המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:יוני, אתה צודק לגמרי.
רק היום חשבתי על כמה שתקשורת כאן צבועה ולא מפרגנת. רק לפני שנה כל האתרים והעיתונים חגגו על דמה של מכבי בפרשת פנאן (שנכון להיום, לא נתלגה בה שום דבר שמצביע על פעילות לא נאותה של מכבי) וכיום כל הכתרת עוסקות בפיינל-פור ואז שוב, חייבים קצת ללכלך.
אני חושב שאם וכאשר מכבי תפרוש מהליגה, אנחנו שוב נהיה עדים למסע החפשות מצידה של התקשורת.
לי בכלל נראה, שבאופן אבסורדי, מכבי זוכה ליותר הערכה דוקא במקומות שאינם ישראל.
חציל, ליבי איתך. אני מאמין שעד מחר בבוקר הכל יסתדר.
jol9 כתב:זה נכון מאוד, אני פשוט מנסה להבין איפה יהיה הסוף ויעבור הגבול.
כלומר, בוא נניח סיטואציה, שבה מכבי משחקת עם 3-4 זרים, עולה לטופ 16 מאיזשהו בית מוות של השלב הראשון, עולה להצלבה מבית מוות נוסף בטופ 16, עוברת את ההצלבה בלי יתרון ביתיות,
בפיינל פור, משחקת לא בשבת, דואגת לאוהדים שלה לכרטיסים זולים וכו'. הרי גם במצב כזה העיתונות החוקרת תמצא על מה להתלונן ואיפה לקטול.
זה פשוט לא ענייני ומעצבן לחלוטין. במיוחד התחושה הזאת, שרוב המבקרים והעיתונאים כאן, היו יותר שמחים אם מכבי הייתה מוותרת על הפיינל פור, בגלל יום הזכרון והשבת, וזה עצוב מאוד.
עלמה צהובה כתב:בוקר טוב!
לפי העדכונים בגל"צ, הטיסות המריאו במשך הלילה
ואפילו אמרו שאוהדי מכבי יצאו לפנות בוקר.
אז אני מקוה שאכן כך.
חוץ מזה, ראיתי באחד הסיקורים שהשופט הראשי במשחק יהיה לה (מאנייאק) מוניקה!
למה????![]()
![]()
זה אומר שלא רק אנחנו אחראים לגורלנו הערב....![]()
יאללה מכבי
טיקי חוזר כתב:או הזמן לאעובר לנו כאן בכלל. אני מרגיש מוזר כי אם היד על הלב לא היתי בטוח שנגיע לפיינל פור . היתי בן אלו שלא קברו את הסגל מהתחלה (שלא נעבור את הטופ 16 ) חשבתי שהצלבה תהיה השג מכבוד ביותר . אבל עכשיו אני מתחיל להרגיש כמו חזיר ואני רוצה עוש שני נצחונות. בקשה עוד פוש קטן ....
חשבתי מרוב זמן פנוי (אני לא עושה קניות ביום חשוב כזה כן ) מה מרגישים אוהדי גועל בכל הסוגים שלהם ....כולל אלו מגינה ציבורית ,"אובירי" הזיפים מהבירה או "אוהדי העלובה " ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
משהן יכול להסיר מה הג'ל של קופל עושה כאן ?
![]()
נ.ב. מעניין אותי מה שמואל עושה ....
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוני, אתה צודק לגמרי.
רק היום חשבתי על כמה שתקשורת כאן צבועה ולא מפרגנת. רק לפני שנה כל האתרים והעיתונים חגגו על דמה של מכבי בפרשת פנאן (שנכון להיום, לא נתלגה בה שום דבר שמצביע על פעילות לא נאותה של מכבי) וכיום כל הכתרת עוסקות בפיינל-פור ואז שוב, חייבים קצת ללכלך.
אני חושב שאם וכאשר מכבי תפרוש מהליגה, אנחנו שוב נהיה עדים למסע החפשות מצידה של התקשורת.
לי בכלל נראה, שבאופן אבסורדי, מכבי זוכה ליותר הערכה דוקא במקומות שאינם ישראל.
חציל, ליבי איתך. אני מאמין שעד מחר בבוקר הכל יסתדר.
זה נכון מאוד, אני פשוט מנסה להבין איפה יהיה הסוף ויעבור הגבול.
כלומר, בוא נניח סיטואציה, שבה מכבי משחקת עם 3-4 זרים, עולה לטופ 16 מאיזשהו בית מוות של השלב הראשון, עולה להצלבה מבית מוות נוסף בטופ 16, עוברת את ההצלבה בלי יתרון ביתיות,
בפיינל פור, משחקת לא בשבת, דואגת לאוהדים שלה לכרטיסים זולים וכו'. הרי גם במצב כזה העיתונות החוקרת תמצא על מה להתלונן ואיפה לקטול.
זה פשוט לא ענייני ומעצבן לחלוטין. במיוחד התחושה הזאת, שרוב המבקרים והעיתונאים כאן, היו יותר שמחים אם מכבי הייתה מוותרת על הפיינל פור, בגלל יום הזכרון והשבת, וזה עצוב מאוד.
חני, לא לקחתי את זה קשה, פשוט זה קצת מרגיז..
שמואל1 כתב:איזה כיף, חזרתי הביתה מהצבא בדיוק בשישי של הפיינל פור. שיהיה בהצלחה למכבי!!!
שמואל1 כתב:איזה כיף, חזרתי הביתה מהצבא בדיוק בשישי של הפיינל פור. שיהיה בהצלחה למכבי!!!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־33 אורחים