המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
BIG sofo כתב:http://www.draftexpress.com/profile/Justin-Hamilton-19074/stats/
החציל האצטקי כתב:אני הייתי מסמן אותו ואת כריס סינגלטון בתור 4-5 לקיץ. שני שחקנים מקבוצות דרג בינוני-גבוה, אבל תחת חוזים זולים יחסית. high-profile ומתאימים למשחק האירופי כמו כפפה.
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:אני הייתי מסמן אותו ואת כריס סינגלטון בתור 4-5 לקיץ. שני שחקנים מקבוצות דרג בינוני-גבוה, אבל תחת חוזים זולים יחסית. high-profile ומתאימים למשחק האירופי כמו כפפה.
אם אתה מדבר על השחקן של לוקו, אז בנתיים הוא מאכזב. כמעט בכל משחק עד עכשיו הוא מקבל 2-3 עבירות ב 2-3 הדקות הראשונות, ואז חצי משחק יושב על הספסל. אני לא יודע אם זה בגלל שהוא לא מכיר את השיפוט באירופה, או בגלל שהוא טמבל. בוא וניתן לו עוד זמן ונראה.
felix_r כתב:toja27 כתב:אם זה היה אפשרי איכשהו , אני אומר את זה בהיסוס מה, אבל הייתי מביא את מקל במקום אוחיון. אני חושב שלמקל יש יותר מה לתת בחבילה הכללית. כיוון שזה לא הולך לקרות, אני לא רואה העונה איפה יש מקום לכולם.
אני חושב שדווקא אוחיון מתאים יותר למכבי. מקל הוא שחקן מאוד דומיננטי. הוא לא יכול לשחק ליד גארד זר דומיננטי. דווקא לאוחיון אין שום בעיה לזוז הצידה ולתת את הבמה גארד זר. אוחיון עושה יותר עבודה שחורה ולא מנסה להיות הכוכב הראשי.
החציל האצטקי כתב:אני הייתי מסמן אותו ואת כריס סינגלטון בתור 4-5 לקיץ. שני שחקנים מקבוצות דרג בינוני-גבוה, אבל תחת חוזים זולים יחסית. high-profile ומתאימים למשחק האירופי כמו כפפה.
yzafrir כתב:החציל האצטקי כתב:אני הייתי מסמן אותו ואת כריס סינגלטון בתור 4-5 לקיץ. שני שחקנים מקבוצות דרג בינוני-גבוה, אבל תחת חוזים זולים יחסית. high-profile ומתאימים למשחק האירופי כמו כפפה.
המילטון ודובליביץ' מסיימים חוזה ולא נראה לי שולנסיה יכולה להתמודד עם חוזה חדש ומשודרג לשחקנים האלו...לא הייתי מתנגד לראות את שניהם במכבי...
yzafrir כתב:יותר מולנסיה...זה תלוי מתי יפנו אליהם , במהלך העונה או בסוף הקיץ ...
yzafrir כתב:לא כל כך מהר הם יקבלו את הסכומים האלו , את המילטון אפשר להביא בפחות ואת דובליביץ' באזור המיליון.
.זה לא רחוק ממה שמכבי משלמת השנה ובכלל בשנים האחרונות. ואסור לשכוח ששנה הבאה ירד לה החוזה של פארמר שאין מצב בעולם שימשיך בלי קשר ליכולות שיציג בהמשך...
מכבי גם אמורה לקבל סכום יפה מהליגה החדשה...
roy1000 כתב:yzafrir כתב:לא כל כך מהר הם יקבלו את הסכומים האלו , את המילטון אפשר להביא בפחות ואת דובליביץ' באזור המיליון.
.זה לא רחוק ממה שמכבי משלמת השנה ובכלל בשנים האחרונות. ואסור לשכוח ששנה הבאה ירד לה החוזה של פארמר שאין מצב בעולם שימשיך בלי קשר ליכולות שיציג בהמשך...
מכבי גם אמורה לקבל סכום יפה מהליגה החדשה...
ולהחזיר חובות של כמה מליונים מהבור בשנה הנוכחית...
yzafrir כתב:חובות למי ?
הבעלים יספגו מכיסם את ההפסדים , בשביל זה הם הבעלים...ימי התקציב המאוזן חלפו עברו להם...
felix_r כתב:שון ג'יימס החליט לא לנסוע עם קבוצתו למשחק היורוקאפ בצרפת בגלל מתקפת הטרור שהייתה שם לאחרונה...
החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:שון ג'יימס החליט לא לנסוע עם קבוצתו למשחק היורוקאפ בצרפת בגלל מתקפת הטרור שהייתה שם לאחרונה...
שיחתכו אותו ויבוא לכאן.
my man כתב:החציל האצטקי כתב:felix_r כתב:שון ג'יימס החליט לא לנסוע עם קבוצתו למשחק היורוקאפ בצרפת בגלל מתקפת הטרור שהייתה שם לאחרונה...
שיחתכו אותו ויבוא לכאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים