ת'רד מחאת האוהדים - מכבי העלתה את המחירים, המחאה הסתיימה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מחאת האוהדים- האוהדים לא יעודדו מחצית בגמר

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2016, 16:02

אין הצדקה להעלות מחיר שהוא גם ככה גבוה מדי מראש. אף אוהד באירופה לא משלם סכומים כאלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yanay21 » 18 פברואר 2016, 16:07

MTA2311 כתב:אין הצדקה להעלות מחיר שהוא גם ככה גבוה מדי מראש. אף אוהד באירופה לא משלם סכומים כאלה.

ועוד תמורת מה.

בעונה שאחרי גביע קוראץ' מכבי חתכה את מחיר המנויים בערך ב30 אחוז. איך יכול להיות דבר כזה שבעונה הכי גרועה בתולדות המועדון מייקרים מנויים? נכון, יש יותר משחקים, אבל זה אמור להתקזז עם האיכות האיומה של הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי ankram » 18 פברואר 2016, 16:09

נא למחוק מהפרוטוקול ...
נתחיל מיזה שעוד לא העלו כלום .
כשיעלו , נראה בכמה ואז נחליט...המגמה שלי היא לחדש בכל מקרה אבל אאלץ למכור חלק מהכרטיסים , דבר שמעולם לא עשיתי...
יש הצדקה להעלות את המחיר כי אי אפשר להתעלם מיזה שנוספו מספר משמעותי של משחקים , אבל תלוי בכמה..
.צפריר שתהיה בריא , זה מה שנותר לי לומר לך.
אם אתה חושב שמגיע לך יחס כמו אל לקוח ולא כמו אל אוהד , אז ללקוח מגיע גם פיצוי במקרה והמוצר פגום\שבור\אינו עושה עבודתו , אם בשנה הבאה מעלים את מחירי המנוי בגלל שיש יותר משחקים , אזי השנה צריכים לתת לכם פיצוי כי לא ראיתם לפחות 6 משחקי בית....
ועוד משהו לגבי לקוח , אם בשנה של האדריאטית , נוספים משחקי בית וכתוצאה מזה המנוי מתייקר (וזה מה שקרה) הרי ששנה אחרי זה ללא הליגה האדריאטית , הרי שהיו צריכים להוזיל לכם בחזרה(שלא קרה)
ועוד משהו לגבי לקוח , אם בשנה מסויימת, עלה שער $ וכתוצאה מזה המנוי מתייקר (וזה מה שקרה) הרי ששנה אחרי זה שחל פיחות בשער ה $, הרי שהיו צריכים להוזיל לכם בחזרה(שלא קרה).

אבל המחאה היא לא על לקוחות או אוהדים , אוהדי מכבי בשערים לא רוצים שיתייחסו אליהם כאל לקוח אלא כאל אוהדים , הנכס הכי חשוב של המועדון.

בשורה התחתונה , ואל תיעלב , אתה לקוח שבוי , אשכרה כמו לקוח של חברת החשמל,יעלו לך , ידפקו לך מוצר עם חזות יפה ותוכן חרא , ואתה תמשיך לממן את כשלונות ההנהלה , ועל זה בדיוק הנהלת מכבי בונה.
מדוע ההוצאות הנוספות של המועדון(כפי שציין זאת פדרמן בשיחה שניהל עם הכתבים, קרי יותר טיסות יותר סגל או אם יש עונה אדריאטית) ממומנות ע״י העלאת מחירי המנוי ולא, נניח ע״י צירוף משקיע נוסף, או ימומן חלקו ע״י הכנסת היד לכיס של ההנהלה הנוכחית? הרי הדבר שקול למימון הקנס שהושת על אשת ראש הממשלה, בעקבות התנהלותה, ע״י אזרחי המדינה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Mitelka » 18 פברואר 2016, 16:22

אתם מדברים פה על קהל שבוי וה"מנוי הכי יקר באירופה" - כל זה לא מחזיק מים מול אוהדים סופר אמידים עם חשיבה צרכנית לא גבוהה במיוחד מתוקף הנסיבות. אין יותר מדי בעיה לשלם אז למה לשבור את הראש.

אני איתכם לגמרי ואני לא יכול להרשות לעצמי לגשת להיכל בתדירות גבוהה. נראה שאיש כמו צפריר (ואל תעלב, אני אומר את זה מקנאה נטו) אין לו שום בעיה כלכלית לשלם עוד כמה מאות שקלים בשנה עבור הקבוצה שהוא אוהד. לבוא בגישה של "אתה משלם הכי יקר שיש" כמדובר בקבוצתו האהודה, אין תחליף, והמונח "יקר" לא ממש מזיז, מה אתם מצפים - שיגלה אחריות קולקטיבית ולא ישלם בגלל עול כלכלי שלא נוגע אליו בכלל? לא מאשים כאלה אנשים.

ברגע שחלק ניכר מאוהדי מכבי עם יכולת כלכלית טובה ואמידה יהיה קשה להלחם בתופעה הזאת של עליית המחירים. כי ברור לכולם שרק חרם יכול להזיז משהו. אם היו מעלים מחירי מנויים לקבוצה שחתך גדול מאוהדיה נחשב ממדרג סוציו אקונומי בינוני ומטה (סתם עולה לי לראש, בית"ר ירושלים) היה יותר קל כי בנוסף לחשיבה שהמוצר כבר לא אותו מוצר ונעשו טעויות גם במילא היה נכנס ה" אין לי יכולת לשלם כבר את הסכומים האלה בשנה" ואז נלך עד הסוף, כי מה יש להפסיד?

את המחאה החברתית דאז יצרו אנשים ממעמד מסויים שהגיעו למסקנה שהם לא יכולים לרכוש דירה ולחיות בכבוד במדינה הזאת. לא התחילו אותה אנשים עם 2-3 דירות במרכז הארץ. אתם מצפים מאנשים שיש להם דירה משלהם ועוד 2-3 מושכרות לבוא איתכם לגור באוהל כדי למחאות על זה שאתם לא מצליחים לקנות דירה.

אני איתכם. אבל אנחנו בבעיה.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי toja27 » 18 פברואר 2016, 16:38

צפריר, אפשר לדעת כמה אתה משלם על מנוי ? אני מבין שאתה יושב באמצע ואני רק רוצה להבין אם זה באמת יקר כמו לקנות כרטיס בודד למשחק באירופה(שזה באמת מחיר מאוד יקר שמנע ממני לבוא ליותר משחקים בהתחשב בעובדה שמנוי אני לא עושה).
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 18 פברואר 2016, 16:40

toja27 כתב:צפריר, אפשר לדעת כמה אתה משלם על מנוי ? אני מבין שאתה יושב באמצע ואני רק רוצה להבין אם זה באמת יקר כמו לקנות כרטיס בודד למשחק באירופה(שזה באמת מחיר מאוד יקר שמנע ממני לבוא ליותר משחקים בהתחשב בעובדה שמנוי אני לא עושה).

מחירי המנויים לעונת 2015/2016

מרכז תחתון –אולם 2-3 10,300 ₪
מרכז תחתון –אולם 8-9 9,000 ₪
אלכסון תחתון –אולם 1-4-7-10 6,500 ₪
סל תחתון –אולם 5-6-11-12 3,000 ₪
מרכז עליון – יציע 2-3-8-9 3,000 ₪
אלכסון עליון - יציע 1-4-7-10 2,800 ₪
סל עליון - יציע 5-6-11-12 1,400 ₪ מבוגר, 1,300 ₪ ילד – נוער – חייל
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 18 פברואר 2016, 16:46

my man כתב:
toja27 כתב:צפריר, אפשר לדעת כמה אתה משלם על מנוי ? אני מבין שאתה יושב באמצע ואני רק רוצה להבין אם זה באמת יקר כמו לקנות כרטיס בודד למשחק באירופה(שזה באמת מחיר מאוד יקר שמנע ממני לבוא ליותר משחקים בהתחשב בעובדה שמנוי אני לא עושה).

מחירי המנויים לעונת 2015/2016

מרכז תחתון –אולם 2-3 10,300 ₪
מרכז תחתון –אולם 8-9 9,000 ₪
אלכסון תחתון –אולם 1-4-7-10 6,500 ₪
סל תחתון –אולם 5-6-11-12 3,000 ₪
מרכז עליון – יציע 2-3-8-9 3,000 ₪
אלכסון עליון - יציע 1-4-7-10 2,800 ₪
סל עליון - יציע 5-6-11-12 1,400 ₪ מבוגר, 1,300 ₪ ילד – נוער – חייל

תודה, טוב סה"כ מבחינת המחירים, נראה שיש חלוקה ברורה מאוד לשתי קבוצות. המנויים שעד 3000 שקל שאלה מנויים שאדם ממוצע יכול להרשות לעצמו והקבוצה השניה אלה המנויים מעל 6000 שקל שאלה מחירים גבוהים יחסית לאדם הממוצע.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי מקובי » 18 פברואר 2016, 16:47

roy1000 כתב:
מקובי כתב:אור, ינאי ורוי- שוב- המחאה הזו היא לא בנושא המקצועי מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאמינים שמי שנמצא שם מבין יותר מאיתנו בנושאים האלה.
הרי כולנו מבינים כדורסל, כולנו משתגעים ממה שקרה השנה, אבל אם כל אחד ימשוך לכיוון שלו (וגם פה בפורום יש המון חוסר הסכמה בכל מיני נושאים) אנחנו לא נצא משם לעולם.

זאת לא הדרך שלנו להתערב בנושאים מקצועיים.

דני פדרמן ושי רקאנטי מבינים יותר בכדורסל ממי בדיוק? מה בדיוק עושה ניקולה חוץ מקומבינות על חשבון מכבי?
אף אחד לא אמר שהאוהדים צריכים לקבוע איזה שחקנים להביא, אבל לא יכול להיות שאת השחקנים בוחרים אנשים שהם לא אנשי מקצוע ו/או בעלי אינטרסים. בכל מועדון ספורט בעולם חוץ ממכבי האוהדים היו כופים על ההנהלה מינוי של איש מקצוע לבניית הסגל.
אני מניח שגם אתה מבין את זה ומתעלם/מיתמם בכוונה.

הצוות הנוכחי (כולל וויציץ) עובד במכבי 3 שנים שבמהלכן שנה אחת זכינו, שנה אחת הצלבה (שזה המקום הממוצע שלנו) ושנה אחת כישלון קלוסאלי.
מסכים איתך שעשו הרבה שטויות (בכל שלוש השנים) אבל בסופו של דבר, אני מאמין שהם לא עושים בכוונה כדי לפגוע במכבי ויש המון המון אילוצים מסביב (הם לא רצו את פארמר וכפו את זה עליהם)

אני מסכים איתך שצריך להיות בעלי מקצוע (מצד שני- את מי היית ממנה? באמת מסקרן אותי... האוזמן למעט שנה באשדוד ופירשון נהדר לא באמת מוכח לרמה של מכבי) אבל לא בטוח עד כמה צריך לצאת למחאה על דבר כזה.

את כל זה רשמתי כדעתי הפרטית כמובן.

בכל מקרה- תמיד יהיו דעות לכאן ולכאן, יהיו כאלה שיגידו שמותר ליפול שנה אחת, יהיו כאלה שיגידו שגם אם זכינו זה לא מייצג כי זה היה נס (ובאמת זה היה נס..)
מקובי

הודעהעל ידי ankram » 18 פברואר 2016, 16:54

מקובי כתב:
roy1000 כתב:
מקובי כתב:אור, ינאי ורוי- שוב- המחאה הזו היא לא בנושא המקצועי מהסיבה הפשוטה שאנחנו מאמינים שמי שנמצא שם מבין יותר מאיתנו בנושאים האלה.
הרי כולנו מבינים כדורסל, כולנו משתגעים ממה שקרה השנה, אבל אם כל אחד ימשוך לכיוון שלו (וגם פה בפורום יש המון חוסר הסכמה בכל מיני נושאים) אנחנו לא נצא משם לעולם.

דני פדרמן ושי רקאנטי מבינים יותר בכדורסל ממי בדיוק? מה בדיוק עושה ניקולה חוץ מקומבינות על חשבון מכבי?
אף אחד לא אמר שהאוהדים צריכים לקבוע איזה שחקנים להביא, אבל לא יכול להיות שאת השחקנים בוחרים אנשים שהם לא אנשי מקצוע ו/או בעלי אינטרסים. בכל מועדון ספורט בעולם חוץ ממכבי האוהדים היו כופים על ההנהלה מינוי של איש מקצוע לבניית הסגל.

הצוות הנוכחי (כולל וויציץ) עובד במכבי 3 שנים שבמהלכן שנה אחת זכינו, שנה אחת הצלבה (שזה המקום הממוצע שלנו) ושנה אחת כישלון קלוסאלי.
מסכים איתך שעשו הרבה שטויות (בכל שלוש השנים) אבל בסופו של דבר, אני מאמין שהם לא עושים בכוונה כדי לפגוע במכבי ויש המון המון אילוצים מסביב (הם לא רצו את פארמר וכפו את זה עליהם)

אני מסכים איתך שצריך להיות בעלי מקצוע (מצד שני- את מי היית ממנה? באמת מסקרן אותי... האוזמן למעט שנה באשדוד ופירשון נהדר לא באמת מוכח לרמה של מכבי) אבל לא בטוח עד כמה צריך לצאת למחאה על דבר כזה.

בכל מקרה- תמיד יהיו דעות לכאן ולכאן, יהיו כאלה שיגידו שמותר ליפול שנה אחת, יהיו כאלה שיגידו שגם אם זכינו זה לא מייצג כי זה היה נס (ובאמת זה היה נס..)

קובי , כמובן שלא רק ניקולה אשם , הרי שנה לפני שהוא בא להחליף את שלף , גם אז מכבי שיחקה עונה די רעה , עונה שבה הגיעו אחד אחרי השני זרים כמו ניק קיינר מדלי,תומאס,שרמנדיני,פלאניניץ', לוגאן. נדמה לי שבאותה עונה דני פדרמן קיבל את ברכת הדרך מאביו , ומאז אנחנו בירידה (ושוב , לעונת הטרבל המופלאה לפני שנתיים , אני בעיקר מייחס נס וכושר מדהים של רייס בלו וטיוס.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי my man » 18 פברואר 2016, 16:59

ankram כתב:
מקובי כתב:
roy1000 כתב:

קובי , כמובן שלא רק ניקולה אשם , הרי שנה לפני שהוא בא להחליף את שלף , גם אז מכבי שיחקה עונה די רעה , עונה שבה הגיעו אחד אחרי השני זרים כמו ניק קיינר מדלי,תומאס,שרמנדיני,פלאניניץ', לוגאן. נדמה לי שבאותה עונה דני פדרמן קיבל את ברכת הדרך מאביו , ומאז אנחנו בירידה (ושוב , לעונת הטרבל המופלאה לפני שנתיים , אני בעיקר מייחס נס וכושר מדהים של רייס בלו וטיוס.

אהמ, בלאט, אהמ...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 18 פברואר 2016, 17:02

לא נלך לרבנות על זה , גם בלאט.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 פברואר 2016, 17:06

ankram כתב:
מקובי כתב:
roy1000 כתב:

רק ששלף לא היה המנהל המקצועי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אחדשיודע » 18 פברואר 2016, 17:17

מקובי כתב:הצוות הנוכחי (כולל וויציץ) עובד במכבי 3 שנים שבמהלכן שנה אחת זכינו, שנה אחת הצלבה (שזה המקום הממוצע שלנו) ושנה אחת כישלון קלוסאלי.

אז בוא אני אתאר לך איך אני רואה את זה. בתוך שנתיים, "הצוות הנוכחי" הנפלא של מכבי, הצליח בדרך פלא לדרדר את המועדון המפואר הזה ממצב של זכייה באליפות אירופה, עד לשנתיים הגרועות בתולדות המועדון (לא שנה אחת, שנתיים רצופות). זהו הישג חסר תקדים של אנשי מקצוע גרועים מהמעלה הראשונה. בדיחה.

מילא שלא מוכנים להעביר את הקבוצה לידי אנשים אמידים מהם (שזה בעיניי מראה על "הכוונות הטובות" שלהם) או להכניס שותף שיוכל להצעיד את הקבוצה לדרך חדשה, אלא גם מפקירים את המועדון בידי "אנשי מקצועי" שקיבלו את סמכויותיהם בירושה, או במקרה "הטוב" (או לא, במקרה של אבי אבן), בובות על חוט של הבעלים. המועדון הזה הפך לצעצוע של ילדי האלפיון העליון. ולצערי, מרבית האוהדים, כמוך, לא שמים לב שיורקים להם בפנים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 פברואר 2016, 19:25

ניקולה וויציץ נמצא כאן 3 שנים, אבל מי בדיוק הביא את ניקולה?? נכון, דני'לה שלנו, והוא ביחד עם הג'וניור השני ואבי "מרגיש בשל" אבן נמצאים איתנו כבר הרבה יותר מ-3 שנים.
תשאלו את בלאט מי עשה לו את המוות בארבעת שנותיו כאן.

החברים היקרים הנ"ל מדרדרים את המועדון הזה כבר כמה שנים טובות כך שזה לא נכון להסתכל רק על 3 השנים האחרונות.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 18 פברואר 2016, 20:23

מקובי כתב:הצוות הנוכחי (כולל וויציץ) עובד במכבי 3 שנים שבמהלכן שנה אחת זכינו, שנה אחת הצלבה (שזה המקום הממוצע שלנו) ושנה אחת כישלון קלוסאלי.

אני חושב שגם אני וגם אתה מסכימים שהג'וניורים פדרמן/רקאנטי הם לא אנשי מקצוע (גם אם שיחק המזל בעונה שבה לקחו את היורוליג). זה שהם לא באים לפגוע בקבוצה זה ברור, אבל הדרך לגהינום רצופה בכוונות טובות.

את מי הייתי מביא? אין לי מושג. אפשר לקחת את המודל של הכדורגל ולהביא איש מקצוע מחו"ל. מבחינתי, כל איש מקצוע מוכח (ישראלי או זר) שיביאו בשביל לבנות את הקבוצה זה בסדר. זה שהבנים של הבעלים מחרבים את הקבוצה כי הם רוצים לשחק ב- GM זה לא בסדר וגם אתה יודע את זה.

אם אתה לא יוצא למחאה על ניהול כושל אז על מה תצא למחאה? על לוגו אדום? תסתכל על כל אוהדי הספורט בעולם - ברגע שהמערכת לא מתפקדת וכושלת, האוהדים מוחים ודורשים לתקן. זה קורה אפילו במכבי חיפה בכדורגל עם כל ההצלחות שהיו לה בעבר. זה לא יכול להיות שכולם יודעים שהמערכת עובדת בצורה לא נכונה ושותקים. זה לא יכול להיות שהאוהדים לא דורשים שינוי בצורת הניהול כשברור שכל עוד זה לא יקרה, הקבוצה תמשיך להתבזות מקצועית. אני פשוט לא מבין אותך.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 פברואר 2016, 00:15

בעקבות המחאה: כ-150 אוהדי מכבי תל אביב נטשו את יד אליהו וחזרו
מבוכה גדולה בגמר גביע המדינה: קבוצה גדולה של אוהדי הצהובים נטשה את האולם ברבע הראשון לאחר עימות עם קבוצה אחרת, שהחליטה לעודד. מאוחר יותר, האוהדים חזרו ושבו לעודד
http://sports.walla.co.il/item/2936364
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 פברואר 2016, 00:18

שמואל1 כתב:בעקבות המחאה: כ-150 אוהדי מכבי תל אביב נטשו את יד אליהו וחזרו
מבוכה גדולה בגמר גביע המדינה: קבוצה גדולה של אוהדי הצהובים נטשה את האולם ברבע הראשון לאחר עימות עם קבוצה אחרת, שהחליטה לעודד. מאוחר יותר, האוהדים חזרו ושבו לעודד
http://sports.walla.co.il/item/2936364

המבוכה זה שהם הלכו וחזרו

או בקיצור

איך שהם חשבו שזה נראה:

תמונה

איך זה נראה באמת:

תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 פברואר 2016, 02:03

מחזיר מלחמה: פדרמן דרש לא לחגוג עם הקהל
אוהדי מכבי המשיכו את מחאתם, הבעלים הגיב כשהוריד את השחקנים
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 07040.html

בושה וחרפה!!!!!!!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 פברואר 2016, 02:07

שמואל1 כתב:מחזיר מלחמה: פדרמן דרש לא לחגוג עם הקהל
אוהדי מכבי המשיכו את מחאתם, הבעלים הגיב כשהוריד את השחקנים
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 07040.html

בושה וחרפה!!!!!!!

איכס
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מכביסט24 » 19 פברואר 2016, 10:32

דיקטטורה זה כאן.
ההנהלה מתעקשת להוסיף עוד ועוד מסמרים לארון שלה.. מרחיקה ומפלה את האוהדים שלה במקום להבין לליבם ולקרב אותם.
מקווה שזה יגרום לארגוני האוהדים לרדת לקרקע בכל מה שקשור ל״עידוד ללא גבולות״..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־21 אורחים