אשכול אירופה - מלפפונים החתמות וחדשות - סגלים עדכניים בכותרת

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה - מלפפונים החתמות וחדשות - סגלים עדכניים בכ

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 נובמבר 2015, 22:24

ג׳סטין המילטון עם 31 נקודות (4 מ4 מהשלוש, 7 מ11 לשתיים, 5 מ8 מהקו), 10 ריבאונדים, 2 חסימות וסה״כ 39 נקודות מדד.
ולנסיה מנצחת בשתי הארכות כשהסנטר הנהדר הזה דופק סלי קלאץ׳ לכל האורך.

אני חושב שכרגע הוא מס׳ 1 באירופה. שחקן מיוחד ואדיר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 15 נובמבר 2015, 22:49

השמועה אומרת, שמילאנו הולכת לפטר את רפשה. איזה מזל שכבר החתימו את טבק במכבי! :laugh2
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי my man » 15 נובמבר 2015, 22:56

BIG sofo כתב:http://www.draftexpress.com/profile/Justin-Hamilton-19074/stats/

חשבתי שהוא יותר מבוגר...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 נובמבר 2015, 23:02

אני הייתי מסמן אותו ואת כריס סינגלטון בתור 4-5 לקיץ. שני שחקנים מקבוצות דרג בינוני-גבוה, אבל תחת חוזים זולים יחסית. high-profile ומתאימים למשחק האירופי כמו כפפה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 15 נובמבר 2015, 23:06

החציל האצטקי כתב:אני הייתי מסמן אותו ואת כריס סינגלטון בתור 4-5 לקיץ. שני שחקנים מקבוצות דרג בינוני-גבוה, אבל תחת חוזים זולים יחסית. high-profile ומתאימים למשחק האירופי כמו כפפה.

אם אתה מדבר על השחקן של לוקו, אז בנתיים הוא מאכזב. כמעט בכל משחק עד עכשיו הוא מקבל 2-3 עבירות ב 2-3 הדקות הראשונות, ואז חצי משחק יושב על הספסל. אני לא יודע אם זה בגלל שהוא לא מכיר את השיפוט באירופה, או בגלל שהוא טמבל. בוא וניתן לו עוד זמן ונראה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 15 נובמבר 2015, 23:12

felix_r כתב:
החציל האצטקי כתב:אני הייתי מסמן אותו ואת כריס סינגלטון בתור 4-5 לקיץ. שני שחקנים מקבוצות דרג בינוני-גבוה, אבל תחת חוזים זולים יחסית. high-profile ומתאימים למשחק האירופי כמו כפפה.

אם אתה מדבר על השחקן של לוקו, אז בנתיים הוא מאכזב. כמעט בכל משחק עד עכשיו הוא מקבל 2-3 עבירות ב 2-3 הדקות הראשונות, ואז חצי משחק יושב על הספסל. אני לא יודע אם זה בגלל שהוא לא מכיר את השיפוט באירופה, או בגלל שהוא טמבל. בוא וניתן לו עוד זמן ונראה.

יצא לי לראות אותו בכמה משחקים ומאוד אהבתי את מה שראיתי. ברור שהוא צריך לעשות עוד התאמות, אבל הוא שחקן בסגנון של רנדל- קבוצתי, הגנתי, אתלט מעולה רק שמביא גם קליעה וסייז ברמה אחת מעל.
הוא לא איש של סטטיסטיקות אלא מביא את התרומה שלו בדברים הקטנים ולוקו מנצחת איתו משחקים למרות ההעדרות של רנדולף. הוא גם מחזיק את נתון ה+/- הכי גבוה אצלם בvtb- בפלוס 11 כשהוא על המגרש.
לא הייתי קורא לו טמבל. הוא משחק הגנה קשוחה. זה גם אחד החסרונות הכי משמעותיים של בריאן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 16 נובמבר 2015, 04:48

felix_r כתב:
toja27 כתב:אם זה היה אפשרי איכשהו , אני אומר את זה בהיסוס מה, אבל הייתי מביא את מקל במקום אוחיון. אני חושב שלמקל יש יותר מה לתת בחבילה הכללית. כיוון שזה לא הולך לקרות, אני לא רואה העונה איפה יש מקום לכולם.

אני חושב שדווקא אוחיון מתאים יותר למכבי. מקל הוא שחקן מאוד דומיננטי. הוא לא יכול לשחק ליד גארד זר דומיננטי. דווקא לאוחיון אין שום בעיה לזוז הצידה ולתת את הבמה גארד זר. אוחיון עושה יותר עבודה שחורה ולא מנסה להיות הכוכב הראשי.

אני מסכים איתך שמקל יותר דומיננטי וצריך לחפש איתו יותר את השילוב המתאים. מהבחינה הזאת עם אוחיון יותר פשוט. אבל שמע אני חייב להגיד שאני בהתחלה אהבתי את אוחיון מאוד, גם כשהוא התחיל והיה אז יותר נגר מעכשיו( זוכר את כל החטאות הלייאפ שהיו לו בהתחלה?) אבל הוא היה מאוד אנרגטי, הוא לא היה מרכז משחק אבל היה הרבה פעמים חודר ומוציא את הכדור החוצה, מכדרר מעט יחסית(כיום מכדרר יותר) היה בו משהו יותר חי וזורם במשחק. כיום הוא איך לומר ככה ככה. אז נכון עושה הגנה טובה(לא תמיד אבל בדרך כלל), קולע כאן שלושה ונותן פה חדירה. אבל בהרגשה האישית שלי שזה לא מספיק.הקבוצה צריכה יותר מזה. הוא פחות טוב מאשר הוא היה בהתחלה, וזה מובן כי הוא כבר הרבה שנים באותה קבוצה, יש לו מעמד אז הוא פחות מתרגש, קצת פחות רעב אין לי ממש תלונות כלפיו אבל אני מרגיש שזה לא מספיק. למקל יש לדעתי משהו מין האקסטרה הזה בתור שחקן רציני יותר, מרכז משחק אמיתי(אם כי חייב להשתפר בקטע של איבודי כדור), הוא עדיין לא הוכיח לעצמו ולאחרים שהוא עשה דברים רציניים ברמות הגבוהות ולכן לדעתי גם רעב יותר, הוא שחקן שאני מרגיש שעל הכתפיים שלו אתה יכול לשים יותר. בהרגשה שלי שמקל הוא שחקן רציני יותר מאוחיון ובשלב הזה יש לו יותר להציע מאשר לאוחיון שיש לי כבוד כלפיו גם בתור שחקן שתמיד נותן עבודה וכבר הרבה זמן בקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 16 נובמבר 2015, 11:10

המילטון ודובליביץ' מסיימים חוזה ולא נראה לי שולנסיה יכולה להתמודד עם חוזה חדש ומשודרג לשחקנים האלו...לא הייתי מתנגד לראות את שניהם במכבי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 11:12

yzafrir כתב:

המילטון ודובליביץ' מסיימים חוזה ולא נראה לי שולנסיה יכולה להתמודד עם חוזה חדש ומשודרג לשחקנים האלו...לא הייתי מתנגד לראות את שניהם במכבי...

ומכבי כן יכולה להתמודד?
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 16 נובמבר 2015, 11:17

יותר מולנסיה...זה תלוי מתי יפנו אליהם , במהלך העונה או בסוף הקיץ ...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 11:23

yzafrir כתב:יותר מולנסיה...זה תלוי מתי יפנו אליהם , במהלך העונה או בסוף הקיץ ...

אני ממש לא בטוח שאנחנו יכולים להציע יותר מולנסיה. יש לך בורות מאוד גדולים בתקציב שצריך לסגור ויש לך חוזי עתק שאתה גורר לעונה הבאה. לחשוב שתביא לפה שחקנים כמו המלילטון ודובלוביץ' שהם שחקנים של מליון דולר לעונה זה תמים.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 16 נובמבר 2015, 14:57

לא כל כך מהר הם יקבלו את הסכומים האלו , את המילטון אפשר להביא בפחות ואת דובליביץ' באזור המיליון.
.זה לא רחוק ממה שמכבי משלמת השנה ובכלל בשנים האחרונות. ואסור לשכוח ששנה הבאה ירד לה החוזה של פארמר שאין מצב בעולם שימשיך בלי קשר ליכולות שיציג בהמשך...
מכבי גם אמורה לקבל סכום יפה מהליגה החדשה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 14:59

yzafrir כתב:לא כל כך מהר הם יקבלו את הסכומים האלו , את המילטון אפשר להביא בפחות ואת דובליביץ' באזור המיליון.
.זה לא רחוק ממה שמכבי משלמת השנה ובכלל בשנים האחרונות. ואסור לשכוח ששנה הבאה ירד לה החוזה של פארמר שאין מצב בעולם שימשיך בלי קשר ליכולות שיציג בהמשך...

ולהחזיר חובות של כמה מליונים מהבור בשנה הנוכחית...
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 16 נובמבר 2015, 15:14

roy1000 כתב:
yzafrir כתב:לא כל כך מהר הם יקבלו את הסכומים האלו , את המילטון אפשר להביא בפחות ואת דובליביץ' באזור המיליון.

ולהחזיר חובות של כמה מליונים מהבור בשנה הנוכחית...

חובות למי ?
הבעלים יספגו מכיסם את ההפסדים , בשביל זה הם הבעלים...ימי התקציב המאוזן חלפו עברו להם...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 16 נובמבר 2015, 15:19

yzafrir כתב:חובות למי ?
הבעלים יספגו מכיסם את ההפסדים , בשביל זה הם הבעלים...ימי התקציב המאוזן חלפו עברו להם...

מאיפה לבעלים פושטי הרגל שלך יש כסף בדיוק? הם לא יספגו כלום. יגלגלו את זה לשנים הבאות.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 16 נובמבר 2015, 20:33

שון ג'יימס החליט לא לנסוע עם קבוצתו למשחק היורוקאפ בצרפת בגלל מתקפת הטרור שהייתה שם לאחרונה...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 16 נובמבר 2015, 20:36

felix_r כתב:שון ג'יימס החליט לא לנסוע עם קבוצתו למשחק היורוקאפ בצרפת בגלל מתקפת הטרור שהייתה שם לאחרונה...

שיחתכו אותו ויבוא לכאן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 16 נובמבר 2015, 20:43

החציל האצטקי כתב:
felix_r כתב:שון ג'יימס החליט לא לנסוע עם קבוצתו למשחק היורוקאפ בצרפת בגלל מתקפת הטרור שהייתה שם לאחרונה...

שיחתכו אותו ויבוא לכאן.

:huh
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 16 נובמבר 2015, 20:49

my man כתב:
החציל האצטקי כתב:

שיחתכו אותו ויבוא לכאן.

:huh

הוא התכוון שיחתכו לו ויבוא לכאן
ככה זה גם עוד גבוה ישראלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cifkcv, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־56 אורחים