המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:סיינה זה היה לפני 3 שנים או משהו כזה ומאז יכול להיות שעברו שינויים. אני לא יודע מה זה אומר נכשל בסיינה כשהיא הייתה קבוצה בהתפרקות. איך היה אפשר להצליח בה בכלל? ולי יש דוגמא יותר רלוונטית, מה הסיבה שהוא הצליח בניז'ני? (וגם בנבחרת מונטנגרו הוא נתן משחקים יפים אם אני זוכר) כי המאמן נתן לו את התחושה שהוא השחקן המוביל שלהם. יכול להיות שהוא מסוג השחקנים שצריכים את הגב הזה. במכבי הוא ופארמר צריכים לקבל את ההרגשה הזאת במיוחד כשיש לך שחקנים ותיקים מאוד שחזקים מאוד בכוחם בחדר ההלבשה. ומה עם פארמר ? גם הוא סרטן? גם הוא נכשל בכל מקום שהיה? מה ההסבר לזה? למה הם לא נראים כמו שחקני כדורסל מאז שהם במכבי? צריך להסתכל בצורה יותר עמוקה יותר במקרה הזה ולא רק להביא דוגמאות מהעבר של קבוצות בהתפרקות.
toja27 כתב:roy1000 כתב:TOJA, מה הסיבה שרוצ'סטי נכשל בסיינה או בכל קבוצה בינונית ומעלה שהוא היה בה? גם בגלל גודס? רוצ'סטי זה דייויד אנקראם לעניים. הוא מעולם לא היה אמור להגיע למכבי. עכשיו מסתבר שלא רק שהוא משתולל על המגרש ושובר תרגילים, אלא גם שהוא סרטן בחדר ההלבשה. אני באמת חושב שאם פשוט יעיפו אותו מהקבוצה, כבר יהיה שיפור.
הבעיה היא שחתמו איתו על חוזה הזוי ל-3 שנים במחיר לא שפוי. לשחרר אותו יעלה מליונים, אבל כנראה שאין ברירה. רוצ'סטי חייב ללכת.
סיינה זה היה לפני 3 שנים או משהו כזה ומאז יכול להיות שעברו שינויים. אני לא יודע מה זה אומר נכשל בסיינה כשהיא הייתה קבוצה בהתפרקות. איך היה אפשר להצליח בה בכלל? ולי יש דוגמא יותר רלוונטית, מה הסיבה שהוא הצליח בניז'ני? (וגם בנבחרת מונטנגרו הוא נתן משחקים יפים אם אני זוכר) כי המאמן נתן לו את התחושה שהוא השחקן המוביל שלהם. יכול להיות שהוא מסוג השחקנים שצריכים את הגב הזה. במכבי הוא ופארמר צריכים לקבל את ההרגשה הזאת במיוחד כשיש לך שחקנים ותיקים מאוד שחזקים מאוד בכוחם בחדר ההלבשה. ומה עם פארמר ? גם הוא סרטן? גם הוא נכשל בכל מקום שהיה? מה ההסבר לזה? למה הם לא נראים כמו שחקני כדורסל מאז שהם במכבי? צריך להסתכל בצורה יותר עמוקה יותר במקרה הזה ולא רק להביא דוגמאות מהעבר של קבוצות בהתפרקות.
בעקבות השביתה ב-NBA לפני תחילת עונת 2011/2012, חתם פארמאר במכבי תל אביב.
[1] במהלך תקופתו הקצרה בישראל הפגין פארמאר יכולת משחק משובחת שלאחריה חזר לניו ג'רזי. ב-3 ביולי הוא הועבר בטרייד לאטלנטה הוקס כחלק מעסקת ג'ו ג'ונסון.
[2] מספר ימים לאחר ביצוע הטרייד ביקש פארמאר מהנהלת ההוקס לבצע Buy-Out על חוזהו בקבוצה ולהשתחרר ממנה כדי לחתום בקבוצת אנאדולו אפס הטורקית שהתעניינה בשירותיו.
ב-11 ביולי 2012, חזר פארמאר לאירופה כאשר חתם באנאדולו אפס הטורקית לשלוש עונות.[3]
ב-10 ביולי 2013 חתם פארמאר על חוזה לשנה בלוס אנג'לס לייקרס ובכך השתחרר מחוזהו באנאדולו אפס הטורקית.
בקיץ 2014 חתם בלוס אנג'לס קליפרס, אך השתחרר מחוזהו בינואר וחתם בדארשופקה מהליגה הטורקית עד לסיום העונה.
ביולי 2015 חתם לעונה אחת במכבי תל אביב עם אופציה לעונה נוספת.
ankram כתב:לנקות את פארמר מאחריות זה לעשות לעצמך חיים קלים. מנהיגות לא תמיד מקבלים , אבל גם אם אתה מקבל , אתה חייב לקחת , אם אתה מנהיג.
פארמר בא לפה כאילו הוא בפרוייקט תגלית , עד המשחק מול סיינה שום דבר לא השתנה אצל גודס הוא פשוט ראה פתאום את מה שהוסתר ממנו במשחקי ההכנה , שמדובר בשחקן פריך ,
חסר כל מושג בהגנה אישית , שנותן לשחקנים איטיים כמו הלפרין וזיזיס לעבור אותו כאילו הוא קונוס , שחקן שאינו עומד בלחץ , שמתקפל תחת משחק חזק , שאינו מסוגל לקחת כדור וש"יזדיין" העולם ,
אז אולי גודס אמר לו לעמוד בצד שיוגב וטיילר מרכזים , אבל גם עם זה וגם עם כל הדברים האחרים האיש הגיע לפה בצ'ק שמן לא כדי להיות סטאטיסט בהתקפה וקונוס בהגנה , וזה מה שהוא.
ankram כתב:toja27 כתב:roy1000 כתב:TOJA, מה הסיבה שרוצ'סטי נכשל בסיינה או בכל קבוצה בינונית ומעלה שהוא היה בה? גם בגלל גודס? רוצ'סטי זה דייויד אנקראם לעניים. הוא מעולם לא היה אמור להגיע למכבי. עכשיו מסתבר שלא רק שהוא משתולל על המגרש ושובר תרגילים, אלא גם שהוא סרטן בחדר ההלבשה. אני באמת חושב שאם פשוט יעיפו אותו מהקבוצה, כבר יהיה שיפור.
הבעיה היא שחתמו איתו על חוזה הזוי ל-3 שנים במחיר לא שפוי. לשחרר אותו יעלה מליונים, אבל כנראה שאין ברירה. רוצ'סטי חייב ללכת.
סיינה זה היה לפני 3 שנים או משהו כזה ומאז יכול להיות שעברו שינויים. אני לא יודע מה זה אומר נכשל בסיינה כשהיא הייתה קבוצה בהתפרקות. איך היה אפשר להצליח בה בכלל? ולי יש דוגמא יותר רלוונטית, מה הסיבה שהוא הצליח בניז'ני? (וגם בנבחרת מונטנגרו הוא נתן משחקים יפים אם אני זוכר) כי המאמן נתן לו את התחושה שהוא השחקן המוביל שלהם. יכול להיות שהוא מסוג השחקנים שצריכים את הגב הזה. במכבי הוא ופארמר צריכים לקבל את ההרגשה הזאת במיוחד כשיש לך שחקנים ותיקים מאוד שחזקים מאוד בכוחם בחדר ההלבשה. ומה עם פארמר ? גם הוא סרטן? גם הוא נכשל בכל מקום שהיה? מה ההסבר לזה? למה הם לא נראים כמו שחקני כדורסל מאז שהם במכבי? צריך להסתכל בצורה יותר עמוקה יותר במקרה הזה ולא רק להביא דוגמאות מהעבר של קבוצות בהתפרקות.
למעט החודשיים שלו במכבי , פארמר נכשל בכל קבוצה שהגיע אליה , יתרה מזה הוא נכשל כשלון חרוץ בכל קבוצה שהוא בא להיותר המנהיג שלה. זאת הסיבה שהוא ירד מ 2.5 מליון למליון.בעקבות השביתה ב-NBA לפני תחילת עונת 2011/2012, חתם פארמאר במכבי תל אביב.
[1] במהלך תקופתו הקצרה בישראל הפגין פארמאר יכולת משחק משובחת שלאחריה חזר לניו ג'רזי. ב-3 ביולי הוא הועבר בטרייד לאטלנטה הוקס כחלק מעסקת ג'ו ג'ונסון.
[2] מספר ימים לאחר ביצוע הטרייד ביקש פארמאר מהנהלת ההוקס לבצע Buy-Out על חוזהו בקבוצה ולהשתחרר ממנה כדי לחתום בקבוצת אנאדולו אפס הטורקית שהתעניינה בשירותיו.
ב-11 ביולי 2012, חזר פארמאר לאירופה כאשר חתם באנאדולו אפס הטורקית לשלוש עונות.[3]
ב-10 ביולי 2013 חתם פארמאר על חוזה לשנה בלוס אנג'לס לייקרס ובכך השתחרר מחוזהו באנאדולו אפס הטורקית.
בקיץ 2014 חתם בלוס אנג'לס קליפרס, אך השתחרר מחוזהו בינואר וחתם בדארשופקה מהליגה הטורקית עד לסיום העונה.
ביולי 2015 חתם לעונה אחת במכבי תל אביב עם אופציה לעונה נוספת.
8 מקומות עבודה מ2011.... לא סיים אף עונה מאז באיזה מועדון
קרע בחדר ההלבשה במכבי תל אביב: "כמעט היו מכות בין השחקנים"
לא רק אתגר מקצועי יצפה למחליפו של גיא גודס. השחקנים הוותיקים תקפו את החדשים בסיום ההפסד לאשדוד והאשימו אותם בחוסר מחויבות, כשאת עיקר האש סופג רוצ'סטי. פארמר מנסה לפשר.
jol9 כתב:הנושא של שני הגארדים הוא משמעותי ביותר. מדובר בשני שחקנים מובילים שגם משחקים על תקן ישראלים.
אני לא קונה סיפורים על הלם, דיכאון, אנקראם לעניים וסרטן בחדר הלבשה. כל אלה הם קשקושים חסרי ביסוס בעיניי.
לדעתי הכל מתחיל ונגמר בקטע המקצועי.
גם עין לא מקצועית מבינה שרות׳בטח הוא סקורר וגאנר. שחקנים כאלה עולים מהספסל ואמורים לתת אינסטנט אופנס. לפעמים הם יהיו ממש טובים ואז יישחקו הרבה, לפעמים הם יהיו פחות חדים ואז יישחקו פחות.
רוצ׳סטי הוא לא רכז ולא צריך להוביל את ההתקפות.
למה מכבי לא יכולה להריץ לו תרגילי ג׳ייסי קארול? האם קארול שומר טוב יותר? או חודר לסל טוב יותר? או מנהל מחק טוב יותר?
לא. הוא גם לא קלעי טוב בהרבה מטיילור.
כנ״ל לגבי פארמר. צריך למצוא את הדרך למקסם את היכולות שלו ויש לו.
יחד עם סנטר חדש שמכבי חייבת, שיפור בגזרה הזאת יהפוך את מכבי לקבוצה טובה מאוד.
jol9 כתב:חציל,
דבר ראשון אני מסכים איתך לגבי אוחיון. הבחור זורק לא פחות מרוצ׳סטי ונראה על הפנים רוב הזמן.
דבר שני, יש הבדל בין להיות רכז לבין לדעת לכדרר ולמסור טוב. אני לא התרשמתי שרוצ׳ מסוגל להכתיב קצב ולדחוף את הקבוצה קדימה.
מעבר לזה, זה שהוא לא שומר, ממקם אותו במקום מאוד ספציפי של סטריק שוטר שעולה לדפוק כמה סלים וחוזר לספסל.
ממש כמו קארול.
לריאל יש שיטת משחק שונה לגמרי כשקארול עולה למגרש. אין שום סיבה שזה לא יהיה גם למכבי עם טיילור.
roy1000 כתב:jol9 כתב:חציל,
דבר ראשון אני מסכים איתך לגבי אוחיון. הבחור זורק לא פחות מרוצ׳סטי ונראה על הפנים רוב הזמן.
דבר שני, יש הבדל בין להיות רכז לבין לדעת לכדרר ולמסור טוב. אני לא התרשמתי שרוצ׳ מסוגל להכתיב קצב ולדחוף את הקבוצה קדימה.
מעבר לזה, זה שהוא לא שומר, ממקם אותו במקום מאוד ספציפי של סטריק שוטר שעולה לדפוק כמה סלים וחוזר לספסל.
ממש כמו קארול.
לריאל יש שיטת משחק שונה לגמרי כשקארול עולה למגרש. אין שום סיבה שזה לא יהיה גם למכבי עם טיילור.
רוצ'סטי הוא לא שחקן של catch & shoot כמו קארול. הוא אוהב לקלוע מכדרור מכאן בא הביטוי אנקראם לעניים. בשורה התחתונה, זה שחקן שמעולם לא היה אמור להגיע למכבי. מי שהביא אותו עשה עבודת סקאוטינג כושלת ועכשיו אין שום דרך להיפטר ממנו.
felix_r כתב:זה נכון, אבל אם כבר הבאת אותו, החתמת אותו לשלוש שנים, תן לו לעשות את מה שהוא יודע! תן לו לקלוע, במילא אין לך סנטר בצבע שיודע לעשות נקודות. ומה עשה גיא גודס? אני אזכיר לך איך אתמול במחצית הראשונה גודס הוריד את רוצ'סטי לספסל אחרי שקלע שלשה כעונש, שהזריקה היתה קשה, ועוד חפר לו במוח 5 דקות. מה הוא לעזאזל ציפה שרוצ'סטי יעשה? מה? הוא סקורר, והוא קלע! זה מה שהוא יודע לעשות!
אחדשיודע כתב:קרע בחדר ההלבשה במכבי תל אביב: "כמעט היו מכות בין השחקנים"
לא רק אתגר מקצועי יצפה למחליפו של גיא גודס. השחקנים הוותיקים תקפו את החדשים בסיום ההפסד לאשדוד והאשימו אותם בחוסר מחויבות, כשאת עיקר האש סופג רוצ'סטי. פארמר מנסה לפשר.
(ורד כהן)
http://sports.walla.co.il/item/2905244
roy1000 כתב:felix_r כתב:זה נכון, אבל אם כבר הבאת אותו, החתמת אותו לשלוש שנים, תן לו לעשות את מה שהוא יודע! תן לו לקלוע, במילא אין לך סנטר בצבע שיודע לעשות נקודות. ומה עשה גיא גודס? אני אזכיר לך איך אתמול במחצית הראשונה גודס הוריד את רוצ'סטי לספסל אחרי שקלע שלשה כעונש, שהזריקה היתה קשה, ועוד חפר לו במוח 5 דקות. מה הוא לעזאזל ציפה שרוצ'סטי יעשה? מה? הוא סקורר, והוא קלע! זה מה שהוא יודע לעשות!
גודס כעס עליו כי הוא לא ביצע את התרגיל, ובמקום לקח שלשה קשה. הבעיה עם רוצ'סטי היא שהוא לא מסוגל לשחק במסגרת הקבוצתית, אלא צריך חופש מוחלט לעשות מה שהוא רוצה. זו הסיבה שהוא לא מתאים לקבוצות גדולות. מה אתה רוצה לעשות עם השחקן הזה? לתת לו לעשות מה שהוא רוצה? זה לא נראה לי מתאים לקבוצה כמו מכבי. אפשר אולי להעלות אותו מהספסל ולתת לו להשתולל לכמה דקות כמוציא לפועל הבלעדי בחמישייה השניה. בת'כלס, מכבי נדפקה איתו בגלל סקאוטינג כושל. באמת שאני לא יודע מה אפשר לעשות עם השחקן הזה ואיך משלבים אותו בלי להרוס את הקבוצה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], yon1 ו־19 אורחים