על ידי felix_r » 05 דצמבר 2015, 20:51
אחדשיודע כתב:felix_r כתב:אה פליקס, אתה זה שעקבת ועידכנת פה על ה-NBA? טוב לדעת. חשבתי שזה הייתי אני, תודה על התיקון.
מגוחך. אני הוכיח בשמחה אגב, כדי שתפסיק לכתוב שטויות. כמה דקות.
אם עקבת, אז הטענות שלך הן עוד יותר מצחיקות, כי מילר שוחרר שבוע לפני תחילת העונה ב NBA, ואם אתה באמת עוקב, אתה אמור לדעת, שרוב רובם של המנופים משוחררים הרבה-הרבה לפני זה. לא שבוע לסוף.
פליקס, אני באמת רוצה לכבד אותך, אבל אתה כותב דברים שהם שגויים מהיסוד. ואתה עוד מתווכח עם אחד שעוקב באופן יומיומי אחר ה-NBA, לא מעט שנים.
את מחנות האימונים ב-NBA מתחילות לרוב עם 20 שחקנים (המקסימום האפשרי), קצת פחות מחודש לפני פתיחה העונה. עזוב שאתה טועה וסותר את העובדות, מבחינה הגיונית - למה בכלל נראה לך שקבוצות ינפו את רוב השחקנים לפני תום משחקי האימון (בסך הכל 5 שחקנים שכל קבוצה צריכה לנפות עד תחילת העונה)? כל קבוצה נשארת עם לפחות 18 שחקנים עד משחק האימון האחרון שלה, שהוא ימים ספורים לפני תחילת העונה (יש קבוצות שמסיימות את משחקי האימון שלהן שבוע לפני פתיחת העונה, אבל הרוב הגדול 2-3 ימים לפני).
על איזה עובדות אתה מדבר? אז לדעתך משחררים את כולם באותו היום?
נו באמת!
קצב השיחרורים הרבה יותר גבוה בהתחלה כי פשוט יש הרבה יותר שחקנים לשחרר. כאשר כל קבוצה צריכה לשחרר 5, אז כל יום משתחררים הרבה. אבל כשמגיעים למצב שלכל קבוצה נשאר לשחרר רק שחקן 1, וגם אותו אולי כדאי להשאיר, ברור שקצב השיחרורים הוא קטן, בטיפטופים, אחד פה, אחד שם.
בשבוע האחרון נשארים רק אותם השחקנים המועטים שמתלבטים עליהם הכי הרבה. בדרך כלל אלה השחקנים הכי טובים ועם סיכוים טובים להשאר. זאת הסיבה שאתה לא יכול לחכות להם! אתה לא באמת יודע אם ישוחררו או ישארו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!