המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
idans10 כתב:אני מסכים עם שניכם, אבל זו לא היתה הכוונה שלי. אני מנסה לראות איך אפשר לפתור את העניין. מבחינה אישית, אני נשוי עם ילדים ויש לי מה לעשות עם הכסף, לכן כבר כמה שנים אין לי מנוי ולכן אני גם מרגיש מצויין עם עצמי. אבל כן חורה לי כל ההתמסחרות המגעילה ועל כך שההנהלה שפעם דאגה לנו, היום משתינה על האוהדים הנאמנים שלה שמשקיעים הון תועפות (הכי יקר באירופה חבריםׂ) גם בנסיעות חוץ ופיינל פור.
idans10 כתב:אני מסכים עם שניכם, אבל זו לא היתה הכוונה שלי. אני מנסה לראות איך אפשר לפתור את העניין. מבחינה אישית, אני נשוי עם ילדים ויש לי מה לעשות עם הכסף, לכן כבר כמה שנים אין לי מנוי ולכן אני גם מרגיש מצויין עם עצמי. אבל כן חורה לי כל ההתמסחרות המגעילה ועל כך שההנהלה שפעם דאגה לנו, היום משתינה על האוהדים הנאמנים שלה שמשקיעים הון תועפות (הכי יקר באירופה חבריםׂ) גם בנסיעות חוץ ופיינל פור.
מני כתב:שמחתי שאף אחד לא הגיע אתמול בערב למשחק ,לא האוהדים ,לא התקשורת ולא הטלויזיה.
זו מחאה!!!
מני כתב:שמחתי שאף אחד לא הגיע אתמול בערב למשחק ,לא האוהדים ,לא התקשורת ולא הטלויזיה.
זו מחאה!!!
jol9 כתב:idans10 כתב:אני מסכים עם שניכם, אבל זו לא היתה הכוונה שלי. אני מנסה לראות איך אפשר לפתור את העניין. מבחינה אישית, אני נשוי עם ילדים ויש לי מה לעשות עם הכסף, לכן כבר כמה שנים אין לי מנוי ולכן אני גם מרגיש מצויין עם עצמי. אבל כן חורה לי כל ההתמסחרות המגעילה ועל כך שההנהלה שפעם דאגה לנו, היום משתינה על האוהדים הנאמנים שלה שמשקיעים הון תועפות (הכי יקר באירופה חבריםׂ) גם בנסיעות חוץ ופיינל פור.
השאלה היא מה רוצים לפתור.
לי חושב הרבה יותר שמכבי תתיישר בקו המקצועי. שתחזור להיות קבוצה שמקבלת החלטות בצורה נורמלית, שמעסיקה אנשים שראויים לביזנס הזה,
שתשקיע מחשבה איך היא מצליחה לייצר עונה שבה בונים את הסגל כמו שצריך בקיץ, ולא נאלצים לחפש שחקנים במהלך כל העונה (כבר שנתיים ברציפות),
וכו'.
זה מה שמעניין אותי, ואני מאמין שלא מעטים בפורום הזה שותפים לדעה הזאת.
היו שתי מחאות אוהדים העונה - אחת על צבע הלוגו והשניה על מחירי המנויים (שעדיין לא הוחלט רשמית שיעלו).
אחת הדרכים לדעתי, לפתור את נושא מחירי המנויים, היא להראות לצד השני, שהם לא יפחדו לשבור את הכלים, שבמקרה שלנו אומר, לא לחדש את
המנוי באופן גורף (כלומר גושי היציעים יהיו ריקים). יש כאן גם מחיר כמובן, וכולם מבינים מהו.
ולגבי התמסחרות... אני חושב שזה תהליך שעובר על כל העולם המודרני. הכסף מדבר, ודווקא בהקשר הזה, הנהלת מכבי עשתה כמה צעדים הנכונים,
והפכה את המועדון למותג ולחברה מצליחה, שאנשים רוצים להיות חלק ממנה ולבוא לאירועים שלה (משחקים).
כמובן שהיו הרבה החלטות גרועות, אבל הן בעיקר היו מקצועיות (מגידו למשל).
אוהדים יקרים,
מעל שבועיים עברו מתחילת המחאה ובהנהלת הקבוצה אין רצון להפגש. הנהלת הקבוצה התבטאה בתקשורת בצורות קשות מאד כנגד האוהדים ופתחה במלחמה נגדנו. מסתבר שאמירות בדבר חשיבות האוהדים והדלת הפתוחה אינן נכונות וכן רואים בנו כלקוחות שנדרשים לשלם יותר.
בהנהלת הקבוצה החליטו להטיל סנקציות על האוהדים וחושבים שבכך יצליחו להשתיק את המחאה. לדעתם דרישות האוהדים נועדו למילוי אינטרס אישי והם אינם מבינים כי האוהדים רוצים בהצלחת הקבוצה. אוטובוסים למשחקי חוץ, עידוד קרוב ככל הניתן למגרש, אחסון ציוד עידוד – אלה פעולות שקבוצה צריכה לעשות למען עצמה, לא "למען האוהדים". קבוצה צריכה את אוהדיה כדי להצליח, אחרת, למה בכלל משחקים?
להלן פירוט האירועים האחרונים:
* במשחק הגמר לא עודדנו במשך רבע וחצי. היציאה מהיציע במהלך המשחק הייתה מתוכננת.
* לאחר המשחק הנהלת הקבוצה הורתה לשחקנים לא לחגוג עם האוהדים.
* אוהדים מוכרים אשר כתבו פוסטים בפייסבוק בעד המחאה קיבלו פניות אישיות "חמות" מהנהלת הקבוצה.
* הנהלת הקבוצה הוציאה הודעות אשר מנסות לגמד את היקף המחאה. אנחנו מדגישים – זוהי לא מחאת ארגוני האוהדים. זוהי מחאה של כולנו. לכולנו מתייחסים כלקוחות בשלב זה ולכולנו יכאב לשלם יותר.
* במשחק הליגה נגד נהריה לא אושרו להכניס שלטי מחאה על מנת שלא יונפו במהלך המשחק, על אף שאינם כוללים נאצות ומנוסחים בצורה הגונה וראויה. חופש הביטוי? לא בבית ספרנו.
* באותו המשחק, על אף הנוכחות הדלילה של אוהדי מכבי ובניגוד להסכם שחל כבר מספר שנים – לא אושרה הכנסת ציוד עידוד לאולם.
* תגי האוהדים המאפשרים מעבר בין היציעים למען סידור ציוד העידוד – בוטלו ונלקחו.
* פנינו להנהלת הקבוצה לאחר המשחק על מנת להפגש. בהנהלת הקבוצה נמסר כי יש להמתין לפגישת הבעלים ביום חמישי שעבר. פנינו היום (יום ראשון) להנהלת הקבוצה על מנת להפגש. נמסר לנו כי אין כל רצון להפגש עמנו בשלב זה.
* הסעת האוהדים למשחק החוץ באילת – בוטלה.
ההנהלה לא משאירה לנו ברירות ואנו נאלצים להמשיך בצעדי המחאה, לכן גם במשחק הדרבי לא נעודד בחלקו הראשון של המשחק.
זוהי תקופה קשה. אוהדי הקבוצה בסך הכל ביקשו להפגש על מנת להסדיר את נושא המחירים לשנים הבאות והקבוצה פתחה במלחמה נגד אוהדיה. אנא מכם, חתמו על העצומה והוכיחו את כוחם של האוהדים:
http://www.atzuma.co.il/protectigourhome2016
אוהדי מכבי תל אביב חזקים ומאוחדים מתמיד. לא ישברו אותנו.
*** שתפו ***
שומרים על הבית
עצומה זו איננה עוסקת בנושא המקצועי בעקבות חוסר ההצלחה בעונה הנוכחית ואיננה מתכוונת להחליף את הבעלים הקיימים. אנו מכבדים אותם ורוצים לשתף פעולה יחד למען הצלחת הקבוצה
שמואל1 כתב:נו באמת, בשביל מה צריך את העצומה המיותרת הזאת?
השיטות האלו לא עובדות. הגיע הזמן להחריף צעדים.
yzafrir כתב:שמואל1 כתב:נו באמת, בשביל מה צריך את העצומה המיותרת הזאת?
מה זה להחריף צעדים ?
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:שמואל1 כתב:נו באמת, בשביל מה צריך את העצומה המיותרת הזאת?
מה זה להחריף צעדים ?
1. לא להגיע למשחקים בכלל.
2. הפגנות מול המשרדים.
3.לא לקנות מנויים רחמנא ליצלן.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:שמואל1 כתב:נו באמת, בשביל מה צריך את העצומה המיותרת הזאת?
מה זה להחריף צעדים ?
1. לא להגיע למשחקים בכלל.
2. הפגנות מול המשרדים.
3.לא לקנות מנויים רחמנא ליצלן.
באופן אישי
1. בוצע , מהיום שמכבי עפה מהיורוליג דרכי לא דרכה בהיכל וגם לא נותן את הכרטיס...
2. מסכים ביותר . זאת הסיבה שלוני הרציקוביץ ואלי טביב מכרו בסוף את הקבוצות שלהם . הייתי מוסיף מול הבית של הבעלים...
3. כמנוי מגיל 13 , לא בא בחשבון . עברתי כלכך הרבה בהיכל שעונה כזאת לא מה שיגרום לי לוותר על המנוי. בכלל אני שומע פה הרבה חברה שקוראים לא לקנות מנויים . כשאין לך מנוי זה מאוד קל להגיד את זה ....
אפשר לדרוש שלא נעודד במקרה הטוב או שנשרוק בוז במקרה הרע. תאמין לי שהבעלים לא היו רוצים שבמשחקי הבית של הקבוצה תיהיה אווירה עויינת , דבר שיוביל לפגיעה מקצועית ובסופו של דבר נטישה של ספונסרים וזכויות שידור...11 אלף מנויים לא יספיקו כדי לממן קבוצה תחרותית בלי ספונסרים או זכויות שידור בסכום זעום מה שיוביל לכך שהבעלים יצטרכו להוציא מכיסם או שימכרו....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־24 אורחים