דני ב.מ. כתב:MTA2311 כתב:בקיצור, המחאה חיה ובועטת, אבל לא מנסים להסתיר שאין לה קצה מבצעי. אתם תחדשו מנויים בכל מקרה.
אין יותר מדי מה להגיד, אם אתם מוכנים להשלים עם הנהלה ששמה עליכם איבר מין גברי בצורה כל כך בוטה, ועכשיו לא רק בפן המקצועי, אז שיהיה לכם לבריאות. פה לא תמצאו לא הבנה, ולא תמיכה.
בהצלחה לכולנו.
אתה לא מודע לאורך רשימות ההמתנה שיש מדי שנה למינויים של מכבי.
לא אמרתי לכאן או לכאן מה נעשה.
במידה ולא נחדש- תהיה בטוח שההיכל והמקומות שלנו יתמלאו. אנחנו נלחמים על כך שמכבי לא תאבד את ארגוני האוהדים והאוהדים המסורים שלה ותרכוש לעצמה עוד לקוחות שהיא מקרבת.
להחליף אוהדים שיושבים בכל מיני מקומות אפשר בשניה. להחליף ארגוני אוהדים-זה כבר תהליך ארוך וקשה וכמעט בלתי אפשרי גם אם נעשה חרם מנויים ופתאום באורח פלא המועדון יחליט להוזיל את המחירים ויפנה אלינו שנחזור-ככל הנראה לא נוכל כי המקומות שלנו יהיו תפוסים.
המטרה שלנו היא לא להוכיח למי יש יותר גדול ואנחנו מתרחקים מאגו ומנסים להגיע לפתרון.
המטרה שלנו היא הצלחת הקבוצה ואנחנו רואים בעצמנו חלק מזה. אנחנו לא אויבים של המועדון.
מי שלא יחדש מנוי בעונה הבאה-יבוא מישהו אחר במקומו. אל דאגה. גם אם הארגונים יחליטו לא לחדש.
ברגע שאתה בעצם מודה שבכל מקרה תחדשו מנויים כי אם לא המקום שלכם יתפס אז תסלח לי המחאה הזו שווה לתחת , אתם סתם מוציאים אנרגיות ושמים פול גז בניוטרל , ועוד שאלה : הכעס על מחירי המנויים הוא לא נגזרת של כל הגועל נפש המקצועי ניהולי בשנים האחרונות ? או שבעינכם האוהדים המסורים הכל דבש ורק מחירי המנויים הם הבעיה ?
הציפצוף של ההנהלה המגעילה על המחאה הזו הוא מוצדק ולא בגלל שהם צודקע\ים אלה בגלל שאתם פראיירים שמודיעים מראש שיחדשו מנויים בסוף , אני שואל ברצינות אתם עובדים על עצמכם או על מי ? זה כמו שמישהו מאיים בשביתה בתוך כמה ימים ובאותו משפט מודיע שהוא בכל מקרה לא ישבות , זה כל כך מגוחך והזוי תסלח לי...