NBA 2015/2016

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

NBA 2015/2016

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 ינואר 2016, 07:35

נמשיך כאן...
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 20 פברואר 2016, 19:59, נערך 9 פעמים בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: NBA 2015/2016 V2- גולדן סטייט השפילה את קליבלנד

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2016, 09:31

אאוץ
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2016, 09:35

למי שראה את המשחק, בלאט בבעיה, וזה לא רק המשחק הזה. הוא לא מצליח לגרום לקאבס לשחק כמו קבוצה.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2016, 09:38

roy1000 כתב:למי שראה את המשחק, בלאט בבעיה, וזה לא רק המשחק הזה. הוא לא מצליח לגרום לקאבס לשחק כמו קבוצה.

הוא לא מצליח לגרום להם לשחק כמו קבוצה כבר שנה וחצי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 19 ינואר 2016, 09:42

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:למי שראה את המשחק, בלאט בבעיה, וזה לא רק המשחק הזה. הוא לא מצליח לגרום לקאבס לשחק כמו קבוצה.

הוא לא מצליח לגרום להם לשחק כמו קבוצה כבר שנה וחצי.

הייתה תקופה של כמה חודשים בשנה שעברה (אחרי הטריידים) שבה הם נראו מצויין, הניעו את הכדור ושיחקו הגנה. השנה הם לא נראים כמו קבוצה ולא משחקים הגנה. את המזרח הם כנראה יקחו ככה או ככה, אבל אם הם יחטפו בראש מהווריורס או הספרס בלאט לא יחזור שנה הבאה לדעתי.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 ינואר 2016, 10:05

גם השנה היו משחקים שהם נראו כקבוצה ושיחקו הגנה... הבעיות בקליבלנד צפות כשהם נתקלים בקבוצות כמו גולדן והספרס, וברגעי לחץ באופן כללי.
לברון הולך לבד - לא סומך על אף אחד מהחברים שלו ולא מקשיב למאמן "האירופי" שלו. מה שמביא בין היתר לאיבוד הקצב והביטחון אצל שאר השחקנים.
מעבר לזה, מיום ליום נראה שהקו הקדמי שלהם לא מספיק טוב. לאב נראה כמו אולסטאר של הליגה הישראלית ומוזגוב נראה כמו הצל של עצמו.
שלא נדבר על החוזים שטריסטן תומפסון ולאב קיבלו בקיץ, בהשוואה לזה של דריימונד גרין - הכוכב האמיתי מביניהם.

בכל אופן, יש עוד דברים חוץ מקליבלנד בליגה הזאת.
6 הארכות היו הלילה ב-4 משחקים (2 בניו יורק, 2 בשארלוט, בדאלאס ואצל הקליפרס). די מדהים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 19 ינואר 2016, 12:32

אי אפשר להגיד שעונה שעברה הם לא שיחקו כמו קבוצה...בחצי עונה האחרונה כולל הפלייאוף זו היתה חתיכת קבוצה שאני בכלל לא בטוח שבלי הפציעות הם לא לוקחים אליפות...
ההגנה אגב בפלייאוף היתה סימן ההיכר שלהם- היא שהביאה אותם עד הניצחון השני בגמר...

העונה- זה פשוט לא ברור..וכן אני מתומכי בלאט הגדולים ביותר אבל בהחלט הוא אשם בלא מעט ממה שרואים אבל לא רק הוא.
הוא לא משחק על הרוטציה מספיק -כאילו בשביל מה החתימו את מו וויליאמס? שיחכה שקיירי יפצע? יש לך עוד סנטר שיכול לתת דקות בדמות ורז'או...ג'פרסון וג'ונס מקבלים דקות בצורה לא עקבית וכל זה פשוט פוגע בקבוצה...הוא גם לא מצליח להביא לידי ביטוי את התרגילים שבעונה שעברה הלכו טוב לחבר'ה שלו...
בגדול יש לו לאן להשתפר העונה ופה לדעתי העוזרים שלו צריכים לבוא ולהגיד לו- חבוב יאללה שנה גישה תן לספסל יותר קרדיט...

עד כאן חלקו של בלאט, אבל וזה אבל גדול גם לחבר'ה על הפרקט יש חלק גדול במצב- לאב שמקבל את האמאמא של הקרדיט לא באמת הגיע העונה וגם מוזגוב נמצא לו אי שם מעבר להרי החושך...וגם ג'פרסון לא באמת מביא שום דבר חדש שלא רואים מג'יימס ג'ונס(אולי טיפהל'ה הגנה)...

כמו שאני רואה את זה אפשר לעשות פה טרייד גדול שיביא 2 שחקנים במקום לאב ומוזגוב(ואפשר לשלוח יחד איתם את ג'פרסון) זה יכול להפוך את העונה הזו...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2016, 12:54

ראיתי משחקים שלהם גם בתקופות הרבה יותר טובות. ההבדל היחיד היה בהגנה. ההתקפה עדיין הייתה בנויה על גחמות של לברון בלבד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 19 ינואר 2016, 13:27

אור אז כנראה נפלת בדיוק על משחקים כאלו כי זה פשוט לא נכון..היו תרגילים למציאת קלעים שבוצעו ברמה הכי גבוהה שראיתי..הכדור נע מיד ליד וגם אם בסוף הלכו לאיש החם זה כמעט תמיד היה אחרי תנועה של הכדור. שלא נדבר על הפיקנרול הכמעט מושלם שהיה שם..
העונה- אתה יותר קרוב לאמת..

קראתי קצת בפורום של הקאבס הלילה הם לא יודעים איך לאכול את בלאט הם טוענים שהוא מאמן טוב שאין הרבה יותר טובים ממנו בשוק אבל הם לא מאמינים שיש לו את זה בשביל לקחת אליפות..

הם גם אומרים שצריך לעשות טרייד על מוזגוב, לאב וג'פרסון..

לא מעט גם דיברו שם שיש מצב שקרה משו מסריח לפני המשחק בחדר הלבשה...
לאב גם קצת הוציא קיטור על לברון אחרי המשחק אולי זה קשור...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי my man » 19 ינואר 2016, 13:41

אני מקנא בכרמל איזו תחושה אדירה יש אחרי ניצחון כזה של הקבוצה שלך...
איףףף כמה זמן לא הרגשתי ככה משום קבוצה שאני אוהד...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Number8 » 19 ינואר 2016, 13:56

אני בניגוד אליכם חושב שהבעיה היא נורא פשוטה. match-up.
קליבלנד קבוצה מצוינת, מי שעוקב באופן קבוע ורואה משחקים (אני משתדל כמה שאפשר), רואה שזו קבוצה שיודעת להניע כדור, ומשחקת הגנה מצוינת (לדעתי אחת מקבוצות ההגנה הכי חזקות בNBA כרגע), אולי שניה רק לSPURS.

הבעיה היא שכשיש לך בחמישיה את מוזגוב ולאב ששניהם גבוהים סופר כבדים שבקושי מזיזים את הרגליים, ובצד השני הקבוצה היריבה (WARRIORS) משחקת סמול-בול (כצפוי) כשהגבוה שלהם הוא 2.00 מ' בלחץ, קשה נורא לעמוד בקצב שלהם.
תוסיפו לזה פתיחה נוראית וקיבלתם כדור שלג שקשה לצאת ממנו, לא משנה איזו קבוצה אתה.

להזכיר לכם קליבלנד ניצחה קבוצות מעולות העונה, נתנה פייט לווריורס לפני פחות מחודש באוקלנד, נתנה פייט חזק לספארס לפני שבוע+-, אתמול הם פשוט התפרקו.
אני כן מסכים שיש בעיה עם לברון. כשמגיעים למצבים של פיגור רציני הוא נוטה לקחת על עצמו הכל ולא סומך על אף אחד אחר. זה דופק את הקבוצה, לרוב הוא מצליח לבד להחזיר את הקבוצה למסלול , מהסיבה הפשוטה שלרוב היריבה חלשה. אבל נגד גולדן סטייט זה לא אפשרי. לברון חייב להבין שלצאת מבורות זה רק בדרך קבוצתית.

אה ועוד דבר - לחוזים השמנים (וללא שום הצדקה) של לאב ותומפסון יש השפעה רבה מאוד על איך שהקבוצה נראית. כשיש לך את לברון וקיירי בקבוצה, ואתה מוסיף את החוזים השמנים של השחקנים שציינתי קודם לכן, כאשר תומפסון לא שווה אפילו רבע ממה שהוא דרש (ופירגנתי לו), אז נשאר לך כסף לחבורה הגריאטרית של ג'פרסון, מו וויליאמס ושות'. אם קליבלנד רוצה אליפות, כשמולה עומדות קבוצות עם סגלים מאוד עמוקים כדוגמת ווריורס וספארס, מישהו שם צריך להבין שסגל עמוק זה שחקנים שעולים מהספסל ואשכרה תורמים, מה שכרגע לא קורה ממש (למעט דלבדובה ושאמפרט)
Number8

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ינואר 2016, 16:42

אמרתי עוד במהלך העונה שעברה שקליבלנד צריכה לנסות להחתים את אולדריג' ולא להשאיר את לאב (לפחות לא עד שידעו מה אולדריג' מחליט)
גם ממש לא הבנתי למה הם נתנו לתומפסון את החוזה המוגזם הזה עבור הגנה וריבאונד בלבד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 ינואר 2016, 17:44

rc4991 כתב:אמרתי עוד במהלך העונה שעברה שקליבלנד צריכה לנסות להחתים את אולדריג' ולא להשאיר את לאב (לפחות לא עד שידעו מה אולדריג' מחליט)
גם ממש לא הבנתי למה הם נתנו לתומפסון את החוזה המוגזם הזה עבור הגנה וריבאונד בלבד

הם ניסו לשמר את הסגל כמה שאפשר, מתוך מחשבה (הגיונית) שהקבוצה תרוץ טוב יותר.
בדיעבד יכול להיות שהם טעו. אני בכלל חושב שהבעיה היא לא בצוות המסייע, אלא בסופרסטאר עצמו. לברון מחרב את הקבוצה והוא כבר לא השחקן של מיאמי או קליבלנד בקדנציה הקודמת.
הוא פשוט הורס את הקבוצה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ינואר 2016, 18:46

עדיין אין לי מושג אם זה אמיתי או שזה סוג חדש של טראש טוק (בלי הטוק)

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 19 ינואר 2016, 19:44

בואו לא נגזים, לברון לא הורס את הקבוצה. הוא פשוט נטול ווייד ובוש. קווין לאב יכול לעשות מספרים יפים באופן כללי, אבל זו לא "הקבוצה שלו". קיירי אירווינג מוכשר מאוד, אבל עדיין יש בו איזו חוסר אחריות וחוסר בגרות, שהייתה לווייד.

גולדן סטייט כיסחו את קליבלנד, והם עדיין רמה מעל. אבל הגמר הפוטנציאלי ביניהן(שרק סן אנטוניו יכולה למנוע) לא יראה ככה במשך כל הסדרה. אם קליבלנד הצליחה לגרד שני נצחונות בשנה שעברה עם הקבוצה הכי בינונית שראיתי בגמר בחיים, הם יכולים להיראות טוב יותר עכשיו. אבל הם יצטרכו לעשות התאמות לסמול בול של הווריורס, ולהצמיד לקרי גארד שהדבר היחיד שיעשה כל המשחק זה לשמור עליו, וגם זה לא בהכרח יעזור.
בקיצור, קליבלנד צריכה להשתפר בהנעת כדור, גם מול קבוצות גדולות, ותוך כדי לעשות ביקור קבוצתי בכנסייה ולהתפלל לאלוהים שסן אנטוניו תהיה טובה יותר בהתמודדות עם סמול בול.

ויש לי שאלה קטנה, בלי קשר למשחק הזה: רק אני חושב שחוץ מכמה מאמנים בודדים בNBA, רמת האימון שם ממש בינונית? אולי אני לא בקיא, אבל זה פשוט נראה כאילו הם בקושי נוגעים ברוטציות שלהם, גם כשצריך וכשיש עם מי לשנות את הסגל. ולא בהכרח בגלל סופרסטארים, גם בקבוצות נטולות כוכבים. יש שם קבוצות מדהימות, אבל זה מרגיש כאילו זה בעיקר תלוי בקפריזות של כמה כוכבים. דוגמה מאוד בולטת לדעתי היא שיקגו, שאמנם נראית מצויין מבחינת המאזן שלה, אבל אמורה להיראות טוב יותר, לעניות דעתי. בוסטון, נגיד, היא הדוגמה ההפוכה-נראית מצויין, ואני בטוח שזה בגלל רמת האימון. ויכול להיות שאני סתם משוחד לטובת המאמנים האירופאיים ואני טועה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי אחדשיודע » 19 ינואר 2016, 19:45

שמואל1 כתב:
rc4991 כתב:אמרתי עוד במהלך העונה שעברה שקליבלנד צריכה לנסות להחתים את אולדריג' ולא להשאיר את לאב (לפחות לא עד שידעו מה אולדריג' מחליט)

בדיעבד יכול להיות שהם טעו.

קשה להגיד שהם טעו יותר מידי בקיץ האחרון, כי חוקי השכר לא באמת איפשרו להם להתחזק בצורה אחרת.
לכן הם גם היו סחיטים מול לאב, תומפסון ושאמפרט (גם ג'יי אר ניסה, ללא הצלחה) ו-"נאלצו" לשלם סכומים גדולים.
הם כן טעו לדעתי בקיץ שעבר, עם הטרייד של וויגינס עבור לאב. ואם זה תלוי בי, אני מעביר אותו בטרייד.

לגבי בעיות מאצ'אפ עם גולדן - זה ברור, לכל קבוצה בליגה יש בעיות מאצ'אפ עם גולדן של סטף, קליי וגרין.
השאלה היא איך מתמודדים עם זה, וקליבלנד לא מתמודדת נכון לעכשיו. כנראה שיצטרכו לעשות טרייד בכדי להוות תחרות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 ינואר 2016, 19:55

שמואל1 כתב:

בדיעבד יכול להיות שהם טעו. אני בכלל חושב שהבעיה היא לא בצוות המסייע, אלא בסופרסטאר עצמו. לברון מחרב את הקבוצה והוא כבר לא השחקן של מיאמי או קליבלנד בקדנציה הקודמת.
הוא פשוט הורס את הקבוצה.

נכון, בלי לברון קליבלנד רצה לאליפות.
אתה לא מצפה שמישהו יקח אותך ברצינות אחרי אמירות כאלה, נכון?
לברון הוא אולי השחקן היחיד שיהפוך כל קבוצה שיהיה בה למועמדת לאליפות, לא קיירי ולא לאב שהקבוצות שלהם לא הגיעו לפלייאוף אפילו.
לברון הוביל לבד את קליבלנד לגמר שנה שעברה ולקח שני משחקים בגמר (בניגוד לגרסת 2007).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

Re: NBA 2015/2016 - גולדן סטייט השפילה את קליבלנד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ינואר 2016, 20:01

yanay21 כתב:בואו לא נגזים, לברון לא הורס את הקבוצה. הוא פשוט נטול ווייד ובוש. קווין לאב יכול לעשות מספרים יפים באופן כללי, אבל זו לא "הקבוצה שלו". קיירי אירווינג מוכשר מאוד, אבל עדיין יש בו איזו חוסר אחריות וחוסר בגרות, שהייתה לווייד.

גולדן סטייט כיסחו את קליבלנד, והם עדיין רמה מעל. אבל הגמר הפוטנציאלי ביניהן(שרק סן אנטוניו יכולה למנוע) לא יראה ככה במשך כל הסדרה. אם קליבלנד הצליחה לגרד שני נצחונות בשנה שעברה עם הקבוצה הכי בינונית שראיתי בגמר בחיים, הם יכולים להיראות טוב יותר עכשיו. אבל הם יצטרכו לעשות התאמות לסמול בול של הווריורס, ולהצמיד לקרי גארד שהדבר היחיד שיעשה כל המשחק זה לשמור עליו, וגם זה לא בהכרח יעזור.
בקיצור, קליבלנד צריכה להשתפר בהנעת כדור, גם מול קבוצות גדולות, ותוך כדי לעשות ביקור קבוצתי בכנסייה ולהתפלל לאלוהים שסן אנטוניו תהיה טובה יותר בהתמודדות עם סמול בול.

ויש לי שאלה קטנה, בלי קשר למשחק הזה: רק אני חושב שחוץ מכמה מאמנים בודדים בNBA, רמת האימון שם ממש בינונית? אולי אני לא בקיא, אבל זה פשוט נראה כאילו הם בקושי נוגעים ברוטציות שלהם, גם כשצריך וכשיש עם מי לשנות את הסגל. ולא בהכרח בגלל סופרסטארים, גם בקבוצות נטולות כוכבים. יש שם קבוצות מדהימות, אבל זה מרגיש כאילו זה בעיקר תלוי בקפריזות של כמה כוכבים. דוגמה מאוד בולטת לדעתי היא שיקגו, שאמנם נראית מצויין מבחינת המאזן שלה, אבל אמורה להיראות טוב יותר, לעניות דעתי. בוסטון, נגיד, היא הדוגמה ההפוכה-נראית מצויין, ואני בטוח שזה בגלל רמת האימון. ויכול להיות שאני סתם משוחד לטובת המאמנים האירופאיים ואני טועה.

הליגה הזאת מעולם לא הייתה ליגה של מאמנים
מדי פעם מגיע מאמן שהשחקנים באמת מכבדים ומעריכים אבל 95% מהזמן זה לא ככה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 19 ינואר 2016, 20:14

Holiday_Armadillo כתב:
yanay21 כתב:בואו לא נגזים, לברון לא הורס את הקבוצה. הוא פשוט נטול ווייד ובוש. קווין לאב יכול לעשות מספרים יפים באופן כללי, אבל זו לא "הקבוצה שלו". קיירי אירווינג מוכשר מאוד, אבל עדיין יש בו איזו חוסר אחריות וחוסר בגרות, שהייתה לווייד.

את צודקת שהיא מעולם לא הייתה כזו, אבל אני חושב שפעם היא לא הייתה צריכה. כי ג'ורדן ופיפן, או ברייאנט ושאק, או מג'יק וקארים יקחו אליפות גם בלי מאמן.
אבל עם הזמן הקבוצות הולכות ונהיות פחות "סופרסטאריות", גולדן סטייט היא הקבוצה המושלמת. לא שקרי לא מדהים, אבל הוא לא הציר המרכזי של הווריורס, כי בעצם אין להם כזה. והגמר בשנה שעברה הוכיח את זה, שהם יכולים לנצח גם כשהוא לא בשיא, כי תומפסון, איגודאלה ודריימונד יכולים לשאת בנטל.

היום, כשאנחנו רואים שחקנים מצויינים מחפשים קבוצה של ממש, מחפשים ליצור זוג, או טריו של שחקנים טובים, ואף אחד לא מעוניין להיות השחקן שדופק 50 נקודות למשחק בקבוצה שלו, ואולי לגרד ניצחון, יש צורך בשיטה.
עובדה שחלק גדול משחקני הווריורס שיחקו תחת המאמן הקודם, ולא נראו כמו שהם נראים.
וזה די מבאס לראות שקבוצות לא יכולות להיות כמו סן אטוניו או גולדן סטייט בקטע הזה, כי אם ווסטברוק ודוראנט היו יכולים לשחק כחלק משיטה של רוטציה ארוכה וטקטיקה, OKC היו מדהימים.

אין יותר ג'ורדן וביל ראסל וכל המפלצתות סקורינג האלו, אבל כל עוד מעמד המאמן נשאר אותו דבר, אנחנו נראה קבוצות שהן אנדר-אצ'יבריות, וזה חבל. הכדורסל הנוכחי שס"א התחילה, וגולדן סטייט שיכללה לכדי שלמות בעצם חושף את הבינוניות המדהימה של המאמנים.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ינואר 2016, 20:29

yanay21 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

את צודקת שהיא מעולם לא הייתה כזו, אבל אני חושב שפעם היא לא הייתה צריכה. כי ג'ורדן ופיפן, או ברייאנט ושאק, או מג'יק וקארים יקחו אליפות גם בלי מאמן.
אבל עם הזמן הקבוצות הולכות ונהיות פחות "סופרסטאריות", גולדן סטייט היא הקבוצה המושלמת. לא שקרי לא מדהים, אבל הוא לא הציר המרכזי של הווריורס, כי בעצם אין להם כזה. והגמר בשנה שעברה הוכיח את זה, שהם יכולים לנצח גם כשהוא לא בשיא, כי תומפסון, איגודאלה ודריימונד יכולים לשאת בנטל.

היום, כשאנחנו רואים שחקנים מצויינים מחפשים קבוצה של ממש, מחפשים ליצור זוג, או טריו של שחקנים טובים, ואף אחד לא מעוניין להיות השחקן שדופק 50 נקודות למשחק בקבוצה שלו, ואולי לגרד ניצחון, יש צורך בשיטה.
עובדה שחלק גדול משחקני הווריורס שיחקו תחת המאמן הקודם, ולא נראו כמו שהם נראים.
וזה די מבאס לראות שקבוצות לא יכולות להיות כמו סן אטוניו או גולדן סטייט בקטע הזה, כי אם ווסטברוק ודוראנט היו יכולים לשחק כחלק משיטה של רוטציה ארוכה וטקטיקה, OKC היו מדהימים.

אין יותר ג'ורדן וביל ראסל וכל המפלצתות סקורינג האלו, אבל כל עוד מעמד המאמן נשאר אותו דבר, אנחנו נראה קבוצות שהן אנדר-אצ'יבריות, וזה חבל. הכדורסל הנוכחי שס"א התחילה, וגולדן סטייט שיכללה לכדי שלמות בעצם חושף את הבינוניות המדהימה של המאמנים.

אני לגמרי מסכימה
אני חושבת שכשיש קבוצה שעושה משהו ממש משכנע בליגה זה בגלל שיש שיטה ואם יש שיטה אז אתה יודע שיש מאמן שמכבדים אותו
רוב הקבוצות אמורות לשאוף להיות כאלה, הסופרסטארים הם אלה שלא מאפשרים את זה רוב הזמן
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot], JarJarBinx, מקאדו 3 ו־19 אורחים