המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:צריך לנצח את כל הקבוצות, במיוחד אלה שאנחנו משחקים נגדן.
roy1000 כתב:לדעתי קסלאוסקס זה סיפור לעונה הבאה. אני לא חושב שאפשר להביא מאמן זר באמצע העונה. כרגע, אתה צריך מישהו שמכיר את המערכת ויכול להיכנס לתפקיד ברגע. בהנחה שאדלשטיין לא מעוניין, אני חושב שציוות של שמיר וקטש הוא סביר. תביא אותם ותקווה לטוב. כנראה שזה המקסימום שאפשר כרגע. בכל מקרה, גודס חייב ללכת, לא משנה מי המחליף.
jol9 כתב:roy1000 כתב:לדעתי קסלאוסקס זה סיפור לעונה הבאה. אני לא חושב שאפשר להביא מאמן זר באמצע העונה. כרגע, אתה צריך מישהו שמכיר את המערכת ויכול להיכנס לתפקיד ברגע. בהנחה שאדלשטיין לא מעוניין, אני חושב שציוות של שמיר וקטש הוא סביר. תביא אותם ותקווה לטוב. כנראה שזה המקסימום שאפשר כרגע. בכל מקרה, גודס חייב ללכת, לא משנה מי המחליף.
אני לא בטוח ששמיר או קטש יסכימו לבוא למכבי לחצי עונה. הם בטח יבקשו חוזה לשנה וחצי לפחות.
השורה התחתונה שלך היא הדבר החשוב ביותר. שינוי חייב לבוא, וזה היה צריך לקרוא היום. לצערי זה כנראה לא יקרה בקרוב.
yzafrir כתב:רוי אני מסכים איתך בנושא של מאמן זר בשלב הזה. אסור לשכוח שמאמן זר צריך גם זמן להתאקלם ובשלב הזה של העונה זה מאוחר מידי . אני לא הייתי שולל את האופציה של ארז כל עוד הוא עדיין פנוי יחד עם הלאפטופ בתור עוזר ושטיין עוזר שני .
jol9 כתב:yzafrir כתב:רוי אני מסכים איתך בנושא של מאמן זר בשלב הזה. אסור לשכוח שמאמן זר צריך גם זמן להתאקלם ובשלב הזה של העונה זה מאוחר מידי . אני לא הייתי שולל את האופציה של ארז כל עוד הוא עדיין פנוי יחד עם הלאפטופ בתור עוזר ושטיין עוזר שני .
אני חושב שאדלשטיין הוא המאמן שמכבי מנסה להביא, אבל כנראה שהיא לא מצליחה לסגור איתו, ובגלל זה הסיפור מתעכב.
לדעתי אין שום סיבה לחכות. גודס צריך לעזוב, ומכבי תאיץ את המהלכים מול המאמנים הפוטנציאליים.
שילוב שציינת הוא מצויין על הנייר, אבל הסיכוי שהוא יתממש, די קלוש בעיניי.
yzafrir כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:רוי אני מסכים איתך בנושא של מאמן זר בשלב הזה. אסור לשכוח שמאמן זר צריך גם זמן להתאקלם ובשלב הזה של העונה זה מאוחר מידי . אני לא הייתי שולל את האופציה של ארז כל עוד הוא עדיין פנוי יחד עם הלאפטופ בתור עוזר ושטיין עוזר שני .
אני חושב שאדלשטיין הוא המאמן שמכבי מנסה להביא, אבל כנראה שהיא לא מצליחה לסגור איתו, ובגלל זה הסיפור מתעכב.
לדעתי אין שום סיבה לחכות. גודס צריך לעזוב, ומכבי תאיץ את המהלכים מול המאמנים הפוטנציאליים.
שילוב שציינת הוא מצויין על הנייר, אבל הסיכוי שהוא יתממש, די קלוש בעיניי.
אני חושב שמכבי כרגע לא מדברת עם אף מאמן (רומזת כן ) כי בהנהלה לא לגמרי סגורים על מי , למה וכמה ...
לגבי השילוב הזה , לא כזה מופרך כי דן שמיר עדיין מאמן פחות בכיר וצעיר יותר מארז והוא יודע את זה . מה שכן אני מעדיף עוזר כמו דן שמיר שיודע את העבודה של עוזר מאשר את קטש שכמו פיני אוהב לתת לאחרים לעשות את העבודה השחורה .
אגב יותר הזוי זה שבלאט יעבור להיות עוזר מאמן של פיני אחרי שהיה המאמן . קרה !!!
yzafrir כתב:אליהו או הלפרין זה סיפור אבוד מבחינת מכבי ולימונד מעבר לשיא . דאוסן כן יכול לבוא בחשבון אבל ארז לא טיפש והוא יודע שאין ישראלים מספיק טובים היום כדי להוביל את מכבי ביורוליג (אני מדבר על צברים כמובן ) .
ארז יודע בדיוק שהמטרות של מכבי שונות לגמרי מקבוצות אחרות בליגה , בכל זאת הוא אימן עם פיני באולמפיאקוס שהיא בהחלט לא הפועל תל אביב מבחינת השאיפות...
ארז דווקא די מפרגן לסגל של מכבי אבל לא לצורת המשחק ( ביקורת על גודס) וגם הוא יודע שיש מקום לרשום עוד זרים בסגל כך שיש עם מה לעבוד...
אנ לא רואה ישראלי טוב יותר כרגע שמתאים למכבי מלבד ארז .
yzafrir כתב:אגב , אני מעדיף את אנווקו כשחקן ה-12 בסגל ליורוליג מאשר שגב / בנדר .....בטח בעלות שלו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל, עידן ו־29 אורחים