המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קובי כתב:שגיא כהן אומר שהמחאה של אוהדי הפועל לגיטימית...
החציל האצטקי כתב:סתם מחשבה שעלתה לי.
בראשי תיבות, לא היה נכון יותר לרשום שש״מ (שתהיה שואה למכבי), ולא שש״ל (שתהיה שואה להפועל, נגיד)?
Number8 כתב:מה עם יוגי? מישהו יודע מה חומרת פציעתו?
felix_r כתב:בגלל הפציעה של יוגי רוצ'סטי שיחק אתמול כמעט 39 דקות. אני מקווה מעוד שנשאר לו כוח ליום חמישי
ankram כתב:felix_r כתב:בגלל הפציעה של יוגי רוצ'סטי שיחק אתמול כמעט 39 דקות. אני מקווה מעוד שנשאר לו כוח ליום חמישי
רוצ'סטי עושה רושם של חיית משחק , לא נראה לי שהוא לא יתאושש מ 2.5 ימי חופש + שעה טיסה לטורקיה. אני מקווה שיוגב ולאנסברג יהיו כשירים כדי להחזיק רוטציה של 3 שחקנים בקו האחורי (פארמר לא רלוונטי לנושא הזה).
felix_r כתב:ankram כתב:felix_r כתב:בגלל הפציעה של יוגי רוצ'סטי שיחק אתמול כמעט 39 דקות. אני מקווה מעוד שנשאר לו כוח ליום חמישי
רוצ'סטי עושה רושם של חיית משחק , לא נראה לי שהוא לא יתאושש מ 2.5 ימי חופש + שעה טיסה לטורקיה. אני מקווה שיוגב ולאנסברג יהיו כשירים כדי להחזיק רוטציה של 3 שחקנים בקו האחורי (פארמר לא רלוונטי לנושא הזה).
אל תשכח, שהייתה לו בעיה ברגל, שבגללה הוא בכלל היה בספק לדרבי. אני בטוח ש 39 הדקות בדרבי לא שיפרו את מצב הרגל...
MTA2311 כתב:אמסלם חתיכת גבר. ראיון מצויין שלו בחדשות הספורט.
MTA2311 כתב:אמסלם חתיכת גבר. ראיון מצויין שלו בחדשות הספורט.
בתגובת המועדון האדום נכתב כי השלט עליו היה כתוב "שש"ל" כראשי התיבות הסודיים של "שתהיה שואה למכבי", יכולים להיות גם "שנת שלום לישראל או שלום! שיוויון! לכידות!''
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־47 אורחים