פארמר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארמר

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אוקטובר 2015, 13:13

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:הוא בעיקר נראה מתוסכל רוב הזמן. קשה להיות רכז בקבוצה לא מאומנת.

הוא נראה בדיכאון וגם משחק ככה.

אני מקווה שזאת הסיבה (הגיוני שכך) ואחרי שיעיפו את צוות הליצנים נראה קבוצה מאומנת שהוא יכול להביא את מה שהוא יודע...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אוקטובר 2015, 13:14

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:הוא בעיקר נראה מתוסכל רוב הזמן. קשה להיות רכז בקבוצה לא מאומנת.

הוא נראה בדיכאון וגם משחק ככה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2015, 13:16

אני לא מחסידיו של פארמר, וציינתי את זה בעבר, אבל לדעתי אי אפשר לשפוט את הקו האחורי שלנו כל עוד אין לנו שום איום בצבע, והגנת היריבה צריכה להתרכז רק בקו האחורי שלנו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אוקטובר 2015, 13:25

felix_r כתב:אני לא מחסידיו של פארמר, וציינתי את זה בעבר, אבל לדעתי אי אפשר לשפוט את הקו האחורי שלנו כל עוד אין לנו שום איום בצבע, והגנת היריבה צריכה להתרכז רק בקו האחורי שלנו.

בדיוק ...

ואולי במקום לשאול למה השאירו את סמית תשאלו למה שיחררו את סופו , אבל תמיד הדשא של השכן נראה ירוק יותר , זה חלק מהטבע האנושי ... אני יכול להבין .

היו צריכים להשאיר את הקו הקידמי ולחזק את האחורי במקום מהפכה , לא כל פעם שנכשלים צריך לשחרר את כולם , לפעמים צריך פשוט לזהות את הבעיה והיא הייתה קו אחורי ומאמן .

בקו האחורי טיפלו , במאמן לא , את הקו הקידמי סתם פירקו וכמו שידענו (או לפחות כל מי שלא חי בסרט ) יש היום מעט מאוד סנטרים ראויים באירופה אבל על הנייר כולם נראים כמו הכפילים של שאק ודאנקן .
יוסי22

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 אוקטובר 2015, 13:31

לא חושב שסתם פירקו את הקו הקדמי.
תיוס עשה שביתות איטלקיות, סופו זילזל במקצוע שלו. עם משקל עודף וכושר נוראי.

סופו גם מאכזב בכוכב האדום שרוצה לזרוק אותו. טוענים שהוא לא לוקח בכלל ריבאונדים...

יש עוד גבוהים באירופה שמכבי פשוט לא הביטה לכיוונם ופיספסה.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 26 אוקטובר 2015, 13:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2015, 13:33

יוסי22 כתב:
felix_r כתב:אני לא מחסידיו של פארמר, וציינתי את זה בעבר, אבל לדעתי אי אפשר לשפוט את הקו האחורי שלנו כל עוד אין לנו שום איום בצבע, והגנת היריבה צריכה להתרכז רק בקו האחורי שלנו.

בדיוק ...

ואולי במקום לשאול למה השאירו את סמית תשאלו למה שיחררו את סופו , אבל תמיד הדשא של השכן נראה ירוק יותר , זה חלק מהטבע האנושי ... אני יכול להבין .

היו צריכים להשאיר את הקו הקידמי ולחזק את האחורי במקום מהפכה , לא כל פעם שנכשלים צריך לשחרר את כולם , לפעמים צריך פשוט לזהות את הבעיה והיא הייתה קו אחורי ומאמן .

בקו האחורי טיפלו , במאמן לא , את הקו הקידמי סתם פירקו וכמו שידענו (או לפחות כל מי שלא חי בסרט ) יש היום מעט מאוד סנטרים ראויים באירופה אבל על הנייר כולם נראים כמו הכפילים של שאק ודאנקן .

סופו היה אמנם נותן יותר משני הליצנים בעמדה 5, אבל הוא כבר לא מספק את הסחורה...
מכבי צריכה שחקן שייתן קודם כל הגנה בצבע. זה הבסיס למשחק
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 26 אוקטובר 2015, 13:35

אדגר פו כתב:לא חושב שסתם פירקו את הקו הקדמי.
תיוס עשה שביתות איטלקיות, סופו זילזל במקצוע שלו. עם משקל עודף וכושר נוראי.

סופו גם מאכזב בכוכב האדום שרוצה לזרוק אותו. טוענים שהוא לא לוקח בכלל ריבאונדים...

ועדיין הגענו להצלבה עם שחקן אחד בקו האחורי דרך הצגות של סופו במשחקים החשובים בטופ 16 ..שוב , צריך לבחון את האלטרנטיבות לפני שפוסלים .

הסיפור עם טיוס בעייתי יותר ואמבקווה לא פחות יעיל ממנו , עם הרבה פחות פוזה ומס של זר , השינוי הזה הוא בהחלט ראוי .

אבל פאברני ואנואקו הם הימור כושל במקם סנטר שכבר מכיר את המערכת ועל כל חולשותיו ידע לתרום כשזה באמת היה חשוב .

אם היו סנטרים טובים באירופה הייתי מבין את הרצון שלא להתעסק עם מצבי הרוח שלו , אבל אין .. לפחות לא במחירים שמכבי יכולה לשלם אחרי שהוציאה כל כך הרבה על עמדות 1-2-3 .
יוסי22

הודעהעל ידי ankram » 26 אוקטובר 2015, 13:37

כמה איום בצבע שיש לירושליים? עדיין הם משחקים כמו שצריך. גולדן סטייט לקחה NBA ללא שום איום מבפנים , שאתה משחק כדורסל , שאתה מוסר , שכולם מעורבים במהלכים , אז ב 3 מסירות מגיעים להטבעה מול מכבי גם שאין לך משחק פנים.
לאנסברג יכול לשחק עם הגב לסל , אפילו דווין יכול , אפשר לשחק כדורסל הפוך , אפשר לחדור ולקווץ ולמסור לשחקן מבחוץ , אפשר לעשות מליון דרכים , לאו דווקא למסור את הכדור לאיזה בול עץ שימסור לך בחזרה.
שמשחקים כדורסל , אז גם שחקן כמו גפני יכול לבוא לידי ביטוי , שלא משחקים כדורסל , אז ג'ורדן פארמר נראה כמו גוני יזראלי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 26 אוקטובר 2015, 13:39

יוסקה, סופו לא בכושר, לא משחק טוב, הוא נראה לקראת סיום הקריירה שלו.
הוא בטח יותר טוב מהליצנים שלנו, אבל זה לא אומר שצריך להשאיר שחקן כזה בלי לנסות דברים אחרים בשוק.

מכבי פישלה בענק בקו הקדמי בקיץ הזה, היה אפשר לעשות לגמרי אחרת אם אנשי מקצוע היו בונים את הקו הזה ולא אנשי מנהלה.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי JarJarBinx » 26 אוקטובר 2015, 13:59

אדגר פו כתב:תיוס עשה שביתות איטלקיות, סופו זילזל במקצוע שלו. עם משקל עודף וכושר נוראי.

סופו גמור, לא היתה בכלל שאלה שהוא היה צריך ללכת. פשוט לא מספק את הסחורה.
טיוס דווקא לדעתי היה צריך להשאיר אם היה אפשרי. עם חוזה חדש נראה לי שהרבה מבעיות החשק היו נפתרות.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 אוקטובר 2015, 23:44

0 נקודות, 9 דקות, רנקינג 1 ומינוס 10 במדד ה +/- (הגרוע ביותר במכבי). כן, זאת שורה סטטיסטית של 1.7 מיליון דולר.
מעבר להכל, פרצוף חמוץ על הספסל. לא סופר את גודס, ועכשיו מסתבר שגם גודס לא סופר אותו (למה לפארגו הוא לא עשה סדרת חינוך עונה שלמה?).
מעניין מאוד מה טיב מערכת היחסים ביניהם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 אוקטובר 2015, 23:47

פארמר לא השחקן היקר ביותר באירופה, לא השחקן הבעייתי ביותר באירופה ולא השחקן בעל האגו הגדול ביותר באירופה
חלק מעבודה של מאמן, בטח כזה של קבוצה גדולה (ואולי מישהו יזכיר לגודס שמכבי זה מועדון גדול), זה להסתדר עם שחקנים כאלה
לייבש שחקן כזה במשך מחצית שלמה זה פשוט פאניקה של גודס
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 אוקטובר 2015, 23:48

קודם כל, הוא עשה לפרגו סדרת חינוך בתחילת העונה. זה ממש לא משנה אבל.
גודס נלחם היום על החיים שלו, והוא לא הרגיש שפארמר יעזור לו בקרב הזה.
זה כן מדאיג מאוד, כי פארמר אמור להיות הכוכב של הקבוצה הזאת, ולא נראה שגודס הולך הביתה בקרוב. עוד צרה לאוסף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 29 אוקטובר 2015, 23:59

מדברים הרבה על הציוות בין פארמר לרוצ'סטי. הבעיה העיקרית ששניהם פשוט לא הגיעו לעונה עד עכשיו, אפטיים ממש. ישנים בעמידה, ולא רק בהגנה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ankram » 30 אוקטובר 2015, 00:16

ankram כתב:JAP - ג'ואיש אמריקן פרינסס.
באנגלית אומרים שאם עבדת עלי פעם אחת SHAME ON YOU
אם זאת כבר פעם שנייה SHAME ON ME.

שמאמן דרושפאקה אומר שהוא לא שומר , וגם אצלנו הוא לא שומר , אז הוא הוא לא שומר.

אנוכי ואנטיפת , לא שווה רבע ממה שמשלמים עליו , את בר טימור הוא לא יכול לעבור בכדרור , יותם הלפרין הנכה עושה לו בית ספר , לא היה מומנטום שהוא לא הצליח לבזבז בשורה של החטאות ממצבים נוחים , איבודים מחרידים , אפילו לא גרם אחד של אופי.

אכזבה , אכזבה , אכזבה.

אלק שחקן מעל הליגה , יש שחקן אחד מעל הליגה וקוראים לו דונטה סמית' , והלוואי היה לפארמר אחוז מהרוח של דונטה סמית'.

נוסיף גם שהוא סתם חרא של בן אדם. משחק כאילו הוא בחוף הים. עושה לנו טובה.
עם האוזניים הענקיות שלו הוא בקושי זז מטר. נראה לי הוא על מריחואנה רפואית.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי משה » 30 אוקטובר 2015, 00:34

ankram כתב:
ankram כתב:JAP - ג'ואיש אמריקן פרינסס.
באנגלית אומרים שאם עבדת עלי פעם אחת SHAME ON YOU
אם זאת כבר פעם שנייה SHAME ON ME.

שמאמן דרושפאקה אומר שהוא לא שומר , וגם אצלנו הוא לא שומר , אז הוא הוא לא שומר.

אנוכי ואנטיפת , לא שווה רבע ממה שמשלמים עליו , את בר טימור הוא לא יכול לעבור בכדרור , יותם הלפרין הנכה עושה לו בית ספר , לא היה מומנטום שהוא לא הצליח לבזבז בשורה של החטאות ממצבים נוחים , איבודים מחרידים , אפילו לא גרם אחד של אופי.

אכזבה , אכזבה , אכזבה.

אלק שחקן מעל הליגה , יש שחקן אחד מעל הליגה וקוראים לו דונטה סמית' , והלוואי היה לפארמר אחוז מהרוח של דונטה סמית'.

נוסיף גם שהוא סתם חרא של בן אדם. משחק כאילו הוא בחוף הים. עושה לנו טובה.
עם האוזניים הענקיות שלו הוא בקושי זז מטר. נראה לי הוא על מריחואנה רפואית.

אתה לא חושב שאתה קצת מגזים? חרא של בן אדם? מאיפה אתה יודע, דיברת איתו פעם? אתה יכול לדבר על היכולת המקצועית הגרועה שלו עד מחר (וכמובן שגם פה אתה מגזים), אבל להגיד שהוא חרא ועל סמים? הלכת רחוק.
משה

הודעהעל ידי my man » 30 אוקטובר 2015, 00:36

ברור שיש פה משו שקשור לחיבור עם המאמן...אגב אין לכם דז'ה וו מפארגו? אני אבל באמת חשבתי שפארמר הוא קלאסה אחרת...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 אוקטובר 2015, 00:40

החלטה גדולה של גודס לספסל אותו היום. כל הכבוד לגיא.
פארמר שחקן גדול. כולם יודעים את זה. הבעיה שזה גם בילבל אותו ואת הקבוצה.
גיא הלך היום סוף סוף בלי חילופים חברתיים וזה הביא לו נצחון חשוב מאוד.

ג׳ורדן עוד יהיה גדול. לא לדאוג.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 30 אוקטובר 2015, 00:41

החציל האצטקי כתב:החלטה גדולה של גודס לספסל אותו היום. כל הכבוד לגיא.
פארמר שחקן גדול. כולם יודעים את זה. הבעיה שזה גם בילבל אותו ואת הקבוצה.
גיא הלך היום סוף סוף בלי חילופים חברתיים וזה הביא לו נצחון חשוב מאוד.

ג׳ורדן עוד יהיה גדול. לא לדאוג.

לא בטוח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 30 אוקטובר 2015, 01:12

משה. ששחקן על כמו פארמר זורק ז על החברים שלו ועל הקהל שלו ועל המאמן שלו ולא נותן אפילו 5 % מאמץ, אז כן הוא חרא של בן אדם.
תסביר לי איך השחקן הכי יקר של הקבוצה והכי טוב שיכלה למצוא והכי מחובר למועדון מכל בחינה , משחק בהילוך ראשון,לא שומר,לא מנהל את המשחק,לא אנרגטי,עושה פרצופים. וזה המנהיג שלך. אז כן , הוא אולי שחקן על ואולי הוא גם עוד יאכיל אותי כובעים, אבל אני מאד מאוכזב מהגישה,מהמאמץ,מחוסר ההבנה של המצב של המועדון והמאמן שלו. רוצ׳סטי גם מאכזב אבל הוא לא אמור להיות המנהיג,פארמר אמור להיות האיש הזה. ומה אנחנו רואים? גרסה חיוורת של שחקן כדורסל שעומד בצל ענק של שחקן מוגבל אבל עם לב ענק כמו אוחיון. גודס עם מהלך אמיץ, נכון ומתגמל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], משה ו־26 אורחים