אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: למי לא היה ברור ששייר תמורת לנדסברג יעלה?

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 נובמבר 2011, 08:04

גם לאנדסברג ישראלי פותח בחיפה .
גם לי לא נראה שיציעו עוד שחקן, אבל אני לא בונה על זה יותר מדי העונה. בקיץ אין לי ספק שמכבי לוקחת אותו כך או כך ( אולי אפילו לפני ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 08:09

זו עסקה לא הגיונית לשני הצדדים:
לחיפה אין צורך להסביר מדוע זו עסקה לא הגיונית, אלא אם מכבי תשלם עליו סכום גבוה מאוד (מה שלא יקרה).
למכבי זה לא הגיוני מאחר שאין סיבה שהיא תשלם סכום גבוה עבור שחקן שלא יעשה עבורה שינוי משמעותי ביורוליג (עם כל הכבוד לו הוא לא עד כדי כך טוב) ושממילא יהיה שחקן חופשי בסוף העונה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 נובמבר 2011, 08:14

לא בטוח שמכבי בונה עליו ליורוליג כבר עכשיו, היא צריכה גארד שלפחות יהיה טוב לליגה. שאייר ובורשטיין לא מספיק טובים אפילו לזה, אם כי בורשטיין לפחות נותן משהוא .( אתמול היו לו כמה דקות לא רעות ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 08:21

yarinsaky כתב:לא בטוח שמכבי בונה עליו ליורוליג כבר עכשיו, היא צריכה גארד שלפחות יהיה טוב לליגה. שאייר ובורשטיין לא מספיק טובים אפילו לזה, אם כי בורשטיין לפחות נותן משהוא .( אתמול היו לו כמה דקות לא רעות ).

הליגה באמת שלא מעניינת, מאחר שהיא מוכרעת בשני משחקים. מכבי בטח שלא תשלם סכום משמעותי עבור שחקן בשביל משחקי הליגה. מה שכן, ג'ף רוזן צריך להיות אידיוט בשביל להסכים לקבל גם את שני הלייצים (שאייר ובורשטיין) תמורת לנדסברג, מאחר שגם הוא יודע שאיכות לא מחליפים בכמות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2011, 08:29

קודי כתב:
yarinsaky כתב:לא בטוח שמכבי בונה עליו ליורוליג כבר עכשיו, היא צריכה גארד שלפחות יהיה טוב לליגה. שאייר ובורשטיין לא מספיק טובים אפילו לזה, אם כי בורשטיין לפחות נותן משהוא .( אתמול היו לו כמה דקות לא רעות ).

הליגה באמת שלא מעניינת, מאחר שהיא מוכרעת בשני משחקים. מכבי בטח שלא תשלם סכום משמעותי עבור שחקן בשביל משחקי הליגה. מה שכן, ג'ף רוזן צריך להיות אידיוט בשביל להסכים לקבל גם את שני הלייצים (שאייר ובורשטיין) תמורת לנדסברג, מאחר שגם הוא יודע שאיכות לא מחליפים בכמות.

ברור שזה יהיה תמורת כסף. השאלה היא עד כמה מכבי תהיה לחוצה. אולי הפסד-שניים בליגה יזרזו את התהליך.
roy1000

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 נובמבר 2011, 08:44

יש לי הרגשה שבסוף יסתפקו בגרונפלד שהוא שחקן חופשי למעשה וישאילו את שאייר לאיזו קבוצה . גרונפלד אמנם שחקן לעמדה 3 , אבל הוא יתן אופצייה נוספת לעמדה הזאת במקום סמית ויאפשר ללאנגפורד ופאפאלוקאס לשחק יותר בליגה על חשבונו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי roy1000 » 01 נובמבר 2011, 08:47

yarinsaky כתב:יש לי הרגשה שבסוף יסתפקו בגרונפלד שהוא שחקן חופשי למעשה וישאילו את שאייר לאיזו קבוצה . גרונפלד אמנם שחקן לעמדה 3 , אבל הוא יתן אופצייה נוספת לעמדה הזאת במקום סמית ויאפשר ללאנגפורד ופאפאלוקאס לשחק יותר בליגה על חשבונו.

גרונפלד לא נותן לך כלום. יש לך את פניני בעמדה 3 שעולה עליו בכמה דרגות.
roy1000

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 נובמבר 2011, 08:50

שמע, לפחות הוא שחקן ליגה לא רע בכלל. לירושלים כנראה אין כסף לקנות אותו אחרת כבר היה חותם שם, אז נראה לי שמכבי יכולה להיות אופצייה.
אבל זה סתם ניחוש.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 09:02

yarinsaky כתב:שמע, לפחות הוא שחקן ליגה לא רע בכלל. לירושלים כנראה אין כסף לקנות אותו אחרת כבר היה חותם שם, אז נראה לי שמכבי יכולה להיות אופצייה.
אבל זה סתם ניחוש.

זו תהיה סתם טיפשות להביא עוד שחקן בעמדה 3. דווקא בעמדה הזו מכבי סגורה עם סמית ופניני ובמקרה הצורך גם לנגפורד יכול לתפקד כ-3. למכבי חסר רכז ליום שפרמאר יעזוב וחסר סקנד גארד מחליף נורמלי. אני מוכן להסתפק ברכז, אבל בטח לא בעוד שחקן בעמדה 3. מעבר לכך, למכבי אסור להמשיך ולהביא שחקני ליגה טובים, כי הם לא משחקים ביורוליג (ראה מקרה כדיר) והבטחון שלהם נפגע וגם בלידה הם לא מתפקדים.
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 נובמבר 2011, 09:06

אני מסכים בעיקרון שלא טוב להביא שחקנים לליגה ושחקנים ליורוליג, אבל זו המציאות כבר היום ! אוחיון ובורשטיין הם בדיוק כאלה. הבעייה שאפילו
למטרה הזאת הם לא מספקים לבלאט את הביטחון הדרוש, שלא לדבר על שאייר.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי פארוק » 01 נובמבר 2011, 09:08

ועדיין לדעתי אם מכבי תציע כסף + ליצן אחד (שאייר) או שניים (מי אמר אוחיון ובורשטיין) זו עיסקה כדאית לג'ף רוזן.
בואו לא נשכח השנה אין יורדות, רוזן יודע שבשנה הבאה לנדסברג יהיה במכבי. אז מה איכפת יהיה לו לקבל גם "קצת" כסף עבורו.
פארוק

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 09:11

yarinsaky כתב:אני מסכים בעיקרון שלא טוב להביא שחקנים לליגה ושחקנים ליורוליג, אבל זו המציאות כבר היום ! אוחיון ובורשטיין הם בדיוק כאלה. הבעייה שאפילו
למטרה הזאת הם לא מספקים לבלאט את הביטחון הדרוש, שלא לדבר על שאייר.

הבעיה היא שכל שחקן במכבי מבין שהיורוליג זה המשחק האמיתי וכל היתר סתם מטרד. כך ששחקן שלא משחק ביורוליג לא מתפקד גם בליגה בגלל ירידה בבטחון העצמי שלו. לאורך השנים, אני לא זוכר אפילו שחקן אחד שלא שיחק ביורוליג אבל נתן תפוקה טובה בליגה במאני טיים.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 09:12

פארוק כתב:ועדיין לדעתי אם מכבי תציע כסף + ליצן אחד (שאייר) או שניים (מי אמר אוחיון ובורשטיין) זו עיסקה כדאית לג'ף רוזן.
בואו לא נשכח השנה אין יורדות, רוזן יודע שבשנה הבאה לנדסברג יהיה במכבי. אז מה איכפת יהיה לו לקבל גם "קצת" כסף עבורו.

אין לרוזן סיבה לצרף ליצנים לקבוצה שלו ומכבי לא תשלם מספיק כסף בשביל שזה יהיה כדאי לו. כמו שאמרתי קודם, זו גם תהיה טעות מצד מכבי לשלם סכום כסף משמעותי על שחקן שממילא יהיה חופשי בסיום העונה וגם אחד כזה שהוא לא ברמה כל כך גבוהה שיוכל לשדרג אותה ביורוליג.
קודי

הודעהעל ידי קובי » 01 נובמבר 2011, 09:14

אני לא חושב שג'ף רוזן פראייר, אבל יש לי תחושה שבורשטיין זה עדיין קלף מיקוח טוב למשא ומתן בליגת קופל. בכל אופן, לא נראה לי שמכבי ישחררו את הקפטן.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 01 נובמבר 2011, 09:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי jol9 » 01 נובמבר 2011, 09:17

פארוק כתב:ועדיין לדעתי אם מכבי תציע כסף + ליצן אחד (שאייר) או שניים (מי אמר אוחיון ובורשטיין) זו עיסקה כדאית לג'ף רוזן.

אתה שוכח שגם לקבוצות האחרות שהן לא מכבי, יש מטרות. כשרוזן רואה שמגדל נראית רע ושמכבי מגמגמת, אז הוא אומר לעצמו שיש לו סיכוי לגנוב תואר השנה (גביע או גביע
קופל). הרי הוא לא בא לכאן בשביל לעשות כסף, ומהלך כזה יצטייר בפירוש כמו מהלך של לעשות מכה.

אם באמת יהיה טרייד של לנדסברג תמורת שייר + קצת כסף, אז אני אשמח ואתמוך, אבל לא תמורת סכום גבוה, ולא תמורת כמה שחקנים, כי זה משדר פאניקה.

מסכים עם יובל כאן - צריך לחפש לאט ובשקט רכז. מכבי תסתדר בליגה ותסתדר באדריאטית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 נובמבר 2011, 09:32

זה באמת די מתבקש ודי ברור.
לכאשר מכבי לא הצליחה להחזיר את הלפרין, היא היתה צריכה ללכת בכל הכוח על לנדסברג ולא להמר על שאייר ואוחיון.

בכל מקרה, אני די בספק אם חיפה תסכים לטרייד הזה, בו היא בפירוש לא יוצאת מורווחת.
אני גם לא חושב שמישהו במכבי יעיז לחשוב על הכללת בורשטיין בעסקה הזאת. זה די ברור שיש לבורשטיין מעמד מיוחד, ובמכבי גם מודעים להשלכות של מהלך שכזה.

אגב, אם מכבי היתה חותכת את בורשטיין בקיץ, אני די בטוח שלנדבסרג כן היה מגיע.
שחקן כמו בורשטיין היה מפנה למכבי מספיק כסף גם בכדי לשלם ביי-אאוט לחיפה וגם בשביל המשכורת בל לנדסברג.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 נובמבר 2011, 09:37

לא בטוח, חביב. רוזן רצה בקיץ ביי אאוט גבוה מאוד יחסית ומכבי לא פראיירית בשביל שהיא תיתן לו לסחוט אותה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 01 נובמבר 2011, 09:40

jol9 כתב:

אתה שוכח שגם לקבוצות האחרות שהן לא מכבי, יש מטרות. כשרוזן רואה שמגדל נראית רע ושמכבי מגמגמת, אז הוא אומר לעצמו שיש לו סיכוי לגנוב תואר השנה (גביע או גביע
קופל). הרי הוא לא בא לכאן בשביל לעשות כסף, ומהלך כזה יצטייר בפירוש כמו מהלך של לעשות מכה.

אם באמת יהיה טרייד של לנדסברג תמורת שייר + קצת כסף, אז אני אשמח ואתמוך, אבל לא תמורת סכום גבוה, ולא תמורת כמה שחקנים, כי זה משדר פאניקה.

מסכים עם יובל כאן - צריך לחפש לאט ובשקט רכז. מכבי תסתדר בליגה ותסתדר באדריאטית.

מתבקשת שאלת ההמשך - האם מעדיפים שהרכז יהיה אחד שמכיר את הכדורסל הישראלי, כמו לאנדסברג וגם מאמינים בו שייתן תפוקה טובה כזר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 נובמבר 2011, 09:45

yarinsaky כתב:לא בטוח, חביב. רוזן רצה ביי אאוט גבוה מאוד יחסית ומכבי לא פראיירית בשביל שהיא תיתן לו לסחוט אותה.

רוזן דרש חצי מיליון דולר על לנדסברג, שזה משהו כמו 200 אלף דולר פחות מהשכר (ברוטו) של בורשטיין.
אני משער שאם מכבי היתה נכנסת למו"מ עם חיפה, הביי-אאוט היה קצת יורד.
צריך לזכור שבאותו שלב בקיץ, אוחיון ושאייר עוד לא היו חתומים ולמכבי היה קלף לא רע ביד בדמותו של אלישי כדיר.

לי יש את התחושה שאם מכבי היתה ממש רוצה, אז לנדסברג היה כאן ואולי אפילו בלי שחרור בורשטיין.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 09:50

חביב אורנג'ד כתב:
yarinsaky כתב:לא בטוח, חביב. רוזן רצה ביי אאוט גבוה מאוד יחסית ומכבי לא פראיירית בשביל שהיא תיתן לו לסחוט אותה.

רוזן דרש חצי מיליון דולר על לנדסברג, שזה משהו כמו 200 אלף דולר פחות מהשכר (ברוטו) של בורשטיין.
אני משער שאם מכבי היתה נכנסת למו"מ עם חיפה, הביי-אאוט היה קצת יורד.
צריך לזכור שבאותו שלב בקיץ, אוחיון ושאייר עוד לא היו חתומים ולמכבי היה קלף לא רע ביד בדמותו של אלישי כדיר.

לי יש את התחושה שאם מכבי היתה ממש רוצה, אז לנדסברג היה כאן ואולי אפילו בלי שחרור בורשטיין.

קודם כל, אתה לא יכול סתם "לחתוך" את בורשטיין, בכל זאת יש לו משהו שנקרא חוזה... דבר שני, מכבי רצתה את לנדסברג אבל יש גבול כמה היא יכולה וצריכה לשלם עבור שחקן נחמד שלא ישדרג אותה ביורוליג בצורה משמעותית ושבעוד שנה יהיה שחקן חופשי. אגב, אם לנדסברג ימשיך עם המספרים המפלצתיים שהוא נותן כרגע בהחלט יכול להיות שהוא יהיה יקר מדי עבור מכבי בקיץ הקרוב, כך שעצם העובדה שהוא שחקן חופשי בקיץ לא מביאה אותו אוטומטית אלינו.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 01 נובמבר 2011, 09:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־39 אורחים