החציל האצטקי כתב:וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?
מרקיז היינס בחוטיני
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?
מרקיז היינס בחוטיני
שמואל1 כתב:פספוס או מחדל? כך ויתרה מכבי ת"א על דורסי
בכסף ששילמה על פבראני הכושל, מכבי ת"א יכולה הייתה להחתים את אחד הסנטרים המוכחים ביבשת. המגעים התנהלו, השחקן רצה ואז הכל נפל. הסיפור המלא
http://one.co.il/Article/15-16/2,0,1219 ... tml?ref=hp
אחדשיודע כתב:מה רע בכתבה שמטרתה לנגח במכבי / בהנהלה?
דורסי אמנם לא היה מושיע את מכבי, אבל הוא לבטח היה עוזר למכבי יותר מפבראני/ארינזה. כנ״ל לגבי השמות האחרים שגורס התעניין בהם.
ankram כתב:שמואל1 כתב:פספוס או מחדל? כך ויתרה מכבי ת"א על דורסי
בכסף ששילמה על פבראני הכושל, מכבי ת"א יכולה הייתה להחתים את אחד הסנטרים המוכחים ביבשת. המגעים התנהלו, השחקן רצה ואז הכל נפל. הסיפור המלא
http://one.co.il/Article/15-16/2,0,1219 ... tml?ref=hp
לא היה עוזר לנו , אולי טיפלה בהגנה אבל מדובר בנגר בן נגר שיש לו אחוזי עונשין גרועים. סתם כתבה בשביל לנגח את מכבי.
אחדשיודע כתב:עזוב את הכותרת הבומבסטית שלו. דורסי, יאנג, הנדריקס, מקלין - הכל הועלה ע״י גודס ונפסל. זה הסיפור פה.
המחדל פה הוא פבראני שהועדף על פניהם, ע״י ההנהלה ״המקצועית״ של מכבי.
toja27 כתב:לקנר מיידלי יש את היכולת לתת מספרים יפים, השאלה לגביו אם הוא יכול להשתלב בהצלחה בקבוצה עם שאיפות גבוהות.
felix_r כתב:toja27 כתב:לקנר מיידלי יש את היכולת לתת מספרים יפים, השאלה לגביו אם הוא יכול להשתלב בהצלחה בקבוצה עם שאיפות גבוהות.
אני רק מדגים, שלא כל פלוץ שעשה מספרים נחמדים, מתאים לשחק במכבי, ושהכתבה של פיק היא פתטית...
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:לקנר מיידלי יש את היכולת לתת מספרים יפים, השאלה לגביו אם הוא יכול להשתלב בהצלחה בקבוצה עם שאיפות גבוהות.
אני רק מדגים, שלא כל פלוץ שעשה מספרים נחמדים, מתאים לשחק במכבי, ושהכתבה של פיק היא פתטית...
על מי אתה מדבר דורסי? אני לא חושב שדורסי הוא דוגמא טובה למספרים יפים, הוא די נגריקו אבל הוא בנוי כמו פסל והוא בהחלט היה יכול לתרום בצד ההגנתי. מה שכן אני חושב שהיו אפשריות טובות יותר גם מדורסי בקיץ.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], where is the love? ו־22 אורחים