toja27 כתב:אז בוא אני אזכיר לך, מכבי הפסידה את האליפות להפועל אילת בעונה שעברה בחצי הגמר, קיבלה תבוסות ביתיות והודחה בבושת פנים מההצלבה. גם אז הקבוצה שיחקה חרא. אומנם אי אפשר להשוות למצב הנוכחי שהמשבר לקח צעד קדימה אבל עדיין המצב הזה לא התחיל מהיום. רוציסטי לא שיחק בעונה הזוועתית בשנה עברה. תעשה את המכנה המשותף בין שתי העונות ואז אולי תתקרב לתשובה הנכונה, מה לא עובד במכבי. לכל אחד מאיתנו יש את הטעם שלו בשחקנים אבל בכל זאת אני מצפה להגינות. כשכל הקבוצה משחקת רע, זה לא הוגן לעשות הייליט לשחקן אחד. זאת דעתי. לפי התיאוריה שלך, אל תתן לרוציסטי לשחק דקה והקבוצה תשתפר בהרבה. זאת תיאוריה תלושה מהמציאות לדעתי ואני עדין.
שמע, רב המשחקים שראיתי את רוציסטי במשחקים שלו מחוץ למכבי, היו בשנה שעברה.וראיתי הרבה משחקים של ניזני. ואני התרשמתי ממנו מאוד. הוא שחקן הרבה יותר יעיל ממה שהוא מראה עד עכשיו. הוא לא מקשיב למאמנים? את מי שאלת? הוא לא שובר משחק קבוצתי. הוא שחקן קבוצתי בכללי עם רגעים של מהלכים אינדוודואילים. הוא שילוב בין רכז לסקורר. הוא לא ג'ייסי קארול שרק מיידה שלושות, הוא שחקן יותר עמוק ממנו בתכונות שלו. יש לו הרבה דברים יפים. כשהוא הגיע לכאן ראו בבירור שיש לו רצון להיות כאן וראו שמדובר בבחור מאוד נחמד. לא מעניין אותי מרנדל ולמי הוא רוצה לתת מכות. מי הוא איזה מלאך ?
בכל אופן, אין טעם לשכנע אותך כי זה די חסר תועלת . כל אחד בדעתו . אני מבקש רק הגינות ולא לחרוץ גורלות בזמן שכל הקבוצה נראית רע. אני מאוד מקווה שיגיע לכאן מאמן ראוי והקבוצה תצליח לצאת מהמשבר ורוציסטי יסתום כמה פיות של רסקנים, האוזמנים ושלפים למיניהם. ואולי גם אני אתן לך איזה סמיילי של קריצה בהמשך העונה.
הפסדת את האליפות בלי דווין סמית' (השחקן הכי טוב שלך), בלי סילבן, עם היינס שהיה עב"מ מוחלט ועם פאקינג לינהרט וג'ייק כהן כשחקנים מרכזיים. כרגע, אתה עם סגל מלא ונראה פחות טוב מהקבוצה שהפסידה לאילת.
לגבי רוצ'סטי, אני לגמרי מאמין שהקבוצה תיראה יותר טוב אם פשוט יחתכו אותו. לא רואה מה תלוש מהמציאות בזה.
אם הוא שחקן כזה יעיל וכזה קבוצתי, למה הוא הצליח רק בניז'ני? למה העיפו אותו באמצע העונה מגלאטסראי, לאבורל וסיינה? אתה לא חושב ששחקן שמעיפים אותו באמצע העונה מכל כך הרבה קבוצות יש איתו איזושהי בעיה? רוצ'סטי זה שחקן שיכול להצליח רק בתנאים מאוד מסויימים, והתנאים האלה לא מתאימים למכבי. זה שחקן שמקומו בערבות רוסיה, לא בתל-אביב.