09 נובמבר 2011, 08:42
קודי כתב:כמה דברים מעניינים שדייויד בלאט אמר בראיון הערב ב-103FM:
1. ההשתלבות של לנגפורד היא בסדר גמור. השחקן הגיע לארץ בכושר גופני סביר אבל בלי כושר משחק ויקח לו חודש להיכנס לכושר ולהשתלב בקבוצה. אין קיצורי דרך בעניין הזה וצריך סבלנות עד שנוכל לראות את היכולות של לנגפורד. בשלב הזה הוא יכול לתת כמה דקות פה ועוד כמה שם, אבל זה ישתנה בשבועות הקרובים. לנגפורד ישחק במשחק האדריאטית בשבת 25-30 דקות.
2. במשחק באשדוד הוא העדיף את סמית על פני לנגפורד מכיוון שסמית שחקן מאוד מרכזי בקבוצה והיה לו חשוב שישאר בכושר משחק טוב לקראת פילזן.
3. כשפרמאר יעזוב הם יחכו שבוע-שבועיים עד שיהיו שחקנים טובים בשוק ואז יחתימו את השחקן הכי טוב שאפשר. כרגע שוק השחקנים מאוד בעייתי - השחקנים שמוכנים לבוא ולוותר על ה-NBA לא ברמה מספיק גבוהה ואילו השחקנים הטובים בלי קבוצה רוצים למצות את הסיכוי לחתום העונה ב-NBA.
4. פרקינס עבר לפני יומיים אורתוסקופיה בברך על מנת לנקות איזה סחוס, אולם זה לא משהו שיעכב את החלמתו. אם הכל ילך כשורה (ובלאט סייג שבפציעות כאלה יכולות להיות בעיות לא צפויות) פרקינס יוכל להתחיל להתאמן בעוד חודש ולחזור לשחק בצורה מדודה משהו כמו חודש לאחר מכן. במכבי עוקבים בצורה צמודה אחרי החלמתו ובעוד חודש או חודשיים יוכלו לדעת יותר. בכל מקרה, הם יחתימו קודם לכן מחליף לפרמאר מאחר שלא ניתן לחכות עד שפרקינס יחזור לשחק.
09 נובמבר 2011, 08:47
עפר כתב:אם היו מארגנים לפרמר אזרחות היה אפשר להלביש את לנגפורד ואת סמית.
לא ברור למה לא מארגנים לפרמר אזרחות.
הוא שחק עבור סכום קטן יחסית והפרשי המס לא היו גדולים.
ככה היה אפשר לתת ליותר שחקנים להתלבש ולעשות רוטציה במגרש שזה דבר טוב בחוק 4 הזרים.
09 נובמבר 2011, 09:21
קובי כתב:עפר כתב:אם היו מארגנים לפרמר אזרחות היה אפשר להלביש את לנגפורד ואת סמית.
ככה היה אפשר לתת ליותר שמבחיחקנים להתלבש ולעשות רוטציה במגרש שזה דבר טוב בחוק 4 הזרים.
לקבל אזרחות זה לא כמו לחדש רשיון נהיגה.
09 נובמבר 2011, 11:15
09 נובמבר 2011, 11:18
09 נובמבר 2011, 12:46
09 נובמבר 2011, 12:59
קובי כתב:נעליים
09 נובמבר 2011, 13:09
09 נובמבר 2011, 13:12
עפר כתב:קובי כתב:נעליים
מסכים לחלוטין. בעונה של 3 ליגות , 4 זרים וצריך להכניס שחקן חשוב (לנגפורד) לכושר משחק חובה לתת אזרחות לפרמר בכדי לשתף עוד זר
אני לא מזלזל בכסף ובטח לא בכסף שאני לא מוציא אבל בסכומים שאנחנו מדברים זה ממש גרושים.
09 נובמבר 2011, 14:32
עפר כתב:קובי כתב:נעליים
מסכים לחלוטין.
09 נובמבר 2011, 18:36
10 נובמבר 2011, 00:02
yzafrir כתב:~Box & 1~ כתב:קצת פרטים על הג'יימס הזה? מישהו?
מדהים שמהמטר 80 שלו הוא עושה האלי-יופים שאפילו דווין סמית' בקושי עושה.
בכל מקרה, יש לי חלום, שאדריאן בנקס יהיה חלק ממכבי.
האתלטיות והקפיציות המטורפת שלו כל כך מתאימה להיכל נוקיה.
(או שיש בנקס משודרג ברחבי אירופה?)
יש לי הרגשה מאוד חזקה שבנקס יהיה במכבי...כבר כמה פעמים ראיתי את דיויד מדבר איתו בצורה מאוד ידידותית ונראה לי שהוא שחקן שדיויד מחבב....
10 נובמבר 2011, 05:46
עפר כתב:אם היו מארגנים לפרמר אזרחות היה אפשר להלביש את לנגפורד ואת סמית.
ככה היה אפשר לתת ליותר שחקנים להתלבש ולעשות רוטציה במגרש שזה דבר טוב בחוק 4 הזרים.
10 נובמבר 2011, 06:23
עגל הזהב כתב:yzafrir כתב:~Box & 1~ כתב:קצת פרטים על הג'יימס הזה? מישהו?
יש לי הרגשה מאוד חזקה שבנקס יהיה במכבי...כבר כמה פעמים ראיתי את דיויד מדבר איתו בצורה מאוד ידידותית ונראה לי שהוא שחקן שדיויד מחבב....
מצטרף!
חלום גדול... אם יהיה מאמן שמסוגל לרסן אותו, אחרי שנה אחת במכבי הוא כבר בדרך לברצלונה למשכורות ובתים שהוא אוהב לראות בmtv קריבס...
10 נובמבר 2011, 06:25
10 נובמבר 2011, 11:11
עגל הזהב כתב:yzafrir כתב:~Box & 1~ כתב:קצת פרטים על הג'יימס הזה? מישהו?
מצטרף!
חלום גדול... אם יהיה מאמן שמסוגל לרסן אותו, אחרי שנה אחת במכבי הוא כבר בדרך לברצלונה למשכורות ובתים שהוא אוהב לראות בmtv קריבס...
10 נובמבר 2011, 11:28
11 נובמבר 2011, 21:49
11 נובמבר 2011, 22:10
קודי כתב:אנחנו כל הזמן מדברים על החתמת שחקנים חדשים או הארכת חוזים לשחקנים שבקבוצה, אבל הדבר החשוב ביותר שהנהלת מכבי צריכה לעשות עוד במהלך העונה הזו הוא להאריך את החוזה של בלאט לפחות בחמש שנים נוספות. הוא קודם כל בן אדם שמתאים לאופי ולדרך שהקבוצה רוצה לשדר ומעבר לכך מדובר היום באחד המאמנים הטובים באירופה וכנראה המתאים ביותר לאמן את מכבי. אין סיבה שהשידוך הזה לא ימשך לאורך שנים רבות.
11 נובמבר 2011, 22:40
קודי כתב:אנחנו כל הזמן מדברים על החתמת שחקנים חדשים או הארכת חוזים לשחקנים שבקבוצה, אבל הדבר החשוב ביותר שהנהלת מכבי צריכה לעשות עוד במהלך העונה הזו הוא להאריך את החוזה של בלאט לפחות בחמש שנים נוספות. הוא קודם כל בן אדם שמתאים לאופי ולדרך שהקבוצה רוצה לשדר ומעבר לכך מדובר היום באחד המאמנים הטובים באירופה וכנראה המתאים ביותר לאמן את מכבי. אין סיבה שהשידוך הזה לא ימשך לאורך שנים רבות.