סקר- האם יפטרו את גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

האם גודס יפוטר?

כן- שומעים את הקולות
4
17%
לא- אין מה לשמוע
7
30%
מחכים לחמישי
12
52%

סך הכול הצבעות : 23

Re: סקר- האם יפטרו את גודס

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2015, 06:01

קובי כתב:מה כבר עשית מאיבנוביץ'? לא מדובר בפופוביץ', או פיל ג'קסון... כולה פאקינ' איבנוביץ'. אני מצטער לומר, אבל יש כאן הגזמות פרועות של אנשים... בכל זאת מדובר במשרה יוקרתית, במאמן מכבי ת"א ובעידן שבו הכסף הוא מהות הכל.
אין הרבה מאמנים שהסתובבו באירופה, שיגידו לא למכבי. חלאס עם השטויות...

קובי, אל תזלזל באיבנוביץ'. הוא לא איזה מאמן צעיר שיגיע למכבי לא משנה מה. הוא עשה דבר או שניים באירופה והוא לא יגיע לכישלון בטוח. בשביל שהסגל הזה יוכל להצליח, אתה חייב ביגמן הגנתי, וזה דבר יקר. אז כן, לאמן במכבי זה משרה יוקרתית, אבל אם לא נותנים לך את הכלים להצליח, עדיף לך לשבת בצד ולא להרוס לעצמך את המוניטין.

בין אם אתה מדבר על איבאנוביץ' או קזלאוסקס, שניהם ידרשו תנאים להצלחה וזה כולל עוזרי מאמן נורמליים וחילופי שחקנים.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2015, 06:07

שמעון אומר שלא צפויים שינויים בצוות המקצועי, כלומר, אפילו לא צרוף של דן שמיר כרגע. כנראה שגודס מקבל הזדמנות נוספת מול ססארי.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 26 אוקטובר 2015, 07:11

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:ערוץ הספורט מעלים ספקולציה שניקולה יהיה מאמן "זמני". רק בשביל הצחוקים הייתי רוצה לראות את זה קורה כשפיני מפרשן...

40 דקות של OPEN לבנדר. יהיה משעשע.

:D
זה מצחיק
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 26 אוקטובר 2015, 07:17

roy1000 כתב:
קובי כתב:מה כבר עשית מאיבנוביץ'? לא מדובר בפופוביץ', או פיל ג'קסון... כולה פאקינ' איבנוביץ'. אני מצטער לומר, אבל יש כאן הגזמות פרועות של אנשים... בכל זאת מדובר במשרה יוקרתית, במאמן מכבי ת"א ובעידן שבו הכסף הוא מהות הכל.

קובי, אל תזלזל באיבנוביץ'. הוא לא איזה מאמן צעיר שיגיע למכבי לא משנה מה. הוא עשה דבר או שניים באירופה והוא לא יגיע לכישלון בטוח. בשביל שהסגל הזה יוכל להצליח, אתה חייב ביגמן הגנתי, וזה דבר יקר. אז כן, לאמן במכבי זה משרה יוקרתית, אבל אם לא נותנים לך את הכלים להצליח, עדיף לך לשבת בצד ולא להרוס לעצמך את המוניטין.

בין אם אתה מדבר על איבאנוביץ' או קזלאוסקס, שניהם ידרשו תנאים להצלחה וזה כולל עוזרי מאמן נורמליים וחילופי שחקנים.

אתה קבעת שזה כישלון בטוח אני חושב שעם מאמן אחר וצירוף גבוה סביר במקום פבראני, ורנדל שיהיה בריא אז אנחנו קבוצה טובה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מני » 26 אוקטובר 2015, 08:00

גודס צופה יותר מידי בסדרה "המתים המהלכים" במקום להתרכז באימון.

גודס: "נראינו כמו זומבים על המגרש" ,מכבי באימון: אצל גודס

wd.jpg
wd.jpg (9.69 KiB) נצפה 1626 פעמים
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 אוקטובר 2015, 08:02

המצב של לימבו כמו היום זה הגרוע ביותר לקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Number8 » 26 אוקטובר 2015, 08:46

זה הרי ברור שננצח בחמישי וגודס יישאר. אנחנו תמיד דוחים את הקץ. באופן כללי - יש בקבוצה שלנו חומר שחקנים שאפשר להוציא ממנו הרבה הרבה הרבה יותר.
אני לא מאשים את גודס - הוא פשוט לא מספיק טוב. גודס לא הבעיה של מכבי, הוא רק התסמין. מי שחושב שגודס אחראי לבנייה של הקבוצה - טועה בגדול. גודס לא אחראי להבאת עשירית מהשחקנים. פבראני? לא החתמה של גודס. רוצ'סטי? לא החתמה של גודס. פארמר? לא החתמה של גודס (אני לא אומר שאלה לא החתמות טובות, חלקן, אני רק אומר שאף אחד לא שאל את גודס איך הוא רוצה שהקבוצה תיראה). יבזורי? לא החתמה של גודס. גודס קיבל SMS כמו אחרון האוהדים, בכל החתמה כזאת. אז נכון, גודס לא מאמן טוב. לפחות לא עבור קבוצה כמו מכבי. והוא לא מנהל משחק טוב במיוחד, והכריזמה שלו נראית ככה: :| . אבל הוא לא אשם שזה מה שההנהלה בחרה לנו לעונה הזאת. והוא לא אשם שלא נתנו לו את הקרדיט המינימלי בתור מאמן ראשי של קבוצה - בניית הקבוצה. הבעיה עמוקה יותר - ניהול. ניהול מבוזר מדי, יותר מדי אנשים שיש להם דעה ומושכים בחוטים,
קשה להגיע להחלטות, וגם אלה שבסופו של דבר מקבלים את ההחלטות אלה אנשים שההבנה המקצועית שלהם שקולה להבנה המקצועית של מוכר תירס. אלה צריכים ללכת. אחד כבר הלך (דני שובבני).
השני חייב ללכת דחוף (ניקולה). הם אלה שבנו את הקבוצה הכל כך לא מאוזנת הזאת, וכמו שכבר אמרתי בחודש אוגוסט - בניה לא אחראית. ולהלן התוצאות. ברגע ששניהם יעזבו - שהוותיקים יקחו פיקוד על הספינה הטובעת הזאת, ויעשו מהפכה. שיביאו אנשי מקצוע חזקים למועדון. דן שמיר - בחירה שגויה. לא ישנה כלום. זה גודס 2. אנשים חזקים כמו פיני\ארז\מאמן מחו"ל. ואפילו GM אם בא להם להוסיף תקן למשרה המקוללת הזאת - רק כדאי שיהיה איש מקצוע חזק ובכיר.
נערך לאחרונה על ידי Number8 בתאריך 26 אוקטובר 2015, 08:53, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Number8

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2015, 08:48

roy1000 כתב:שמעון אומר שלא צפויים שינויים בצוות המקצועי, כלומר, אפילו לא צרוף של דן שמיר כרגע. כנראה שגודס מקבל הזדמנות נוספת מול ססארי.

כצפוי...
תקדים בלאט.

ההנהלה הזאת עושה הכל כדי להביא את המועדון הזה לפשיטת רגל מקצועית
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 אוקטובר 2015, 08:51

יכול להיות שהם מחכים לתשובות ממאמנים פנויים וכרגע אין פיתרון מסתמן, זו גם אופציה.
איבאנוביץ' אופציה נוראית בעיניי, חולה נפש עם תעודות שיריב עם השחקנים .

פעם היה אפשר לפטר מאמן ועוזר המאמן היה תופס זמנית את המשרה. מי יאמן בינתיים ? בוגטין ? :)
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי מני » 26 אוקטובר 2015, 09:41

שמעון מזרחי רוצה את פיני גרשון חזרה, ופדרמן רוצה מאמן זר, במקרה של החלפת המאמן גם העוזרים יפוטרו

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/153042

לפי דעתי פיני גרשון מאמן ודן שמיר יהיה העוזר שלו, זה הצוות שיהיה בסוף.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2015, 09:47

toja27 כתב:
roy1000 כתב:

אתה קבעת שזה כישלון בטוח אני חושב שעם מאמן אחר וצירוף גבוה סביר במקום פבראני, ורנדל שיהיה בריא אז אנחנו קבוצה טובה.

אתה מצד אחד אומר שאני טועה, ומצד שני חוזר בדיוק על הדברים שאני אמרתי... איבאנוביץ' (או כל מאמן רציני אחר) ידרשו גבוה הגנתי ועוזרי מאמן לפי בחירתם. זה סיפור של מליונים. אף מאמן רציני לא ייכנס למכבי בלי שני הדברים האלה כי אז זה יהיה כשלון מובטח מראש.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 26 אוקטובר 2015, 09:49

מני כתב:שמעון מזרחי רוצה את פיני גרשון חזרה, ופדרמן רוצה מאמן זר, במקרה של החלפת המאמן גם העוזרים יפוטרו

http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/153042

לפי דעתי פיני גרשון מאמן ודן שמיר יהיה העוזר שלו, זה הצוות שיהיה בסוף.

פיני נשמע אתמול די נחרץ שהוא לא חוזר למכבי. בכל מקרה, נראה לי שמאוחר מדי עכשיו למנות מישהו לפני המשחק מול ססארי. אם יהיה חילוף זה רק אחרי ססארי.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 אוקטובר 2015, 09:52

פיני לא יוכל לחזור עד שהעניין עם ניקולה יסתדר איכשהוא, לא ברור איך.
מיצידי שניקולה ילך גם הוא הביתה, חלק מהכישלון נופל עליו בתור מנהל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי בן82 » 26 אוקטובר 2015, 10:09

אדגר פו כתב:פיני לא יוכל לחזור עד שהעניין עם ניקולה יסתדר איכשהוא, לא ברור איך.

וויצ'יץ' הוא דם רע מאוד. כל כך חבל לי שהוא מהל את הזיכרון שלנו ממנו כשחקן בליכלוך וחובבנות מוחלטת כמנהל.
הוא הראשון שהייתי מעיף לקיבינימאט, עוד לפני גודס. רבאק, זה מנהל קבוצה, לא סקאוט שהוא גם מאמן. תדאג לשחקנים, לניהול השוטף, לתנאים.
הבעיה שניקולה צבר יותר מדי כוח ולא שמו לו סטופ, והוא הרס והורס הכול. יש לי ממנו וייב כל כך רע, בעעעעע.
סמל אישי של המשתמש
בן82

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 אוקטובר 2015, 10:14

בן82 כתב:
אדגר פו כתב:פיני לא יוכל לחזור עד שהעניין עם ניקולה יסתדר איכשהוא, לא ברור איך.

וויצ'יץ' הוא דם רע מאוד. כל כך חבל לי שהוא מהל את הזיכרון שלנו ממנו כשחקן בליכלוך וחובבנות מוחלטת כמנהל.
הוא הראשון שהייתי מעיף לקיבינימאט, עוד לפני גודס. רבאק, זה מנהל קבוצה, לא סקאוט שהוא גם מאמן. תדאג לשחקנים, לניהול השוטף, לתנאים.
הבעיה שניקולה צבר יותר מדי כוח ולא שמו לו סטופ, והוא הרס והורס הכול. יש לי ממנו וייב כל כך רע, בעעעעע.

גם לי מאוד חבל, רציתי לזכור אותו כשחקן והאישיות הגדולה שלו כשחקן, עכשיו כשידברו על ניקולה ידברו עליו כמנהל שעושה קומבינות עם שחקנים קרואטיים בני 17 .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 אוקטובר 2015, 10:15

חילוקי דעות בנוגע למחליפו של גיא גודס מעכבים את פיטוריו
http://sports.walla.co.il/item/2900700
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים