המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:למי שראה את המשחק, בלאט בבעיה, וזה לא רק המשחק הזה. הוא לא מצליח לגרום לקאבס לשחק כמו קבוצה.
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:למי שראה את המשחק, בלאט בבעיה, וזה לא רק המשחק הזה. הוא לא מצליח לגרום לקאבס לשחק כמו קבוצה.
הוא לא מצליח לגרום להם לשחק כמו קבוצה כבר שנה וחצי.
rc4991 כתב:אמרתי עוד במהלך העונה שעברה שקליבלנד צריכה לנסות להחתים את אולדריג' ולא להשאיר את לאב (לפחות לא עד שידעו מה אולדריג' מחליט)
גם ממש לא הבנתי למה הם נתנו לתומפסון את החוזה המוגזם הזה עבור הגנה וריבאונד בלבד
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אמרתי עוד במהלך העונה שעברה שקליבלנד צריכה לנסות להחתים את אולדריג' ולא להשאיר את לאב (לפחות לא עד שידעו מה אולדריג' מחליט)
גם ממש לא הבנתי למה הם נתנו לתומפסון את החוזה המוגזם הזה עבור הגנה וריבאונד בלבד
הם ניסו לשמר את הסגל כמה שאפשר, מתוך מחשבה (הגיונית) שהקבוצה תרוץ טוב יותר.
בדיעבד יכול להיות שהם טעו.
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:אמרתי עוד במהלך העונה שעברה שקליבלנד צריכה לנסות להחתים את אולדריג' ולא להשאיר את לאב (לפחות לא עד שידעו מה אולדריג' מחליט)
הם ניסו לשמר את הסגל כמה שאפשר, מתוך מחשבה (הגיונית) שהקבוצה תרוץ טוב יותר.
בדיעבד יכול להיות שהם טעו. אני בכלל חושב שהבעיה היא לא בצוות המסייע, אלא בסופרסטאר עצמו. לברון מחרב את הקבוצה והוא כבר לא השחקן של מיאמי או קליבלנד בקדנציה הקודמת.
הוא פשוט הורס את הקבוצה.
yanay21 כתב:בואו לא נגזים, לברון לא הורס את הקבוצה. הוא פשוט נטול ווייד ובוש. קווין לאב יכול לעשות מספרים יפים באופן כללי, אבל זו לא "הקבוצה שלו". קיירי אירווינג מוכשר מאוד, אבל עדיין יש בו איזו חוסר אחריות וחוסר בגרות, שהייתה לווייד.
גולדן סטייט כיסחו את קליבלנד, והם עדיין רמה מעל. אבל הגמר הפוטנציאלי ביניהן(שרק סן אנטוניו יכולה למנוע) לא יראה ככה במשך כל הסדרה. אם קליבלנד הצליחה לגרד שני נצחונות בשנה שעברה עם הקבוצה הכי בינונית שראיתי בגמר בחיים, הם יכולים להיראות טוב יותר עכשיו. אבל הם יצטרכו לעשות התאמות לסמול בול של הווריורס, ולהצמיד לקרי גארד שהדבר היחיד שיעשה כל המשחק זה לשמור עליו, וגם זה לא בהכרח יעזור.
בקיצור, קליבלנד צריכה להשתפר בהנעת כדור, גם מול קבוצות גדולות, ותוך כדי לעשות ביקור קבוצתי בכנסייה ולהתפלל לאלוהים שסן אנטוניו תהיה טובה יותר בהתמודדות עם סמול בול.
ויש לי שאלה קטנה, בלי קשר למשחק הזה: רק אני חושב שחוץ מכמה מאמנים בודדים בNBA, רמת האימון שם ממש בינונית? אולי אני לא בקיא, אבל זה פשוט נראה כאילו הם בקושי נוגעים ברוטציות שלהם, גם כשצריך וכשיש עם מי לשנות את הסגל. ולא בהכרח בגלל סופרסטארים, גם בקבוצות נטולות כוכבים. יש שם קבוצות מדהימות, אבל זה מרגיש כאילו זה בעיקר תלוי בקפריזות של כמה כוכבים. דוגמה מאוד בולטת לדעתי היא שיקגו, שאמנם נראית מצויין מבחינת המאזן שלה, אבל אמורה להיראות טוב יותר, לעניות דעתי. בוסטון, נגיד, היא הדוגמה ההפוכה-נראית מצויין, ואני בטוח שזה בגלל רמת האימון. ויכול להיות שאני סתם משוחד לטובת המאמנים האירופאיים ואני טועה.
Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בואו לא נגזים, לברון לא הורס את הקבוצה. הוא פשוט נטול ווייד ובוש. קווין לאב יכול לעשות מספרים יפים באופן כללי, אבל זו לא "הקבוצה שלו". קיירי אירווינג מוכשר מאוד, אבל עדיין יש בו איזו חוסר אחריות וחוסר בגרות, שהייתה לווייד.
גולדן סטייט כיסחו את קליבלנד, והם עדיין רמה מעל. אבל הגמר הפוטנציאלי ביניהן(שרק סן אנטוניו יכולה למנוע) לא יראה ככה במשך כל הסדרה. אם קליבלנד הצליחה לגרד שני נצחונות בשנה שעברה עם הקבוצה הכי בינונית שראיתי בגמר בחיים, הם יכולים להיראות טוב יותר עכשיו. אבל הם יצטרכו לעשות התאמות לסמול בול של הווריורס, ולהצמיד לקרי גארד שהדבר היחיד שיעשה כל המשחק זה לשמור עליו, וגם זה לא בהכרח יעזור.
בקיצור, קליבלנד צריכה להשתפר בהנעת כדור, גם מול קבוצות גדולות, ותוך כדי לעשות ביקור קבוצתי בכנסייה ולהתפלל לאלוהים שסן אנטוניו תהיה טובה יותר בהתמודדות עם סמול בול.
ויש לי שאלה קטנה, בלי קשר למשחק הזה: רק אני חושב שחוץ מכמה מאמנים בודדים בNBA, רמת האימון שם ממש בינונית? אולי אני לא בקיא, אבל זה פשוט נראה כאילו הם בקושי נוגעים ברוטציות שלהם, גם כשצריך וכשיש עם מי לשנות את הסגל. ולא בהכרח בגלל סופרסטארים, גם בקבוצות נטולות כוכבים. יש שם קבוצות מדהימות, אבל זה מרגיש כאילו זה בעיקר תלוי בקפריזות של כמה כוכבים. דוגמה מאוד בולטת לדעתי היא שיקגו, שאמנם נראית מצויין מבחינת המאזן שלה, אבל אמורה להיראות טוב יותר, לעניות דעתי. בוסטון, נגיד, היא הדוגמה ההפוכה-נראית מצויין, ואני בטוח שזה בגלל רמת האימון. ויכול להיות שאני סתם משוחד לטובת המאמנים האירופאיים ואני טועה.
הליגה הזאת מעולם לא הייתה ליגה של מאמנים
מדי פעם מגיע מאמן שהשחקנים באמת מכבדים ומעריכים אבל 95% מהזמן זה לא ככה
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:בואו לא נגזים, לברון לא הורס את הקבוצה. הוא פשוט נטול ווייד ובוש. קווין לאב יכול לעשות מספרים יפים באופן כללי, אבל זו לא "הקבוצה שלו". קיירי אירווינג מוכשר מאוד, אבל עדיין יש בו איזו חוסר אחריות וחוסר בגרות, שהייתה לווייד.
הליגה הזאת מעולם לא הייתה ליגה של מאמנים
מדי פעם מגיע מאמן שהשחקנים באמת מכבדים ומעריכים אבל 95% מהזמן זה לא ככה
את צודקת שהיא מעולם לא הייתה כזו, אבל אני חושב שפעם היא לא הייתה צריכה. כי ג'ורדן ופיפן, או ברייאנט ושאק, או מג'יק וקארים יקחו אליפות גם בלי מאמן.
אבל עם הזמן הקבוצות הולכות ונהיות פחות "סופרסטאריות", גולדן סטייט היא הקבוצה המושלמת. לא שקרי לא מדהים, אבל הוא לא הציר המרכזי של הווריורס, כי בעצם אין להם כזה. והגמר בשנה שעברה הוכיח את זה, שהם יכולים לנצח גם כשהוא לא בשיא, כי תומפסון, איגודאלה ודריימונד יכולים לשאת בנטל.
היום, כשאנחנו רואים שחקנים מצויינים מחפשים קבוצה של ממש, מחפשים ליצור זוג, או טריו של שחקנים טובים, ואף אחד לא מעוניין להיות השחקן שדופק 50 נקודות למשחק בקבוצה שלו, ואולי לגרד ניצחון, יש צורך בשיטה.
עובדה שחלק גדול משחקני הווריורס שיחקו תחת המאמן הקודם, ולא נראו כמו שהם נראים.
וזה די מבאס לראות שקבוצות לא יכולות להיות כמו סן אטוניו או גולדן סטייט בקטע הזה, כי אם ווסטברוק ודוראנט היו יכולים לשחק כחלק משיטה של רוטציה ארוכה וטקטיקה, OKC היו מדהימים.
אין יותר ג'ורדן וביל ראסל וכל המפלצתות סקורינג האלו, אבל כל עוד מעמד המאמן נשאר אותו דבר, אנחנו נראה קבוצות שהן אנדר-אצ'יבריות, וזה חבל. הכדורסל הנוכחי שס"א התחילה, וגולדן סטייט שיכללה לכדי שלמות בעצם חושף את הבינוניות המדהימה של המאמנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: where is the love?, yon1, מקאדו 3 ו־35 אורחים