אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: למי לא היה ברור ששייר תמורת לנדסברג יעלה?

הודעהעל ידי yarinsaky » 01 נובמבר 2011, 09:52

עם כל הכבוד ללאנדסברג מכבי לא צריכה לשלם עליו חצי מיליון דולר דמי שחרור. היא לא עושה את זה אפילו עם זרים מנוסים. לא הייתי בא לטענות בהקשר הזה למכבי ( יש דווקא טענות אחרות ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 נובמבר 2011, 09:57

ומכבי גם לא צריכה לשלם קרוב ל700 אלף דולר על שחקן די גמור שאפילו מול קבוצות ליגת קופל הוא בקושי מסוגל לתפקד.
אם כבר זורקים כסף, אז עדיף שיעשו את זה על שחקן טוב ולא על כזה שבכלל לא אמור להתלבש למשחקים.

לגבי החוזה של בורשטיין, לכל הידוע לי, מכבי שמה סעיף יציאה בתמורת פיצוי של כ10% מגובה החוזה לכל שחקן החתום על חוזה ארוך טווח. כך בדיוק עשתה מכבי עם לימונד ושקלה לעשות עם גרין.
כמו שאני רואה את הדברים, מכבי יכלה לעשות את אותו הדבר עם בורשטיין, אם רק רצתה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 09:59

חביב אורנג'ד כתב:ומכבי גם לא צריכה לשלם קרוב ל700 אלף דולר על שחקן די גמור שאפילו מול קבוצות ליגת קופל הוא בקושי מסוגל לתפקד.
אם כבר זורקים כסף, אז עדיף שיעשו את זה על שחקן טוב ולא על כזה שבכלל לא אמור להתלבש למשחקים.

לגבי החוזה של בורשטיין, לכל הידוע לי, מכבי שמה סעיף יציאה בתמורת פיצוי של כ10% מגובה החוזה, לכל שחקן החתום על חוזה ארוך טווח. כך בדיוק עשתה מכבי עם לימונד ושקלה לעשות עם גרין.

תאמין לי שאם היה סעיף כזה לגרין ולבורשטיין הוא היה ממומש כבר מזמן. ללימונד אכן היה סעיף כזה אבל זה החריג שלא מעיד על הכלל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 נובמבר 2011, 09:59

בעלי מכבי חיפה, ג'ף רוזן: "מכבי חיפה איננה מעוניינת בכל טרייד בנוגע לסילבן לנדסברג, הוא תחת חוזה והפרסומים בנדון גורמים נזק".
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 10:01

החציל האצטקי כתב:
בעלי מכבי חיפה, ג'ף רוזן: "מכבי חיפה איננה מעוניינת בכל טרייד בנוגע לסילבן לנדסברג, הוא תחת חוזה והפרסומים בנדון גורמים נזק".

לא היה צורך בציטוט הזה בשביל לדעת מה דעתו על הרעיון המגוחך הזה. אגב, ציטוט של דובר חיפה בפורום סל-ניוז:
"נו באמת...
ידיעה מהסוג הזול :"מכבי עשויה לפנות..."
כבר פנו מספר פעמים, סורבו, ויסורבו אם יפנו שוב."

הוא כבר כתב בעבר שמכבי הציעו לחיפה עוד בתחילת העונה את שאייר ושחקן נוסף תמורת לנדסברג והם סירבו בתוקף.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 01 נובמבר 2011, 10:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 10:04

אגב, קחו בחשבון שפדרמן הוא אחד בעלי המניות בבתי הזיקוק שהיא החל מאתמול הספונסר הראשי של חיפה...
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 נובמבר 2011, 10:05

קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:ומכבי גם לא צריכה לשלם קרוב ל700 אלף דולר על שחקן די גמור שאפילו מול קבוצות ליגת קופל הוא בקושי מסוגל לתפקד.

לגבי החוזה של בורשטיין, לכל הידוע לי, מכבי שמה סעיף יציאה בתמורת פיצוי של כ10% מגובה החוזה, לכל שחקן החתום על חוזה ארוך טווח. כך בדיוק עשתה מכבי עם לימונד ושקלה לעשות עם גרין.

תאמין לי שאם היה סעיף כזה לגרין ולבורשטיין הוא היה ממומש כבר מזמן. ללימונד אכן היה סעיף כזה אבל זה החריג שלא מעיד על הכלל.

אני לא יודע מה עם בורשטיין, אבל לגרין בפירוש היה כזה סעיף, ובקיץ שעבר (לא האחרון, אלא זה שלפניו), דובר על כך שמכבי תנצל אותו.
מה שהשאיר כאן את גרין היה כל פסטיבל הצביון ישראלי שרץ חזק מאוד באותו קיץ.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 10:08

חביב אורנג'ד כתב:
קודי כתב:

אני לא יודע מה עם בורשטיין, אבל לגרין בפירוש היה כזה סעיף, ובקיץ שעבר (לא האחרון, אלא זה שלפניו), דובר על כך שמכבי תנצל אותו.
מה שהשאיר כאן את גרין היה כל פסטיבל הצביון ישראלי שרץ חזק מאוד באותו קיץ.

אם אכן היה סעיף כזה לגרין אז מי שקיבל את ההחלטה שלא לממש את הסעיף הוא לא איש אינטיליגנטי מדי. אני מעדיף לחשוב שלא היה סעיף כזה ושאנשי מכבי לא עד כדי כך מטומטמים.
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 נובמבר 2011, 10:19

אני מזכיר שבאותו קיץ מכבי גם החתימה את אלישי כדיר (אם כבר החתמה לא אינטיליגנטית).
כמו שאני רואה את הדברים, גם גרין אז וגם בורשטיין עכשיו, לא נמצאו במכבי בגלל סיבות מקצועיות נטו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 01 נובמבר 2011, 10:27

לא עדיף לחכות לשנה הבאה? אין סיכוי שהוא יסכים בתנאים האלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 נובמבר 2011, 10:28

Chen כתב:לא עדיף לחכות לשנה הבאה? אין סיכוי שהוא יסכים בתנאים האלה.

מה זה "לא עדיף"?
הוא לא יגיע העונה גם אם יציעו בשבילו את אוחיון שאייר ובורשטיין, אז אפשר לדלג.
בעונה הבאה צריך לעשות חושבים לגבי הבאתו, תפקידו המיועד לטווח רחוק וכו'.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מי יחליף את פארמר?

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 10:44

אם אתה לא רואה שום בעיה בהתנהלות בקיץ, אז איך יכול להיות שבמכבי משחקים 3 גארדים שלא יכולים לתרום ביורוליג, SF אנמי וגבוה שאיבד את הביטחון מיד עם תחילת העונה.
איך תסביר את זה ששחקן חמישייה חשוב מגיע בסוף אוקטובר אחרי שלא שיחק 7 חודשים וברור שצריך זמן להחזיר אותו לכושר משחק.

ד"א לאנדסברג זה לא מותרות ולא בשוליים. קבוצה נורמלית צריכה שחקני חוץ טובים. למכבי יש את פאפאס הישן והטוב, את פארמר שלא ממש מוצא את עצמו, את לאנגפורד שלא בכושר
וזהו.

JOL
תאמין לי, אתה גאון בדיעבד. גאון!
תן לי מישהו אחד שהיה רואה את הסגל הזה בקיץ, והיה מתלונן. מישהו אחד!
פארמר, פאפאס, לאנגפורד, סמית' וג'יימס זה רכש שכולם כולל כולם היו מצדיעים להנהלה (חוץ מקודי, שלו תמיד יש תלונות).
ההנהלה אשמה שפארגו דפק ברז? שפרקינס קרע את הרצועות? שאידסון קיבל חוזה שהוא לא שווה חצי ממנו? שפארמר עד עכשיו לא פוגע? שסמית' לא הכי יציב? שג'יימס בתקופה פחות טובה בגלל הוא לא מקבל דקות בגלל הפריחה של הנדריקס? שהידית של בלו ופניני ממש לא יציבה?
תגיד לי מה, במה ההנהלה אשמה?
אגב, לגבי הדיון של פארמר והמחליף, אני שמעתי בפירוש שכנראה יגיע גארד. תוך כמה ימים מסיום השביתה ינחת פה כבר מישהו אני מאמין. השביתה לא תסתיים בבום, יהיו פרסומים שהמו"מ קרוב לסיום, ואז כבר יתחילו לחפש גארד. תוך שבוע מכניסים אותו לעיניינים, והכל בסדר. מישהו פה זרק שיקח לגארד חודש להיכנס לעניינים... נו באמת...
asafb96

הודעהעל ידי EulGam05 » 01 נובמבר 2011, 11:08

לדעתי זה יהיה או פרקינס או זובי דובי אם פיניקס תחליט לא לממש את החוזה שלו.
EulGam05

Re: המלפפוניאדה - 69 - קית' לנגפורד חתם! גרונפלד או כספי יצט

הודעהעל ידי docariel » 01 נובמבר 2011, 11:32

כספי יחתום היום במכבי:

http://one.co.il/Article/189629.html
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 נובמבר 2011, 12:16

EulGam05 כתב:לדעתי זה יהיה או פרקינס או זובי דובי אם פיניקס תחליט לא לממש את החוזה שלו.

אם השביתה תסתיים בקרוב, אז כמעט בטוח שזה לא יהיה פרקינס.
אני לא רואה איך במכבי יחכו חודש-חודשיים, ימתינו להחלמתו של פרקינס, ישחקן עם אוחיון כרכז מוביל לאורך התקופה הזו ואז יקוו שתוך זמן קצר שחקן פצוע שלא שיחק כדורסל יותר מחצי שנה ישתלב כשחקן מוביל.

יש גבול עד כמה מכבי יכולה להיות נדיבה/טיפשה.
אם השביתה תסתיים בקרוב, מכבי תצטרך להביא שחקן כמה שיותר מהר. יכול להיות ששחקן כזה כבר יגיע עוד לפני סיום השביתה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 12:19

חביב אורנג'ד כתב:
EulGam05 כתב:לדעתי זה יהיה או פרקינס או זובי דובי אם פיניקס תחליט לא לממש את החוזה שלו.

אני לא רואה איך במכבי יחכו חודש-חודשיים, ימתינו להחלמתו של פרקינס, ישחקן עם אוחיון כרכז מוביל לאורך התקופה הזו ואז יקוו שתוך זמן קצר שחקן פצוע שלא שיחק כדורסל יותר מחצי שנה ישתלב כשחקן מוביל.

אם השביתה תסתיים בקרוב, מכבי תצטרך להביא שחקן כמה שיותר מהר. יכול להיות ששחקן כזה כבר יגיע עוד לפני סיום השביתה.

לפי הבנתי, כמעט ואין סיכוי שהשביתה תסתיים בנובמבר. בדצמבר הבדיקה המכריע של פרקינס, ויכול מאוד ליהיות שהשביתה תסתיים אחרי שהוא יחלים ויתחיל להתאמן עם הקבוצה (אם בלאט ירצה אותו כמובן...)
asafb96

Re: המלפפוניאדה - 69 - קית' לנגפורד חתם! גרונפלד או כספי יצט

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 12:23

docariel כתב:כספי יחתום היום במכבי:

http://one.co.il/Article/189629.html

מיותר לגמרי, סתם בזבוז זמן. לא מבין מה יש לאנשי מכבי להתעסק עם החתמת שחקן בעמדה עמוסה לגמרי, כאשר התאריך בו הוא אמור להגיע הוא הרבה אחרי שתסתיים השביתה. שיעבדו במקום זה על החוזה לרכז שיחליף את פרמאר.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 12:25

asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

לפי הבנתי, כמעט ואין סיכוי שהשביתה תסתיים בנובמבר. בדצמבר הבדיקה המכריע של פרקינס, ויכול מאוד ליהיות שהשביתה תסתיים אחרי שהוא יחלים ויתחיל להתאמן עם הקבוצה (אם בלאט ירצה אותו כמובן...)

יש סיכוי מצויין שהשביתה תסתיים בנובמבר, מאחר שכמו שציינו בניו יורק פסוט, 95% מההסכם סגור ונשאר את נושא האחוזים שגם שם המרחק בין הצדדים הוא 2%, אחרי שהם התחילו בפער של 20%. מכיוון שאף אחד מהצדדים לא רוצה לעשות את הויתור הם שוקלים לקרוא שוב למגשר ג'ורג' כהן כדי שיחתוך את הסיפור באמצע. לא רואה מצב שבו הצדדים יסגרו את העניין אחרי השבועיים הקרובים, אחרת הם יפסידו את מחזורי חג המולד.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 01 נובמבר 2011, 12:29

קודי כתב:
asafb96 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

יש סיכוי מצויין שהשביתה תסתיים בנובמבר, מאחר שכמו שציינו בניו יורק פסוט, 95% מההסכם סגור ונשאר את נושא האחוזים שגם שם המרחק בין הצדדים הוא 2%, אחרי שהם התחילו בפער של 20%. מכיוון שאף אחד מהצדדים לא רוצה לעשות את הויתור הם שוקלים לקרוא שוב למגשר ג'ורג' כהן כדי שיחתוך את הסיפור באמצע. לא רואה מצב שבו הצדדים יסגרו את העניין אחרי השבועיים הקרובים, אחרת הם יפסידו את מחזורי חג המולד.

אני מודה שאני לא בקיא בכל פרטי השביתה, אבל אני הבנתי שככל הנראה אין הרבה סיכויים שהביתה תסתיים בנובמבר. נושא האחוזים זה היה תמיד הנושא המרכזי עם הכי הרבה מחלוקת. ה2% האלה, זה מיליארדי דולרים. אני ממש ממש לא זוכר שהתחילו בפער של 20%, הרבה פחות. ההפרש כרגע הוא אחרי התפשרות של 2 הצדדים, ואף צד לא מוכן לוותר יותר, והאנטר לפי מה שפורסם, פוצץ כרגע את המו"מ. גם אם יגיעו להסכמה, הם צריכים לעשות הצבעה בקרב כל שחקני הליגה, אם הם מסכימים או לא. זה ממש לא כזה פשוט וקל.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 01 נובמבר 2011, 12:29

asafb96 כתב:
אם אתה לא רואה שום בעיה בהתנהלות בקיץ, אז איך יכול להיות שבמכבי משחקים 3 גארדים שלא יכולים לתרום ביורוליג, SF אנמי וגבוה שאיבד את הביטחון מיד עם תחילת העונה.
איך תסביר את זה ששחקן חמישייה חשוב מגיע בסוף אוקטובר אחרי שלא שיחק 7 חודשים וברור שצריך זמן להחזיר אותו לכושר משחק.

ד"א לאנדסברג זה לא מותרות ולא בשוליים. קבוצה נורמלית צריכה שחקני חוץ טובים. למכבי יש את פאפאס הישן והטוב, את פארמר שלא ממש מוצא את עצמו, את לאנגפורד שלא בכושר
וזהו.

JOL
תאמין לי, אתה גאון בדיעבד. גאון!
תן לי מישהו אחד שהיה רואה את הסגל הזה בקיץ, והיה מתלונן. מישהו אחד!
פארמר, פאפאס, לאנגפורד, סמית' וג'יימס זה רכש שכולם כולל כולם היו מצדיעים להנהלה (חוץ מקודי, שלו תמיד יש תלונות).
ההנהלה אשמה שפארגו דפק ברז? שפרקינס קרע את הרצועות? שאידסון קיבל חוזה שהוא לא שווה חצי ממנו? שפארמר עד עכשיו לא פוגע? שסמית' לא הכי יציב? שג'יימס בתקופה פחות טובה בגלל הוא לא מקבל דקות בגלל הפריחה של הנדריקס? שהידית של בלו ופניני ממש לא יציבה?
תגיד לי מה, במה ההנהלה אשמה?
אגב, לגבי הדיון של פארמר והמחליף, אני שמעתי בפירוש שכנראה יגיע גארד. תוך כמה ימים מסיום השביתה ינחת פה כבר מישהו אני מאמין. השביתה לא תסתיים בבום, יהיו פרסומים שהמו"מ קרוב לסיום, ואז כבר יתחילו לחפש גארד. תוך שבוע מכניסים אותו לעיניינים, והכל בסדר. מישהו פה זרק שיקח לגארד חודש להיכנס לעניינים... נו באמת...

אין ספק שהדברים האלה מבוססים על המציאות, נכון?
יהיו פרסומים שהמו"מ קרוב לסיום? היו כאלה ביום חמישי האחרון והיו אמורים לסגור עניין בשישי, מה שלא קרה.
הגארד יגיע מהר? זה על סמך היצע הגארדים שיש בשוק? או על סמך הזריזות בה מכבי בדרך כל מנהלת משאים ומתנים?
תוך שבוע מכניסים אותו לעניינים? אתה רציני? שחקן שלא שיחק חצי שנה יכנס לעניינים תוך שבוע? לא מספיק לך להסתכל על לנגפורד או לשמוע על הכושר הנהדר בו הגיעו ראקוצ'ביץ לסיינה ואיבקה לריאל?
אל תשלה את עצמך - מהרגע שפרמאר יעזוב יקח לפחות חודש עד שיהיה לו מחליף שנמצא כבר בעניינים וגם זה במקרה הטוב.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־28 אורחים