27 אוקטובר 2011, 23:19
חנו'ש כתב:felix_r כתב:jol9 וroy1000,
כפי שכתבתי לפני יום באחד הפוסטים, הבניה לרוחב פוגעת מאוד במכבי בליגה בגלל כמות הזרים הקטנה שאפשר לרשום. נכון, להרבה אנשים זה נשמע מצחיק היום להתייחס לליגה, אבל אם חלילה נפסיד אליפות, אז זה יכאב לכולם ואף אחד לא יזלזל.
בשנה אחרת הנדריקס אולי היה מסביע את רצוני כשחקן מחליף, אבל לא השנה. מה גם שאתם תסכימו איתי, שהעונה הקבוצה נבנתה בצורה די מטומטמת ולא מסודרת לחלוטין. ראיתם היום: רבע שלם אנחנו בקושי מצליחים לקלוע כמה סלים נגד הילדים של פרטיזן בבית!! ראיתם בליגה במשחק האחרון, ראיתם בגמר גביע ההימורים.
העובדה שיש למכבי הרבה זרים היא מה שיפגע במכבי ב-2 המשחקים היחידים שקובעים את הזכיה בגביע קופל?
אני לא רואה איך (ולא אמרתי שמכבי לא עלולה להפסיד את הגביע).
הרי ברור לך שב-2 המשחקים הללו בסוף העונה ירשמו את הזרים החזקים ביותר, וכן גם את סופו.
27 אוקטובר 2011, 23:28
27 אוקטובר 2011, 23:31
27 אוקטובר 2011, 23:46
27 אוקטובר 2011, 23:50
חנו'ש כתב:אם איך שסמית נראה אני לא בטוחה שהייתי רושמת אותו....
אבל עזוב את זה, מה רצית שמכבי תעשה? תביא במקום הזרים על הספסל ישראלים? למה יש כאלו יותר טובים ממי שיש לנו על הספסל?
(ואני מדברת על כאלו ללא בעיות מיסים...)
אז אולי בבניה של מכבי עם הרבה זרים, מכבי נאלצה להקריב את הליגה, אבל למי אכפת? לי אכפת מהיורוליג, ולא מעניין אותי אם צריך להקריב את הקופליאדה המשעממת בשביל זה.
כשקופל יתחיל לקחת את מכבי ברצינות ולא ינסה רק לפגוע בה, אז מכבי תוכל לחזור לקחת את הליגה ברצינות ולבנות את הקוצה יותר בהתאם, עד אז אפשר מבחינתי לזרוק.
27 אוקטובר 2011, 23:56
roy1000 כתב:האמת שלא מזיז לי המשחקים באדיאטית או בקופל. אלו סתם משחקים משעממים וחסרי משמעות. חבל שמכבי לא מצליחה להגיע במיטבה למשחקי היורוליג כשבעצם זה מה שאנשים באים לראות.
28 אוקטובר 2011, 07:16
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם איך שסמית נראה אני לא בטוחה שהייתי רושמת אותו....
אבל עזוב את זה, מה רצית שמכבי תעשה? תביא במקום הזרים על הספסל ישראלים? למה יש כאלו יותר טובים ממי שיש לנו על הספסל?
(ואני מדברת על כאלו ללא בעיות מיסים...)
אז אולי בבניה של מכבי עם הרבה זרים, מכבי נאלצה להקריב את הליגה, אבל למי אכפת? לי אכפת מהיורוליג, ולא מעניין אותי אם צריך להקריב את הקופליאדה המשעממת בשביל זה.
כשקופל יתחיל לקחת את מכבי ברצינות ולא ינסה רק לפגוע בה, אז מכבי תוכל לחזור לקחת את הליגה ברצינות ולבנות את הקוצה יותר בהתאם, עד אז אפשר מבחינתי לזרוק.
נכון, לא תהיה ברירה, אלא להשאיר את סמית בחוץ, ולרשום עוד גבוה - הנדריקס או ג'יימס. (ד"א, זו בדיוק הסיבה, שאני כבר עכשיו מציע לשחרר את סמית' ולהביא איזה גרונפלד כמחליף ישראלי לפניני בעמדה 3. כי פארמאר ילך ונצטרך להחתים רכז זר.)
מה רציתי שמכבי תעשה? שלא תבנה לרוחב העונה. דווקא העונה, כאשר היווניות שיחררו כוכבים בגלל המשבר הכלכלי, אפשר היה לשים יד על שחקנים מצוינים. לדוגמא, במקום הנדריקס, מאצ'בן וג'יימס - בורוסיס אחד (היה בא בפחות כסף מאשר שילמה לו מילאנו בגלל השם של מכבי ו-2 יוונים בקבוצה)
28 אוקטובר 2011, 15:27
28 אוקטובר 2011, 15:31
felix_r כתב:הרג את פקוביץ'? בעבירות אולי הוא הרג אותו.
28 אוקטובר 2011, 18:19
felix_r כתב:נכון, לא תהיה ברירה, אלא להשאיר את סמית בחוץ, ולרשום עוד גבוה - הנדריקס או ג'יימס. (ד"א, זו בדיוק הסיבה, שאני כבר עכשיו מציע לשחרר את סמית' ולהביא איזה גרונפלד כמחליף ישראלי לפניני בעמדה 3. כי פארמאר ילך ונצטרך להחתים רכז זר.)
מה רציתי שמכבי תעשה? שלא תבנה לרוחב העונה. דווקא העונה, כאשר היווניות שיחררו כוכבים בגלל המשבר הכלכלי, אפשר היה לשים יד על שחקנים מצוינים. לדוגמא, במקום הנדריקס, מאצ'בן וג'יימס - בורוסיס אחד (היה בא בפחות כסף מאשר שילמה לו מילאנו בגלל השם של מכבי ו-2 יוונים בקבוצה)