יורוליג- מחזור 8- שאר המשחקים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג- מחזור 8- שאר המשחקים

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 19:59

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:לא נכון. גודס ו-וויצ'יץ דיברו על אופציה של צירוף גבוה שינופה מהמחנות (אחרי החתמת אריזנה), ובסוף הגבוה הזה היה אופייבו.
זה גם לא משנה. הניפויים ב-NBA היו בדיוק בתקופה שהחתימו את אופייבו. סבלנות לא היתה שם, נטו התנהלות כושלת.

אתה פשוט לא דובר אמת! 99% מהניפוים מהמחנות קרו הרבה לפני זה. מילר היה מהאחרונים שנופו. היה לו סיכוי טוב להשאר.

טוב, התחלת לדבר שטויות עכשיו. מעל 50% מהניפויים הם ב-3-5 ימים אחרונים לפתיחת העונה.
מילר הוא מראשוני הניפויים, לך תתווכח עם העובדות. הכל מתועד בת'רד ה-NBA.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 20:02

rc4991 כתב:פליקס אנחנו (אני לפחות) לא מדברים ספציפית על המקרה של מילר (ואתה צודק שאי אפשר היה לדעת אם ינופה)
העיקרון הוא שמכבי החתימה שחקן שבוע לפני שקבוצות ה-NBA משחררות שחקנים שחלקם יכולים להיות טובים מאוד

זה לא נכון, שוב אני חוזר ואומר, שכאשר מילר שוחרר, זה היה ממש בסוף, אחרי ש 99% מהניפוים כבר קרו הרבה לפני, ורק לכמה קבוצות נשאר איזה שחקן אחד, שהן לא היו סגורות עליו, ומשכו אותו ממש עד הסוף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 20:03

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:לא נכון. גודס ו-וויצ'יץ דיברו על אופציה של צירוף גבוה שינופה מהמחנות (אחרי החתמת אריזנה), ובסוף הגבוה הזה היה אופייבו.
זה גם לא משנה. הניפויים ב-NBA היו בדיוק בתקופה שהחתימו את אופייבו. סבלנות לא היתה שם, נטו התנהלות כושלת.

אתה פשוט לא דובר אמת! 99% מהניפוים מהמחנות קרו הרבה לפני זה. מילר היה מהאחרונים שנופו. היה לו סיכוי טוב להשאר.

טוב, התחלת לדבר שטויות עכשיו. מעל 50% מהניפויים הם ב-3-5 ימים אחרונים לפתיחת העונה.
מילר הוא מראשוני הניפויים, לך תתווכח עם העובדות. הכל מתועד בת'רד ה-NBA.

טוב, תבדוק איזה מספרים נפלו בלוטו, תחזור לשבוע שעבר ותמלא את הטופס. כי זה מה שאתה דורש ממכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 20:03

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:למה לא? למה אי אפשר לחכות פאקינג 5 ימים (בטח אם חיכית שבועות למועד הזה, לפי דבריו של גודס עצמו)? זה בדיחה פליקס.
אתה סתם מגבה את הכשלים של המערכת הזאת.

מה אתה מדבר? איזה 5 ימים? מישהו הבטיח לך שהוא בכלל ישוחרר, ואם כן ישוחרר אז מתי? איזה מין שטויות אלו?
אתה מדבר בדיעבד...

שמע פליקס, אתה מתייחס לדברים שאתה לא יותר מידי מעודכן לגביהם. בוא נהיה כנים.
מילר היה עם חוזה לא מובטח, ומועד הגשת הסגלים היה 26/10 - חמישה ימים בדיוק אחרי שנופה.
ההערכות בכל כלי התקשורת בארה"ב (יותר משבוע לפני שנופה) היו שהוא לא ישאר.

על מה ולמה אתה מתווכח?
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 20:07

בדקת את המספרים? רוץ תשלח
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 20:07

felix_r כתב:
rc4991 כתב:פליקס אנחנו (אני לפחות) לא מדברים ספציפית על המקרה של מילר (ואתה צודק שאי אפשר היה לדעת אם ינופה)
העיקרון הוא שמכבי החתימה שחקן שבוע לפני שקבוצות ה-NBA משחררות שחקנים שחלקם יכולים להיות טובים מאוד

זה לא נכון, שוב אני חוזר ואומר, שכאשר מילר שוחרר, זה היה ממש בסוף, אחרי ש 99% מהניפוים כבר קרו הרבה לפני, ורק לכמה קבוצות נשאר איזה שחקן אחד, שהן לא היו סגורות עליו, ומשכו אותו ממש עד הסוף.

אתה מוזמן לבדוק את מועדי הניפויים בת'רד ה-NBA. אם אתה רוצה עזרה, אני מוכן לעזור לך ולהוכיח, ממש אין לי בעיה.
רוב הניפויים (מעל 50 אחוז) קורים רק בסמיכות למועד הסופי של הגשת רשימת הסגל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2015, 20:08

רוני, אי אפשר לקחת את השחקן הכי טוב שנופה מה- NBA ולהגיד שהיה צריך להביא אותו.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 20:09

הוא לא הכי טוב שנופה, הוא היה השחקן שהיינו צריכים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2015, 20:11

roy1000 כתב:

רוני, אי אפשר לקחת את השחקן הכי טוב שנופה מה- NBA ולהגיד שהיה צריך להביא אותו.

לא הבנתי את הבעיה כאן, היה מאוד אפשרי להביא אותו (גם מבחינת טיימניג וגם מבחינת שכר)
אם אתה מתכוון לשאר השחקנים שנופו אז אני באמת לא מכיר כל כך אבל לחכות עוד שבוע ולראות את כל האופציות לא היה גורם לנזק גדול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 20:15

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

אתה מוזמן לבדוק את מועדי הניפויים בת'רד ה-NBA. אם אתה רוצה עזרה, אני מוכן לעזור לך ולהוכיח, ממש אין לי בעיה.

לא, זה אתה מוזמן לבדוק!!! אתה תבדוק ורק אז תכתוב פה.
אני לא צריך לבדוק, כי אני בדקתי ועקבתי בזמן אמת כל יום מי שוחרר, לא כמוך בדיעבד.
ולכן, בגלל שעקבתי כל יום, אני יודע בוודאות שמילר שוחרר ממש לקראת הסוף, הרבה אחרי שרוב המנופים כבר עזבו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 05 דצמבר 2015, 20:18

rc4991 כתב:לא הבנתי את הבעיה כאן, היה מאוד אפשרי להביא אותו (גם מבחינת טיימניג וגם מבחינת שכר)
אם אתה מתכוון לשאר השחקנים שנופו אז אני באמת לא מכיר כל כך אבל לחכות עוד שבוע ולראות את כל האופציות לא היה גורם לנזק גדול

הבעיה היא שמדובר בשחקן צעיר שמעולם לא שיחק באירופה וכמו שהוא מצליח עכשיו, הוא גם יכל להיות נפילה. בסך הכל, נופו הרבה שחקנים מהמחנות ובאותו הזמן לא היה ברור שמילר הוא הכי טוב מבינהם. מכבי גם חיפשה בשבלב ההוא סנטר ולא שחקן בעמדה 4. חוכמה בדיעבד זה תמיד קל.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 20:20

felix_r כתב:
אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

לא, זה אתה מוזמן לבדוק!!! אתה תבדוק ורק אז תכתוב פה.
אני לא צריך לבדוק, כי אני בדקתי ועקבתי בזמן אמת כל יום מי שוחרר, לא כמוך בדיעבד.
ולכן, בגלל שעקבתי כל יום, אני יודע בוודאות שמילר שוחרר ממש לקראת הסוף, הרבה אחרי שרוב המנופים כבר עזבו.

אה פליקס, אתה זה שעקבת ועידכנת פה על ה-NBA? טוב לדעת. חשבתי שזה הייתי אני, תודה על התיקון.
מגוחך. אני הוכיח לך בשמחה אגב, כדי שתפסיק לכתוב שטויות. כמה דקות.

אגב, אמרת שאני מדבר בדיעבד. אז ההודעה שלי על החתמת אופייבו:
אחדשיודע כתב:
yzafrir כתב:לגבי מחליף לויטור , ג'ורדן יכול להיות גניבה מטורפת אבל לפי מה שהבנתי הוא לא בדיוק חופשי.

ג'רום ג'ורדן חופשי מאוד.

האמת שהייתי מעדיף שמכבי יחכו עם ההחתמה של אופייבו ויבחנו את השוק החופשי בעוד קצת פחות משבוע, אחרי הניפויים ב-NBA.

מצד שני, עם "מחלקת הסקאוטינג" (מביך מאוד לקרוא לזה כך) שיש למכבי, אולי עדיף שהחתימו שחקן שהם באמת מכירים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 20:24

אה פליקס, אתה זה שעקבת ועידכנת פה על ה-NBA? טוב לדעת. חשבתי שזה הייתי אני, תודה על התיקון.
מגוחך. אני הוכיח בשמחה אגב, כדי שתפסיק לכתוב שטויות. כמה דקות.

אם עקבת, אז הטענות שלך הן עוד יותר מצחיקות, כי מילר שוחרר שבוע לפני תחילת העונה ב NBA, ואם אתה באמת עוקב, אתה אמור לדעת, שרוב רובם של המנופים משוחררים הרבה-הרבה לפני זה. לא שבוע לסוף.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2015, 20:27

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:לא הבנתי את הבעיה כאן, היה מאוד אפשרי להביא אותו (גם מבחינת טיימניג וגם מבחינת שכר)

הבעיה היא שמדובר בשחקן צעיר שמעולם לא שיחק באירופה וכמו שהוא מצליח עכשיו, הוא גם יכל להיות נפילה. בסך הכל, נופו הרבה שחקנים מהמחנות ובאותו הזמן לא היה ברור שמילר הוא הכי טוב מבינהם. מכבי גם חיפשה בשבלב ההוא סנטר ולא שחקן בעמדה 4. חוכמה בדיעבד זה תמיד קל.

1. בטח שמכבי חיפשה 4 ובגלל זה גם החתימה את אופייבו
2. יכול להיות שהוא לא היה מצליח אבל זה נראה לי סיכון מחושב עם פוטנציאל אדיר כשמנגד האופציה שלך היא אופייבו (לא שאני מזלזל בו אבל עדיין)
3. חוכמה בדיעבד זה תמיד קל ואני באמת לא מבקר על מקרים כאלה (פרמאר, מדלי וכו'), כאן מדובר פשוט בניהול מטומטם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 20:37

felix_r כתב:

אם עקבת, אז הטענות שלך הן עוד יותר מצחיקות, כי מילר שוחרר שבוע לפני תחילת העונה ב NBA, ואם אתה באמת עוקב, אתה אמור לדעת, שרוב רובם של המנופים משוחררים הרבה-הרבה לפני זה. לא שבוע לסוף.

פליקס, אני באמת רוצה לכבד אותך, אבל אתה כותב דברים שהם שגויים מהיסוד. ואתה עוד מתווכח עם אחד שעוקב באופן יומיומי אחר ה-NBA, לא מעט שנים.
את מחנות האימונים ב-NBA הקבוצות מתחילות לרוב עם 20 שחקנים (המקסימום האפשרי), קצת פחות מחודש לפני פתיחה העונה. עזוב שאתה טועה וסותר את העובדות, מבחינה הגיונית - למה בכלל נראה לך שקבוצות ינפו את רוב השחקנים לפני תום משחקי האימון (בסך הכל 5 שחקנים שכל קבוצה צריכה לנפות עד תחילת העונה)? כל קבוצה נשארת עם לפחות 18 שחקנים עד משחק האימון האחרון שלה, שהוא ימים ספורים לפני תחילת העונה (יש קבוצות שמסיימות את משחקי האימון שלהן שבוע לפני פתיחת העונה, אבל הרוב הגדול 2-3 ימים לפני).
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 05 דצמבר 2015, 20:48, נערך 3 פעמים בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 20:37

אין צורך להתווכח על שחקן זה או אחר. מה שכולם מסכימים עליו, זה שהסקאוטים של מכבי הם אפסים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 05 דצמבר 2015, 20:38

felix_r כתב:אין צורך להתווכח על שחקן זה או אחר. מה שכולם מסכימים עליו, זה שהסקאוטים של מכבי הם אפסים.

נכון.

:happy2
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 05 דצמבר 2015, 20:47

felix_r כתב:אין צורך להתווכח על שחקן זה או אחר. מה שכולם מסכימים עליו, זה שהסקאוטים של מכבי הם אפסים.

נכון.

:happy2
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 05 דצמבר 2015, 20:51

אין ספק, אבל פה לא רק מדובר בסקאוטינג כושל כמו שכבר נאמר. התנהלות כושלת לא פחות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 20:51

אחדשיודע כתב:
felix_r כתב:

פליקס, אני באמת רוצה לכבד אותך, אבל אתה כותב דברים שהם שגויים מהיסוד. ואתה עוד מתווכח עם אחד שעוקב באופן יומיומי אחר ה-NBA, לא מעט שנים.
את מחנות האימונים ב-NBA מתחילות לרוב עם 20 שחקנים (המקסימום האפשרי), קצת פחות מחודש לפני פתיחה העונה. עזוב שאתה טועה וסותר את העובדות, מבחינה הגיונית - למה בכלל נראה לך שקבוצות ינפו את רוב השחקנים לפני תום משחקי האימון (בסך הכל 5 שחקנים שכל קבוצה צריכה לנפות עד תחילת העונה)? כל קבוצה נשארת עם לפחות 18 שחקנים עד משחק האימון האחרון שלה, שהוא ימים ספורים לפני תחילת העונה (יש קבוצות שמסיימות את משחקי האימון שלהן שבוע לפני פתיחת העונה, אבל הרוב הגדול 2-3 ימים לפני).

על איזה עובדות אתה מדבר? אז לדעתך משחררים את כולם באותו היום?
נו באמת!

קצב השיחרורים הרבה יותר גבוה בהתחלה כי פשוט יש הרבה יותר שחקנים לשחרר. כאשר כל קבוצה צריכה לשחרר 5, אז כל יום משתחררים הרבה. אבל כשמגיעים למצב שלכל קבוצה נשאר לשחרר רק שחקן 1, וגם אותו אולי כדאי להשאיר, ברור שקצב השיחרורים הוא קטן, בטיפטופים, אחד פה, אחד שם.

בשבוע האחרון נשארים רק אותם השחקנים המועטים שמתלבטים עליהם הכי הרבה. בדרך כלל אלה השחקנים הכי טובים ועם סיכוים טובים להשאר. זאת הסיבה שאתה לא יכול לחכות להם! אתה לא באמת יודע אם ישוחררו או ישארו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־42 אורחים