המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חביב אורנג'ד כתב:ומכבי גם לא צריכה לשלם קרוב ל700 אלף דולר על שחקן די גמור שאפילו מול קבוצות ליגת קופל הוא בקושי מסוגל לתפקד.
אם כבר זורקים כסף, אז עדיף שיעשו את זה על שחקן טוב ולא על כזה שבכלל לא אמור להתלבש למשחקים.
לגבי החוזה של בורשטיין, לכל הידוע לי, מכבי שמה סעיף יציאה בתמורת פיצוי של כ10% מגובה החוזה, לכל שחקן החתום על חוזה ארוך טווח. כך בדיוק עשתה מכבי עם לימונד ושקלה לעשות עם גרין.
כמו שאני רואה את הדברים, מכבי יכלה לעשות את אותו הדבר עם בורשטיין, אם רק רצתה.
בעלי מכבי חיפה, ג'ף רוזן: "מכבי חיפה איננה מעוניינת בכל טרייד בנוגע לסילבן לנדסברג, הוא תחת חוזה והפרסומים בנדון גורמים נזק".
החציל האצטקי כתב:בעלי מכבי חיפה, ג'ף רוזן: "מכבי חיפה איננה מעוניינת בכל טרייד בנוגע לסילבן לנדסברג, הוא תחת חוזה והפרסומים בנדון גורמים נזק".
קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:ומכבי גם לא צריכה לשלם קרוב ל700 אלף דולר על שחקן די גמור שאפילו מול קבוצות ליגת קופל הוא בקושי מסוגל לתפקד.
אם כבר זורקים כסף, אז עדיף שיעשו את זה על שחקן טוב ולא על כזה שבכלל לא אמור להתלבש למשחקים.
לגבי החוזה של בורשטיין, לכל הידוע לי, מכבי שמה סעיף יציאה בתמורת פיצוי של כ10% מגובה החוזה, לכל שחקן החתום על חוזה ארוך טווח. כך בדיוק עשתה מכבי עם לימונד ושקלה לעשות עם גרין.
תאמין לי שאם היה סעיף כזה לגרין ולבורשטיין הוא היה ממומש כבר מזמן. ללימונד אכן היה סעיף כזה אבל זה החריג שלא מעיד על הכלל.
חביב אורנג'ד כתב:קודי כתב:חביב אורנג'ד כתב:ומכבי גם לא צריכה לשלם קרוב ל700 אלף דולר על שחקן די גמור שאפילו מול קבוצות ליגת קופל הוא בקושי מסוגל לתפקד.
תאמין לי שאם היה סעיף כזה לגרין ולבורשטיין הוא היה ממומש כבר מזמן. ללימונד אכן היה סעיף כזה אבל זה החריג שלא מעיד על הכלל.
אני לא יודע מה עם בורשטיין, אבל לגרין בפירוש היה כזה סעיף, ובקיץ שעבר (לא האחרון, אלא זה שלפניו), דובר על כך שמכבי תנצל אותו.
מה שהשאיר כאן את גרין היה כל פסטיבל הצביון ישראלי שרץ חזק מאוד באותו קיץ.
Chen כתב:לא עדיף לחכות לשנה הבאה? אין סיכוי שהוא יסכים בתנאים האלה.
אם אתה לא רואה שום בעיה בהתנהלות בקיץ, אז איך יכול להיות שבמכבי משחקים 3 גארדים שלא יכולים לתרום ביורוליג, SF אנמי וגבוה שאיבד את הביטחון מיד עם תחילת העונה.
איך תסביר את זה ששחקן חמישייה חשוב מגיע בסוף אוקטובר אחרי שלא שיחק 7 חודשים וברור שצריך זמן להחזיר אותו לכושר משחק.
ד"א לאנדסברג זה לא מותרות ולא בשוליים. קבוצה נורמלית צריכה שחקני חוץ טובים. למכבי יש את פאפאס הישן והטוב, את פארמר שלא ממש מוצא את עצמו, את לאנגפורד שלא בכושר
וזהו.
EulGam05 כתב:לדעתי זה יהיה או פרקינס או זובי דובי אם פיניקס תחליט לא לממש את החוזה שלו.
חביב אורנג'ד כתב:EulGam05 כתב:לדעתי זה יהיה או פרקינס או זובי דובי אם פיניקס תחליט לא לממש את החוזה שלו.
אם השביתה תסתיים בקרוב, אז כמעט בטוח שזה לא יהיה פרקינס.
אני לא רואה איך במכבי יחכו חודש-חודשיים, ימתינו להחלמתו של פרקינס, ישחקן עם אוחיון כרכז מוביל לאורך התקופה הזו ואז יקוו שתוך זמן קצר שחקן פצוע שלא שיחק כדורסל יותר מחצי שנה ישתלב כשחקן מוביל.
יש גבול עד כמה מכבי יכולה להיות נדיבה/טיפשה.
אם השביתה תסתיים בקרוב, מכבי תצטרך להביא שחקן כמה שיותר מהר. יכול להיות ששחקן כזה כבר יגיע עוד לפני סיום השביתה.
asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:EulGam05 כתב:לדעתי זה יהיה או פרקינס או זובי דובי אם פיניקס תחליט לא לממש את החוזה שלו.
אני לא רואה איך במכבי יחכו חודש-חודשיים, ימתינו להחלמתו של פרקינס, ישחקן עם אוחיון כרכז מוביל לאורך התקופה הזו ואז יקוו שתוך זמן קצר שחקן פצוע שלא שיחק כדורסל יותר מחצי שנה ישתלב כשחקן מוביל.
אם השביתה תסתיים בקרוב, מכבי תצטרך להביא שחקן כמה שיותר מהר. יכול להיות ששחקן כזה כבר יגיע עוד לפני סיום השביתה.
לפי הבנתי, כמעט ואין סיכוי שהשביתה תסתיים בנובמבר. בדצמבר הבדיקה המכריע של פרקינס, ויכול מאוד ליהיות שהשביתה תסתיים אחרי שהוא יחלים ויתחיל להתאמן עם הקבוצה (אם בלאט ירצה אותו כמובן...)
קודי כתב:asafb96 כתב:חביב אורנג'ד כתב:EulGam05 כתב:לדעתי זה יהיה או פרקינס או זובי דובי אם פיניקס תחליט לא לממש את החוזה שלו.
לפי הבנתי, כמעט ואין סיכוי שהשביתה תסתיים בנובמבר. בדצמבר הבדיקה המכריע של פרקינס, ויכול מאוד ליהיות שהשביתה תסתיים אחרי שהוא יחלים ויתחיל להתאמן עם הקבוצה (אם בלאט ירצה אותו כמובן...)
יש סיכוי מצויין שהשביתה תסתיים בנובמבר, מאחר שכמו שציינו בניו יורק פסוט, 95% מההסכם סגור ונשאר את נושא האחוזים שגם שם המרחק בין הצדדים הוא 2%, אחרי שהם התחילו בפער של 20%. מכיוון שאף אחד מהצדדים לא רוצה לעשות את הויתור הם שוקלים לקרוא שוב למגשר ג'ורג' כהן כדי שיחתוך את הסיפור באמצע. לא רואה מצב שבו הצדדים יסגרו את העניין אחרי השבועיים הקרובים, אחרת הם יפסידו את מחזורי חג המולד.
asafb96 כתב:אם אתה לא רואה שום בעיה בהתנהלות בקיץ, אז איך יכול להיות שבמכבי משחקים 3 גארדים שלא יכולים לתרום ביורוליג, SF אנמי וגבוה שאיבד את הביטחון מיד עם תחילת העונה.
איך תסביר את זה ששחקן חמישייה חשוב מגיע בסוף אוקטובר אחרי שלא שיחק 7 חודשים וברור שצריך זמן להחזיר אותו לכושר משחק.
ד"א לאנדסברג זה לא מותרות ולא בשוליים. קבוצה נורמלית צריכה שחקני חוץ טובים. למכבי יש את פאפאס הישן והטוב, את פארמר שלא ממש מוצא את עצמו, את לאנגפורד שלא בכושר
וזהו.
JOL
תאמין לי, אתה גאון בדיעבד. גאון!
תן לי מישהו אחד שהיה רואה את הסגל הזה בקיץ, והיה מתלונן. מישהו אחד!
פארמר, פאפאס, לאנגפורד, סמית' וג'יימס זה רכש שכולם כולל כולם היו מצדיעים להנהלה (חוץ מקודי, שלו תמיד יש תלונות).
ההנהלה אשמה שפארגו דפק ברז? שפרקינס קרע את הרצועות? שאידסון קיבל חוזה שהוא לא שווה חצי ממנו? שפארמר עד עכשיו לא פוגע? שסמית' לא הכי יציב? שג'יימס בתקופה פחות טובה בגלל הוא לא מקבל דקות בגלל הפריחה של הנדריקס? שהידית של בלו ופניני ממש לא יציבה?
תגיד לי מה, במה ההנהלה אשמה?
אגב, לגבי הדיון של פארמר והמחליף, אני שמעתי בפירוש שכנראה יגיע גארד. תוך כמה ימים מסיום השביתה ינחת פה כבר מישהו אני מאמין. השביתה לא תסתיים בבום, יהיו פרסומים שהמו"מ קרוב לסיום, ואז כבר יתחילו לחפש גארד. תוך שבוע מכניסים אותו לעיניינים, והכל בסדר. מישהו פה זרק שיקח לגארד חודש להיכנס לעניינים... נו באמת...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], refael ו־31 אורחים