roy1000 כתב:קודי כתב:גם אני. אותו הדבר לגבי פניני, בלו והנדריקס (איפה תמצא סנטר מחליף ברמה שלו, עם האופי שלו ובשכר שלו?). אגב, אם פרקינס יעשה העונה סימנים של חזרה לכושר מלא אני חושב שחובה לעשות מאמץ להחתים אותו לכמה שנים טובות.
סתם לדוגמא: בתחילת העונה ויטוריה הציעה על הנדריקס את שכרו בתוספת חצי מיליון דולר ואני מניח שאם הוא היה בשוק גם בקיץ אז הוא היה מקבל הצעות נוספות גבוהות משמעותית משכרו. המשכיות זה אומר להחתים אותו היום לעוד שנתיים או שלוש בשכרו הנוכחי או אפילו במעט יותר ולא לחכות שיתן איזה משחק או שניים גדולים לקראת סוף העונה ואז לאבד אותו לגדולות. במכבי חשבו שהנה בחצי מחיר הם מביאים תחליף טוב שגם יודע לחסום (שון ג'יימס) ורואים משחק אחרי משחק שאין מה להשוות ביניהם. תזכרו כמה מרוויח שחקן כמו באטיסטה, שהנדריקס לטעמי שחקן טוב בהרבה, ותבינו שריצ'י הוא מציאה.
אני חושב שישי סיכוי שהנדריקס די גמר את הסיפור במכבי. הוא הופך להיות יקר מידי בשביל להחזיק בתור מחליף. מצד שני, אני לא בטוח שהגדולות באמת ירדפו אחרי, ככה שיש סיכוי. אם אפשר בסכום סביר, הייתי בהחלט מחתים אותו לשלוש-ארבע שנים, אבל נראה לי שקובוצות כמו ויטוריה יוציאו אותו מטווח המחירים של מכבי לשחקן מחליף.
ליד שחקן כמו סופו, בתקווה שישאר, אתה חייב גבוה מחליף שהוא יותר מסתם מחליף אלא אחד שיכול גם לשחק כמעט משחק שלם ולהיות הגבוה המוביל. שחקן כזה עולה הרבה כסף ובמחיר שעולה היום הנדריקס (500-600 אלף דולר) לא תמצא שחקן טוב יותר ופחות מזה תקבל במקרה הטוב שון ג'יימס ובמקרה הפחות טוב איזה חייזר שמנגר את הטבעת. אני לא חושב שיש למכבי את הפריבילגיה לוותר על שחקן כמוהו, אבל סביר להניח שאתה צודק ושבמכבי יתחילו להעריך אותו ולהתגעגע אליו רק אחרי שלא יהיה כאן.
הבעיה היותר גדולה מבחינת עלות הוא מילאן מצ'באן, אחד שיעלה בעונה הבאה יותר מהנדריקס והוא אחד ממספרי 4 המוכשרים ביבשת, אבל נופל על העמדה אולי הכי איכותית של מכבי שגם מורכבת משני ישראלים, ולכן יש כאן דילמה קשה מה לעשות איתו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."