס לא מאמן טוב. לפחות לא עבור קבוצה כמו מכבי. והוא לא מנהל משחק טוב במיוחד, והכריזמה שלו נראית ככה:

. אבל הוא לא אשם שזה מה שההנהלה בחרה לנו לעונה הזאת. והוא לא אשם שלא נתנו לו את הקרדיט המינימלי בתור מאמן ראשי של קבוצה - בניית הקבוצה.
הבעיה עמוקה יותר - ניהול. ניהול מבוזר מדי, יותר מדי אנשים שיש להם דעה ומושכים בחוטים,
קשה להגיע להחלטות, וגם אלה שבסופו של דבר מקבלים את ההחלטות אלה אנשים שההבנה המקצועית שלהם שקולה להבנה המקצועית של מוכר תירס. אלה צריכים ללכת. אחד כבר הלך (דני שובבני).
השני חייב ללכת דחוף (ניקולה). הם אלה שבנו את הקבוצה הכל כך לא מאוזנת הזאת, וכמו שכבר אמרתי בחודש אוגוסט - בניה לא אחראית. ולהלן התוצאות. ברגע ששניהם יעזבו - שהוותיקים יקחו פיקוד על הספינה הטובעת הזאת, ויעשו מהפכה. שיביאו אנשי מקצוע חזקים למועדון. דן שמיר - בחירה שגויה. לא ישנה כלום. זה גודס 2. אנשים חזקים כמו
פיני\ארז\מאמן מחו"ל. ואפילו GM אם בא להם להוסיף תקן למשרה המקוללת הזאת - רק כדאי שיהיה איש מקצוע חזק ובכיר.