המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
where is the love? כתב:עזבו אתכם משראפובה, אני הולך לישון עם בלאט, הוא פשוט היה מדהים היום ניצח את המשחק עבור מכבי כמו שצביקה שרף אמר, היה משחק טקטי גדול, אני פשוט מאוהב באדם והמאמן הגדול הזה
where is the love? כתב:עזבו אתכם משראפובה, אני הולך לישון עם בלאט, הוא פשוט היה מדהים היום ניצח את המשחק עבור מכבי כמו שצביקה שרף אמר, היה משחק טקטי גדול, אני פשוט מאוהב באדם והמאמן הגדול הזה
חנו'ש כתב:where is the love? כתב:עזבו אתכם משראפובה, אני הולך לישון עם בלאט, הוא פשוט היה מדהים היום ניצח את המשחק עבור מכבי כמו שצביקה שרף אמר, היה משחק טקטי גדול, אני פשוט מאוהב באדם והמאמן הגדול הזה
yzafrir כתב:where is the love? כתב:עזבו אתכם משראפובה, אני הולך לישון עם בלאט, הוא פשוט היה מדהים היום ניצח את המשחק עבור מכבי כמו שצביקה שרף אמר, היה משחק טקטי גדול, אני פשוט מאוהב באדם והמאמן הגדול הזה
דווקא בלאט כמעט והפסיד את המשחק למכבי כשלא הוציא את סופו אחרי שפספס את שתי העונשין והיה חור בהגנה בדקות האחרונות ויותר חמור שלא הוציא את אליהו שפשוט ישן על הפארקט וכמעט הרס את מה שמכבי בנתה כל המשחק....
yzafrir כתב:הוא לא הוציא אותם , ליאור שיחק עד הסוף....
בכל מקרה חוץ מהקטע הזה היה ניהול משחק מצויין של בלאט ... הוא אפילו זיהה שלאנגפור למרות שלא פוגע עדיין עשה עבודת הגנה טובה ולכן קיבל יחסית הרבה יותר דקות ממה שחשב לתת לו....
ואי אפשר בלי מילה טובה לטל שמרוויח רק 300K נטו והצדיק היום כל אגורה....
yzafrir כתב:הוא לא הוציא אותם , ליאור שיחק עד הסוף....
בכל מקרה חוץ מהקטע הזה היה ניהול משחק מצויין של בלאט ... הוא אפילו זיהה שלאנגפור למרות שלא פוגע עדיין עשה עבודת הגנה טובה ולכן קיבל יחסית הרבה יותר דקות ממה שחשב לתת לו....
jol9 כתב:yzafrir כתב:הוא לא הוציא אותם , ליאור שיחק עד הסוף....
לא נכון. בהתקפה האחרונה הוא הכניס רק את הגארדים ובלו.
felix_r כתב:yzafrir כתב:הוא לא הוציא אותם , ליאור שיחק עד הסוף....
לא ולא! אין פה שום "חוץ מהקטע הזה". הוא לא ניהל טוב את המשחק. נקודה.
כל פעם שמכבי היתה בורחת ל-9 בלאט היה משאיר על המגרש איזה הרכב הזוי שהיה מאבד את כל היתרון.
ומה עם זה שהוא כל הזמן השאיר את פארמר לרכז לבד, כשכולם ראו, שהוא מתקשה וצריך עזרה.
ממש יום לא טוב של בלאט, אבל למזלנו הטורקים גם כן לא הבריקו.
ביום כזה יכולנו לפרק להם את הצורה, אבל אני שמח גם על הנצחון הזה.
חביב אורנג'ד כתב:לגבי בורשטיין, בהחלט מדובר במשחק נדיר.
אמנם בורשטיין הגיע רק פעמיים לדאבל פיגרס במשחקי יורוליג בשתי העונות האחרונות, אך אתמול זה היה משחק היורוליג המשמעותי הראשון שבו הוא התבלט ובפירוש סיפק את הסחורה, והיה דומיננטי יותר מאותם שני משחקים בהם קלע בספרות כפולות.
האם הוא באמת נתן הצגה? האם הוא עדיין שווה את הכסף הרב אותו הוא מקבל? האם מכבי צריכה להשאיר אותו כאן גם לעונה הבאה?
התשובה לכל השאלות האילו, היא פשוטה וחד משמעית - לא. אבל בנתיים הוא נמצא בסגל וצריכים לנסות ולהפיק ממנו את המירב.
זה מה יש ועם זה ננצח.
לגבי בלאט, אני חושב שניהול המשחק שלו היה סה"כ טוב.
לא הבנתי מדוע הוא העדיף להעלות שוב את הנדרקיס ע"ח ג'יימס, בזמן שהאחרון נכנס טוב יותר למשחק ואילו הנדריקס צבר עבירות. גם הייבוש של פאפאלוקאס לא היה לגמרי מובן, ולדעתי במשחק כמו זה שהיה אתמול הוא יכול לתרום לא מעט.
חוץ מזה, כל מה שקובי כתב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־4 אורחים