פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד מחאת האוהדים- האוהדים לא יעודדו מחצית בגמר

18 פברואר 2016, 12:52

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:
מקאדו 3 כתב:השאלה היא מה יקרה אם בכל זאת יעלו מחירים מה יעשו אז ?

הימור שלי יבכו ויתמרמרו ובסוף ירוצו ויחטפו את כל המנויים .

די ברור שכל העניין ייגמר בהסדר כלשהו...לא?

אני לא חושב שמכבי תוכל להעלות מחירים אחרי כל הבלאגן.

קשה לי להאמין שהמחירים לא יעלו. מהתגובות של ההנהלה די ברור שהם מתכוונים להעלות את המחירים בצורה משמעותית ושהם מזלזלים במחאה. בת'כלס הם חושבים שהאוהדים שבויים שלהם ובמידה די גדולה הם צודקים.

יעיד צפריר!

"אני לא אסבול העלאה של יותר מ200 שקל"

*מעלים ב400*

"חשוב לי לשמור על הכסא שלי למקרה שתהיה שושלת"

18 פברואר 2016, 12:53

מצד אחד, אני לא חושב שהעלאת המחירים מוצדקת. מצד שני, אני מת לראות אם זה באמת מה שיגרום לארגונים לא להגיע למשחקים, או שאלו איומי סרק.

18 פברואר 2016, 12:58

yanay21 כתב:מצד אחד, אני לא חושב שהעלאת המחירים מוצדקת. מצד שני, אני מת לראות אם זה באמת מה שיגרום לארגונים לא להגיע למשחקים, או שאלו איומי סרק.

איומי סרק לחלוטין.

18 פברואר 2016, 13:00

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:

קשה לי להאמין שהמחירים לא יעלו. מהתגובות של ההנהלה די ברור שהם מתכוונים להעלות את המחירים בצורה משמעותית ושהם מזלזלים במחאה. בת'כלס הם חושבים שהאוהדים שבויים שלהם ובמידה די גדולה הם צודקים.

אני רוצה להאמין שבסוף הם יתקפלו וידחו את ההעלאה לקיץ הבא או משהו, אבל אי אפשר לדעת איתם כלום. כל שביב של בושה ומודעות עצמית שאי פעם היה להם נעלם מזמן.

18 פברואר 2016, 13:01

yanay21 כתב:מצד אחד, אני לא חושב שהעלאת המחירים מוצדקת. מצד שני, אני מת לראות אם זה באמת מה שיגרום לארגונים לא להגיע למשחקים, או שאלו איומי סרק.

גם אם לא יגיעו, מנויים הם לא יפסיקו לקנות.

18 פברואר 2016, 13:02

MTA2311 כתב:

גם אם לא יגיעו, מנויים הם לא יפסיקו לקנות.

מסכים, וזה יהיה סופר מצחיק. המנויים כמעט סולד אאוט, וההיכל חצי ריק

18 פברואר 2016, 13:32

אני אתן את ה- 2 שקלים שלי כאחד שמסתכל על הדברים מעט מהצד.

למה בכלל אני חושב שאני מהצד ? כי אני רחוק מלהיות אוהד מכבי הקלאסי שאני מניח שכולם פה. למרות שאני מניח שגם זה ניתן לוויכוח. אני חבר בפורום עם אנשים שחולים על מכבי שאחד מהם אוהד חיפה בכדורגל והשני לא אכפת לו בכלל מכדורגל. אני בעצמי מי שראה למעלה את הודעת הפתיחה שלי בדיון ההכרות ראה שאני אוהד קבוצה הזויה לגמרי באלה שורדפים אחרי כדור בדשא.
בשבוע שעבר קיבלתי כרטיסים מהעבודה למשחק נגד ניז'ני. מודה שהתרגשתי בטירוף כי לא הייתי בהיכל נוקיה\אליהו\מבטחים מאז אולי פסטיגל 96. אין לי שום אמצעים כלכליים לשלם 300 פלוס שקלים לכרטיס בודד למשחק אירופאי. וכן, נכון, אני רואה ביזבוז בשיטה שבה מכריעים אליפות במשחק אחד ללכת למשחק ליגה זניח נגד נהריה.
היום זה יהיה המשחק השני שלי בשנים האחרונות.

מאוד נהניתי מהקהל במשחק נגד הרוסים. הייתה מחאה צודקת ושקט מופתי והעידוד ברבעים 2-4 היה מחשמל (טוב, אני בטוח שנגד מילאנו בהצלבה היה יותר מחשמל...אבל זאת דעתי). הרגשתי מפוצץ בגאווה כי עודדנו בטירוף אבל גם הייתה מחאה לגיטימית (יש אוהדים שהיו מגיעים לבעלים הבייתה ומקללים את הנשים שלהם..ראו אוהדי הפועל וטביב) ובאמת הרגשתי גאה להיות חלק מהאוהדים האלה. היה ביזיון עצום מצד ההנהלה שהחרימה את הברושורים שחילקו בכניסה ("מחירים המנויים עלו ב25 אחוזים בשנים האחרונות וכו' ...") למרות שזה לא עזר להם וחילקו בפנים. בכל מקרה אין מה להגיד על ההנהלה הביזיונית כי כבר כולם מדברים על זה מספיק ופחות או יותר כולם צודקים.

אבל היום אני חושב שהם חוטאים למטרה. אוהדים שרוצים לשנות צריכים לעשות מקסימום רעש במינימום נזק מקצועי לקבוצה. לא לעודד מחצית שלמה במשחק השני או השלישי בחשיבותו העונה זאת לא הדרך, לדעתי. יש עוד מעט דרבי? אפשר לא להגיע, למחאות בחוץ ולא להכנס, לתלות על כל הכיסאות הריקים משהו - להשתמש בכל הרשתות החברתיות. זה יהיה רעש עצום בלי נזק כמעט (כן, דרבי, אבל בסך הכל עוד משחק ליגה...) אפשר לעשות הרבה דברים אחרת אבל חוסר עידוד בגמר הגביע לא יעשה רושם על הבעלים ורק יפגע מקצועית. זאת דעתי.

ועוד משהו לדיון שמתפתח תמידית על רולקסים וענייני סושי. הדבר הכי עצוב בעיניי שאנשים הפכו להיות סלקטורים בהגדרתם לאוהדי הקבוצה. מכבי ת"א זאת הקבוצה הכי מצליחה בהיסטוריה של מדינת ישראל והדבר הכי חזק שיצא פה במדינה למעט חיל האוויר. יש לה מאות אלפים של אוהדים. זה בדיוק כמו ברצלונה בכדורגל או יונייטד או אתם תגידו שמצליחים יש סחף עצום של אוהדים. לא כולם היו שם שהפסדנו את האליפות לגליל, נכון, יש כאלה שהתחנכו על ברכי שאראס ובאסטון (לצערי, גם פה) ולא משלימים עם הפסדים או עונות רעות ושוברים את הכלים. אני לא שופט אף אוהד שיוצא 5 דקות לסיום בפיגור 20 לירושלים או צסק"א. כואב לו, לא בא לו לסבול עוד קצת. הוא רוצה ללכת. מי אני שאגיד לו שהוא אוהד פחות מאוהד אחר כי הוא לא החליט להשאר עד הסיום?
המחאה צודקת, הדרך של היום לדעתי לא, ועדיין - איומים על "תשארו רק עם הרולקסים או עם אלה שהולכים 5 דקות לסיום" מביכים. תפסיקו לחלק ציונים לאוהדים אחרים. המאבק (בפעם המאה בפוסט הזה) צודק, הדרך קצת עקומה.

בהצלחה לכולנו היום.

18 פברואר 2016, 13:52

Mitelka כתב:אני אתן את ה- 2 שקלים שלי כאחד שמסתכל על הדברים מעט מהצד.

למה בכלל אני חושב שאני מהצד ? כי אני רחוק מלהיות אוהד מכבי הקלאסי שאני מניח שכולם פה. למרות שאני מניח שגם זה ניתן לוויכוח. אני חבר בפורום עם אנשים שחולים על מכבי שאחד מהם אוהד חיפה בכדורגל והשני לא אכפת לו בכלל מכדורגל. אני בעצמי מי שראה למעלה את הודעת הפתיחה שלי בדיון ההכרות ראה שאני אוהד קבוצה הזויה לגמרי באלה שורדפים אחרי כדור בדשא.
בשבוע שעבר קיבלתי כרטיסים מהעבודה למשחק נגד ניז'ני. מודה שהתרגשתי בטירוף כי לא הייתי בהיכל נוקיה\אליהו\מבטחים מאז אולי פסטיגל 96. אין לי שום אמצעים כלכליים לשלם 300 פלוס שקלים לכרטיס בודד למשחק אירופאי. וכן, נכון, אני רואה ביזבוז בשיטה שבה מכריעים אליפות במשחק אחד ללכת למשחק ליגה זניח נגד נהריה.
היום זה יהיה המשחק השני שלי בשנים האחרונות.

מאוד נהניתי מהקהל במשחק נגד הרוסים. הייתה מחאה צודקת ושקט מופתי והעידוד ברבעים 2-4 היה מחשמל (טוב, אני בטוח שנגד מילאנו בהצלבה היה יותר מחשמל...אבל זאת דעתי). הרגשתי מפוצץ בגאווה כי עודדנו בטירוף אבל גם הייתה מחאה לגיטימית (יש אוהדים שהיו מגיעים לבעלים הבייתה ומקללים את הנשים שלהם..ראו אוהדי הפועל וטביב) ובאמת הרגשתי גאה להיות חלק מהאוהדים האלה. היה ביזיון עצום מצד ההנהלה שהחרימה את הברושורים שחילקו בכניסה ("מחירים המנויים עלו ב25 אחוזים בשנים האחרונות וכו' ...") למרות שזה לא עזר להם וחילקו בפנים. בכל מקרה אין מה להגיד על ההנהלה הביזיונית כי כבר כולם מדברים על זה מספיק ופחות או יותר כולם צודקים.

אבל היום אני חושב שהם חוטאים למטרה. אוהדים שרוצים לשנות צריכים לעשות מקסימום רעש במינימום נזק מקצועי לקבוצה. לא לעודד מחצית שלמה במשחק השני או השלישי בחשיבותו העונה זאת לא הדרך, לדעתי. יש עוד מעט דרבי? אפשר לא להגיע, למחאות בחוץ ולא להכנס, לתלות על כל הכיסאות הריקים משהו - להשתמש בכל הרשתות החברתיות. זה יהיה רעש עצום בלי נזק כמעט (כן, דרבי, אבל בסך הכל עוד משחק ליגה...) אפשר לעשות הרבה דברים אחרת אבל חוסר עידוד בגמר הגביע לא יעשה רושם על הבעלים ורק יפגע מקצועית. זאת דעתי.

ועוד משהו לדיון שמתפתח תמידית על רולקסים וענייני סושי. הדבר הכי עצוב בעיניי שאנשים הפכו להיות סלקטורים בהגדרתם לאוהדי הקבוצה. מכבי ת"א זאת הקבוצה הכי מצליחה בהיסטוריה של מדינת ישראל והדבר הכי חזק שיצא פה במדינה למעט חיל האוויר. יש לה מאות אלפים של אוהדים. זה בדיוק כמו ברצלונה בכדורגל או יונייטד או אתם תגידו שמצליחים יש סחף עצום של אוהדים. לא כולם היו שם שהפסדנו את האליפות לגליל, נכון, יש כאלה שהתחנכו על ברכי שאראס ובאסטון (לצערי, גם פה) ולא משלימים עם הפסדים או עונות רעות ושוברים את הכלים. אני לא שופט אף אוהד שיוצא 5 דקות לסיום בפיגור 20 לירושלים או צסק"א. כואב לו, לא בא לו לסבול עוד קצת. הוא רוצה ללכת. מי אני שאגיד לו שהוא אוהד פחות מאוהד אחר כי הוא לא החליט להשאר עד הסיום?
המחאה צודקת, הדרך של היום לדעתי לא, ועדיין - איומים על "תשארו רק עם הרולקסים או עם אלה שהולכים 5 דקות לסיום" מביכים. תפסיקו לחלק ציונים לאוהדים אחרים. המאבק (בפעם המאה בפוסט הזה) צודק, הדרך קצת עקומה.

בהצלחה לכולנו היום.

כמה דברים:

הבחירה להחריף את המחאה במשחק הגמר מוצדקת לחלוטין. למחאה במשחק כזה יש אימפקט הרבה יותר גדול ממחאה בסתם משחק ליגה.
גם מבחינה תקשורתית, וגם מבחינת התייחסות ההנהלה לנושא. ובינינו- בין אם הקהל יעודד או לא, הקבוצה גרועה גם ככה. לא העידוד ישפיע אם מכבי תזכה בגביע או לא.

דבר שני, אני מסכים איתך לחלוטין בעניין חלוקת ציונים לאוהדים. יש נטייה ברורה של חלק מחברי הארגונים לעשות זאת. מבחינתם מי שלא מגיע לכל משחק, הוא אוהד נחות יותר.
הם יכולים להתכחש לזה כמה שהם רוצים, אבל זאת הראייה שלהם וזה בא לידי ביטוי בין היתר בתגובות חברי ארגון כאן בפורום כלפי גולשים לא מנויים (אפשר למצוא בארכיון הפורום תגובה מאוד מזלזלת מצד אוהד גייט 11 בת'רד המחאה על צבע הלוגו שהתנהלה בקיץ).
ספציפית בעניין הרולקסים- זאת "בעיה" קיימת בהיכל. אי אפשר להתעלם מכך שיש כמות נכבדת של קהל שמגיע למשחקים על מנת לראות ולהיראות.
תהיה בטוח גם שהם יוצאים מהמגרש לפני הזמן לא בגלל שכואב להם (כנראה זה לא מזיז להם), אלא כדי לצאת מהר מהחניון. לי אישית אין בעיה עם תופעה כזאת העונה, כי אם המועדון לא מכבד את הקהל אז אין סיבה שהקהל יכבד את המועדון.

18 פברואר 2016, 14:10

תהיה בטוח גם שהם יוצאים מהמגרש לפני הזמן לא בגלל שכואב להם (כנראה זה לא מזיז להם), אלא כדי לצאת מהר מהחניון. לי אישית אין בעיה עם תופעה כזאת העונה, כי אם המועדון לא מכבד את הקהל אז אין סיבה שהקהל יכבד את המועדון.

שמואל , התופעה הזאת הייתה גם קיימת בעונות הכי גדולות של המועדון בעשור הקודם , אין שום קשר לזה שהם עוזבים כי "המועדון לא מכבד את הקהל" , זה בולשיט,אתה יודע כמה פעמים אני שמעתי איזה מישהו אומר שהוא יצא דקה לפני סיום המשחק נגד ז'אלגיריס וחזר בחזרה ששמע את זעקות השימחה? עשרות.
בסופו של דבר אלו שעוזבים את ההיכל לפני סיום המשחק הם אחוז זניח מכלל האוהדים שנשארים עד הסוף , בדר"כ מדובר באותם אנשים , ייתכן שהשנה זה החריף אבל התופעה הזאת קיימת בכל מועדון גדול , תמיד תוכל למצוא את ה 20-30% שהם הגרעין ה"קשה" , את ה 75-65% שהם הרוב ואת ה 5% שהם מהעוזבים , ככה זה כמעט בכל מועדון. אפילו בירושליים שהוא מועדון קטן מאד יחסית למכבי , ומועדון בחיתולים בכל הקשור להיסטוריה שלו באירופה יש כ 5% שעוזבים לפני הזמן.

18 פברואר 2016, 14:14

ברצוננו להדגיש כי זוהי לא מחאה בנושא המקצועי בעקבות חוסר ההצלחה בעונה הנוכחית. אנחנו אוהדיה המסורים של הקבוצה ואנו מלווים אותה במשך שנים, בעונות הטובות והגרועות כאחד. איננו מבקשים להחליף את הצוות המקצועי או את צוות ההנהלה ואנו סמוכים ובטוחים כי הקבוצה חשובה לכם והטעויות שנעשו יתוקנו. אנחנו דורשים לא להעלות את מחירי המנוי. אנחנו מבקשים שיתייחסו אלינו כאוהדים ולא כלקוח הקונה מוצר שצפוי לגדול בשנה הבאה ולכן עליו לשלם יותר. ניתוח המנוי בתקשורת והשוואתו לכמות המשחקים המוגדלת בעונה הבאה מעוות, לא תקין ולכן איננו מספק דיו".

אז המחאה הזאת לא תשיג כלום , כנראה שאכפת לאירגוני האוהדים רק העניין הכספי , ואין להם בעייה לשלם את אותו מחיר שהם שילמו השנה , ולראות צואת כדורסל.

18 פברואר 2016, 14:19

ankram כתב:

שמואל , התופעה הזאת הייתה גם קיימת בעונות הכי גדולות של המועדון בעשור הקודם , אין שום קשר לזה שהם עוזבים כי "המועדון לא מכבד את הקהל" , זה בולשיט,אתה יודע כמה פעמים אני שמעתי איזה מישהו אומר שהוא יצא דקה לפני סיום המשחק נגד ז'אלגיריס וחזר בחזרה ששמע את זעקות השימחה? עשרות.
בסופו של דבר אלו שעוזבים את ההיכל לפני סיום המשחק הם אחוז זניח מכלל האוהדים שנשארים עד הסוף , בדר"כ מדובר באותם אנשים , ייתכן שהשנה זה החריף אבל התופעה הזאת קיימת בכל מועדון גדול , תמיד תוכל למצוא את ה 20-30% שהם הגרעין ה"קשה" , את ה 75-65% שהם הרוב ואת ה 5% שהם מהעוזבים , ככה זה כמעט בכל מועדון. אפילו בירושליים שהוא מועדון קטן מאד יחסית למכבי , ומועדון בחיתולים בכל הקשור להיסטוריה שלו באירופה יש כ 5% שעוזבים לפני הזמן.

לא אמרתי שהתופעה הזאת לא הייתה קיימת בעבר, וגם לא אמרתי שהם עוזבים כי המועדון לא מכבד אותם.
הכוונה שלי הייתה, שבניגוד לשנים עברו, הפעם העזיבה המוקדמת של הקהל אכן מגיעה למועדון ולכן זה לא מפריע לי.
אני כבר הבעתי נחרצות התנגדות לתופעה הזאת בשנים עברו.
דרך אגב, כמות הקהל שעוזב מוקדם היא גדולה מאוד באופן יחסי לקבוצות אחרות, וזה בעוכרינו (שוב, זה נובע מכך שישנם לא מעט אנשים בקהל שחשוב להם יותר לא להיתקע בפקקים מאשר לתת לשחקנים את כבודם הראוי).

18 פברואר 2016, 14:31

מצטער שמואל, אני חולק עלייך מאוד.

נגד נינז'י מודה שיצאתי 1-2 לפני סיום ההארכה (אחי פשוט לא היה מסוגל לראות את זה) ולידי מאות ויותר וכולם עם פנים חמוצות וקללות מקיר לקיר והנשמה יוצאת להם ואתה רואה את זה. יוצאים לא מעט אנשים לפני הזמן במשחקים כמו זה וכמו התבוסות להפועל וצסק"א בשנה שעברה. להגיד שכולם זה סתם אנשים שלא אכפת להם והם רוצים לצאת מוקדם זה משאלת לב לדעתי שלך ושל אולי לא מעט פה. יש לא מעט אוהדים, ואני לגמרי בינהים, שכואב להם שהקבוצה מקבלת בראש והם יוצאים כי הם לא מזוכיסטים ולא בא להם לראות יריבה חוגגת ונהנית. סבבה, אפשר כמובן להקניט אותם ולקרוא להם לא אוהדים - שיהיה, לא אכפת לי אמרתי לך אני לא מחלק ציונים אבל אם מתוך 9 או 10 אלף יוצאים 3000 או 4000 (נגד ניז'ני יצאו לא פחות מאלפיים בדקה וחצי האחרונות של ההארכה ) והם כולם סתם אנשים שלא מעניין אותם....די נו.

ברגע שהחליטו הסלקטורים לקביעת "מי אוהד ומי לא" שמי שלא נשאר עד הסוף הוא "לא אוהד אמיתי" אז הם מנסים להתאים את המציאות לקריטריונים שלהם ולהחליט שמי שיוצא אכפת לו רק מהחניון או שזה לא מעניין אותו. לא רציני מצטער.

18 פברואר 2016, 14:43

Mitelka כתב:מצטער שמואל, אני חולק עלייך מאוד.

נגד נינז'י מודה שיצאתי 1-2 לפני סיום ההארכה (אחי פשוט לא היה מסוגל לראות את זה) ולידי מאות ויותר וכולם עם פנים חמוצות וקללות מקיר לקיר והנשמה יוצאת להם ואתה רואה את זה. יוצאים לא מעט אנשים לפני הזמן במשחקים כמו זה וכמו התבוסות להפועל וצסק"א בשנה שעברה. להגיד שכולם זה סתם אנשים שלא אכפת להם והם רוצים לצאת מוקדם זה משאלת לב לדעתי שלך ושל אולי לא מעט פה. יש לא מעט אוהדים, ואני לגמרי בינהים, שכואב להם שהקבוצה מקבלת בראש והם יוצאים כי הם לא מזוכיסטים ולא בא להם לראות יריבה חוגגת ונהנית. סבבה, אפשר כמובן להקניט אותם ולקרוא להם לא אוהדים - שיהיה, לא אכפת לי אמרתי לך אני לא מחלק ציונים אבל אם מתוך 9 או 10 אלף יוצאים 3000 או 4000 (נגד ניז'ני יצאו לא פחות מאלפיים בדקה וחצי האחרונות של ההארכה ) והם כולם סתם אנשים שלא מעניין אותם....די נו.

ברגע שהחליטו הסלקטורים לקביעת "מי אוהד ומי לא" שמי שלא נשאר עד הסוף הוא "לא אוהד אמיתי" אז הם מנסים להתאים את המציאות לקריטריונים שלהם ולהחליט שמי שיוצא אכפת לו רק מהחניון או שזה לא מעניין אותו. לא רציני מצטער.

ארז, בעונה הזאת אנחנו נתקלים במצבים חדשים שלא היו בעבר.
אם היית אומר לי לפני 5 שנים שמכבי תובס בהארכה נגד ניז'ני במשחק על עלייה לשלב הבא ביורוקאפ, הייתי צוחק לך בפנים.
זאת סיטואציה חדשה לחלוטין לקהל, ובגלל שאתה היית שם וראית את התגובות במסדרונות אז כנראה שאתה צודק.

אבל אל תשכח, שתופעת עזיבת הקהל הייתה קיימת גם בעונות הטובות של מכבי, אפילו בניצחונות. אז אני לא חושב שאפשר להכליל ולהגיד שאנשים יוצאים מההיכל כי כואב להם.
חד משמעית יש אנשים, ולא מעט, שעושים את זה כדי לא להיתקע בפקקים. עובדה שזה קרה בניצחונות.

18 פברואר 2016, 14:48

שמואל1 כתב:
Mitelka כתב:מצטער שמואל, אני חולק עלייך מאוד.

ארז, בעונה הזאת אנחנו נתקלים במצבים חדשים שלא היו בעבר.
אם היית אומר לי לפני 5 שנים שמכבי תובס בהארכה נגד ניז'ני במשחק על עלייה לשלב הבא ביורוקאפ, הייתי צוחק לך בפנים.
זאת סיטואציה חדשה לחלוטין לקהל, ובגלל שאתה היית שם וראית את התגובות במסדרונות אז כנראה שאתה צודק.

אבל אל תשכח, שתופעת עזיבת הקהל הייתה קיימת גם בעונות הטובות של מכבי, אפילו בניצחונות. אז אני לא חושב שאפשר להכליל ולהגיד שאנשים יוצאים מההיכל כי כואב להם.
חד משמעית יש אנשים, ולא מעט, שעושים את זה כדי לא להיתקע בפקקים. עובדה שזה קרה בניצחונות.

שמואל , זה מפריע רק כי התקשורת מתעכבת על זה כאחוזת אמוק , אין מילה על אוהדי חיפה בכדורגל שיוצאים לפני שהמשחק נגמר , גם לא על אוהדי מכבי בכדורגל שיוצאים לפני שהמשחק נגמר , אם אני אבדוק בציציות אראה גם שזה קורה בברצלונה כדורגל וריאל בכדורגל.
מכבי היא מועדון עם ווליום תקשורתי חולני , ברמה של מועדון על עולמי , במועדון כזה כל פיפס מסוקר , כל החטאה , ישר המצלמות הולכות לפנים של שמעון מזרחי , כל הפסד יש תקריב של כמה שניות של פדרמן , אז מתעכבים כל כל שטות , וזה באמת הטפל של הטפל.

18 פברואר 2016, 15:09

לא מבין איך החלטתם שמקטלגים אוהדים.
בגלל תגובה אחת מלפני חצי שנה? בגלל שהתבטאו בצורה מזלזלת בעת ויכוח? בגלל שלא מסכימים עם זה שיוצאים לפני שהמשחק נגמר? (גם בהצגה פחות טובה אף אחד לא היה יוצא לפני הזמן...)

תהיו בריאים.
כולנו אוהדי מכבי.

אור, ינאי ורוי- שוב- המחאה הזו היא לא בנושא המקצועי מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאמינים שמי שנמצא שם מבין יותר מאיתנו בנושאים האלה.
הרי כולנו מבינים כדורסל, כולנו משתגעים ממה שקרה השנה, אבל אם כל אחד ימשוך לכיוון שלו (וגם פה בפורום יש המון חוסר הסכמה בכל מיני נושאים) אנחנו לא נצא משם לעולם.

זאת לא הדרך שלנו להתערב בנושאים מקצועיים.

18 פברואר 2016, 15:12

מקובי כתב:אור, ינאי ורוי- שוב- המחאה הזו היא לא בנושא המקצועי מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאמינים שמי שנמצא שם מבין יותר מאיתנו בנושאים האלה.
הרי כולנו מבינים כדורסל, כולנו משתגעים ממה שקרה השנה, אבל אם כל אחד ימשוך לכיוון שלו (וגם פה בפורום יש המון חוסר הסכמה בכל מיני נושאים) אנחנו לא נצא משם לעולם.

דני פדרמן ושי רקאנטי מבינים יותר בכדורסל ממי בדיוק? מה בדיוק עושה ניקולה חוץ מקומבינות על חשבון מכבי?
אף אחד לא אמר שהאוהדים צריכים לקבוע איזה שחקנים להביא, אבל לא יכול להיות שאת השחקנים בוחרים אנשים שהם לא אנשי מקצוע ו/או בעלי אינטרסים. בכל מועדון ספורט בעולם חוץ ממכבי האוהדים היו כופים על ההנהלה מינוי של איש מקצוע לבניית הסגל.
אני מניח שגם אתה מבין את זה ומתעלם/מיתמם בכוונה.

18 פברואר 2016, 15:42

מקובי כתב:לא מבין איך החלטתם שמקטלגים אוהדים.
בגלל תגובה אחת מלפני חצי שנה? בגלל שהתבטאו בצורה מזלזלת בעת ויכוח? בגלל שלא מסכימים עם זה שיוצאים לפני שהמשחק נגמר? (גם בהצגה פחות טובה אף אחד לא היה יוצא לפני הזמן...)

תהיו בריאים.
כולנו אוהדי מכבי.

אור, ינאי ורוי- שוב- המחאה הזו היא לא בנושא המקצועי מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאמינים שמי שנמצא שם מבין יותר מאיתנו בנושאים האלה.

אתה מבין ש"עניינים מקצועיים" זה בעצם הכול, כן? זה בעצם איך שהקבוצה שלנו מתנהלת.

אני לא חושב שהאוהדים יודעים את מי להחתים יותר טוב מאנשי מקצוע ראויים. אבל פה הבעיה, אין אנשי מקצוע ראויים במכבי. יש סיבה שהקבוצה נראית ככה, זו לא פאשלה של עונה אחת. לא צריכים אוהדים רק כדי לשיר, אלא גם כדי לעזור לכוון את הקבוצה למקום טוב יותר.
אתם עושים חצי עבודה, בסופו של דבר. והחצי הזה רק גורם לקבוצה ליפול לתהום עמוקה יותר.

18 פברואר 2016, 15:43

גם אם יעלו את המחיר וכל המנויים בכל זאת ימכרו , אף שחקן/מאמן/בעלי קבוצה לא היה רוצה שהקבוצה תשחק מול 11 אלף צופים שותקים במקרה הטוב או שורקי בוז במקרה הרע , במגרש הביתי... זה מוביל לנזק מקצועי בסופו של דבר שאי אפשר להתעלם ממנו

18 פברואר 2016, 15:49

my man כתב:
roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:

יעיד צפריר!

"אני לא אסבול העלאה של יותר מ200 שקל"

*מעלים ב400*

"חשוב לי לשמור על הכסא שלי למקרה שתהיה שושלת"

נא למחוק מהפרוטוקול ...
נתחיל מיזה שעוד לא העלו כלום .
כשיעלו , נראה בכמה ואז נחליט...המגמה שלי היא לחדש בכל מקרה אבל אאלץ למכור חלק מהכרטיסים , דבר שמעולם לא עשיתי...
יש הצדקה להעלות את המחיר כי אי אפשר להתעלם מיזה שנוספו מספר משמעותי של משחקים , אבל תלוי בכמה...

18 פברואר 2016, 15:55

yzafrir כתב:נא למחוק מהפרוטוקול ...
נתחיל מיזה שעוד לא העלו כלום .
כשיעלו , נראה בכמה ואז נחליט...המגמה שלי היא לחדש בכל מקרה אבל אאלץ למכור חלק מהכרטיסים , דבר שמעולם לא עשיתי...
יש הצדקה להעלות את המחיר כי אי אפשר להתעלם מיזה שנוספו מספר משמעותי של משחקים , אבל תלוי בכמה...

אז למה לא מתחשבים בזה שבאמת העונה היו- פחות(!) משחקים ומכניסים את זה גם לחישוב?
אין הצדקה להעלאת מחירים של מוצר רע. בטח ובטח שמחירו בשוק הוא כבר הגבוה ביותר..
פרסם תגובה