er79 כתב:בושה וחרפה, לראשונה בחיי אני מתבייש להיות אוהד הקבוצה. עצוב. מביש, מביך, מבזה, אין מילים. צריך לזרוק את כל ההנהלה הזאת לים על ההתרפסות הזאת. המועדון בדרך לחורבן. אני מתפלל שהיכל נוקיה יהיה ריק מאדם ביום חמישי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:דרך אגב, זה שאדלשטיין סירב לאמן את מכבי הופך אותו לאיש עקשן נטו, לא גבר ולא נעליים. זאת הסיבה שהוא לא נמצא במקום גבוה יותר ולא יכולתיו המקצועיות. כל מיני פאקים כאלו . כאילו המועדון רוצה להציל את עצמו, מה הוא אמור להיתקע עם המאמן כי החליטו כך בתחילת העונה? לא הבנתי את העיקרון הנעלה לכאורה שארז נלחם בשבילו. טיפשי ומאכזב מצידו.
alex30 כתב:toja27 כתב:דרך אגב, זה שאדלשטיין סירב לאמן את מכבי הופך אותו לאיש עקשן נטו, לא גבר ולא נעליים. זאת הסיבה שהוא לא נמצא במקום גבוה יותר ולא יכולתיו המקצועיות. כל מיני פאקים כאלו . כאילו המועדון רוצה להציל את עצמו, מה הוא אמור להיתקע עם המאמן כי החליטו כך בתחילת העונה? לא הבנתי את העיקרון הנעלה לכאורה שארז נלחם בשבילו. טיפשי ומאכזב מצידו.
סתם מאמן בינוני, לא רציתי אותו, ותוגה לאל שלא הגיעה.
toja27 כתב:דרך אגב, זה שאדלשטיין סירב לאמן את מכבי הופך אותו לאיש עקשן נטו, לא גבר ולא נעליים. זאת הסיבה שהוא לא נמצא במקום גבוה יותר ולא יכולתיו המקצועיות. כל מיני פאקים כאלו . כאילו המועדון רוצה להציל את עצמו, מה הוא אמור להיתקע עם המאמן כי החליטו כך בתחילת העונה? לא הבנתי את העיקרון הנעלה לכאורה שארז נלחם בשבילו. טיפשי ומאכזב מצידו.
קובי כתב:alex30 כתב:toja27 כתב:דרך אגב, זה שאדלשטיין סירב לאמן את מכבי הופך אותו לאיש עקשן נטו, לא גבר ולא נעליים. זאת הסיבה שהוא לא נמצא במקום גבוה יותר ולא יכולתיו המקצועיות. כל מיני פאקים כאלו . כאילו המועדון רוצה להציל את עצמו, מה הוא אמור להיתקע עם המאמן כי החליטו כך בתחילת העונה? לא הבנתי את העיקרון הנעלה לכאורה שארז נלחם בשבילו. טיפשי ומאכזב מצידו.
סתם מאמן בינוני, לא רציתי אותו, ותוגה לאל שלא הגיעה.
תן לי לנחש - וגודס מאמן מצויין...
roy1000 כתב:אני פשוט לא מבין לאיפה ההנהלה הולכת עם זה. 1 - 3 באירופה, 3 - 2, כשהניצחון באירופה והנצחונות בליגה הן על קבוצות חלשות במיוחד.
אנחנו עומדים לפני משחק באירופה שאם מפסידים אותו, אנחנו עם רגל וחצי מחוץ לטופ 16, אחריו יש את ראשון בחוץ, צסק"א, מכבי חיפה, ומלאגה בחוץ. מדובר פה על השלושה שבועות אולי הכי קשים בעונה והקבוצה נראית על סף התפרקות מוחלטת.
איך יכול להיות שההנהלה מכניסה את הקבוצה לסדרת המשחקים הקריטית הזו עם גוויה מהלכת בעמדת המאמן? מה עובר להם בראש?
jol9 כתב:אתה זוכר משהו כזה מהעבר??
מה הם לא מבינים שהם עושים נזק לכולם בזה שהם מחכים?
הרי ברור שלגודס מחכה כבר שיפטרו אותו, וברור שהקבוצה זקוקה לשינוי, והפעם בניגוד לעונת בלאט, הטופ 16 בסכנה אמיתית...
מה הם חושבים שיקרה?
ולמה לעשות נזק לגודס? הרי כל דקה נוספת שלו במכבי, במיוחד בתנאים האלה, מורידה את הסיכויים שלו למצוא קבוצה בהמשך הדרך.
ניסיתי לחשוב על קזלאוסקס למשל. נתפרע ונגיד שהוא ביקש חוזה של מליון דולר ועוד חיזוק של מליון. האם זה לא עדיף ע״פ מצב שבו מפסידים 5 מאי העליה לטופ 16?
למה המקובעות הזאת על אדלשטיין או שמיר או צביקה?
שמואל1 כתב:גודס לשחקנים: אולי לא אמשיך, הביטו במראה
מאמן מכבי ת"א מריח את הסוף אחרי ה-88:83 למכבי אשדוד ובמועדון טרם החליטו מי יעמוד על הקווים מול דרושאפקה. כאוס חמור בחדר ההלבשה.
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־21 אורחים