המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:בנוגע לטבק, אני לא חושב שזה כזה בטוח שהוא לא ישאר. אני לרגע לא מעוניין שישאר, אבל תחשוב שבמובן מסויים, יש לו את התירוץ המושלם-הוא לא קיבל שום דבר ממה שהוא רצה. לא רק שהוא לא התחיל עם הקבוצה, הוא לא בנה שום דבר ממנה(גם מי שהביאו בתקופתו, אני בטוח שהוא לא ביקש). ולהנהלה יש אינטרס נהדר להשאיר אותו, כי הוא לא יתכסח איתם. ולקהל הם ימכרו את זה כ"תנו לו הזדמנות לעונה אחת שלמה". אחרת, יש להם 3 אופציות וחצי: ארז אדלשטיין, שיש לו איכויות, אבל הוא חמום מוח(הסתכסך עם הנהלות נחמדות ממכבי), מכור לשחקן הישראלי, ואין לו קבלות באירופה.
מאמן זר, ואחד טוב לא יבוא, כי לא יתנו לו עצמאות בבניית הקבוצה.
רמי הדר, שגם לו אין קבלות באירופה, מתאים לקבוצות מאוד ספציפיות, ואין לו את המוניטין כדי לבנות סגל כרצונו.
החצי, כמובן, זה דייויד בלאט, לא שאני חושב שהוא יבוא, אבל יש כאלו שחושבים את זה. ותכל'ס, ממש לא.
yanay21 כתב:ברור שאתה צודק, אני לא חושב שמגיעה לו עוד הזדמנות. כתבתי את מה שכתבתי מתוך ראות עיניה של ההנהלה, לא מה שהייתי רוצה שיהיה. ושנינו יודעים שמה שכתבתי נכון, שמי שיכול לתקן לא יסתדר עם ההנהלה, ומי שיסתדר עם ההנהלה-לא יכול לתקן.
אני לא חושב שנראה עונה גרועה כמו זו, כי זה היה כדור שלג, אבל לדעתי הכול די אבוד לזמן הקרוב.
jol9 כתב:yanay21 כתב:ברור שאתה צודק, אני לא חושב שמגיעה לו עוד הזדמנות. כתבתי את מה שכתבתי מתוך ראות עיניה של ההנהלה, לא מה שהייתי רוצה שיהיה. ושנינו יודעים שמה שכתבתי נכון, שמי שיכול לתקן לא יסתדר עם ההנהלה, ומי שיסתדר עם ההנהלה-לא יכול לתקן.
אני לא חושב שנראה עונה גרועה כמו זו, כי זה היה כדור שלג, אבל לדעתי הכול די אבוד לזמן הקרוב.
אני לא חושב. למכבי לא היו סנטימנטים לצביקה למשל. אין סיבה שיהיו לה לטבק.
צריך לחשוב על טובת הקבוצה, ולא על איך שזה נראה. טבק ידע מראש שהוא מגיע למצב הזה, והוא חלק משמעותי בכשלון של הקבוצה
העונה.
jol9 כתב:אז מה היה לנו עד עכשיו?
6 משחקים, 2 ניצחונות ו-4 הפסדים. הקבוצה ברצף של 3 הפסדים, ו-4 בחמשת המשחקים האחרונים.
מקל הפך לשחקן של 35+ דקות למשחק, רוצ'סטי נמחק מהרוטציה והפך לאפס מוחלט, ומכבי נמצאת בשפל הכי גדול של העונה.
1 - אם עוד היה סיכוי שטבק ימשיך לעונה הבאה, נדמה לי שזה כבר ברור שלא (אלא אם כן פדרמן מתכנן לנו עוד הפתעה נעימה)
2 - מקל במקום להיכנס למועדון לאט לאט, למצוא את הנישה שלו, ולעזור לקבוצה, השתלט על הקבוצה, והראה שלמרות כישורי הכדורסל שבהחלט
יש לו, יש סיבה למה הוא לא הצליח בכל הקריירה שלו להתרומם מעל לרמה של גליל וחיפה.
הוא לא מספיק טוב בשביל להוביל קבוצה, והוא לא ממש מסוגל לקחת צעד אחורה ולתת לאחרים להוביל.
לא ממש מבשר טובות לקראת העונה הבאה.
החציל האצטקי כתב:מקל לא אשם בזה שאין שחקן אחד ששומר בתוך הצבע ומשנה זריקות או שכל הפינישרים האחרים בקו האחורי מסיימים עם 25% מהשדה.
כשהקבוצה מבוססת רק על קליעה מבחוץ והקלעים לא פוגעים זריקות חופשיות- מפסידים.
מקל עושה הכל כרגע בקבוצה. הוא הסטופר שלה בהגנה, המנוע בהתקפה והסקורר העיקרי. זה לא צריך להיות ככה, ושחקנים לא צריכים להראות כמו תחת רק כי שמו שחקן טוב אחר לידם.
דווין ורוצ'סטי, הפרנצ'ייז פליירס עלק, עם החוזים המופרכים שלהם, לא מסוגלים לשמור על כלום ומחטיאים בלי סוף.
מקל מגיע בקלאץ', שומר, מייצר נקודות עם כל הנכות ההתקפית שלו... זה באמת מצחיק שהוא סופג איזושהי אש מכל הסיפור הזה.
השניים האלה נראו כמו חרא גם לפניו. וברור שגם כל היתר.
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:מקל לא אשם בזה שאין שחקן אחד ששומר בתוך הצבע ומשנה זריקות או שכל הפינישרים האחרים בקו האחורי מסיימים עם 25% מהשדה.
כשהקבוצה מבוססת רק על קליעה מבחוץ והקלעים לא פוגעים זריקות חופשיות- מפסידים.
מקל עושה הכל כרגע בקבוצה. הוא הסטופר שלה בהגנה, המנוע בהתקפה והסקורר העיקרי. זה לא צריך להיות ככה, ושחקנים לא צריכים להראות כמו תחת רק כי שמו שחקן טוב אחר לידם.
דווין ורוצ'סטי, הפרנצ'ייז פליירס עלק, עם החוזים המופרכים שלהם, לא מסוגלים לשמור על כלום ומחטיאים בלי סוף.
מקל מגיע בקלאץ', שומר, מייצר נקודות עם כל הנכות ההתקפית שלו... זה באמת מצחיק שהוא סופג איזושהי אש מכל הסיפור הזה.
השניים האלה נראו כמו חרא גם לפניו. וברור שגם כל היתר.
אני לא מאשים את מקל, אלא רק מצביע על מצב עובדתי, מה היה לפני מקל ומה יש אחריו.
האשמה העיקרית על כך נופלת על המאמן, כי הוא לא אמור לקחת שחקן חדש ולהפיל עליו את כל הקבוצה, וכמובן שהאשמה גם נופלת
על השחקנים שפתאום נעלמו לחלוטין.
בכל זאת, מהנתונים שהבאתי לא כדאי להתעלם.
MTA2311 כתב:בקיצור- כשטיילור שיחק לבד, היה טוב ואפילו הצליח לגרד כמה ניצחונות, הוא היה סוליסט מסריח שלא עושה אף אחד לידו טוב יותר. כשמקל משחק לבד, ומפסיד בלי הפסקה לקבוצות הזויות, "אי אפשר להאשים אותו" . בסדר.
העונה הזאת באמת לא שווה כלום. הבעיה איתו תהיה שנה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־29 אורחים