מילוס כתב:jol9 כתב:
אנחנו עד היום זוכרים את השמות של ווינפרד קינג ודייויד אנקראם. למה? כי פעם כשלונות כאלה במכבי היו נדירים. מכבי היתה בוחרת
שחקנים כמו שצריך, וגם אם לא תמיד הצליחה להביא שחקנים ברמה של קווין מגי, היא עדיין לרוב לא נפלה.
כמות האפסים שעבר פה בצהוב מאז נניח פירוק הקבוצה של פיני ב2006, היא בלתי נתפסת פשוט. אנחנו מדברים על לפחות
20 אם לא יותר בובלים ברמה של קינג ואנקראם, ואף גרועים יותר. לא היה דבר כזה פעם.
ומה שעצוב זה שבכל שנה יש יותר ויותר כאלה בסגל באותה העונה...
טוב פה אתה מזייף ובגדול..
אנחנו זוכרים את אנקראם וקינג בגלל שהם היו אחראים לעונה היסטורית של מכבי.
למה אתה לא זוכר את ווילי אנדרסון, ולונצ'אר, וזדראבקו ראדולוביץ'? כי מכבי אומנם הסריחה באירופה, אבל זה הספיק לליגה החלשה.
בסך הכל, אם מסתכלים על זה נכון, ב-25 השנים האחרונות היתה למכבי תקופה התעלות של 6 שנים, 2000-2006, בה היא פגעה בכמה זרים שהלכו איתה לאורך כל התקופה הזאת.
אתה יודע מה, אפילו אז היו כמה נפילות כואבות - פשוט שחקנים כמו מקדונלד, האפמן, פארקר ושאראס הצליחו להסתיר את זה - והפכו את הזרים ההם לשחקנים משלימים סבירים מינוס (ולא בשביל זה אתה מביא שחקני חיזוק זרים, נכון?).
דוגמאות? קומג'יס, בשוק, קומאטוס, שונדוב, קווינסי לואיס.. בטוח שהחסרתי עוד כמה ליצנים..
בשורה התחתונה, נראה לי שמערך הסקאוטינג של מכבי מעולם לא היה כזה מבריק. כמו כל קבוצה שמהמרת, מתוך חמישה או שמונה שחקנים שתביא - יהיה לך בינגו.
ההבדל הוא פשוט. אנקראם וקינג היו אמורים להיות שני שחקנים מרכזיים בקבוצה (ולמעשה שני הזרים היחידים שלה).
כשאתה נופל איתם, אתה מתרסק.
לונצ'אר וראדולוביץ' היו נפילות, אבל הם לא היו הזרים היחידים בקבוצה (או נכון יותר הבוסמנים), והם גם לא הגיעו על תקן זרים מובילים.
את הסיפור של ווילי אנדרסון אני פחות זוכר. נדמה לי שהוא נפצע והוחלף, לא?
גם השחקנים האחרים שהזכרת לא היו נפילות, כמו אלה שאנחנו רואים בשנים האחרונות.
בשוק וקומג'יס היו אחלה גבוהים משלימים. פי מליון יותר טובים מכל מה שיש לנו היום בקו הקדמי.
קווינסי לואיס היה שחקן סביר מאוד, בקבוצה צעירה שלא ממש הצליחה להתחבר, ושונדוב היה משמעותי בערך כמו שגב.
אני מדבר איתך על נפילות בשחקנים משמעותיים כמו היינס, כמו פבראני, כמו שארמדיני,... ובנוסף אני מדבר על שחקנים
שלא אמורים בכלל ללבוש צהוב, כמו אונואקו, לינהארט, ג'ו אלכסנדר וכו'.
אין לי ספק שכמות השחקנים האלה עלתה מאוד ביחס לשנים הקודמות.