jol9 כתב:asafb96 כתב:פארמר-פאפאס-לאנגפורד זה קוו אחורי מצוין, לפחות על הנייר, על זה אין כמעט עוררין.
שפארמר יעזוב, יגיע שחקן. גם למילאנו, ריאל, אפס, פרטיזן, פנר, ז'אלגיריס, קאחה וצסק"א יש "שחקנים זמניים". זה לא משהו חריג. יגיע שחקן במוקמו של פארמר, אולי יתחילו לחפש ימים ספורים לפני סוף השביתה. כרגע פוצץ המו"מ, ואני ממש לא מבין איך אפשר להתלונן על כל דבר.
לגבי עניין השכר, אין לי בכלל עניין להיכנס לזה. אבל נניח ומה שאתה אומר זה נכון, ונגיד שהם היו מרוויחים מילון כל אחד, לאנגפורד וסמית' מרוויחים פחות או יותר מה שהוצע לאידסון, ופאפאס, פארמר, והזר שיגיע, ירוויחו פחות או יותר מה שפארגו היה צריך להרוויח. לא מבין מה הטענות פה. מה התאוריה, שבגלל שפארגו, אידסון ופרקינס לא ממשיכים, פדרמן הביא שחקנים זולים ולקח כסף לכיסו?
קו אחורי מצויין כששלושתם משחקים בכושר שיא. לאנגפורד יגיע לכושר טוב אולי בעוד שבועיים במקרה הטוב, ועד אז יכול להיות שפארמר כבר לא יהיה בקבוצה.
ד"א לאנגפורד לא היה בכלל חלק מהסגל המקורי, וזאת אחת הטענות העיקריות שלי - שייצאו לעונה עם סגל חסר.
כשפארמר יעזוב יגיע שחקן, ואולי לא. אם הנהלת מכבי היתה מוכנה להוציא את העונה עם אוחיון כ-2 פותח ביורוליג, אז אולי היא תחשוב להפוך אותו ל-1 פותח אחרי שפארמר יילך.
אבל בעניין הזה אין לי הרבה טענות, אם בכלל. זה המצב והוא לא אידיאלי.
בכל מקרה צריכים להיות מוכנים לספיגה כשהוא יעזוב, והחיבור של הקבוצה יהיה מאוד קריטי, כי כבר ראינו שאפשר להתגבר על עזיבה/פציעה של שחקן מפתח.
לגבי השכר, מה שאני אומר זאת לא הנחה. ידוע לכולם שאלה היו הסכומים שהוצעו לשחקנים האלה. לאנגפורד כאמור לא היה בתכניות, והתחליף לאידסון היה שחקן הרבה יותר
זול. ברור שסמית' עוד יכול להתברר כגניבה, אבל כשמפצלים שכר של שחקן אחד לשני שחקנים, בדר"כ זה לא עובד כ"כ טוב.
ממני לא תשמע טענות שמישהו לוקח את הכסף לכיס, לא הבנתי מאיפה הבאת את זה.
בשורה התחתונה יש לי שתי טענות עיקריות, שלאו דווקא היו מגובשות לפני חודש:
1 - הסגל של מכבי לא סגור. מדברים עם כספי, מדברים עם רכז זר, מדברים עם לאנדסברג, משאילים את מצ'באן, מביאים את לאנגפורד, רוצים להשאיל את שאייר... במצב עניינים
רגיל כל הפעילויות האלה היו יכולות למלא קיץ שלם. אבל אצלנו זה קורה תוך כדי תנועה.
2 - האדריאטית. אמנם עברו כמה שנים מאז העונה הקודמת באדריאטית, אבל אני זוכר את אותם התסמינים - עייפות של שחקנים, היגררות לרמת היריבה,
הגנה בינונית, חוסר מוטיבציה, חוסר אגרסיביות וכו'. איכשהו חשבתי שהלקחים יופקו, ומכבי תשתמש בפלטפורמה הזאת בשביל לקדם את מצ'באן ואת שאייר, ואולי גם
כמה צעירים, אבל בפועל זה שוב אליהו שמשחק 25 דקות, ושוב סופו שפותח בחמישייה וכו'.