המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:לא בטוח שמכבי בונה עליו ליורוליג כבר עכשיו, היא צריכה גארד שלפחות יהיה טוב לליגה. שאייר ובורשטיין לא מספיק טובים אפילו לזה, אם כי בורשטיין לפחות נותן משהוא .( אתמול היו לו כמה דקות לא רעות ).
קודי כתב:yarinsaky כתב:לא בטוח שמכבי בונה עליו ליורוליג כבר עכשיו, היא צריכה גארד שלפחות יהיה טוב לליגה. שאייר ובורשטיין לא מספיק טובים אפילו לזה, אם כי בורשטיין לפחות נותן משהוא .( אתמול היו לו כמה דקות לא רעות ).
הליגה באמת שלא מעניינת, מאחר שהיא מוכרעת בשני משחקים. מכבי בטח שלא תשלם סכום משמעותי עבור שחקן בשביל משחקי הליגה. מה שכן, ג'ף רוזן צריך להיות אידיוט בשביל להסכים לקבל גם את שני הלייצים (שאייר ובורשטיין) תמורת לנדסברג, מאחר שגם הוא יודע שאיכות לא מחליפים בכמות.
yarinsaky כתב:יש לי הרגשה שבסוף יסתפקו בגרונפלד שהוא שחקן חופשי למעשה וישאילו את שאייר לאיזו קבוצה . גרונפלד אמנם שחקן לעמדה 3 , אבל הוא יתן אופצייה נוספת לעמדה הזאת במקום סמית ויאפשר ללאנגפורד ופאפאלוקאס לשחק יותר בליגה על חשבונו.
yarinsaky כתב:שמע, לפחות הוא שחקן ליגה לא רע בכלל. לירושלים כנראה אין כסף לקנות אותו אחרת כבר היה חותם שם, אז נראה לי שמכבי יכולה להיות אופצייה.
אבל זה סתם ניחוש.
yarinsaky כתב:אני מסכים בעיקרון שלא טוב להביא שחקנים לליגה ושחקנים ליורוליג, אבל זו המציאות כבר היום ! אוחיון ובורשטיין הם בדיוק כאלה. הבעייה שאפילו
למטרה הזאת הם לא מספקים לבלאט את הביטחון הדרוש, שלא לדבר על שאייר.
פארוק כתב:ועדיין לדעתי אם מכבי תציע כסף + ליצן אחד (שאייר) או שניים (מי אמר אוחיון ובורשטיין) זו עיסקה כדאית לג'ף רוזן.
בואו לא נשכח השנה אין יורדות, רוזן יודע שבשנה הבאה לנדסברג יהיה במכבי. אז מה איכפת יהיה לו לקבל גם "קצת" כסף עבורו.
פארוק כתב:ועדיין לדעתי אם מכבי תציע כסף + ליצן אחד (שאייר) או שניים (מי אמר אוחיון ובורשטיין) זו עיסקה כדאית לג'ף רוזן.
בואו לא נשכח השנה אין יורדות, רוזן יודע שבשנה הבאה לנדסברג יהיה במכבי. אז מה איכפת יהיה לו לקבל גם "קצת" כסף עבורו.
jol9 כתב:פארוק כתב:ועדיין לדעתי אם מכבי תציע כסף + ליצן אחד (שאייר) או שניים (מי אמר אוחיון ובורשטיין) זו עיסקה כדאית לג'ף רוזן.
אתה שוכח שגם לקבוצות האחרות שהן לא מכבי, יש מטרות. כשרוזן רואה שמגדל נראית רע ושמכבי מגמגמת, אז הוא אומר לעצמו שיש לו סיכוי לגנוב תואר השנה (גביע או גביע
קופל). הרי הוא לא בא לכאן בשביל לעשות כסף, ומהלך כזה יצטייר בפירוש כמו מהלך של לעשות מכה.
אם באמת יהיה טרייד של לנדסברג תמורת שייר + קצת כסף, אז אני אשמח ואתמוך, אבל לא תמורת סכום גבוה, ולא תמורת כמה שחקנים, כי זה משדר פאניקה.
מסכים עם יובל כאן - צריך לחפש לאט ובשקט רכז. מכבי תסתדר בליגה ותסתדר באדריאטית.
yarinsaky כתב:לא בטוח, חביב. רוזן רצה ביי אאוט גבוה מאוד יחסית ומכבי לא פראיירית בשביל שהיא תיתן לו לסחוט אותה.
חביב אורנג'ד כתב:yarinsaky כתב:לא בטוח, חביב. רוזן רצה ביי אאוט גבוה מאוד יחסית ומכבי לא פראיירית בשביל שהיא תיתן לו לסחוט אותה.
רוזן דרש חצי מיליון דולר על לנדסברג, שזה משהו כמו 200 אלף דולר פחות מהשכר (ברוטו) של בורשטיין.
אני משער שאם מכבי היתה נכנסת למו"מ עם חיפה, הביי-אאוט היה קצת יורד.
צריך לזכור שבאותו שלב בקיץ, אוחיון ושאייר עוד לא היו חתומים ולמכבי היה קלף לא רע ביד בדמותו של אלישי כדיר.
לי יש את התחושה שאם מכבי היתה ממש רוצה, אז לנדסברג היה כאן ואולי אפילו בלי שחרור בורשטיין.
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־34 אורחים