הנדריקס, ריצ'ארד הנדריקס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הנדריקס, ריצ'ארד הנדריקס

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוקטובר 2011, 23:19

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:jol9 וroy1000,

כפי שכתבתי לפני יום באחד הפוסטים, הבניה לרוחב פוגעת מאוד במכבי בליגה בגלל כמות הזרים הקטנה שאפשר לרשום. נכון, להרבה אנשים זה נשמע מצחיק היום להתייחס לליגה, אבל אם חלילה נפסיד אליפות, אז זה יכאב לכולם ואף אחד לא יזלזל.

בשנה אחרת הנדריקס אולי היה מסביע את רצוני כשחקן מחליף, אבל לא השנה. מה גם שאתם תסכימו איתי, שהעונה הקבוצה נבנתה בצורה די מטומטמת ולא מסודרת לחלוטין. ראיתם היום: רבע שלם אנחנו בקושי מצליחים לקלוע כמה סלים נגד הילדים של פרטיזן בבית!! ראיתם בליגה במשחק האחרון, ראיתם בגמר גביע ההימורים.

העובדה שיש למכבי הרבה זרים היא מה שיפגע במכבי ב-2 המשחקים היחידים שקובעים את הזכיה בגביע קופל?
אני לא רואה איך (ולא אמרתי שמכבי לא עלולה להפסיד את הגביע).
הרי ברור לך שב-2 המשחקים הללו בסוף העונה ירשמו את הזרים החזקים ביותר, וכן גם את סופו.

איך? בואי ונראה. מותר 4 זרים. את מי נרשום לפיינל פור בקופל ליג?
סופו? - חייבים, הסנטר הכי טוב.
פאפאס? - חייבים, הרכז הכי טוב והכי מנוסה במעמדים כאלה.
לאנגפורד? - חייבים, הסקורר של הקבוצה.
סמית'? - חייבים, הוא הסמול הפותח.

זהו. כבר 4. עכשיו תתארי לעצמך שהשופטים ישרקו לסופו עבירות, והם כן ישרקו את הרי יודעת. זהו. נשארנו בלי סנטר. יותר מזה, נשארנו בלי אף זר גבוה, ועם סמית' שלא בטוח שיהיה ביום קליעה. נראה לך שאנחנו לוקחים את האליפות?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 אוקטובר 2011, 23:28

אם איך שסמית נראה אני לא בטוחה שהייתי רושמת אותו....
אבל עזוב את זה, מה רצית שמכבי תעשה? תביא במקום הזרים על הספסל ישראלים? למה יש כאלו יותר טובים ממי שיש לנו על הספסל?
(ואני מדברת על כאלו ללא בעיות מיסים... :roll: )
אז אולי בבניה של מכבי עם הרבה זרים, מכבי נאלצה להקריב את הליגה, אבל למי אכפת? לי אכפת מהיורוליג, ולא מעניין אותי אם צריך להקריב את הקופליאדה המשעממת בשביל זה.

כשקופל יתחיל לקחת את מכבי ברצינות ולא ינסה רק לפגוע בה, אז מכבי תוכל לחזור לקחת את הליגה ברצינות ולבנות את הקוצה יותר בהתאם, עד אז אפשר מבחינתי לזרוק :fuck .
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 27 אוקטובר 2011, 23:31

האמת שלא מזיז לי המשחקים באדיאטית או בקופל. אלו סתם משחקים משעממים וחסרי משמעות. חבל שמכבי לא מצליחה להגיע במיטבה למשחקי היורוליג כשבעצם זה מה שאנשים באים לראות.
roy1000

הודעהעל ידי itay92 » 27 אוקטובר 2011, 23:46

תאמת אני לא מבין למה אי אפשר להסתדר עם פניני בשלוש ולהביא עוד גיבוי נורמאלי בשבילו,אפילו צעיר ישראלי שיתפתח.
סמית' כרגע לא תורם יותר מידי ונראה דיי מיותר.
itay92

הודעהעל ידי felix_r » 27 אוקטובר 2011, 23:50

חנו'ש כתב:אם איך שסמית נראה אני לא בטוחה שהייתי רושמת אותו....
אבל עזוב את זה, מה רצית שמכבי תעשה? תביא במקום הזרים על הספסל ישראלים? למה יש כאלו יותר טובים ממי שיש לנו על הספסל?
אז אולי בבניה של מכבי עם הרבה זרים, מכבי נאלצה להקריב את הליגה, אבל למי אכפת? לי אכפת מהיורוליג, ולא מעניין אותי אם צריך להקריב את הקופליאדה המשעממת בשביל זה.

כשקופל יתחיל לקחת את מכבי ברצינות ולא ינסה רק לפגוע בה, אז מכבי תוכל לחזור לקחת את הליגה ברצינות ולבנות את הקוצה יותר בהתאם, עד אז אפשר מבחינתי לזרוק :fuck .

נכון, לא תהיה ברירה, אלא להשאיר את סמית בחוץ, ולרשום עוד גבוה - הנדריקס או ג'יימס. (ד"א, זו בדיוק הסיבה, שאני כבר עכשיו מציע לשחרר את סמית' ולהביא איזה גרונפלד כמחליף ישראלי לפניני בעמדה 3. כי פארמאר ילך ונצטרך להחתים רכז זר.)

מה רציתי שמכבי תעשה? שלא תבנה לרוחב העונה. דווקא העונה, כאשר היווניות שיחררו כוכבים בגלל המשבר הכלכלי, אפשר היה לשים יד על שחקנים מצוינים. לדוגמא, במקום הנדריקס, מאצ'בן וג'יימס - בורוסיס אחד (היה בא בפחות כסף מאשר שילמה לו מילאנו בגלל השם של מכבי ו-2 יוונים בקבוצה)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי where is the love? » 27 אוקטובר 2011, 23:56

roy1000 כתב:האמת שלא מזיז לי המשחקים באדיאטית או בקופל. אלו סתם משחקים משעממים וחסרי משמעות. חבל שמכבי לא מצליחה להגיע במיטבה למשחקי היורוליג כשבעצם זה מה שאנשים באים לראות.

בדיוק ככה, המשחקים בליגה כאן ובאדריאטית לא חשובים אבל הם מטרידים, החדות שהייתה למכבי של שנה שעברה נעלמת , תחשבו באיזה אטרף הם היו אז...
בסדרה מול קאחה מכבי התכוננה היטב , הייתה שיטה טובה ומנוחה, ודווקא קאחה שיחקה משחקים קשים בליגה הספרדית וסבלה מעייפות...
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 28 אוקטובר 2011, 07:16

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:אם איך שסמית נראה אני לא בטוחה שהייתי רושמת אותו....

נכון, לא תהיה ברירה, אלא להשאיר את סמית בחוץ, ולרשום עוד גבוה - הנדריקס או ג'יימס. (ד"א, זו בדיוק הסיבה, שאני כבר עכשיו מציע לשחרר את סמית' ולהביא איזה גרונפלד כמחליף ישראלי לפניני בעמדה 3. כי פארמאר ילך ונצטרך להחתים רכז זר.)

מה רציתי שמכבי תעשה? שלא תבנה לרוחב העונה. דווקא העונה, כאשר היווניות שיחררו כוכבים בגלל המשבר הכלכלי, אפשר היה לשים יד על שחקנים מצוינים. לדוגמא, במקום הנדריקס, מאצ'בן וג'יימס - בורוסיס אחד (היה בא בפחות כסף מאשר שילמה לו מילאנו בגלל השם של מכבי ו-2 יוונים בקבוצה)

אני לא מאמין שקו קדמי של בורוסיס, סופו, ליאור ובלו היה סוחב שלוש מסגרות. זה היה קורס באיזשהו שלב.

הכל למתנכז לתוך זה בסופו של דבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 אוקטובר 2011, 15:27

ריץ' שחקן נהדר. מחובר היטב למערכת, לוקר רום גאי שיודע לתת עבודה בשני צדי המגרש. להתעסק בו זה באמת הדבר האחרון שרלוונטי במצבה של הקבוצה כרגע. נאמרים כאן דברים מעניינים ונכונים לגבי דווין סמית' אבל לא זה הדיון לעסוק בהם, ולטעמי האישי- גם לא הזמן. העונה עוד ארוכה חברים, תנו לכולם צ'אנס- הם מכדררים מהלב...
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 אוקטובר 2011, 15:31

felix_r כתב:הרג את פקוביץ'? בעבירות אולי הוא הרג אותו.

אם אתה אומר את זה אז כנראה שאתה לא מוכן לקבל את מה שהוא עשה כתרומה אמיתית למשחק..
וזה אומר ש...לא יודע מה זה אומר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Euro_Basket » 28 אוקטובר 2011, 18:19

הנדריקס נראה חדור מוטיבציה מתמיד. הוא ינסה להראות השנה לבלאט שלא טעה שהעדיף אותו על פני מצ'באן.
מקווה שימשיך בכושר הטוב שלו.

felix_r כתב:נכון, לא תהיה ברירה, אלא להשאיר את סמית בחוץ, ולרשום עוד גבוה - הנדריקס או ג'יימס. (ד"א, זו בדיוק הסיבה, שאני כבר עכשיו מציע לשחרר את סמית' ולהביא איזה גרונפלד כמחליף ישראלי לפניני בעמדה 3. כי פארמאר ילך ונצטרך להחתים רכז זר.)

זה כבר לא קשור לאשכול, אבל אם מכבי מתכוונת להמשיך בקופליאדה בשנים הקרובות, היא לא צריכה להחתים זרים בעמדות שיש לה מספיק ישראלים טובים (כמו בעמדה מס' 4 השנה).
והאמת היא שגם סמית' היה מיותר אם היה מגיע לכאן ישראלי טוב לקופליאדה/אדריאטית במשבצת שלו. כי יש כבר את פניני, לנגפורד שיכול לשחק 3, ובורשטיין (וזאת מבלי להחשיב את בלו שהוסט מזמן ל-4).

לא יודע אם דווקא בורוסיס הוא האיש המתאים, אבל בהחלט מסכים איתך שעדיף איכות על כמות. גם בשביל הביטחון של השחקנים.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], עידן ו־13 אורחים