המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:אתם לא מאמינים להכחשות של פדרמן ?
שחף כתב:נראה לכם שאם דוראנט קיבל הצעה ממכבי פדרמן פשוט ילך לגרינוולד ויגיד לו ''כן אנחנו בשיחות עם אחד מחמשת השחקנים הטובים בעולם''??? שלא לדבר על שתי הקבוצות האחרות שהזכירו שם שאף אחד בארה"ב לא מכיר.
EulGam05 כתב:עוד פעם משחק של סוכנים בשביל לעלות מחיר שחקן?
שחף כתב:אני לא יודע מה יוצא מזה לפדרמן כי המנויים נמכרו כבר מזמן ואת זכויות השידור הוא לא ימכור ביותר כסף. אלא אם יש איזה ספונסר חביב שייתן כמה ג'ובות לטובת זה שאנחנו נהנה מסופרסטאר NBA בגודל טבעי.
asafb96 כתב:Ido_Maccabi כתב:אני נגד. זה יפגע בהיררכיה הקבוצתית, וכמו כוכבים אחרים כמו דרון וויליאמס, הוא יבוא לנוח ולקלוע מלא. זה לא שיהיה אכפת לו מהקבוצה.
חחחח אתה רציני? אתה אשכרה נגד הגעה של דוראנט למכבי (לא שאני מאמין שזה יקרה..)? חשבתי שכבר שמעתי הכל.![]()
את מי זה מעניין היררכיה? יש לך שחקן שעושה באירופה כל משחק 25-30 נקודות בקלילות. ממה שאני רואה בקריירה שלו, הוא ההיפך מוויליאס. בחור צנוע ביותר, שבא לעבוד ואוהב כדורסל. אם הוא יבוא לאירופה, הוא לא יבוא כדי לנוח. הוא יבוא כדי לשמור על כושר, ועל הדרך יהפוך את הקבוצה בא ישחק לטובה באירופה. (ואגב, למי שלא יודע, וויליאמס, שהשמיצו אותו שהוא בא לנוח, השתלט לחלוטין על הליגה הטורקית, ונותן הצגות גדולות.)
jol9 כתב:שחף כתב:אני לא יודע מה יוצא מזה לפדרמן כי המנויים נמכרו כבר מזמן ואת זכויות השידור הוא לא ימכור ביותר כסף. אלא אם יש איזה ספונסר חביב שייתן כמה ג'ובות לטובת זה שאנחנו נהנה מסופרסטאר NBA בגודל טבעי.
שחף, תגיד יש איזשהו גבול שבו הביקורת על פדרמן אצלך היא כבר לא לגיטימית? כי לי נראה שאת הגבול הלגיטימי עברת כבר מזמן.
כבר שנתיים ברציפות שבמהלך העונה מגיע לכאן שחקן שכל הפורום הזיל על ריר ועוד כל מיני נוזלים, בעבור שכר גבוה מאוד, ועדיין אותה הביקורת נשמעת שוב ושוב
וכל הזמן כלפי פדרמן...
כאילו, קצת ענווה, במיוחד אחרי ההימורים הגרועים שלך בשנתיים האחרונות.
jol9 כתב:שחף כתב:אני לא יודע מה יוצא מזה לפדרמן כי המנויים נמכרו כבר מזמן ואת זכויות השידור הוא לא ימכור ביותר כסף. אלא אם יש איזה ספונסר חביב שייתן כמה ג'ובות לטובת זה שאנחנו נהנה מסופרסטאר NBA בגודל טבעי.
שחף, תגיד יש איזשהו גבול שבו הביקורת על פדרמן אצלך היא כבר לא לגיטימית? כי לי נראה שאת הגבול הלגיטימי עברת כבר מזמן.
כבר שנתיים ברציפות שבמהלך העונה מגיע לכאן שחקן שכל הפורום הזיל על ריר ועוד כל מיני נוזלים, בעבור שכר גבוה מאוד, ועדיין אותה הביקורת נשמעת שוב ושוב
וכל הזמן כלפי פדרמן...
kubachrick כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אני לא יודע מה יוצא מזה לפדרמן כי המנויים נמכרו כבר מזמן ואת זכויות השידור הוא לא ימכור ביותר כסף. אלא אם יש איזה ספונסר חביב שייתן כמה ג'ובות לטובת זה שאנחנו נהנה מסופרסטאר NBA בגודל טבעי.
וכל הזמן כלפי פדרמן...
פדרמן הוא דמות של אדם שמושך בחוטים אולי יותר ממזרחי,אבל בצורה שמרגיזה אנשים.
מצד אחד,יש סביבו קצת וסביב כל ההנהלה תחושה שאנחנו לא מבינים מהו המקום של כל אחד שם.
מצד שני,פדרמן אוהב מאוד לצאת לתקשורת ולהשוויץ בכל מיני הישגים,שמדבריו משתמע שהוא החתום הבלעדי עליהם.
הניגודיות הזו בפדרמן יחד עם האהבה למזרחי הותיק גורמים לכמה אוהדים לנסות לשתות דם,וזה היה ממש מורגש
בעונות האפרוריות פוסט-גרשון,טרם הגעתו של בלאט.
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אני לא יודע מה יוצא מזה לפדרמן כי המנויים נמכרו כבר מזמן ואת זכויות השידור הוא לא ימכור ביותר כסף. אלא אם יש איזה ספונסר חביב שייתן כמה ג'ובות לטובת זה שאנחנו נהנה מסופרסטאר NBA בגודל טבעי.
וכל הזמן כלפי פדרמן...
זה לא כל כך ירידה על פדרמן. זה פשוט שאלה מציאותית כי אני לא יודע מאיפה ימצאו כסף אם הזדמנות כזו תגיע. דוראנט זה לא איזה יהודי נחמד כמו פארמר שיבוא לשחק בשליש מחיר.
וכל הזמן כלפי פדרמן...
yarinsaky כתב:בלאט מדבר על דוראנט, נפנה לו מקום אם ירצה לבוא :![]()
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 10385.html
קובי כתב:jol9 כתב:שחף כתב:אני לא יודע מה יוצא מזה לפדרמן כי המנויים נמכרו כבר מזמן ואת זכויות השידור הוא לא ימכור ביותר כסף. אלא אם יש איזה ספונסר חביב שייתן כמה ג'ובות לטובת זה שאנחנו נהנה מסופרסטאר NBA בגודל טבעי.
וכל הזמן כלפי פדרמן...
WORD !
האמת שהכי מרגיז אותי, כשנוקטים רק בשמו של פדרמן, כאילו הוא המחליט הבלעדי במכבי. אנשים החליטו שהוא המושך בחוטים, כאשר בפועל לא מעט פעילויות חתומות דווקא על שמעון, האיש הכי מוערך במועדון, שעל פיו יישק דבר. אם כבר ביקורת, אז שתהיה על ההנהלה בכלל, כולל שמעון ורקנאטי.
ואם כבר ביקורת, לפחות שתהיה עניינית ורלוונטית, מכיוון שלבוא בטענות דווקא אחרי ההחתמה של לאנגפורד, כן כן, אחרי שנמכרו המנויים וזכויות השידור, זה ממש אטימות וקבעון מטופש ולא ברור.
כאילו שלבעלים כאן אין חזון, מלבד לעשות עוד כמה ג'ובות במועדון הפאר של מכבי תל אביב. אם מישהו לא הבין, פדרמן, כמו רקנאטי, הוא מולטי מליונר ובדומה לבעלי מועדוני ספורט אחרים בעולם, החזקת שליש ממועדון הכדורסל הוא בפירוש לא למטרות רווח (בלבד).
הרווח הכלכלי ש'יוצא' לפדרמן מהמועדון, לעומת כמות ההשקעה (שעות) והאנרגיה שהוא משקיע בו, הן קטנות לאין שיעור מהרווח לעומת השקעה בעסקיו האחרים.
felix_r כתב:yarinsaky כתב:בלאט מדבר על דוראנט, נפנה לו מקום אם ירצה לבוא :![]()
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 10385.html
ואני חשבתי שהוא יהיה נער פוסטר
Euro_Basket כתב:דוראנט רוצה $928,000 לחודש. מכבי לא תשלם לו סכום כזה עד סוף העונה. (ולנסיה אגב, מציעה לו שכר חודשי של $650,000)
בקיצור, אין טעם לפנטז.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים