מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי שוקלת לשחרר את פארמר או רוצ'סטי

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 09:51

אדגר פו כתב:אני רק לא מבין דבר אחד = מדוע מדברים רק על טיילור ולא על פארמר בתור אחד שצריך לעוף ?

פארמר משחק יותר טוב מאז תחילת העונה ? פארמר מרכז יותר טוב ? פארמר שומר יותר טוב ? פארמר מקשיב יותר למאמן ? פארמר כן היה צריך להגיע ולא שחקן אחר אולי ?

שני השחקנים האלו לא מספקים בינתיים את הסחורה , חלק גדול זה באשמת המאמן כנראה, חלק אולי זו הגישה של השחקנים עצמם כרגע. אבל צריך גם קצת הגינות בגישה.

ד"א, אתרים אירופאיים שעוסקים בכדורסל דווקא העמידו את ההעברה של טיילור גבוה יותר מאשר את זו של פארמר למכבי בדרגת איכות. בצדק או לא, אני לא בטוח, זה נתון לוויכוח.

יש פה ת'רד שלם שקוטל את פארמר. אני לא חושב שמדברים "רק" על רוצ'סטי. שניהם גרועים והם האחראיים העיקריים לאיך שהקבוצה נראית.
מבין שניהם, אני חושב שרוצ'סטי הוא קצת יותר בעייתי, אבל בשורה התחתונה, שניהם כישלון מוחלט ואם היה אפשר, הייתי נפטר משניהם.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 נובמבר 2015, 09:53

הבעייה שזו חוכמה בדיעבד כי בקיץ אף אחד לא התנגד לחתימה שלהם במכבי.

כשיגיע מאמן חדש ולא יהיה שינוי אז באמת נוריד את הגרזן.
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 10 נובמבר 2015, 09:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי ankram » 10 נובמבר 2015, 09:55

יש פה הרבה דברים נכונים , ואני מסכים עם רובם , ההצעות שהצעתם הם טובות , אבל לצערי לא מיושמות בשטח.
חסימה של גבוה במכבי בהתקפה היא לא חסימה , גם מול אשדוד ראינו את זה , התרגיל היחיד של מכבי שלפחות אני ראיתי הוא היי פיק נ רול , שב90% מהמקרים אינו אפקטיבי כי:
1. הגבוה שחוסם , בא לחסימה אבל החסימה לא ממומשת , כי הגבוה (בד"כ אמבקווה) פשוט לא חוסם אלא בא ובורח מיד לכיוון הסל , אז הוא נשאר עם השחקן שלו והרכז נשאר עם השחקן שלו , זאת מחלה של אמבקווה שגם המאמן שלו שנה שעברה התייחס לזה.
2. הרכז לא מביא את השחקן שלו לחסימה , גם טיילור וגם פארמר לא אגרסיבים בהתקפה ולא מביאים את השחקן שלהם לפיק , ואז שוב קורה שבעצם כלום לא קורה , או במקרה הרע שהגבוה מנסה בכוך לעשות חסימה ואז עושה פאול תוקף.

קבוצה רצינית היתה עובדת על האלמנט הזה ללא הרף כדי להביא אותו לדרגת אומנות , אני לא יודע אם מכי עושה את זה באימונים , אני משער שכן כי גיא הוא אולי מאמן חלש אבל לא אדיוט מושלם , ההשערה שלי היא שהקבוצה הזאת כל כך רכה בהרכב שלה שגם אם היא עובדת על האלמנט הזה , שבאים למשחק מול מישהו שאשכרה פיסי ושומר , הכל מתפרק גם אם עושים את הדברים כמו שצריך , איך אמרו זאת לפני , קל באימונים קשה בקרב. פעם האימונים של מכבי היו חזקים יותר ממשחק בליגה , אנשים היו מפרקים אחד את השני באימון כי רבו על המקום ברוטציה , אני בטוח שכיום זה לא המצב בין השאר בשל ההרכב האנושי של הקבוצה , שמאגד כל כך הרבה שחקני הגנה רעים , כך שמכבי מופתעת כל פעם שהיא באה למשחק , ובצד השני אין פארמר , טיילור וסילבן.

אז איך פותרים את זה? מתאמנים חזק , בדגש על האלמנטים האלו ויצירת תחרות בין השחקנים על רוטציה , לא ייתכן שיבזורי ייתן אקסטרה מאמץ באימון אם לא סופרים אותו.

זאת גם הסיבה שללא קשר לחילופים שצריך לבצע , מכבי צריכה קודם כל לשחרר את הסרחים העודפים שלא נותנים לה שום ערך מוסף ורק גורמים נזק , שיחרור של פאבריני,בנדר ואוננוקו , יתנו הרבה אויר בקבוצה הזאת וילכדו את השורות.

לגבי אוחיון , אני מסכים פה עם הרוב שהוא זורק מדי , בערך פי 3 ממה שהוא צריך, אבל הרבה פעמים זה מחוסר ברירה , יוגב לוקח את 80% הזריקות שלו בגלל שאו פארמר או טיילור פשוט נתקעים בהתקפה עם תרגיל לא ממומש שלא נותן להם שום יתרון על שחקן , וסתם משאיר את ההתקפה עם 8 שניות , משליכים אותו לאוחיון ובעצם מצפים שהוא יציל את המולדת (פארמר עושה את זה ברוב המקרים , פשוט מוותר על הכדור , או יותר נכון בורח ממנו וזאת עיקר הביקורת שלי עליו) , הדקות של אוחיון גם נובעות מזה ש2 המתאזרחים החדשים שלנו פשוט נזק מוחלט בהגנה , נזק שלא מאפשר להם לשחק הרבה דקות ביחד כפי שתוכנן , אני בטוח שגודס לא היה רוצה שיוגב יהיה כל כך משמעותי בקבוצה , פה החיסרון בשחקן שומר וחודר בעמדה 2 זועק לשמיים , בטח על רקע חוסר השימוש המוחלט בדגן יבזורי.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 10 נובמבר 2015, 10:28

אדגר פו כתב:הבעייה שזו חוכמה בדיעבד כי בקיץ אף אחד לא התנגד לחתימה שלהם במכבי.

כשיגיע מאמן חדש ולא יהיה שינוי אז באמת נוריד את הגרזן.

לא מדוייק. למען האמת יש כאלה שבאים אלי בטענות עכשיו על זה שצדקתי לגבי רוצ'סטי ויותר מזה, צדקתי לגבי השילוב בין פארמר לרוצ'סטי.
roy1000

הודעהעל ידי אדגר פו » 10 נובמבר 2015, 10:32

זה היה אשכול החתימה שלו במכבי :

viewtopic.php?f=2&t=2803

היחיד שהיה מאוכזב ממש היה ליאב.

אחרי שפארמר חתם זה כבר סיפור אחר.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי yzafrir » 10 נובמבר 2015, 11:39

אדגר פו כתב:זה היה אשכול החתימה שלו במכבי :

viewtopic.php?f=2&t=2803

היחיד שהיה מאוכזב ממש היה ליאב.

אחרי שפארמר חתם זה כבר סיפור אחר.

גם אני לא התלהבתי...ולא ממש התאכזבתי ( כמו עכשיו שאני עדיין לא ויתרתי עליו...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 10 נובמבר 2015, 12:10

ankram כתב:יש פה הרבה דברים נכונים , ואני מסכים עם רובם , ההצעות שהצעתם הם טובות , אבל לצערי לא מיושמות בשטח.
חסימה של גבוה במכבי בהתקפה היא לא חסימה , גם מול אשדוד ראינו את זה , התרגיל היחיד של מכבי שלפחות אני ראיתי הוא היי פיק נ רול , שב90% מהמקרים אינו אפקטיבי כי:
1. הגבוה שחוסם , בא לחסימה אבל החסימה לא ממומשת , כי הגבוה (בד"כ אמבקווה) פשוט לא חוסם אלא בא ובורח מיד לכיוון הסל , אז הוא נשאר עם השחקן שלו והרכז נשאר עם השחקן שלו , זאת מחלה של אמבקווה שגם המאמן שלו שנה שעברה התייחס לזה.
2. הרכז לא מביא את השחקן שלו לחסימה , גם טיילור וגם פארמר לא אגרסיבים בהתקפה ולא מביאים את השחקן שלהם לפיק , ואז שוב קורה שבעצם כלום לא קורה , או במקרה הרע שהגבוה מנסה בכוך לעשות חסימה ואז עושה פאול תוקף.

קבוצה רצינית היתה עובדת על האלמנט הזה ללא הרף כדי להביא אותו לדרגת אומנות , אני לא יודע אם מכי עושה את זה באימונים , אני משער שכן כי גיא הוא אולי מאמן חלש אבל לא אדיוט מושלם , ההשערה שלי היא שהקבוצה הזאת כל כך רכה בהרכב שלה שגם אם היא עובדת על האלמנט הזה , שבאים למשחק מול מישהו שאשכרה פיסי ושומר , הכל מתפרק גם אם עושים את הדברים כמו שצריך , איך אמרו זאת לפני , קל באימונים קשה בקרב. פעם האימונים של מכבי היו חזקים יותר ממשחק בליגה , אנשים היו מפרקים אחד את השני באימון כי רבו על המקום ברוטציה , אני בטוח שכיום זה לא המצב בין השאר בשל ההרכב האנושי של הקבוצה , שמאגד כל כך הרבה שחקני הגנה רעים , כך שמכבי מופתעת כל פעם שהיא באה למשחק , ובצד השני אין פארמר , טיילור וסילבן.

אז איך פותרים את זה? מתאמנים חזק , בדגש על האלמנטים האלו ויצירת תחרות בין השחקנים על רוטציה , לא ייתכן שיבזורי ייתן אקסטרה מאמץ באימון אם לא סופרים אותו.

זאת גם הסיבה שללא קשר לחילופים שצריך לבצע , מכבי צריכה קודם כל לשחרר את הסרחים העודפים שלא נותנים לה שום ערך מוסף ורק גורמים נזק , שיחרור של פאבריני,בנדר ואוננוקו , יתנו הרבה אויר בקבוצה הזאת וילכדו את השורות.

לגבי אוחיון , אני מסכים פה עם הרוב שהוא זורק מדי , בערך פי 3 ממה שהוא צריך, אבל הרבה פעמים זה מחוסר ברירה , יוגב לוקח את 80% הזריקות שלו בגלל שאו פארמר או טיילור פשוט נתקעים בהתקפה עם תרגיל לא ממומש שלא נותן להם שום יתרון על שחקן , וסתם משאיר את ההתקפה עם 8 שניות , משליכים אותו לאוחיון ובעצם מצפים שהוא יציל את המולדת (פארמר עושה את זה ברוב המקרים , פשוט מוותר על הכדור , או יותר נכון בורח ממנו וזאת עיקר הביקורת שלי עליו) , הדקות של אוחיון גם נובעות מזה ש2 המתאזרחים החדשים שלנו פשוט נזק מוחלט בהגנה , נזק שלא מאפשר להם לשחק הרבה דקות ביחד כפי שתוכנן , אני בטוח שגודס לא היה רוצה שיוגב יהיה כל כך משמעותי בקבוצה , פה החיסרון בשחקן שומר וחודר בעמדה 2 זועק לשמיים , בטח על רקע חוסר השימוש המוחלט בדגן יבזורי.

אז בוא נדבר על השחקנים שיש.
חציל כתב לפני כמה זמן על יבזורי, שהוא בעצם ה-2 היחיד בסגל, וקצת צחקנו עליו, אבל תכלס, הוא צודק.
יבזורי חייב לשחק. הוא שחקן טוב, בלי אגו, עם יד, עם הגנה סבירה... לא מבין למה הוא כל הזמן נדחק לצד.

הוא גם מתאים לשחק עם רוצ'סטי בהרכב שני, וגם יכול לשחק לצד פארמר או אוחיון בכל קונסטלציה אחרת.

מה שלא יהיה - הדבר הראשון שצריך לעשות זה סדר. מספיק עם אלף חילופים בדקה. הרכבים קבועים שמשחקים בדקות קבועות, עם משימות קבועות.
זה הדבר הבסיסי ביותר שצריך לטפל בו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 13 נובמבר 2015, 02:04

אחד מהם חייב ללכת. אם בשביל לחסוך כסף, ואם בשביל להחליף במישהו אחר.
ורצוי כבר להתחיל לקבל החלטות. היום.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 08:54

ארז אמר (ואני מסכים) שאחד מהם חייב ללכת ולהביא במקומו גארד גדול שומר. אני חושב שזה ברור לכולם בשלב הזה.

בהתחשב במצב החוזי, שאני חושב שצריך לשחרר את פארמר בהקדם האפשרי. אולי אפשר למצוא לו קבוצה. אני חושב שברצלונה תהיה מעוניינת לאור איך שקרלוס אוריו נראה, אבל אפשר לעשות את ההעברה הזו רק בתום השלב הראשון.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2015, 09:44

היום אני כבר הרבה יותר מסכים. מבין שניהם, לי ברור שפארמר הוא הבעייתי. פשוט שחקן בלי אופי, בלי רצון, בלי מוטיבציה...
ממש סתם.

ד"א, עוד סימן לכך שמי שקיבל את ההחלטה לגביו, אין לו מושג בכדורסל... למה? כי הם (כמו רוב הגולשים בפורום), התבססו על פארמר של
לפני כמה שנים, שהיה באמת נהדר. אבל הם שכחו, שכשמביאים שחקן בסדר גודל הזה, כדאי לבדוק את מה שקורה איתו עכשיו.
למה הוא לא היה מבוקש, מה הוא עשה בטורקיה, ולפני טורקיה, למה דרושפאקה לא רצתה להאריך איתו את החוזה וכו'.
אז האוהד הממוצע, וגם האוהד מעל הממוצע, לא יכול להתעסק בלבדוק כל שחקן, ולדעת מה הוא עושה ואיך הוא נראה... אין מספיק שעות
ביממה. אבל אנשי מקצוע, סקאוטרים, בעלים וכו', חייבים לעשות את זה.
דווקא גודס המושמץ (ונדמה לי שגם ניקולה המושמץ עוד יותר) לא רצה את פארמר, כי כנראה הוא ידע
שזה לא אותו שחקן שהיה כאן לפני כמה שנים. אבל אנשים בהנהלה רצו להביא שם גדול, והתעלמו מכל סימני האזהרה.

עוד הוכחה לכך, ששמעון, דייויד ואודי לא צריכים להיות קשורים לקבלת החלטות מקצועיות, ועל אחת כמה וכמה אבי אבן ומערך הסקאוטינג שלו ומעל
כולם דני פדרמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 13 נובמבר 2015, 10:11

אני מאוד מקווה שרוצ'סטי לא יהיה פה הקורבן בגלל שהחוזה שלו קטן יותר , הוא לא שומר ? ואחרים שומרים יותר טוב ? אתמול הוא היחיד שעוד היה מסוגל לקנות סל ולפחות ניסה לשמור אני ממש לא חושב שהוא הבעיה יש מספיק שחקנים גרועים שאפשר להעיף לפניו ארינזה , פבראני , אופייבו , בנדר אפילו אמבקווה הוא אכזבה יותר גדולה בעיני .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 10:14

מקאדו 3 כתב:אני מאוד מקווה שרוצ'סטי לא יהיה פה הקורבן בגלל שהחוזה שלו קטן יותר , הוא לא שומר ? ואחרים שומרים יותר טוב ? אתמול הוא היחיד שעוד היה מסוגל לקנות סל ולפחות ניסה לשמור אני ממש לא חושב שהוא הבעיה יש מספיק שחקנים גרועים שאפשר להעיף לפניו ארינזה , פבראני , אופייבו , בנדר אפילו אמבקווה הוא אכזבה יותר גדולה בעיני .

אל תדאג, רוצ'סטי ימשיך להשליך פה שלשות וללוות שחקנים לסל גם בעונה הבאה. הוא חתום לשלוש שנים בסכום מופרך ואי אפשר לצאת מהחוזה שלו.

מי שכנרה יעוף מפה זה פארמר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2015, 10:17

roy1000 כתב:
מקאדו 3 כתב:אני מאוד מקווה שרוצ'סטי לא יהיה פה הקורבן בגלל שהחוזה שלו קטן יותר , הוא לא שומר ? ואחרים שומרים יותר טוב ? אתמול הוא היחיד שעוד היה מסוגל לקנות סל ולפחות ניסה לשמור אני ממש לא חושב שהוא הבעיה יש מספיק שחקנים גרועים שאפשר להעיף לפניו ארינזה , פבראני , אופייבו , בנדר אפילו אמבקווה הוא אכזבה יותר גדולה בעיני .

אל תדאג, רוצ'סטי ימשיך להשליך פה שלשות וללוות שחקנים לסל גם בעונה הבאה. הוא חתום לשלוש שנים בסכום מופרך ואי אפשר לצאת מהחוזה שלו.

מי שכנרה יעוף מפה זה פארמר.

האמת שרוצ'סטי יכול להועיל הרבה יותר מפארמר. לפחות יש לו קליעה אבסולוטית...
מה שכן, ההגנה שלו זאת שערורייה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 13 נובמבר 2015, 10:22

צריך לעשות דבר פשוט. לשחרר את פארמר ורוצ׳סטי להביא גארד שומר לעמדה 2 לשחרר את יבזורי מהקפאה ולהביא את מקל.
בנוסף לשחחר את בנדר בהשאלה. להשאיר את אופייבו רנדל ואמבקווה , לשחרר את פאבריני ואוננקו.
להביא את דן שמיר עד סוף העונה ולהפוך אותו לעוזר של ארז בעונה הבאה.
להעיף את ניקו אבי אבן ודני פדרמן להחזיר את קובלסקי פיני לתפקיד גנרל מנגר ולהביא את האוזמן.
שמעון ודיויד צריכים לשבת בקהל להביא ספונסרים ולדאוג לניהול הקיים. בשום אופן הם לא צריכים להתערב בשיקול מקצועי.

אבל זאת מכבי של שמעון לא ידע ופדרמן שמבסוט מאיבוד תארים אז זה לא יקרה.

תפנימו. עד שפדרמן ושמעון לא ישחררו את אחיזתם בצד המקצועי לא נגיע לשום מקום זולת יד אליהו ריק.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 נובמבר 2015, 10:41

מה מקל עושה בכוכב שגורם לכם להמשיך לזרוק את השם שלו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 10:44

MTA2311 כתב:מה מקל עושה בכוכב שגורם לכם להמשיך לזרוק את השם שלו?

כמו גם להתעלם מזה שהוא לא יכול לשחק במכבי עד סוף השלב הראשון?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2015, 10:56

ankram כתב:צריך לעשות דבר פשוט. לשחרר את פארמר ורוצ׳סטי להביא גארד שומר לעמדה 2 לשחרר את יבזורי מהקפאה ולהביא את מקל.
בנוסף לשחחר את בנדר בהשאלה. להשאיר את אופייבו רנדל ואמבקווה , לשחרר את פאבריני ואוננקו.
להביא את דן שמיר עד סוף העונה ולהפוך אותו לעוזר של ארז בעונה הבאה.
להעיף את ניקו אבי אבן ודני פדרמן להחזיר את קובלסקי פיני לתפקיד גנרל מנגר ולהביא את האוזמן.
שמעון ודיויד צריכים לשבת בקהל להביא ספונסרים ולדאוג לניהול הקיים. בשום אופן הם לא צריכים להתערב בשיקול מקצועי.

אבל זאת מכבי של שמעון לא ידע ופדרמן שמבסוט מאיבוד תארים אז זה לא יקרה.

תפנימו. עד שפדרמן ושמעון לא ישחררו את אחיזתם בצד המקצועי לא נגיע לשום מקום זולת יד אליהו ריק.

אני מסכים לגבי דני, אבן וניקולה (וגם בוגטין) - אין ויכוח. האחד הוא אדריכל הבזיון, אבל הוא הבן של הבעלים, ולכן הוא איתנו בשביל להישאר.
הדרך היחידה היא לבצע UNDO לכל מה שעשה ולכל הנזקים שגרם למועדון.
ההתחלה היא כמובן ניקוי המערכת המקצועית מהאנשים שנמצאים בתפקידים שלהם (דווקא המערכות האחרות הן בסדר).
וכמובן עם זה שההנהלה ואנשים שהם לא אנשי מקצוע, חייבים לשחרר את האחיזה המקצועית. די.

אני לא ממש מסכים לגבי דברים אחרים כמו מקל, כמו שחרור גם של פארמר וגם של רוצ'סטי (ששיחק טוב אתמול בהתקפה),
כמו פיני גרשון והאוזמן לתפקידים שציינת (איזה תפקיד בדיוק אתה מייעד להאוזמן, ולמה שוב נשים עיתונאי, מוכשר ככל שיהיה, במקום
איש מקצוע מנוסה עם קבלות?).
מכבי צריכה GM אמיתי - שכבר עשה את זה בעבר, ויודע לחשוב לטווח ארוך. יכול להיות שפיני הוא האיש, אבל זה לא אוטומטי אצלי.

אני חושב שצוות זר זה הדבר הנכון. קזלאוסקס נראה לי כמו איש שיכול להוציא את העגלה הזאת מהבוץ.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 11:02

אני לא חושב שפיני מתאים לתפקיד של ה- GM. זה צריך להיות מישהו שרוצה לעבוד 7 ימים בשבוע סביב הקבוצה. אני לא חושב שלפיני יש את האנרגיות לזה כרגע. לדעתי זה גם לא חייב להיות מאמן שעבר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 13 נובמבר 2015, 11:04

roy1000 כתב:אני לא חושב שפיני מתאים לתפקיד של ה- GM. זה צריך להיות מישהו שרוצה לעבוד 7 ימים בשבוע סביב הקבוצה. אני לא חושב שלפיני יש את האנרגיות לזה כרגע. לדעתי זה גם לא חייב להיות מאמן שעבר.

זה בדיוק מה שאמרתי גם.
זה צריך להיות אבל בן אדם עם נסיון בתפקיד הזה. אולי אפילו מישהו בעל עבר מהNBA (הרי מן הסתם יש GMים שלא עובדים בזה היום,
שאפשר לנסות להביא)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 נובמבר 2015, 11:05

jol9 כתב:
roy1000 כתב:אני לא חושב שפיני מתאים לתפקיד של ה- GM. זה צריך להיות מישהו שרוצה לעבוד 7 ימים בשבוע סביב הקבוצה. אני לא חושב שלפיני יש את האנרגיות לזה כרגע. לדעתי זה גם לא חייב להיות מאמן שעבר.

זה בדיוק מה שאמרתי גם.
זה צריך להיות אבל בן אדם עם נסיון בתפקיד הזה. אולי אפילו מישהו בעל עבר מהNBA (הרי מן הסתם יש GMים שלא עובדים בזה היום,
שאפשר לנסות להביא)

אנתוני פארקר. הוא האיש למשימה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], WendelA, גל גל, עידן ו־26 אורחים