גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 18:12

לדעתי קזלאוסקס זה סיפור לעונה הבאה. אני לא חושב שאפשר להביא מאמן זר באמצע העונה. כרגע, אתה צריך מישהו שמכיר את המערכת ויכול להיכנס לתפקיד ברגע. בהנחה שאדלשטיין לא מעוניין, אני חושב שציוות של שמיר וקטש הוא סביר. תביא אותם ותקווה לטוב. כנראה שזה המקסימום שאפשר כרגע. בכל מקרה, גודס חייב ללכת, לא משנה מי המחליף.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 06 נובמבר 2015, 18:16, נערך פעם אחת בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2015, 18:14

LIAV10 כתב:צריך לנצח את כל הקבוצות, במיוחד אלה שאנחנו משחקים נגדן.

צריך לשמור שהיריבה לא תקלע יותר סלים מאיתנו ובמקבל לקלוע יותר סלים מהיריבה.

נראה לי שסיטואציית גודס מהווה את איבוד ההערכה האישית המהיר והדרסטי בהיסטוריה. אשכרה גורם לי להצטער שהמופתי לא לחץ על היטלר להשמיד את היהודים שנתיים קודם. כמה חרא היה נחסך מכולנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 18:18

roy1000 כתב:לדעתי קסלאוסקס זה סיפור לעונה הבאה. אני לא חושב שאפשר להביא מאמן זר באמצע העונה. כרגע, אתה צריך מישהו שמכיר את המערכת ויכול להיכנס לתפקיד ברגע. בהנחה שאדלשטיין לא מעוניין, אני חושב שציוות של שמיר וקטש הוא סביר. תביא אותם ותקווה לטוב. כנראה שזה המקסימום שאפשר כרגע. בכל מקרה, גודס חייב ללכת, לא משנה מי המחליף.

אני לא בטוח ששמיר או קטש יסכימו לבוא למכבי לחצי עונה. הם בטח יבקשו חוזה לשנה וחצי לפחות.

השורה התחתונה שלך היא הדבר החשוב ביותר. שינוי חייב לבוא, וזה היה צריך לקרוא היום. לצערי זה כנראה לא יקרה בקרוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 נובמבר 2015, 18:19

בקיץ לא יהיה אינטרס לאף אחד להביא את קזלאוסקס. עכשיו יש להם עוד מה להפסיד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 06 נובמבר 2015, 18:21

שיביאו את אפי.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 06 נובמבר 2015, 18:32

jol9 כתב:
roy1000 כתב:לדעתי קסלאוסקס זה סיפור לעונה הבאה. אני לא חושב שאפשר להביא מאמן זר באמצע העונה. כרגע, אתה צריך מישהו שמכיר את המערכת ויכול להיכנס לתפקיד ברגע. בהנחה שאדלשטיין לא מעוניין, אני חושב שציוות של שמיר וקטש הוא סביר. תביא אותם ותקווה לטוב. כנראה שזה המקסימום שאפשר כרגע. בכל מקרה, גודס חייב ללכת, לא משנה מי המחליף.

אני לא בטוח ששמיר או קטש יסכימו לבוא למכבי לחצי עונה. הם בטח יבקשו חוזה לשנה וחצי לפחות.

השורה התחתונה שלך היא הדבר החשוב ביותר. שינוי חייב לבוא, וזה היה צריך לקרוא היום. לצערי זה כנראה לא יקרה בקרוב.

קטש יסכים להכל. תביא אותם עם אופציה להפוך לעוזרים אם מביאים מאמן זר בעונה הבאה. העיקר שיעיפו כבר את גודס לפני שלא יהיה יותר על מה לשחק העונה.

מבחינתי, אם גודס עדיין מאמן ביום ראשון, זו הנפת דגל לבן על העונה הזו.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 06 נובמבר 2015, 18:47

בניגוד לבדר"כ, אני מסתכל קצת על הטוקבקים, ואנשים אשכרה אין להם מושג.
אדלשטיין מאמן וקטש ופיני עוזרים שלו, או אדלשטיין מאמן וגודס יהיה העוזר שלו...

אנשים באמת חסרי מושג...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 06 נובמבר 2015, 23:00

רוי אני מסכים איתך בנושא של מאמן זר בשלב הזה. אסור לשכוח שמאמן זר צריך גם זמן להתאקלם ובשלב הזה של העונה זה מאוחר מידי . אני לא הייתי שולל את האופציה של ארז כל עוד הוא עדיין פנוי יחד עם הלאפטופ בתור עוזר ושטיין עוזר שני .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2015, 00:31

yzafrir כתב:רוי אני מסכים איתך בנושא של מאמן זר בשלב הזה. אסור לשכוח שמאמן זר צריך גם זמן להתאקלם ובשלב הזה של העונה זה מאוחר מידי . אני לא הייתי שולל את האופציה של ארז כל עוד הוא עדיין פנוי יחד עם הלאפטופ בתור עוזר ושטיין עוזר שני .

אני חושב שאדלשטיין הוא המאמן שמכבי מנסה להביא, אבל כנראה שהיא לא מצליחה לסגור איתו, ובגלל זה הסיפור מתעכב.
לדעתי אין שום סיבה לחכות. גודס צריך לעזוב, ומכבי תאיץ את המהלכים מול המאמנים הפוטנציאליים.

שילוב שציינת הוא מצויין על הנייר, אבל הסיכוי שהוא יתממש, די קלוש בעיניי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2015, 00:47

jol9 כתב:
yzafrir כתב:רוי אני מסכים איתך בנושא של מאמן זר בשלב הזה. אסור לשכוח שמאמן זר צריך גם זמן להתאקלם ובשלב הזה של העונה זה מאוחר מידי . אני לא הייתי שולל את האופציה של ארז כל עוד הוא עדיין פנוי יחד עם הלאפטופ בתור עוזר ושטיין עוזר שני .

אני חושב שאדלשטיין הוא המאמן שמכבי מנסה להביא, אבל כנראה שהיא לא מצליחה לסגור איתו, ובגלל זה הסיפור מתעכב.
לדעתי אין שום סיבה לחכות. גודס צריך לעזוב, ומכבי תאיץ את המהלכים מול המאמנים הפוטנציאליים.

אני חושב שמכבי כרגע לא מדברת עם אף מאמן (רומזת כן ) כי בהנהלה לא לגמרי סגורים על מי , למה וכמה ...
לגבי השילוב הזה , לא כזה מופרך כי דן שמיר עדיין מאמן פחות בכיר וצעיר יותר מארז והוא יודע את זה . מה שכן אני מעדיף עוזר כמו דן שמיר שיודע את העבודה של עוזר מאשר את קטש שכמו פיני אוהב לתת לאחרים לעשות את העבודה השחורה .
אגב יותר הזוי זה שבלאט יעבור להיות עוזר מאמן של פיני אחרי שהיה המאמן . קרה !!!
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2015, 00:56

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

אני חושב שמכבי כרגע לא מדברת עם אף מאמן (רומזת כן ) כי בהנהלה לא לגמרי סגורים על מי , למה וכמה ...
לגבי השילוב הזה , לא כזה מופרך כי דן שמיר עדיין מאמן פחות בכיר וצעיר יותר מארז והוא יודע את זה . מה שכן אני מעדיף עוזר כמו דן שמיר שיודע את העבודה של עוזר מאשר את קטש שכמו פיני אוהב לתת לאחרים לעשות את העבודה השחורה .
אגב יותר הזוי זה שבלאט יעבור להיות עוזר מאמן של פיני אחרי שהיה המאמן . קרה !!!

הסיכוי קלוש לא בגלל שלא בכבוד של דן להיות עוזר, אלא בגלל שלא נראה לי שאדלשטיין יגיע למכבי. אם זה יקרה, אז זה יקרה בקיץ,
כשיש לו השפעה על בחירת השחקנים.
מצד שני, אם מכבי תציע לו הצעה באמת טובה (נניח חוזה לשנתיים וחצי), אז לא מן הנמנע שארז לא יוותר על הזדמנות מקצועית וכלכלית כזאת.

מה שכן, צריכים להיות מוכנים לכך, שאדלשטיין במכבי, זה אומר הרבה ישראלים. זה אומר אולי לימונד, אולי אפילו אחד מהצמד אליהו/הלפרין,
סיכוי לא רע לדאוסן וכו'. לא יודע עד כמה זה ישתלב עם השאיפות של מכבי להצלחה ביורוליג.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2015, 01:02

אליהו או הלפרין זה סיפור אבוד מבחינת מכבי ולימונד מעבר לשיא . דאוסן כן יכול לבוא בחשבון אבל ארז לא טיפש והוא יודע שאין ישראלים מספיק טובים היום כדי להוביל את מכבי ביורוליג (אני מדבר על צברים כמובן ) .
ארז יודע בדיוק שהמטרות של מכבי שונות לגמרי מקבוצות אחרות בליגה , בכל זאת הוא אימן עם פיני באולמפיאקוס שהיא בהחלט לא הפועל תל אביב מבחינת השאיפות...
ארז דווקא די מפרגן לסגל של מכבי אבל לא לצורת המשחק ( ביקורת על גודס) וגם הוא יודע שיש מקום לרשום עוד זרים בסגל כך שיש עם מה לעבוד...
אנ לא רואה ישראלי טוב יותר כרגע שמתאים למכבי מלבד ארז .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 07 נובמבר 2015, 01:02

אדלשטיין במכבי זה יותר מופרך מהישארות של גיא עד סוף העונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2015, 01:15

yzafrir כתב:אליהו או הלפרין זה סיפור אבוד מבחינת מכבי ולימונד מעבר לשיא . דאוסן כן יכול לבוא בחשבון אבל ארז לא טיפש והוא יודע שאין ישראלים מספיק טובים היום כדי להוביל את מכבי ביורוליג (אני מדבר על צברים כמובן ) .
ארז יודע בדיוק שהמטרות של מכבי שונות לגמרי מקבוצות אחרות בליגה , בכל זאת הוא אימן עם פיני באולמפיאקוס שהיא בהחלט לא הפועל תל אביב מבחינת השאיפות...
ארז דווקא די מפרגן לסגל של מכבי אבל לא לצורת המשחק ( ביקורת על גודס) וגם הוא יודע שיש מקום לרשום עוד זרים בסגל כך שיש עם מה לעבוד...
אנ לא רואה ישראלי טוב יותר כרגע שמתאים למכבי מלבד ארז .

יש כאן דברים שהם מעבר להחלטה מקצועית כזאת או אחרת...
לאדלשטיין יש "מחוייבות" לשחקן הישראלי, ויש סיכוי לא רע שזה יהיה בעוכרינו אם הוא אכן יהיה מאמן מכבי.

בכל מקרה, דיה צרה לשעתה. הבעיה הגדולה של מכבי כרגע היא בצוות האימון, ואת זה צריך לפתור עם המאמן הזמין הכי טוב שיש.
הבעיה השניה היא להביא לכאן שחקן בעמדה 5, ולהעיף את אונואקו המיותר.
שתי הפעולות האלה, אני מאמין, ייצבו את המצב ויחזירו את מכבי למסלול הנכון. כמובן, שגם זה עשוי לא להספיק, אבל חייבים לנסות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 07 נובמבר 2015, 01:24

אגב , אני מעדיף את אנווקו כשחקן ה-12 בסגל ליורוליג מאשר שגב / בנדר .....בטח בעלות שלו
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 07 נובמבר 2015, 01:32

yzafrir כתב:אגב , אני מעדיף את אנווקו כשחקן ה-12 בסגל ליורוליג מאשר שגב / בנדר .....בטח בעלות שלו

האמת שזה גם נכון.
למרות שהעונה ארוכה, ורנדל בטוח יחמיץ משחקים פה ושם, בנדר פיספס את ההזדמנות שהיתה לו, ואיבד את הקרדיט שלו לדעתי.
במצב הזה, הדבר הטוב יותר עבורו הוא להיות בקבוצה שבה הוא משחק כל הזמן, ולא רק כששחקן מסויים נפצע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Yellow Gute » 07 נובמבר 2015, 06:40

שבת, 7.11.15, יומיים לחרפת באמברג, חודש של סיוט מתמשך - גודס עדיין מאמן מכבי.
זין!
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי itai7 » 08 נובמבר 2015, 23:05

הביתה

:nonono
itai7

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 08 נובמבר 2015, 23:06

קבורה צ׳צ׳נית.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 08 נובמבר 2015, 23:11

רחמי על גודס. עשו לו עניבה קולומביאנית. זה בברור אקט של השחקנים נגדו.
אני קונס את כל השחקנים המאמנים וההנהלה ב10% אחוז מהמשכורת.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־20 אורחים