גודס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גודס

הודעהעל ידי מכביסט24 » 09 נובמבר 2015, 01:23

er79 כתב:בושה וחרפה, לראשונה בחיי אני מתבייש להיות אוהד הקבוצה. עצוב. מביש, מביך, מבזה, אין מילים. צריך לזרוק את כל ההנהלה הזאת לים על ההתרפסות הזאת. המועדון בדרך לחורבן. אני מתפלל שהיכל נוקיה יהיה ריק מאדם ביום חמישי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי er79 » 09 נובמבר 2015, 01:24

מנורה, נוקיה, מה זה משנה? כרגע לפי איך שזה נראה הם צריכים לדרוש בעלות מהפועל חולון ולקרוא להיכל שלהם היכל הפחים
er79

הודעהעל ידי toja27 » 09 נובמבר 2015, 01:48

דרך אגב, זה שאדלשטיין סירב לאמן את מכבי הופך אותו לאיש עקשן נטו, לא גבר ולא נעליים. זאת הסיבה שהוא לא נמצא במקום גבוה יותר ולא יכולתיו המקצועיות. כל מיני פאקים כאלו . כאילו המועדון רוצה להציל את עצמו, מה הוא אמור להיתקע עם המאמן כי החליטו כך בתחילת העונה? לא הבנתי את העיקרון הנעלה לכאורה שארז נלחם בשבילו. טיפשי ומאכזב מצידו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קובי » 09 נובמבר 2015, 02:05

ערוץ הספורט:
אדלשטיין התייחס היום לראשונה לגישושים מצד הצהובים והבהיר כי הוא אינו מתכנן לקחת את התפקיד: "אני לא מאמין בלהחליף מאמן באמצע העונה, אני לא הטיפוס שיכול לעשות את זה ולא הטיפוס שיעשה את זה".
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי alex30 » 09 נובמבר 2015, 02:06

toja27 כתב:דרך אגב, זה שאדלשטיין סירב לאמן את מכבי הופך אותו לאיש עקשן נטו, לא גבר ולא נעליים. זאת הסיבה שהוא לא נמצא במקום גבוה יותר ולא יכולתיו המקצועיות. כל מיני פאקים כאלו . כאילו המועדון רוצה להציל את עצמו, מה הוא אמור להיתקע עם המאמן כי החליטו כך בתחילת העונה? לא הבנתי את העיקרון הנעלה לכאורה שארז נלחם בשבילו. טיפשי ומאכזב מצידו.

סתם מאמן בינוני, לא רציתי אותו, ותוגה לאל שלא הגיעה.
alex30

הודעהעל ידי קובי » 09 נובמבר 2015, 02:11

alex30 כתב:
toja27 כתב:דרך אגב, זה שאדלשטיין סירב לאמן את מכבי הופך אותו לאיש עקשן נטו, לא גבר ולא נעליים. זאת הסיבה שהוא לא נמצא במקום גבוה יותר ולא יכולתיו המקצועיות. כל מיני פאקים כאלו . כאילו המועדון רוצה להציל את עצמו, מה הוא אמור להיתקע עם המאמן כי החליטו כך בתחילת העונה? לא הבנתי את העיקרון הנעלה לכאורה שארז נלחם בשבילו. טיפשי ומאכזב מצידו.

תן לי לנחש - וגודס מאמן מצויין...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 02:20

ארז ספיכופאט, הוא לא היה מחזיק שבוע במכבי. במכבי צריך עצבים חזקים.

מישהו ראה את ארז לפני תחילת המשחק, כשהוא ישב עם רסקין? הפנים שלו כל הזמן קיבלו עיוותים שונים... נורא מפחיד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2015, 02:22

אני חושב שהעניין הוא שפשוט הוא עצמו לא יכול להחליף מאמן באמצע העונה, ולא שבאופן קטגורי הוא נגד זה.

בכל מקרה, אופציית אדלשטיין לא רלוונטית כרגע. מה שכן רלוונטי, זה שההנהלה הביאה את המועדון הזה למצב כזה שבו מאמן שעומד על הקווים,
יודע שמחפשים לו מחליף, ושהוא בעצם כבר מפוטר, ובנוסף, אין ממש ביקוש גדול לאייש את התפקיד.
כל זה, ערב המשחק הכי חשוב של מכבי העונה, ואולי אפילו בשנים האחרונות, משחק שמשמעותו הרעה ביותר יכולה להיות הפסד
של כמה מליונים טובים.

כל הכבוד. ה"לא נעים" מגודס, עלה למכבי בשתי עונות שהולכות לפח הזבל, ולעתיד לחלוטין לא ברור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי alex30 » 09 נובמבר 2015, 03:15

קובי כתב:
alex30 כתב:

תן לי לנחש - וגודס מאמן מצויין...

מה הקשר? אני רוצה מאמן זר, יש מספיק מאמנים טובים.
אם ישראלי, לדעתי רק שרף.
alex30

הודעהעל ידי אדם » 09 נובמבר 2015, 04:15

אני באמת לא מבין לאן הולכים מכאן,כולם מחכים שגיא ילך ,גם השחקנים,לא מבין מה המשיכה של סתם זמן,זה לא שיש איזה היתקדמות או שיטה או דרך שפשוט לא הולכת,יש כדורסל תקוע מכוער ללא שום שיטה או מטרה ולדעתי גם שחקנים שעושים בכוונה.
מאמן תקוע שמשחק באיזה שיטה למרות שהיא פוגעת בשני השחקנים העיקריים שלה .
אני מבין שההנהלה לא רוצה להיכנס להרפתקה כלכלית אבל אין ברירה,זה המצב ,מילא אנחנו שרואים את המצב אבל אני בטוח שגם גודס יודע שיותר טוב זה לא יראה ואין לו שום דרך להוציא מהבוץ הוא פשוט נאחז במשרה,אין שום מהלך נורמלי שקורה במשחק אין שום ניהול משחק או היתעלות.
ההנהלה מהישת את המועדון ,הפועל פיטרה את קטש ,ואמחנו מועדון תחרותי שהמאמן נכשל כבר שנה וחצי לא מסוגלים לעשות את המהלך.
אדם

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 08:23

אני פשוט לא מבין לאיפה ההנהלה הולכת עם זה. 1 - 3 באירופה, 3 - 2, כשהניצחון באירופה והנצחונות בליגה הן על קבוצות חלשות במיוחד.

אנחנו עומדים לפני משחק באירופה שאם מפסידים אותו, אנחנו עם רגל וחצי מחוץ לטופ 16, אחריו יש את ראשון בחוץ, צסק"א, מכבי חיפה, ומלאגה בחוץ. מדובר פה על השלושה שבועות אולי הכי קשים בעונה והקבוצה נראית על סף התפרקות מוחלטת.

איך יכול להיות שההנהלה מכניסה את הקבוצה לסדרת המשחקים הקריטית הזו עם גוויה מהלכת בעמדת המאמן? מה עובר להם בראש?
roy1000

הודעהעל ידי מני » 09 נובמבר 2015, 08:44

אני חושב שרפי בוגטין צריך להיות המחליף של גודס, גם ככה הקבוצה נראת כמו חבורה של בחורות ולרפי יש ניסיון בלאמן בחורות.

עכשיו ברצינות, וויציץ הגנרל מנגר שאחראי על בניית הקבוצה הזאת וגודס שהסכים לקבל את השחקנים הנ"ל צריכים ללכת הביתה ולהביא את פיני כגנרל מנגר ואת ארז כמאמן ראשי ודן שמיר עוזר.

כמו שפיני אומר זה לא שלוקחים שחקנים לפי סטטיסטיקה קולע 15 ועוד 10 ריבאונד יופי, קבוצה צריך לבנות וזה משהוא מקצועי שדורש הרבה ניסיון.
סמל אישי של המשתמש
מני

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 09 נובמבר 2015, 09:02

אני מצטערת, זה מפריע לי ולא אכפת לי אם אני קטנונית
אפשר בבקשה להפסיק להשוות שחקנים במשבר לסחורות? כל קבוצת נשים נלחמת הרבה יותר מגברים שכל הזמן עושים פלופים

שוב, ממש לא אכפת לי אם זה מציק וקטנוני ואם אתם רק צוחקים, בבקשה תפסיקו להשתמש ב''בחורות'' כהעלבה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2015, 09:14

roy1000 כתב:אני פשוט לא מבין לאיפה ההנהלה הולכת עם זה. 1 - 3 באירופה, 3 - 2, כשהניצחון באירופה והנצחונות בליגה הן על קבוצות חלשות במיוחד.

אנחנו עומדים לפני משחק באירופה שאם מפסידים אותו, אנחנו עם רגל וחצי מחוץ לטופ 16, אחריו יש את ראשון בחוץ, צסק"א, מכבי חיפה, ומלאגה בחוץ. מדובר פה על השלושה שבועות אולי הכי קשים בעונה והקבוצה נראית על סף התפרקות מוחלטת.

איך יכול להיות שההנהלה מכניסה את הקבוצה לסדרת המשחקים הקריטית הזו עם גוויה מהלכת בעמדת המאמן? מה עובר להם בראש?

אתה זוכר משהו כזה מהעבר??
מה הם לא מבינים שהם עושים נזק לכולם בזה שהם מחכים?
הרי ברור שלגודס מחכה כבר שיפטרו אותו, וברור שהקבוצה זקוקה לשינוי, והפעם בניגוד לעונת בלאט, הטופ 16 בסכנה אמיתית...
מה הם חושבים שיקרה?

ולמה לעשות נזק לגודס? הרי כל דקה נוספת שלו במכבי, במיוחד בתנאים האלה, מורידה את הסיכויים שלו למצוא קבוצה בהמשך הדרך.

ניסיתי לחשוב על קזלאוסקס למשל. נתפרע ונגיד שהוא ביקש חוזה של מליון דולר ועוד חיזוק של מליון. האם זה לא עדיף ע״פ מצב שבו מפסידים 5 מאי העליה לטופ 16?
למה המקובעות הזאת על אדלשטיין או שמיר או צביקה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 09 נובמבר 2015, 09:49

גודס לשחקנים: אולי לא אמשיך, הביטו במראה
מאמן מכבי ת"א מריח את הסוף אחרי ה-88:83 למכבי אשדוד ובמועדון טרם החליטו מי יעמוד על הקווים מול דרושאפקה. כאוס חמור בחדר ההלבשה.
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 09:53

jol9 כתב:אתה זוכר משהו כזה מהעבר??
מה הם לא מבינים שהם עושים נזק לכולם בזה שהם מחכים?
הרי ברור שלגודס מחכה כבר שיפטרו אותו, וברור שהקבוצה זקוקה לשינוי, והפעם בניגוד לעונת בלאט, הטופ 16 בסכנה אמיתית...
מה הם חושבים שיקרה?

ולמה לעשות נזק לגודס? הרי כל דקה נוספת שלו במכבי, במיוחד בתנאים האלה, מורידה את הסיכויים שלו למצוא קבוצה בהמשך הדרך.

ניסיתי לחשוב על קזלאוסקס למשל. נתפרע ונגיד שהוא ביקש חוזה של מליון דולר ועוד חיזוק של מליון. האם זה לא עדיף ע״פ מצב שבו מפסידים 5 מאי העליה לטופ 16?
למה המקובעות הזאת על אדלשטיין או שמיר או צביקה?

לא זוכר דבר כזה.

ההנהלה בשיתוק מוחלט. לא מסוגלים לקבל שום החלטה. מצד אחד, ככל הנראה פנו למאמנים וקיבלו סירובים (שאראס, אדלשטיין וכו'), אז זה לא שלא מתכוונים להחליף את גודס. מצד שני, גיא עדיין מאמן והשעון עומד על חמש דקות לחצות.
אם אין אפשרות להביא מאמן לטווח ארוך בשלב הנוכחי, אז שיביאו את דן שמיר בשביל לסיים את העונה. אי אפשר להמשיך עם גודס.

שים לב שבכתבות אמרו שגודס נפגש עם רקאנטי (האבא) ועם שמעון. ג'וניור מחוץ לתמונה. דוורא הגוורדיה הוותיקה היא זו שקוברת את המועדון.

אני מבין שלפדרמנים אין כסף והם לא רוצים להגידל את הגירעון, אבל במצב הנוכחי עדיף להגדיל גירעון ואפילו לסחוב אותו כמה שנים קדימה, מאשר לתת לקבוצה להתרסק בצורה שתשפיעה עליה עוד שנים קדימה. אנחנו רואים את הנפילה של האימפריה מול העיניים שלנו והאנשים שעומדים בראש לא עושים שום דבר לעצור את זה.
את האמת על מה שקורה בהנהלה נדע רק בדיעבד כנראה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 09:58

שמואל1 כתב:גודס לשחקנים: אולי לא אמשיך, הביטו במראה
מאמן מכבי ת"א מריח את הסוף אחרי ה-88:83 למכבי אשדוד ובמועדון טרם החליטו מי יעמוד על הקווים מול דרושאפקה. כאוס חמור בחדר ההלבשה.
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

רוצ'סטי מתברר כאחת ההחתמות הגרועות של מכבי. סוג של דייויד אנקראם מודל 2015. מפרק את חדר ההלבשה.
היחידי שכנראה עדיין אכפת לו זה רנדל שמכבי בכלל רצתה לזרוק אותו לפני העונה.

אני רוצה להגיד שבחיים שלי לא דמיינתי שנגיע למצב כזה, אבל הכתובת הייתה על הקיר מהרגע שדני פדרמן השתלט על המועדון. היה ברור שתבוא העונה שבה ההימורים ייכשלו והכל יתפרק.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 נובמבר 2015, 10:38

מעמדו של רוני לוי יציב.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Yellow Gute » 09 נובמבר 2015, 11:19

אולי יציעו לרוני לוי לאמן את מכבי וישלחו את גודס לחיפה?
חובב דובים
סמל אישי של המשתמש
Yellow Gute

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 נובמבר 2015, 11:25

אפשר גם להחליף מנהלים וקצת שחקנים אולי. שחר אוהד מכבי וגם הוא כבר התחיל להעלות חלודה כמו מנהלי מכבי.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk, עידן ו־13 אורחים