המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:פארמר עם 11 נקודות,6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים ועדיין איכשהו יוצא שההרגשה הכללית היא שהתרומה שלו הייתה שלילית ולא חיובית..
yarinsaky כתב:גם משחקים כאלו צריך לנצח, באמת סיוט של משחק.
מכבי נראית לי קצת עייפה, לא ממוקדת, לא מרוכזת ולא ממושמעת. הקו האחורי שלנו לגמרי חסר ביטחון או לא בכושר קליעה טוב. למזלנו פאפאס
הוא עדיין שחקן עם השפעה גדולה והוא המנהיג והמנווט בפועל, פארמר ממש מתקשה להריץ דברים ולקלוע באחוזים טובים בינתיים.
הקטע הזה עם אוחיון בשלוש דקות בפתיחה ואחר כך נייט לגמרי הוא אחד הביזאריים. אם הוא לא שחקן לרמה הזאת אז לא צריך לפתוח איתו.
Holiday_Armadillo כתב:פארמר עם 11 נקודות,6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים ועדיין איכשהו יוצא שההרגשה הכללית היא שהתרומה שלו הייתה שלילית ולא חיובית..
ni4ni כתב:משום מה מכבי של השנה נראית לי על טייס אוטומטי. גם בנצחונות וגם בהפסדים הם משחקים בדיוק אותו דבר, ללא תשוקה וללא התלהבות (היום טכנית ניצחנו אבל אם המשחק היה נמשך עוד שתי דקות היינו מפסידים). ברבע הרביעי הקבוצה נראתה אדישה ורק חיכו שהשעון יגמר.
זה כל כך שונה מהקבוצה של שנה שעברה ומקשה עלי "להתחבר" לקבוצה הנוכחית.
yarinsaky כתב:גם משחקים כאלו צריך לנצח, באמת סיוט של משחק.
מכבי נראית לי קצת עייפה, לא ממוקדת, לא מרוכזת ולא ממושמעת. הקו האחורי שלנו לגמרי חסר ביטחון או לא בכושר קליעה טוב. למזלנו פאפאס
הוא עדיין שחקן עם השפעה גדולה והוא המנהיג והמנווט בפועל, פארמר ממש מתקשה להריץ דברים ולקלוע באחוזים טובים בינתיים.
הקטע הזה עם אוחיון בשלוש דקות בפתיחה ואחר כך נייט לגמרי הוא אחד הביזאריים. אם הוא לא שחקן לרמה הזאת אז לא צריך לפתוח איתו.
Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:פארמר עם 11 נקודות,6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים ועדיין איכשהו יוצא שההרגשה הכללית היא שהתרומה שלו הייתה שלילית ולא חיובית..
לא מזלזל לרגע בפארמר, בטוח שתוך קצת זמן הוא יבין את הכדורסל האירופי טוב יותר,
אבל אין ספק שבימים כאלה אפשר להבין ולראות את החשיבות והתרומה של שחקן כמו דורון פרקינס,
שיכול לסיים משחק עם שורה סטטיסטית צנועה למדי אבל עם הרגשה מצד האוהדים שהוא היה איש המשחק.
חנו'ש כתב:ni4ni כתב:משום מה מכבי של השנה נראית לי על טייס אוטומטי. גם בנצחונות וגם בהפסדים הם משחקים בדיוק אותו דבר, ללא תשוקה וללא התלהבות (היום טכנית ניצחנו אבל אם המשחק היה נמשך עוד שתי דקות היינו מפסידים). ברבע הרביעי הקבוצה נראתה אדישה ורק חיכו שהשעון יגמר.
זה כל כך שונה מהקבוצה של שנה שעברה ומקשה עלי "להתחבר" לקבוצה הנוכחית.
אני חייבת להסכים איתך.
אומנם זה עדיין מאוד מוקדם לקבוע, אבל אני מתחילה להתגעגע לבוצה של שנה שעברה.
משהו בקבוצה הזו נראה לי הרבה פחות מחובר והיא לא ממש זורמת.
אבל כמובן שנצטרך לחכות ולראות וזה באמת מאוד מוקדם עדיין.
nati0nal כתב:yarinsaky כתב:גם משחקים כאלו צריך לנצח, באמת סיוט של משחק.
אוחיון היום היה בסדר גמור הריץ חטף הגנה טובה
roy1000 כתב:ניצחון זה ניצחון. כל השאר לא משנה. דווין סמית' הוא מה שהוא. זה שחקן שתלוי לחלוטין בקליעה שלו ויהיו לו תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. אני לא מאמין שיהיו עוד חילופי שחקנים במכבי - לפחות לא עד ינואר כשיהיה ברור מה קורה עם השביתה ב- NBA.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Gevaudan, Google [Bot] ו־26 אורחים