המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ארינזה יותר טוב ממנו
jol9 כתב:אני חושב שהוא גרוע בעיקר כי אין שום דבר לפניו.
כסנטר מחליף של סנטר טוב, יש מצב שהוא לא יהיה כזה עב"מ.
מה שכן, ואת זה צריכים להגיד, אפשר למצוא סנטר מחליף זול יותר, עם הרבה יותר פוטנציאל.
my man כתב:jol9 כתב:אני חושב שהוא גרוע בעיקר כי אין שום דבר לפניו.
כסנטר מחליף של סנטר טוב, יש מצב שהוא לא יהיה כזה עב"מ.
מה שכן, ואת זה צריכים להגיד, אפשר למצוא סנטר מחליף זול יותר, עם הרבה יותר פוטנציאל.
עזוב נו יוני...הוא גרוע וזהו...
אדם כתב:לגבי רוצסטי הוא הבעיה האחרונה שלנו,חבל לי שבגלל שכל הסגל פח ומשחקים גרוע אז כאילו זה גם נופל על רוצסטי כמו מקרה ארויו.
אני חושב שרוצסטי יכול לצרום לנו הרבה אם כל החסרונות ,לכל אחד יש אהל הוא שחקן ,דווקא נגד ירושלים מאוד אהבתי את המשחק שלו,את הניהול והאסיסטים וממש לא הכריח ,קל מאוד להיסחף אם הזרם ולהגיד כולם חרא.
roy1000 כתב:אבל אין בעיה, תמשיכו להאמין שרוצ'סטי הוא CP3 (לא פחות) ותמשיכו לראות את מכבי נשארת מחוץ לטופ 16 ולא זוכה בשום תואר חוץ מגביע ווינר, כי זה מה שהולך לקרות כל עוד רוצ'סטי משחק במכבי.
החציל האצטקי כתב:roy1000 כתב:אבל אין בעיה, תמשיכו להאמין שרוצ'סטי הוא CP3 (לא פחות) ותמשיכו לראות את מכבי נשארת מחוץ לטופ 16 ולא זוכה בשום תואר חוץ מגביע ווינר, כי זה מה שהולך לקרות כל עוד רוצ'סטי משחק במכבי.
יש לך רכז שהיית רוצה לראות במכבי?
felix_r כתב:א) גם אם רוצ'סטי היה סטאף קארי, הצוות שלידו כל כך חלש, שזה לא היה עוזר.
ב) רוצ'סטי חתום לשלוש שנים, והוא גם אחת מנקודות האור הטובים בקבוצה כשיש הרבה מאוד שחקנים שצריך להחליף לפני. לכן, גם אם אתה אוהב אותו יותר וגם אם אתה אוהב אותו פחות, פשוט תשלים עם העובדה שהוא ממשיך. הוא ממשיך, זה מה שיש, וצריך פשוט להתאים לו ציוות טוב בקו האחורי, גארד עם הגנה חזקה, שיחפה על החסרונות של רוצ'סטי.
roy1000 כתב:felix_r כתב:א) גם אם רוצ'סטי היה סטאף קארי, הצוות שלידו כל כך חלש, שזה לא היה עוזר.
ב) רוצ'סטי חתום לשלוש שנים, והוא גם אחת מנקודות האור הטובים בקבוצה כשיש הרבה מאוד שחקנים שצריך להחליף לפני. לכן, גם אם אתה אוהב אותו יותר וגם אם אתה אוהב אותו פחות, פשוט תשלים עם העובדה שהוא ממשיך. הוא ממשיך, זה מה שיש, וצריך פשוט להתאים לו ציוות טוב בקו האחורי, גארד עם הגנה חזקה, שיחפה על החסרונות של רוצ'סטי.
סבבה פליקס, אם הוא ממשיך, אז אתה מוזמן להשלים עם העובדה שטופ 16 הקבוצה הזו לא תראה וגם לא אליפות בארץ, גם אם לברון וקווין דוראנט ישחקו לצידו.
roy1000 כתב:הייתי רוצה רכז שלא מכדרר 20 שניות ועולה לשלשות על שמירה והייתי רוצה רכז ששחקנים ברמה של בר טימור ורולנד לא יעשו עליו סל בכל פעם שבא להם. בגדול, הייתי שמח לשחקן בן 30 שבכל הקריירה שלו עשה עונה אחת טובה בקבוצת יורוליג. הייתי רוצה רכז שיאפשר לקבוצה לנצח קבוצות ברמת יורוקאפ ומעלה. אני חושב שבמליון דולר לעונה אפשר לקבל מישהו הרבה יותר טוב מרוצ'סטי.
felix_r כתב:קביעה לא מבוססת על כלום. תן לרוצ'סטי קו קידמי נורמאלי לשחק עליו, וגארד אתלטי לידו, והכל יראה אחרת.
החציל האצטקי כתב:גם סטיב נאש יכל לכדרר התקפה שלמה והיה חוטף סל מכל פוינט גארד אתלטי בליגה.
גם אף אחד לא תפס ממנו שחקן שיכול לעשות פעמיים MVP של הליגה כשהוא היה רכז מחליף בפיניקס ובמאבס.
אני מסכים עם פליקס, אין מה למחות נגד רוצ׳סטי. הוא ישאר כאן. צריך למצוא נוסחה שתמקסם את האיכויות שלו ותנטרל את החסרונות הברורים.
רוצ׳סטי צריך גבוהים טובים לשחק איתם פיק-אנד-רול, גארדים אתלטים טובים שישמרו בקו האחורי, ובאידיאל גם רכז מחליף שיוכל לשחק בקצב יותר מהיר וללחוץ את הכדור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, omerk ו־16 אורחים