יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד פרטיזן - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 2: מכבי נגד פרטיזן - חמישי, 21:00, ערוץ 1

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 אוקטובר 2011, 21:07

גם משחקים כאלו צריך לנצח, באמת סיוט של משחק.

מכבי נראית לי קצת עייפה, לא ממוקדת, לא מרוכזת ולא ממושמעת. הקו האחורי שלנו לגמרי חסר ביטחון או לא בכושר קליעה טוב. למזלנו פאפאס
הוא עדיין שחקן עם השפעה גדולה והוא המנהיג והמנווט בפועל, פארמר ממש מתקשה להריץ דברים ולקלוע באחוזים טובים בינתיים.

הקטע הזה עם אוחיון בשלוש דקות בפתיחה ואחר כך נייט לגמרי הוא אחד הביזאריים. אם הוא לא שחקן לרמה הזאת אז לא צריך לפתוח איתו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 אוקטובר 2011, 21:08

פארמר עם 11 נקודות,6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים ועדיין איכשהו יוצא שההרגשה הכללית היא שהתרומה שלו הייתה שלילית ולא חיובית..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ni4ni » 27 אוקטובר 2011, 21:08

משום מה מכבי של השנה נראית לי על טייס אוטומטי. גם בנצחונות וגם בהפסדים הם משחקים בדיוק אותו דבר, ללא תשוקה וללא התלהבות (היום טכנית ניצחנו אבל אם המשחק היה נמשך עוד שתי דקות היינו מפסידים). ברבע הרביעי הקבוצה נראתה אדישה ורק חיכו שהשעון יגמר.

זה כל כך שונה מהקבוצה של שנה שעברה ומקשה עלי "להתחבר" לקבוצה הנוכחית.
ni4ni

הודעהעל ידי Angelstrong » 27 אוקטובר 2011, 21:10

Holiday_Armadillo כתב:פארמר עם 11 נקודות,6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים ועדיין איכשהו יוצא שההרגשה הכללית היא שהתרומה שלו הייתה שלילית ולא חיובית..

כי הוא לא לקח על עצמו מספיק יש הרבה מצבים שהוא פשוט אחרי חסימה פנוי לגמרי ומחליט לא לזרוק או מוסר יותר ממה שצריך אבל סה''כ הוא היה טוב מאוד לפי דעתי
נערך לאחרונה על ידי Angelstrong בתאריך 27 אוקטובר 2011, 21:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
Angelstrong

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אוקטובר 2011, 21:11

yarinsaky כתב:גם משחקים כאלו צריך לנצח, באמת סיוט של משחק.

מכבי נראית לי קצת עייפה, לא ממוקדת, לא מרוכזת ולא ממושמעת. הקו האחורי שלנו לגמרי חסר ביטחון או לא בכושר קליעה טוב. למזלנו פאפאס
הוא עדיין שחקן עם השפעה גדולה והוא המנהיג והמנווט בפועל, פארמר ממש מתקשה להריץ דברים ולקלוע באחוזים טובים בינתיים.

הקטע הזה עם אוחיון בשלוש דקות בפתיחה ואחר כך נייט לגמרי הוא אחד הביזאריים. אם הוא לא שחקן לרמה הזאת אז לא צריך לפתוח איתו.

דיוויד הבין שאוחיון לא לרמות האלו. החל מהמשחקים הבאים, לנגפורד יפתח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 27 אוקטובר 2011, 21:11

Holiday_Armadillo כתב:פארמר עם 11 נקודות,6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים ועדיין איכשהו יוצא שההרגשה הכללית היא שהתרומה שלו הייתה שלילית ולא חיובית..

לא מזלזל לרגע בפארמר, בטוח שתוך קצת זמן הוא יבין את הכדורסל האירופי טוב יותר,
אבל אין ספק שבימים כאלה אפשר להבין ולראות את החשיבות והתרומה של שחקן כמו דורון פרקינס,
שיכול לסיים משחק עם שורה סטטיסטית צנועה למדי אבל עם הרגשה מצד האוהדים שהוא היה איש המשחק.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 אוקטובר 2011, 21:12

ni4ni כתב:משום מה מכבי של השנה נראית לי על טייס אוטומטי. גם בנצחונות וגם בהפסדים הם משחקים בדיוק אותו דבר, ללא תשוקה וללא התלהבות (היום טכנית ניצחנו אבל אם המשחק היה נמשך עוד שתי דקות היינו מפסידים). ברבע הרביעי הקבוצה נראתה אדישה ורק חיכו שהשעון יגמר.

אני חייבת להסכים איתך.
אומנם זה עדיין מאוד מוקדם לקבוע, אבל אני מתחילה להתגעגע לבוצה של שנה שעברה.
משהו בקבוצה הזו נראה לי הרבה פחות מחובר והיא לא ממש זורמת.
אבל כמובן שנצטרך לחכות ולראות וזה באמת מאוד מוקדם עדיין.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי nati0nal » 27 אוקטובר 2011, 21:13

אוחיון היום היה בסדר גמור הריץ חטף הגנה טובה
nati0nal

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 אוקטובר 2011, 21:14

שעמומון אחד גדול.
נראה שהשחקנים של מכבי מאוד חלודים ולא בכושר (למרות שעד לפני שבועיים-שלושה נראה שהקבוצה רצה היטב), וגם השופטים מאוד הזיקו היום לרמת המשחק ולשתי הקבוצות.

נקודת האור היחידה היתה ההגנה. הן בחטיפות והן בהגנה על גבוהים, ההגנה של מכבי היתה נראת טוב מאוד.
מעניין אגב, שדוקא אחרי שמכבי נפטרה משחקני "הגנה" כמו פישר ולאזמה, היא רק שידרגה את ההגנה בקו הקדמי (הרבה בזכות הנדריקס).

הנקודה המדאיגה היא עדיין דוין סמית', שלא באמת נראה מתאים במיוחד לקונספט של מכבי. אם היכולת הזאת תימשך, מכבי תצטרך למצוא לו מחליף.

אני מקווה שלאנגפורד יכנס מהר לעניינים. מכבי נראת קצת כבויה וזקוקה לשחקן מלהיב.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 אוקטובר 2011, 21:15

Mta_atic כתב:

לא מזלזל לרגע בפארמר, בטוח שתוך קצת זמן הוא יבין את הכדורסל האירופי טוב יותר,
אבל אין ספק שבימים כאלה אפשר להבין ולראות את החשיבות והתרומה של שחקן כמו דורון פרקינס,
שיכול לסיים משחק עם שורה סטטיסטית צנועה למדי אבל עם הרגשה מצד האוהדים שהוא היה איש המשחק.

ועדיין אני חושבת שפרקינס לא השחקן שצריך להגיע במידה ופארמר הולך..
עזוב את זה שהוא לא כשיר..הוא פשוט לא הרכז שצריך להגיע..לא מנהל משחק מספיק טוב וזה מה שמכבי באמת צריכה..אחד שיודע מה הוא עושה ולא מאלתר תוך כדי..
מה שכן,אני מסכימה איתך על העניין של השורה הסטטיסטית..
כשקילינגסוורת' עבר לגליל בטרייד אמרו בחיפה שהייתה לו שורה סטטיסטית אדירה(דאבל פיגרס+8 ריבאונדים)אבל קראו לו זונת סטטיסטיקה..וכולנו זוכרים איך חיפה נראתה לפני שנה עד שגורקה הגיע..
פארמר היום היה עם שורה סטטיסטית נאה ביותר..אבל זה בטח לא משהו שגרם למשחק להיראות טוב..

מעניין אותי איזה שחקנים אפשר להביא במקומו של פארמר..
אני עדיין הייתי רוצה לראות פה את דאנטמון..יחסית לאופציות האחרות בשוק הוא יכול להיות טוב ולהתאים לדרך של מכבי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 אוקטובר 2011, 21:16

חנו'ש כתב:
ni4ni כתב:משום מה מכבי של השנה נראית לי על טייס אוטומטי. גם בנצחונות וגם בהפסדים הם משחקים בדיוק אותו דבר, ללא תשוקה וללא התלהבות (היום טכנית ניצחנו אבל אם המשחק היה נמשך עוד שתי דקות היינו מפסידים). ברבע הרביעי הקבוצה נראתה אדישה ורק חיכו שהשעון יגמר.

אני חייבת להסכים איתך.
אומנם זה עדיין מאוד מוקדם לקבוע, אבל אני מתחילה להתגעגע לבוצה של שנה שעברה.
משהו בקבוצה הזו נראה לי הרבה פחות מחובר והיא לא ממש זורמת.
אבל כמובן שנצטרך לחכות ולראות וזה באמת מאוד מוקדם עדיין.

מזדהה עם ההרגשה.
כמובן שזה עדיין מוקדם, אבל זאת המגמה.

יכול להיות גם שזה כמות המשחקים. אני בטוח שגם הקבוצה של השנה שעברה לא היתה מצליחה לשחק ככה בכ"כ הרבה משחקים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 27 אוקטובר 2011, 21:19

nati0nal כתב:

אוחיון היום היה בסדר גמור הריץ חטף הגנה טובה

יופי טופי לו. בעייה שאיתו זה 4 על 5 בהתקפה.

יש למכבי 3 שחקני קו אחורי שלא יכולים לקנות סל ביורליג - אוחיון, בורשטיין ואחד שיושב כעציץ ממושקף על הספסל ונראה כמו סטודנט שנקלע בטעות לקרב באמצי ההיכל. (שאייר ).

מכבי צריכה למצוא פיתרון לזה די מהר. ריאל כבר מידפקת על השערים ויש לה גארדים טוובים יותר. נקווה שלאנגפורד כבר יכנס לעניינים.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי ni4ni » 27 אוקטובר 2011, 21:22

היחיד בקו האחורי שנראה ומתפקד טוב זה פאפאלוקס. באמת תותח, חבל שלא הגיע לפני שנתיים-שלושץ
ולנגפורד נתן משחק לא רע יחסית למצבו. מצד שני אי אפשר לשפוט שחקן על פי משחק אחד (גם קירק פני ויניב גרין נתנו משחק ראשון אדיר ביורוליג ואחר כך נעלמו).
ni4ni

הודעהעל ידי המכביה » 27 אוקטובר 2011, 21:40

מכבי לא נראתה טוב בהתקפה, אבל לפחות הגנתית ראינו ניצוצות מאשתקד.

אני רוצה להאמין שהתקפית אנחנו נראה טוב יותר בעתיד. מאמין שלנגפורד ישנה את פני התמונה. בכל זאת, עמדת הרכז מדאיגה: פארמר עלול לעזוב בכל רגע, והאמת שגם איתו ובלעדיו אנחנו פשוט חייבים רכז פותח ברמה גבוהה.
המכביה

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוקטובר 2011, 21:42

רק לי יש נוסטלגיה מעונת האדריאטית הקודמת?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוקטובר 2011, 21:51

ניצחון זה ניצחון. כל השאר לא משנה. דווין סמית' הוא מה שהוא. זה שחקן שתלוי לחלוטין בקליעה שלו ויהיו לו תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. אני לא מאמין שיהיו עוד חילופי שחקנים במכבי - לפחות לא עד ינואר כשיהיה ברור מה קורה עם השביתה ב- NBA.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 27 אוקטובר 2011, 21:55

roy1000 כתב:ניצחון זה ניצחון. כל השאר לא משנה. דווין סמית' הוא מה שהוא. זה שחקן שתלוי לחלוטין בקליעה שלו ויהיו לו תקופות טובות יותר ותקופות טובות פחות. אני לא מאמין שיהיו עוד חילופי שחקנים במכבי - לפחות לא עד ינואר כשיהיה ברור מה קורה עם השביתה ב- NBA.

לא יהיו, אני מסכים. רק שחקן שיגיע במקום פארמר.

נצטרך להסתדר עם מה שיש, ונקווה שכולם ירימו את הרמה שלהם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 27 אוקטובר 2011, 21:56

היו 3 רבעים סבירים, בהם שמרנו אותם מצוין על סקור נמוך והגבלנו את פקוביץ', ורבע אחרון זוועתי בו ניגרנו קשות. המשחק עצמו לא זרם, הרבה בגלל השופטים שעצרו אותו יותר מדי, גם כשלא היה צריך.

לא הייתי ממהר למסקנות ארוכות טווח, עוד נראה לא מעט הצגות ממכבי. פארמר עשה אימון מלא רק אתמול ולא נראה משהו היום. אם השביתה תימשך, הוא יראה יותר טוב בהמשך.
המטרה הגדולה זה להכניס את לנגפורד לעניינים בזמן הקרוב, יוסיף לנו המון.
פאפאס :heart
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 אוקטובר 2011, 22:00

אנשים פה היסטרים שזה מפחיד .

מכבי שיחקו היום למעשה בלי 3 שחקני חמישיה - סופו החולה , פארמר הפצוע ולאנגפורד שעוד לא נכנס לעניינים - תחשבו על שלושתם במצב רגיל ואתם מקבלים משחק שונה לחלוטין.

אני עדין משוכנע שמכבי יסיימו את הבית הזה במקום הראשון או השני (אם ריאל ימשיכו להביא את כל שחקני הNBA ) , בינתיים דווקא אפשר להתעודד מזה שמכבי בלי פארמר (הוא עשה יותר נזק מתועלת עד עכשיו) נראית סביר כשמתחשבים בזה שסופו כמעט ולא שיחק בשני המשחקים האלה ולאנגפורד רק עכשיו בא.
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 27 אוקטובר 2011, 22:02

האמת שפארמר נראה קצת יותר טוב מבמשחק הקודם . הוא מאוד מזכיר לי את איידסון , עושה הכל נכון מבחינה קבוצתית אבל לא פוגע זריקות קלות וגם מפחד לחדור עד הסוף. אם הוא יחזור לכושר קליע טוב אז יהיה בסדר גמור והאמת שאני לא מודאג .
ממי שאני יותר מודאג (אבל גם לא היסטרי) הוא סמית' . הבחור פשוט פרווה (והאמת שידענו את זה קודם..) וחוץ מיד טובה מבחוץ כשהוא בכושר , אין לו הרבה. פשוט צריך להתרגל לרעיון שהוא לא איידסון ואז יהיה בסדר...
מה שכן פאפאס נותן תקווה לכך שאם פארמר יעזוב בקרוב , נוכל להסתדר בלעדיו עד שיגיע מחליף . אבל לא לאורך זמן...
אוחיון דווקא פתח מצויין מבחינה הגנתית והיה מקום לתת לו יותר דקות .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים