מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

הודעהעל ידי toja27 » 09 נובמבר 2015, 16:01

עכשיו אם יש כאן חבר'ה ששיחקו כדורסל בקבוצות, יכולים להעיד מה המשמעות של גב מהמאמן ותחושת הביטחון שהמאמן יכול לתת לך או להפך.כשהמאמן רוצה , הוא יודע לתת לכל שאר הקבוצה את התחושה מי הם השחקנים שלו(כל עוד יש קשר בין המציאות ובדרך כלל יש).
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 09 נובמבר 2015, 16:03

לנקות את פארמר מאחריות זה לעשות לעצמך חיים קלים. מנהיגות לא תמיד מקבלים , אבל גם אם אתה מקבל , אתה חייב לקחת , אם אתה מנהיג.
פארמר בא לפה כאילו הוא בפרוייקט תגלית , עד המשחק מול סיינה שום דבר לא השתנה אצל גודס הוא פשוט ראה פתאום את מה שהוסתר ממנו במשחקי ההכנה , שמדובר בשחקן פריך ,
חסר כל מושג בהגנה אישית , שנותן לשחקנים איטיים כמו הלפרין וזיזיס לעבור אותו כאילו הוא קונוס , שחקן שאינו עומד בלחץ , שמתקפל תחת משחק חזק , שאינו מסוגל לקחת כדור וש"יזדיין" העולם ,
אז אולי גודס אמר לו לעמוד בצד שיוגב וטיילר מרכזים , אבל גם עם זה וגם עם כל הדברים האחרים האיש הגיע לפה בצ'ק שמן לא כדי להיות סטאטיסט בהתקפה וקונוס בהגנה , וזה מה שהוא.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 16:08

toja27 כתב:סיינה זה היה לפני 3 שנים או משהו כזה ומאז יכול להיות שעברו שינויים. אני לא יודע מה זה אומר נכשל בסיינה כשהיא הייתה קבוצה בהתפרקות. איך היה אפשר להצליח בה בכלל? ולי יש דוגמא יותר רלוונטית, מה הסיבה שהוא הצליח בניז'ני? (וגם בנבחרת מונטנגרו הוא נתן משחקים יפים אם אני זוכר) כי המאמן נתן לו את התחושה שהוא השחקן המוביל שלהם. יכול להיות שהוא מסוג השחקנים שצריכים את הגב הזה. במכבי הוא ופארמר צריכים לקבל את ההרגשה הזאת במיוחד כשיש לך שחקנים ותיקים מאוד שחזקים מאוד בכוחם בחדר ההלבשה. ומה עם פארמר ? גם הוא סרטן? גם הוא נכשל בכל מקום שהיה? מה ההסבר לזה? למה הם לא נראים כמו שחקני כדורסל מאז שהם במכבי? צריך להסתכל בצורה יותר עמוקה יותר במקרה הזה ולא רק להביא דוגמאות מהעבר של קבוצות בהתפרקות.

ענית לי בדיוק על השאלה. רוצ'סטי זה דייויד אנקראם לעניים. הוא לא יכול להיות אפקטיבי בלי שהוא השחקן של הקבוצה. הבעיה היא שהוא לא ברמה של ספאנוליס, ככה שמכבי לא יכולה לתת לו את המפתחות כמו שעשו בניז'ני. מי שהביא אותו למכבי הוא מפגר (בעצם את זה אנחנו כבר יודעים).

לגבי פארמר - סימני האזהרה היו עוד בקיץ. למה הטורקים שיחררו אותו? למה אף קבוצה אחרת לא לקחה אותו? למה ברצלונה לקחו את ארויו בן ה- 100 כשפארמר היה פנוי? אני לא בדיוק מבין את הסיפור איתו, אבל הוא לא אותו שחקן שהיה פה בסיבוב הקודם. גם בטורקיה הוא לא היה אותו שחקן. איבד מהמהירות והחדות שלו. בלי קשר, הוא נראה בדיכאון, וכאן יש חשיבות לנושא האימון.

בכל מקרה, לא הייתי מצפה לניסים שיעשה מאמן חדש. הסגל של מכבי דפוק. לגודס יש אשמה, אבל לא מדובר פה בקבוצת על בפוטנציה כמו שחלק חשבו.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 09 נובמבר 2015, 16:11

toja27 כתב:
roy1000 כתב:TOJA, מה הסיבה שרוצ'סטי נכשל בסיינה או בכל קבוצה בינונית ומעלה שהוא היה בה? גם בגלל גודס? רוצ'סטי זה דייויד אנקראם לעניים. הוא מעולם לא היה אמור להגיע למכבי. עכשיו מסתבר שלא רק שהוא משתולל על המגרש ושובר תרגילים, אלא גם שהוא סרטן בחדר ההלבשה. אני באמת חושב שאם פשוט יעיפו אותו מהקבוצה, כבר יהיה שיפור.

הבעיה היא שחתמו איתו על חוזה הזוי ל-3 שנים במחיר לא שפוי. לשחרר אותו יעלה מליונים, אבל כנראה שאין ברירה. רוצ'סטי חייב ללכת.

סיינה זה היה לפני 3 שנים או משהו כזה ומאז יכול להיות שעברו שינויים. אני לא יודע מה זה אומר נכשל בסיינה כשהיא הייתה קבוצה בהתפרקות. איך היה אפשר להצליח בה בכלל? ולי יש דוגמא יותר רלוונטית, מה הסיבה שהוא הצליח בניז'ני? (וגם בנבחרת מונטנגרו הוא נתן משחקים יפים אם אני זוכר) כי המאמן נתן לו את התחושה שהוא השחקן המוביל שלהם. יכול להיות שהוא מסוג השחקנים שצריכים את הגב הזה. במכבי הוא ופארמר צריכים לקבל את ההרגשה הזאת במיוחד כשיש לך שחקנים ותיקים מאוד שחזקים מאוד בכוחם בחדר ההלבשה. ומה עם פארמר ? גם הוא סרטן? גם הוא נכשל בכל מקום שהיה? מה ההסבר לזה? למה הם לא נראים כמו שחקני כדורסל מאז שהם במכבי? צריך להסתכל בצורה יותר עמוקה יותר במקרה הזה ולא רק להביא דוגמאות מהעבר של קבוצות בהתפרקות.

למעט החודשיים שלו במכבי , פארמר נכשל בכל קבוצה שהגיע אליה , יתרה מזה הוא נכשל כשלון חרוץ בכל קבוצה שהוא בא להיותר המנהיג שלה. זאת הסיבה שהוא ירד מ 2.5 מליון למליון.

בעקבות השביתה ב-NBA לפני תחילת עונת 2011/2012, חתם פארמאר במכבי תל אביב.‏
[1] במהלך תקופתו הקצרה בישראל הפגין פארמאר יכולת משחק משובחת שלאחריה חזר לניו ג'רזי. ב-3 ביולי הוא הועבר בטרייד לאטלנטה הוקס כחלק מעסקת ג'ו ג'ונסון.
‏[2] מספר ימים לאחר ביצוע הטרייד ביקש פארמאר מהנהלת ההוקס לבצע Buy-Out על חוזהו בקבוצה ולהשתחרר ממנה כדי לחתום בקבוצת אנאדולו אפס הטורקית שהתעניינה בשירותיו.

ב-11 ביולי 2012, חזר פארמאר לאירופה כאשר חתם באנאדולו אפס הטורקית לשלוש עונות.‏[3]

ב-10 ביולי 2013 חתם פארמאר על חוזה לשנה בלוס אנג'לס לייקרס ובכך השתחרר מחוזהו באנאדולו אפס הטורקית.

בקיץ 2014 חתם בלוס אנג'לס קליפרס, אך השתחרר מחוזהו בינואר וחתם בדארשופקה מהליגה הטורקית עד לסיום העונה.

ביולי 2015 חתם לעונה אחת במכבי תל אביב עם אופציה לעונה נוספת.

8 מקומות עבודה מ2011.... לא סיים אף עונה מאז באיזה מועדון
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 16:16

צריך לציין שהקליפרס העיפו אותו. נראה שכל קבוצה שהוא מגיע אליה מאז תקופת האליפויות בלייקרס פשוט מעיפה אותו אחרי מקסימום שנה. זה לא רק גודס.
roy1000

הודעהעל ידי אדם » 09 נובמבר 2015, 16:18

גודס נותן ליוגב להיות הפוינט ומצפה מפארמר ורוצסטי לעמוד בפינות ולחכות לכדור ולא רק הוא שם אותם אופציה שלישית בהתקפה כמה פעמים ראיתי שמיוגב הכדור הולך ללאנדסברג ולא לפארמר וזה הזוי ,אלה שחקנים שצריכים חופש צריכים להחזיק בכדור להיכנס לקצב הם לא פנוים להיות דומיננטים מדקה שנים או מחוסר נגיעה בכדור הם לא כאלה .
,תרגיל אחד לא עשה בשבילם ,קרול מריאל כמה תרגילים עושים לו ,לרוצסטי תרגיל אחד לא עשו ,נכון הבן אדם גם לא מנסה לחדור לסל וחבל כי יש לו תיכולת ,אבל להגיד שהוא זבל ,הוא דווקא כן מנסה ומראה רצון גם בהגנה מה לעשות שאין לו את זה ,ומורידים אותו לפוסט אבל הוא מנסה,נכון שהוא גם זורק בסוף כל מיני זריקות הזויות ,אבל צריך לזכור הוא מסתובב במגרש במשך דקות והמאמן דורש ממנו כולה לכוון את התנועה ,בסוף זה צועק ממנו והוא חיב לזרוק מבחינתו אז הזריקות שיוצאות הם קשות וכפויות ,כי הקבוצה והמאמן לא מביאים לו זריקות פנויות או מכניסים אותו לקצב ולמשחק .
אני לא מתעלם יש גם בעיה ביכולת שלהם אישית וגם ביכולת של המאמן והקבוצה להכניס אותם למשחק ולהביא את היכולות והיתרונות שלהם.
להגיד שסמית או מישו כועס עליהם?, למה אצל פארגו היה יותר טוב? נכון לפחות הוא הראה רצון אבל חייב לזכור שלפארגו נתנו את הקבוצה בידיים שלו מה שלא קורה השנה אצל הצמד ,אצל פארגו שנה שעברה זה היה הרבה יותר גרוע ,ואל תזכירו לי תניצחונות שהוא הביא ,היה לו יד הרבה יותר חופשית ,הוא החזיק בכדור 90 אחוז מהמשחק ועשה מה רצה ,זריקות קשות ומסובכות לפעמים חירב משחק ואז היה מתעורר לכמה דקות ודופק זריקות קשות ,והיה לו גם את סופו וגם את טיוס ,אם היו נותנים אישור לירי כזה גם לפארמר ולרוצסטי אני בטוח שהינו מנצחים עוד איזה משחק שנים ,אבל לא זו המטרה שלנו .
מישו צריך לנער את השניים האלה ,כי גם מבחינת אופי הם עשו רושם אותם שהגיעו וגם מבחינת יכולת פתחנו טוב את העונה ורקדנו על המגרש ,היה שטף היה זרימה ,משו הישתנה גם בגישה גם בחדשות וגם ביכולת אישית וקבוצתית.
הם נראים מנותקים ,נראים שלא קולטים את המצב ולא מזיז להם ,ובעיקר בעיקר נראה שהם פה בשביל לדפוק קופה ורק הכסף מדבר ולא מנסים בכלל ליצור היזדהות אם המועדון או מרגישים מחויבים למישו או שמשו בכלל נצבט להם או כואב להם ,אני מצפה מהם לשרוף את המגרש לתת את הגוף גם שלא הולך התקפית ,והם לא בכייוןן אפילו .
האוהדים כל כך חיבקו אותם והם מחרבנים עלינו .
אדם

הודעהעל ידי toja27 » 09 נובמבר 2015, 16:18

ankram כתב:לנקות את פארמר מאחריות זה לעשות לעצמך חיים קלים. מנהיגות לא תמיד מקבלים , אבל גם אם אתה מקבל , אתה חייב לקחת , אם אתה מנהיג.
פארמר בא לפה כאילו הוא בפרוייקט תגלית , עד המשחק מול סיינה שום דבר לא השתנה אצל גודס הוא פשוט ראה פתאום את מה שהוסתר ממנו במשחקי ההכנה , שמדובר בשחקן פריך ,
חסר כל מושג בהגנה אישית , שנותן לשחקנים איטיים כמו הלפרין וזיזיס לעבור אותו כאילו הוא קונוס , שחקן שאינו עומד בלחץ , שמתקפל תחת משחק חזק , שאינו מסוגל לקחת כדור וש"יזדיין" העולם ,
אז אולי גודס אמר לו לעמוד בצד שיוגב וטיילר מרכזים , אבל גם עם זה וגם עם כל הדברים האחרים האיש הגיע לפה בצ'ק שמן לא כדי להיות סטאטיסט בהתקפה וקונוס בהגנה , וזה מה שהוא.

לא כולם מנהיגים טבעיים, שבנוכחות שלהם אתה ישר מרגיש את הצורך הזה לתת לו/ה באופן טבעי את השליטה. וגם אם כן, ובמצב כמו שפארמר ורוציסטי הגיעו אליו, המצב בשבילם מהבחינה הזאת הוא לא פשוט בכלל. יש לך שם שחקנים ותיקים שמאוד מוערכים על ידי ההנהלה והם סמית ורנדל(שלא ותיק אבל מוערך מאוד) ואוחיון. בלי הכוונה מודעת של המאמן לבנות היררכיה חדשה, הסיכויים במצב הזה לתפוס מנהיגות הוא קשה מאוד עד בלתי אפשרי כי יש התנגדות (אלא אם אתה איזה שחקן ברמה אחרת לגמרי, מה שפארמר ורוצ'יסטי לא).
אז כל התיאורים המוגזמים שלך(לדעת) אולי נכונים במה שראית בעיניים שלך בעונה הזאת. אבל אני אומר שיש להם יכולות לתרום יותר והרבה יותר בכל האספקטים של המשחק וזה עניין של רוח של שחקן. לא סתם פאמר נראה כבוי ורוציסטי לא מחובר.
בכל אופן זאת הדעה שלי. מי שחושב אחרת מוזמן לחשוב, שלפארמר ולרוציסטי יש אלרגיה למדים הצהובים הכחולים של מכבי. או שמלכתחילה הם הגיעו כפלופים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 09 נובמבר 2015, 16:22

ankram כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:TOJA, מה הסיבה שרוצ'סטי נכשל בסיינה או בכל קבוצה בינונית ומעלה שהוא היה בה? גם בגלל גודס? רוצ'סטי זה דייויד אנקראם לעניים. הוא מעולם לא היה אמור להגיע למכבי. עכשיו מסתבר שלא רק שהוא משתולל על המגרש ושובר תרגילים, אלא גם שהוא סרטן בחדר ההלבשה. אני באמת חושב שאם פשוט יעיפו אותו מהקבוצה, כבר יהיה שיפור.

הבעיה היא שחתמו איתו על חוזה הזוי ל-3 שנים במחיר לא שפוי. לשחרר אותו יעלה מליונים, אבל כנראה שאין ברירה. רוצ'סטי חייב ללכת.

סיינה זה היה לפני 3 שנים או משהו כזה ומאז יכול להיות שעברו שינויים. אני לא יודע מה זה אומר נכשל בסיינה כשהיא הייתה קבוצה בהתפרקות. איך היה אפשר להצליח בה בכלל? ולי יש דוגמא יותר רלוונטית, מה הסיבה שהוא הצליח בניז'ני? (וגם בנבחרת מונטנגרו הוא נתן משחקים יפים אם אני זוכר) כי המאמן נתן לו את התחושה שהוא השחקן המוביל שלהם. יכול להיות שהוא מסוג השחקנים שצריכים את הגב הזה. במכבי הוא ופארמר צריכים לקבל את ההרגשה הזאת במיוחד כשיש לך שחקנים ותיקים מאוד שחזקים מאוד בכוחם בחדר ההלבשה. ומה עם פארמר ? גם הוא סרטן? גם הוא נכשל בכל מקום שהיה? מה ההסבר לזה? למה הם לא נראים כמו שחקני כדורסל מאז שהם במכבי? צריך להסתכל בצורה יותר עמוקה יותר במקרה הזה ולא רק להביא דוגמאות מהעבר של קבוצות בהתפרקות.

למעט החודשיים שלו במכבי , פארמר נכשל בכל קבוצה שהגיע אליה , יתרה מזה הוא נכשל כשלון חרוץ בכל קבוצה שהוא בא להיותר המנהיג שלה. זאת הסיבה שהוא ירד מ 2.5 מליון למליון.

בעקבות השביתה ב-NBA לפני תחילת עונת 2011/2012, חתם פארמאר במכבי תל אביב.‏
[1] במהלך תקופתו הקצרה בישראל הפגין פארמאר יכולת משחק משובחת שלאחריה חזר לניו ג'רזי. ב-3 ביולי הוא הועבר בטרייד לאטלנטה הוקס כחלק מעסקת ג'ו ג'ונסון.
‏[2] מספר ימים לאחר ביצוע הטרייד ביקש פארמאר מהנהלת ההוקס לבצע Buy-Out על חוזהו בקבוצה ולהשתחרר ממנה כדי לחתום בקבוצת אנאדולו אפס הטורקית שהתעניינה בשירותיו.

ב-11 ביולי 2012, חזר פארמאר לאירופה כאשר חתם באנאדולו אפס הטורקית לשלוש עונות.‏[3]

ב-10 ביולי 2013 חתם פארמאר על חוזה לשנה בלוס אנג'לס לייקרס ובכך השתחרר מחוזהו באנאדולו אפס הטורקית.

בקיץ 2014 חתם בלוס אנג'לס קליפרס, אך השתחרר מחוזהו בינואר וחתם בדארשופקה מהליגה הטורקית עד לסיום העונה.

ביולי 2015 חתם לעונה אחת במכבי תל אביב עם אופציה לעונה נוספת.

8 מקומות עבודה מ2011.... לא סיים אף עונה מאז באיזה מועדון

באנדולו הוא לא נכשל. הוא הוביל אותם להצלבה למשחק החמישי נגד אלופת אירופה של אותה שנה. ואם הוא לא היה נפצע, והיה משחק במשחק הקריטי ,יש סיכוי לא רע שההיסטוריה של אלופות היורוליג הייתה שונה באותה שנה. זה כמו בעונת האליפות האחרונה שלנו, היינו מגיעים להצלבה לשחק נגד ריאל מדריד ולא מילאנו כשטייריס רייס לא היה משחק. הוא הביא את הקבוצה למקסימום שהייתה יכולה להגיעה בהתחשב בנסיבות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי אדם » 09 נובמבר 2015, 16:37

מישו ציין כאן שפארמר איבד מהמהירות ושזה לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת ,אני גם צינתי את זה אבל כמה דברים .
דבר ראשון מהר מאוד חלה ירידה אצלו מהקדנציה הראשונה אצלנו בשביתה ,כבר בטורקיה חלה ירידה ביכולת ,בגישה בשפת גוף משו היתקלקל .
עכשיו כל זה נכון ,אבל בתחילת העונה השחקן היה נראה מאושר וחייך מאוזן לאוזן ,חילק כיפים ,גם שירד לספסל ,ונושא המהירות בכלל לא היה ניכר או נראה להיפך אמרתי לעצמי אז שטעיתי ,כי הוא היה ממש נייד וזריז ושייט על המגרש ורקד .
יש לו בעיה של דכאון זה נראה על פניו כרגע ,מה שכן מי שצפה אתמול במשחק ,בתחילתו היה אפשר לראות שפארמר בא בגישה שונה ,היתה לו שפת גוף חיובית והוא דווקא בא ברצון ואז שוב כעבור כמה זמן חזר להיתכנס אם עצמו.
דבר נוסף שימו לב איך כל תנועה אצלו היא בחשש ,הכדור לא נדבק ליד ובורח או נתקע ,הוא לא חד ,גם התנועה שלו קצת מגושמת ושקופה ,הוא כאילו מראה את המהלך לפני שעושה אותו ,גם מהלכים רגילים נעשים בזהירות ובאיזושהי חשש ולא בטוח עד הסוף ,זה דברים שלא היו בתחילת העונה .
עכשיו לגבי הירידה ביכולת ממתי שהגיע לאירופה ,זה נובע ויכול לנבוע מכמה דברים ,צריך לזכור שכנראה בשבילו זה עסק כלכלי ,השחקן מבחינתו לקח אליפות באנביאי ,הראש לא מאפשר לו להיות רעב ולבוא בגישה של אני חייב להוכיח ,הוא מרגיש מוכח וכל יכול ,הוא בא לשחק וזורם אם התנועה אם מנצחים יופי ואם לא אז הכסף בבנק .
עכשיו כביכול שהוא רוצה ,הוא כבר לא יכול ,קשה לצאת ממצב כזה ,כי רק אחרי שמתחילים לקבל ביקורת ורק אחרי שהולך לך קשה במשך תקופה ,אז הראש מתעורר ואז אתה אומר יאלה אני אוכיח אני אחזור לעצמי ואראה מה שווה ,אבל זה קשה ,כי הוא עדין תקוע מנטלית ,גם במצבים כאלה מהלך שנים טובים ואז אוטומטית אתה חוזר למצב של הירדמות כביכול עשיתי את זה הראתי לעצמי שאני עדין יכול .
צריך לזכור שגם באנדולו שבהרבה מהדקות החשובות המאמן היה שם אותו בצד בספסל .
עכשיו לדבר העיקרי ,צריך לזכור שהגוף שלו ובכלל באנביאי ,רמת האימונים לפני פתיחת העונה היא ברמה אחרת ,גם אימוני חדר כושר ,גם האימונים על משקולות של חוזק ופיזיות ,וגם משחקים בעונה כל יום וגם אינטנסיביות אחרת לא מהעולם הזה,זה מכניס את הגוף לרמה אחרת ,האינטנסיביות הכושר שהבן אדם נמצא ,רמת המוכנות הפיזית והאתלטיות שנמצאים בה.
כאשר הוא עבר לאירופה ,חלה ירידה דרסטית בכל זה האינטנסיביות נעלמת ,פתאום האימונים הם אימונים קלילים בעיקר ולא מה שהוא היתרגל ,משחקים פעם פעמים בשבוע ,מבחינתו ללא ידיעתו הגוף הולך אחורה מבחינת הכל ,גם מבחינת הקצב שהוא היתרגל ,הגוף נמצא במין תחושה והרגשה אחרת של ירידה.
אדם

הודעהעל ידי אחדשיודע » 09 נובמבר 2015, 20:06

קרע בחדר ההלבשה במכבי תל אביב: "כמעט היו מכות בין השחקנים"
לא רק אתגר מקצועי יצפה למחליפו של גיא גודס. השחקנים הוותיקים תקפו את החדשים בסיום ההפסד לאשדוד והאשימו אותם בחוסר מחויבות, כשאת עיקר האש סופג רוצ'סטי. פארמר מנסה לפשר.

(ורד כהן)
http://sports.walla.co.il/item/2905244
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 נובמבר 2015, 20:15

כיף לשמוע.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2015, 20:33

הנושא של שני הגארדים הוא משמעותי ביותר. מדובר בשני שחקנים מובילים שגם משחקים על תקן ישראלים.
אני לא קונה סיפורים על הלם, דיכאון, אנקראם לעניים וסרטן בחדר הלבשה. כל אלה הם קשקושים חסרי ביסוס בעיניי.

לדעתי הכל מתחיל ונגמר בקטע המקצועי.
גם עין לא מקצועית מבינה שרות׳בטח הוא סקורר וגאנר. שחקנים כאלה עולים מהספסל ואמורים לתת אינסטנט אופנס. לפעמים הם יהיו ממש טובים ואז יישחקו הרבה, לפעמים הם יהיו פחות חדים ואז יישחקו פחות.
רוצ׳סטי הוא לא רכז ולא צריך להוביל את ההתקפות.
למה מכבי לא יכולה להריץ לו תרגילי ג׳ייסי קארול? האם קארול שומר טוב יותר? או חודר לסל טוב יותר? או מנהל מחק טוב יותר?
לא. הוא גם לא קלעי טוב בהרבה מטיילור.
כנ״ל לגבי פארמר. צריך למצוא את הדרך למקסם את היכולות שלו ויש לו.

יחד עם סנטר חדש שמכבי חייבת, שיפור בגזרה הזאת יהפוך את מכבי לקבוצה טובה מאוד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 09 נובמבר 2015, 20:42

jol9 כתב:הנושא של שני הגארדים הוא משמעותי ביותר. מדובר בשני שחקנים מובילים שגם משחקים על תקן ישראלים.
אני לא קונה סיפורים על הלם, דיכאון, אנקראם לעניים וסרטן בחדר הלבשה. כל אלה הם קשקושים חסרי ביסוס בעיניי.

לדעתי הכל מתחיל ונגמר בקטע המקצועי.
גם עין לא מקצועית מבינה שרות׳בטח הוא סקורר וגאנר. שחקנים כאלה עולים מהספסל ואמורים לתת אינסטנט אופנס. לפעמים הם יהיו ממש טובים ואז יישחקו הרבה, לפעמים הם יהיו פחות חדים ואז יישחקו פחות.
רוצ׳סטי הוא לא רכז ולא צריך להוביל את ההתקפות.
למה מכבי לא יכולה להריץ לו תרגילי ג׳ייסי קארול? האם קארול שומר טוב יותר? או חודר לסל טוב יותר? או מנהל מחק טוב יותר?
לא. הוא גם לא קלעי טוב בהרבה מטיילור.
כנ״ל לגבי פארמר. צריך למצוא את הדרך למקסם את היכולות שלו ויש לו.

יחד עם סנטר חדש שמכבי חייבת, שיפור בגזרה הזאת יהפוך את מכבי לקבוצה טובה מאוד.

רוצ׳סטי באבוה רכז. הבן אדם היה אשף הפיק אנד רול הבכיר של היורוליג בשנה שעברה, ולראייה עומדים נתוני הסקורינג המטורפים שהעמידו פראחוסקי ותומפקינס.
בגלל מחשבות כאלה, פארמר עומד היום כקלעי בפינות. גם הוא וגם פארמר הם רכזים ורכזים מעולים. פשוט צריכים לקבל בטחון וקרדיט, שהולך כבר 5 עונות לפאקינג אוחיון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 09 נובמבר 2015, 20:52

חציל,
דבר ראשון אני מסכים איתך לגבי אוחיון. הבחור זורק לא פחות מרוצ׳סטי ונראה על הפנים רוב הזמן.
דבר שני, יש הבדל בין להיות רכז לבין לדעת לכדרר ולמסור טוב. אני לא התרשמתי שרוצ׳ מסוגל להכתיב קצב ולדחוף את הקבוצה קדימה.
מעבר לזה, זה שהוא לא שומר, ממקם אותו במקום מאוד ספציפי של סטריק שוטר שעולה לדפוק כמה סלים וחוזר לספסל.
ממש כמו קארול.
לריאל יש שיטת משחק שונה לגמרי כשקארול עולה למגרש. אין שום סיבה שזה לא יהיה גם למכבי עם טיילור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 21:33

jol9 כתב:חציל,
דבר ראשון אני מסכים איתך לגבי אוחיון. הבחור זורק לא פחות מרוצ׳סטי ונראה על הפנים רוב הזמן.
דבר שני, יש הבדל בין להיות רכז לבין לדעת לכדרר ולמסור טוב. אני לא התרשמתי שרוצ׳ מסוגל להכתיב קצב ולדחוף את הקבוצה קדימה.
מעבר לזה, זה שהוא לא שומר, ממקם אותו במקום מאוד ספציפי של סטריק שוטר שעולה לדפוק כמה סלים וחוזר לספסל.
ממש כמו קארול.
לריאל יש שיטת משחק שונה לגמרי כשקארול עולה למגרש. אין שום סיבה שזה לא יהיה גם למכבי עם טיילור.

רוצ'סטי הוא לא שחקן של catch & shoot כמו קארול. הוא אוהב לקלוע מכדרור מכאן בא הביטוי אנקראם לעניים. בשורה התחתונה, זה שחקן שמעולם לא היה אמור להגיע למכבי. מי שהביא אותו עשה עבודת סקאוטינג כושלת ועכשיו אין שום דרך להיפטר ממנו.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 09 נובמבר 2015, 21:48

אני דווקא התרשמתי לחיוב מיכולות הריכוז שלו במשחקים שלו מול ירושלים לפני שנתיים או שלוש. וגם בנבחרת. הוא פנטזיה אדומה מאז.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 09 נובמבר 2015, 22:01, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 22:00

roy1000 כתב:
jol9 כתב:חציל,
ממש כמו קארול.

רוצ'סטי הוא לא שחקן של catch & shoot כמו קארול. הוא אוהב לקלוע מכדרור מכאן בא הביטוי אנקראם לעניים. בשורה התחתונה, זה שחקן שמעולם לא היה אמור להגיע למכבי. מי שהביא אותו עשה עבודת סקאוטינג כושלת ועכשיו אין שום דרך להיפטר ממנו.

זה נכון, אבל אם כבר הבאת אותו, החתמת אותו לשלוש שנים, תן לו לעשות את מה שהוא יודע! תן לו לקלוע, במילא אין לך סנטר בצבע שיודע לעשות נקודות. ומה עשה גיא גודס? אני אזכיר לך איך אתמול במחצית הראשונה גודס הוריד את רוצ'סטי לספסל אחרי שקלע שלשה כעונש, שהזריקה היתה קשה, ועוד חפר לו במוח 5 דקות. מה הוא לעזאזל ציפה שרוצ'סטי יעשה? מה? הוא סקורר, והוא קלע! זה מה שהוא יודע לעשות!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 09 נובמבר 2015, 22:16

felix_r כתב:זה נכון, אבל אם כבר הבאת אותו, החתמת אותו לשלוש שנים, תן לו לעשות את מה שהוא יודע! תן לו לקלוע, במילא אין לך סנטר בצבע שיודע לעשות נקודות. ומה עשה גיא גודס? אני אזכיר לך איך אתמול במחצית הראשונה גודס הוריד את רוצ'סטי לספסל אחרי שקלע שלשה כעונש, שהזריקה היתה קשה, ועוד חפר לו במוח 5 דקות. מה הוא לעזאזל ציפה שרוצ'סטי יעשה? מה? הוא סקורר, והוא קלע! זה מה שהוא יודע לעשות!

גודס כעס עליו כי הוא לא ביצע את התרגיל, ובמקום לקח שלשה קשה. הבעיה עם רוצ'סטי היא שהוא לא מסוגל לשחק במסגרת הקבוצתית, אלא צריך חופש מוחלט לעשות מה שהוא רוצה. זו הסיבה שהוא לא מתאים לקבוצות גדולות. מה אתה רוצה לעשות עם השחקן הזה? לתת לו לעשות מה שהוא רוצה? זה לא נראה לי מתאים לקבוצה כמו מכבי. אפשר אולי להעלות אותו מהספסל ולתת לו להשתולל לכמה דקות כמוציא לפועל הבלעדי בחמישייה השניה. בת'כלס, מכבי נדפקה איתו בגלל סקאוטינג כושל. באמת שאני לא יודע מה אפשר לעשות עם השחקן הזה ואיך משלבים אותו בלי להרוס את הקבוצה.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 09 נובמבר 2015, 22:23

אחדשיודע כתב:
קרע בחדר ההלבשה במכבי תל אביב: "כמעט היו מכות בין השחקנים"
לא רק אתגר מקצועי יצפה למחליפו של גיא גודס. השחקנים הוותיקים תקפו את החדשים בסיום ההפסד לאשדוד והאשימו אותם בחוסר מחויבות, כשאת עיקר האש סופג רוצ'סטי. פארמר מנסה לפשר.

(ורד כהן)
http://sports.walla.co.il/item/2905244

מה שאמרתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 09 נובמבר 2015, 22:24

roy1000 כתב:
felix_r כתב:זה נכון, אבל אם כבר הבאת אותו, החתמת אותו לשלוש שנים, תן לו לעשות את מה שהוא יודע! תן לו לקלוע, במילא אין לך סנטר בצבע שיודע לעשות נקודות. ומה עשה גיא גודס? אני אזכיר לך איך אתמול במחצית הראשונה גודס הוריד את רוצ'סטי לספסל אחרי שקלע שלשה כעונש, שהזריקה היתה קשה, ועוד חפר לו במוח 5 דקות. מה הוא לעזאזל ציפה שרוצ'סטי יעשה? מה? הוא סקורר, והוא קלע! זה מה שהוא יודע לעשות!

גודס כעס עליו כי הוא לא ביצע את התרגיל, ובמקום לקח שלשה קשה. הבעיה עם רוצ'סטי היא שהוא לא מסוגל לשחק במסגרת הקבוצתית, אלא צריך חופש מוחלט לעשות מה שהוא רוצה. זו הסיבה שהוא לא מתאים לקבוצות גדולות. מה אתה רוצה לעשות עם השחקן הזה? לתת לו לעשות מה שהוא רוצה? זה לא נראה לי מתאים לקבוצה כמו מכבי. אפשר אולי להעלות אותו מהספסל ולתת לו להשתולל לכמה דקות כמוציא לפועל הבלעדי בחמישייה השניה. בת'כלס, מכבי נדפקה איתו בגלל סקאוטינג כושל. באמת שאני לא יודע מה אפשר לעשות עם השחקן הזה ואיך משלבים אותו בלי להרוס את הקבוצה.

זה לא מדויק. בעונה שעברה הוא הפעיל יפה את פאראחוסקי, שנתן עונת שיא בקריירה דווקא כשרוצ'סטי הנהיג את הקבוצה. אבל זה נכון שהוא צריך לקבל יד חופשית ובטחון מהמאמן שלו. כי אם אין לו בטחון, הוא מפחד לטעות, לאבד כדור, ואז הוא עושה רק את הדבר שהוא הכי בטוח בו - הקליעה שלו.

חוץ מזה, גם אם הוא רק יקלע, אין עם זה בעיה. תגדיר בשבילו רבע אחד, נגיד הרבע השני, שהוא ישחק עם המחליפים והוא יקח את רוב הזריקות. גם ג'סי קארול בריאל מקבל את הרבע השני שבו הוא מפציץ בלי בושה כמעט את כל הזריקות של הקבוצה. זה היה נהוג ככה עם הרבה מאוד סקוררים מהעבר. ככה מאציאוסקאס היה משחק בטאו ויטוריה. עולה ברבע השני ומפציץ. ככה איגור ראקוצ'ביץ' היה עולה ברבע השני בריאל ומפציץ. זה לא משהו חדש. צריך רק לדעת לנצל את זה. להפנים שזה המצב, ולנסות לנצל את מה שיש בצורה הטובה ביותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], שמוליק ו־35 אורחים