מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון, 21:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון, 21:00, ספורט5

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2011, 21:22

מקאדו כתב:
יוסי22 כתב:הייתי מציע לכמה אנשים פה לשתות כוס מים - אתם פשוט יורים לעצמכם בראש רק כי עופר שלח הצליח להיכנס לכם לתוך הראש.

עוד משחק סתמי , חסר כל משמעות , בליגה חסרת משמעות שהלוואי שנעזוב אותה כמה שיותר מהר .

זה ממש לא שווה את ה-10 עמודים שיש פה , גם אני אשם בזה .

האמת שחשבתי שמכבי תתאזן בחצי השני אבל כנראה שהפציעות והעייפות הכריעו את הקבוצה וזה בסדר , מכבי תתארגן ותבוא ליום חמישי למשחק הבאמת חשוב השבוע .

כל השאר זה שטויות.

על איזה פלאנטה אתה חי ? להפסיד בביית למגדל זה חסר משמעות . איפה היית בעשרים שנה האחרונות ואיזה כדורסל ראית?

אני חי על פלאנטה שבה אני מסוגל לחשוב בהיגיון בלי שהעופר שלחים של העולם יגרמו לי להתעצבן בלי שום סיבה.

אז 20 שנה מכבי לא הפסידה לירושלים בליגה ועכשיו כשהיא משכה את הסוס עד הסוף עם 2 רכזים בחוץ היא הפסידה , מה זה אומר ? אולי שפעם ב-20 שנה מותר להפסיד והשמש תמשיך לזרוח.

יש משחק חשוב באמת ( גם ... חשיבות ספורטיבית , אנחנו אנשים מבוגרים וקצת פרופורציות עוד לא הרגו אף אחד) ביום חמישי , מכבי יתמקדו בזה ואז ינוחו ויכנסו בחזרה לקצב הנכון , הפעם בלי לשלב שחקן תוך כדי תנועה .
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 נובמבר 2011, 21:22

עלמה צהובה כתב:אני לא חושבת שיש למשחק הזה אותה משמעות כמו מול אלופי צה"ל ומנטלית בוודאי שלא.

אולי מנטלית לא, אבל מבחינה ספורטיבית כן.
הרי את יודעת טוב מאוד כמה שמשחקי הליגה חסרי משמעות.
האמת שדווקא יכול להיות מצחיק להפסיד להפועל בכל משחקי הליגה העונה רק כדי להביס אותם בגמר הקרנבל.... :dance4
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי -Scar Face- » 20 נובמבר 2011, 21:23

מה קורה עם פניני? הוא נראה ממש זוועה
-Scar Face-

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 נובמבר 2011, 21:24

-Scar Face- כתב:מה קורה עם פניני? הוא נראה ממש זוועה

כל השנים אמרו עליו שלא משנה לאיזה סיטואציה הוא מגיע,כמה שניות יש על השעון,איזה מסגרת ונגד מי..הוא נשאר פניני ופניני לא שם ז*ן על העולם..הוא את המשחק שלו משחק והוא את השלשות שלו קובר..זה לא נראה פניני הזה כרגע..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 20 נובמבר 2011, 21:24

Runner30 כתב:
rc4991 כתב:אני יותר ויותר רוצה לראות את פרקינס במכבי כבר העונה בתקווה שיכניס הגנה ואנרגיות לקבוצה המשעממת והאנמית הזאת

תביא את פרקינס כספי ומצ'באן, ותפצל את מכבי לשתי קבוצות, מכבי א' ומכבי ב' מילואים.

עצוב כמה שזה נכון
אין ספק הליגה האדריאטית-הטעות הכי גדולה של ההנלה(פדרמן) בהיסטוריה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 20 נובמבר 2011, 21:27

יוסי22 כתב:
rc4991 כתב:
יוסי22 כתב:הייתי מציע לכמה אנשים פה לשתות כוס מים - אתם פשוט יורים לעצמכם בראש רק כי עופר שלח הצליח להיכנס לכם לתוך הראש.

עוד משחק סתמי , חסר כל משמעות , בליגה חסרת משמעות שהלוואי שנעזוב אותה כמה שיותר מהר .

זה ממש לא שווה את ה-10 עמודים שיש פה , גם אני אשם בזה .

האמת שחשבתי שמכבי תתאזן בחצי השני אבל כנראה שהפציעות והעייפות הכריעו את הקבוצה וזה בסדר , מכבי תתארגן ותבוא ליום חמישי למשחק הבאמת חשוב השבוע .

כל השאר זה שטויות.

מה לעשות שאותי זה מעבן להפסיד(וגם יש דרך להפסיד)ובטח לירושליים

בסך הכול זה משחק חסר חשיבות לחלוטין שבא 24 שעות אחרי משחק אחר של מכבי עם שחקנים פצועים וחולים שנמתחו יותר מידי , מכבי צריכה את הכמה ימים מנוחה כדי לחזור לעצמה וזה בסדר.

זה לא כזה פשוט כמו שאתה מתאר את זה, השחקנים בכושר התקפי נוראי וגם סרייה של 4 ימי מנוחה לא יעזרו כל כך מהר.. מכבי נחה והתאמנה שבוע שעבר 4 ימים לפני המשחקים האחרונים ועדיין לא עברה את ה-70 נק' באף משחק. זה מה שמדאיג באמת..
זה ממש נראה כאילו מכבי איבדה כיוון. ההתקפות הפכו למקריות, יותר מדי שחקנים בכושר מזעזע, פרמאר פצוע (וגם במשחק האחרון ששיחק נראה רע מאוד) ובלאט מוותר יותר לשחקנים כי משחקים בשלוש ליגות. כל העונה הזאת עושה רושם של זריקת זין אחת גדולה מצד בלאט והשחקנים.. והאמת? עכשיו אני מתחיל להבין כמה האדריאטית מיותרת. עדיף לשחק משחק אחד חזק בשבוע מאשר 3 משחקים ב-4 ימים וקרוב ל-90 בעונה שלמה.. ניסינו ב-2003, ניסינו השנה, לא עובד.. זה או לעזוב את הליגה או כלום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי Chen » 20 נובמבר 2011, 21:27

3 דברים:
1.אני לא מבין למה אוחיון לבד, למה לא הלבישו את פאפאלוקס על חשבון סמית' למשל שלא הועיל במיוחד.
2.בלאט צריך להתחיל לחנך את לנגפורד, היום הוא השתולל כי לא היו רכזים נורמלים לידו.
3.צריך לזכור שביום חמישי יש לנו את מילאנו ואסור לנו לפשל גם שם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 נובמבר 2011, 21:29

אחרי שהרוחות יירגעו(ואצלי כבר מתחיל להירגע קצת)כנראה שנהיה בסדר עם ההפסד..מה שחשוב בליגה הזאת זה שני משחקים בסוף מאי..אבל צורת המשחק של מכבי בשבועות האחרונים פשוט לא עושה לי טוב וגם לא יוצאת לי מהראש..זה מה שבאמת מדאיג אותי..לא כמה ג'ינג'ים לוזרים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2011, 21:34

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:יש לי עצה בשבילך , תתנתק לחלוטין מאתרי הספורט לשעות הקרובות וזה יעבור לך מהר מאוד.

בסך הכול זה משחק חסר חשיבות לחלוטין שבא 24 שעות אחרי משחק אחר של מכבי עם שחקנים פצועים וחולים שנמתחו יותר מידי , מכבי צריכה את הכמה ימים מנוחה כדי לחזור לעצמה וזה בסדר.

רק התקשורת עושה עסק מכלום וזה נכנס לאנשים לראש לצערי.

יש לי שאלה כזו - כמה ימים צריכים דווין סמית' בשביל "לחזור לעצמו". ומה עם לנגפורד? מתי הוא יחזור לעצמו?

סמית חזר ממחלה ביום חמישי , הוא שיחק למרות שהוא לא היה אמור לשחק כי לא היתה ברירה ( תראה את ההיסטריה ממשחק חסר משמעות) ומאז הוא נכנס לתוך סיר הלחץ של שלושת המשחקים .

אין שום דרך בעולם להיכנס לזה כמו שצריך בצורה כזו , בכלל היום כשמכבי שיחקה בלי רכז שום שחקן לא יכל להיכנס למשחק בצורה נורמלית .

תן לו כמה ימים נורמלים והוא יחזור לעצמו ויהיה מה שהוא , שחקן משלים טוב בעמדה 3 שיחד עם פני סוגר טוב את העמדה הזו .

לאנגפורד - זה סיפור ממש מצחיק , אלו שקיטרו כל היום על ההנהלה הקמצנית והציעו להביא אותו בכל מחיר עכשיו הם הראשונים שרוצים להיפטר ממנו , אני ממש לא הערצתי אותו לפני שהגיע למכבי אבל מהרגע שהוא פה צריך לתת לו את הזמן ולהיכנס למכבי תוך כדי עונה צריך זמן , נקודה.
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 20 נובמבר 2011, 21:36

Chen כתב:3 דברים:
1.אני לא מבין למה אוחיון לבד, למה לא הלבישו את פאפאלוקס על חשבון סמית' למשל שלא הועיל במיוחד.
2.בלאט צריך להתחיל לחנך את לנגפורד, היום הוא השתולל כי לא היו רכזים נורמלים לידו.
3.צריך לזכור שביום חמישי יש לנו את מילאנו ואסור לנו לפשל גם שם.

בדיוק. פאפאס היה צריך להתלבש על חשבון סמית'. פניני, בורשטיין ובלו יכולים לסגור את העמדה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 21:37

יוסי22 כתב:סמית חזר ממחלה ביום חמישי , הוא שיחק למרות שהוא לא היה אמור לשחק כי לא היתה ברירה ( תראה את ההיסטריה ממשחק חסר משמעות) ומאז הוא נכנס לתוך סיר הלחץ של שלושת המשחקים .

אין שום דרך בעולם להיכנס לזה כמו שצריך בצורה כזו , בכלל היום כשמכבי שיחקה בלי רכז שום שחקן לא יכל להיכנס למשחק בצורה נורמלית .

תן לו כמה ימים נורמלים והוא יחזור לעצמו ויהיה מה שהוא , שחקן משלים טוב בעמדה 3 שיחד עם פני סוגר טוב את העמדה הזו .

לאנגפורד - זה סיפור ממש מצחיק , אלו שקיטרו כל היום על ההנהלה הקמצנית והציעו להביא אותו בכל מחיר עכשיו הם הראשונים שרוצים להיפטר ממנו , אני ממש לא הערצתי אותו לפני שהגיע למכבי אבל מהרגע שהןא פה צריך לתת לו אתהזמן ולהיכנס למכבי תוך כדי עונה צריך זמן , נקודה.

סמית' נתן משחק אחד טוב במכבי מאז שהוא הגיע. אל תביא לי את תירוצי המחלה. השחקן הזה מזכיר את ימי קאמינגס העליזים וגם זה מחמאה.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 20 נובמבר 2011, 21:38

עוד מעט אסכם קצת יותר את שלושת המשחקים של סוף השבוע האחרון, אבל מסקנה אחת ועיקרית כבר יש: פדרמן צריך לנעול את הטלפונים של שטרן והאנטר, כי אם פרמאר יעזוב הקבוצה תתרסק לרסיסים. בלי פרמאר מדובר על קבוצת ליגה טובה וקבוצת יורוליג בינונית ומטה והעובדה שבנו את הקבוצה כך שיש בו תלות כל כך גדולה היא פשוט שערוריה.
ברור שהשחקנים נפלו מהרגליים, אבל ההתקפה של מכבי חלשה מאוד כבר כמה משחקים ולא בגלל עייפות. אם מכבי תמשיך לשחק כל כך חלש בהתקפה שחקני מילאנו יטיילו כאן ביום חמישי. על ההתקפה העומדת בכלל אין מה לדבר. מכבי ניצחו בקושי רב בבית שתיים מהקבוצות החלשות ביורוליג והובסו בבית נגד קבוצה שנראתה בשבועות האחרונים כמו כלום.
אגב, לא רוצה לשמוע את תירוצי העייפות כי פדרמן ומזרחי כפו עליהם לשחק 3 משחקים ב-4 ימים, לא אני.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 20 נובמבר 2011, 21:41, נערך 2 פעמים בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 20 נובמבר 2011, 21:38

אחח, מה יש להגיד אחרי משחק כזה.

שחקנים עם רגליים שבורות, בלי חמצן, ללא אימונים, ללא אנרגיה, עם קהל שעושה רושם שלקראת הסוף התחיל לעודד דווקא ברגעים שהפועל ירושלים קלעה סלים ונראה שקצת התבלבלו, כנראה שהערב זה היה מכבי נגד העולם, נגד עצמה, נגד ההחלטה הלא חכמה לשחק באדריאטית.
שאפו לירושלים שלקחו את ההזדמנות בשתי ידיים,
יש רגעים שמספיק והקבוצה ממול רואה צהוב עם הסימון אלקטרה ואיזה פרקינס מטורף עושה שמות בהגנה וכבר אבד להם כל הביטחון,
היום לא היה פרקינס, לא היה שמות, היתה אחלה אווירה ביציעים, ומשחק אימון לא מוצלח למכבי.
בינינו ההפסד הזה לא באמת כזה מבאס,
אולי זה דווקא יגרום למכבי להתחיל להרגיל את עצמה להפסיד בליגה ולהחזיר לכושר שחקנים על חשבון רעננות ביורוליג.
:rolleyes
~Box & 1~

הודעהעל ידי yarinsaky » 20 נובמבר 2011, 21:39

קודי כתב:עוד מעט אסכם קצת יותר את שלושת המשחקים של סוף השבוע האחרון, אבל מסקנה אחת ועיקרית כבר יש: פדרמן צריך לנעול את הטלפונים של שטרן והאנטר, כי אם פרמאר יעזוב הקבוצה תתרסק לרסיסים. בלי פרמאר מדובר על קבוצת ליגה טובה וקבוצת יורוליג בינונית ומטה והעובדה שבנו את הקבוצה כך שיש בו תלות כל כך גדולה היא פשוט שערוריה.

מאה אחוז, זו כבר מנטרה שנמאס לחזור עליה בימים האחרונים, אבל זה נכון לגמרי.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי p&p » 20 נובמבר 2011, 21:41

לא יודע אבל לא נראה לי שזה קשור לעייפות משהו בהתקפה של מכבי לא זורם וזה משפיע לאט לאט גם על ההגנה...
כמה דברים מוזרים שקורים העונה:
1)סופו אמנם קולע נקודות אבל לא בצורה של שנה שעברה הוא נהיה מסורבל או שהוא לוקח את ההוק שוט שלו(שנה שעברה הוא היה רומס את השחקנים עד לסל) וגם לא מוסר טוב כל כך
2)אין לי מושג מה קורה לפניני שהיה מניה בטוחה שנה שעברה.
3)ההגנה של מכבי על הגארדים פשוט זוועה....
4)בשלושת המשחקים האחרונים ההתקפה מבולבלת ולרוב השחקנים מאלתרים.
5)יוגב לא יכול להיות רכז ראשון במכבי !!!! אני הייתי נותן את הדקות שלו לשייר הוא קלעי יותר טוב ובדיוק ניהל את ההתקפות בצורה נהדרת.
6)סמית' לא שחקן חכם כל כך כמו שציירו אותו "הפרופסור" (עזבו שלא נכנסים לו כדורים)

אני לא כל כך מתרגש מההפסד ולדעתי טוב שתקופה רעה כזאת באה בחלק הזה של העונה ולא בשלבים המתקדמים אבל חייבים לחזור לשחק על סופו בכל התקפה שהוא על המגרש ונקווה שכל מי שלא פוגע יחזור לעצמו
p&p

הודעהעל ידי Angelstrong » 20 נובמבר 2011, 21:41

איך אף אחד פה לפחות לא זורק איזה מילה טובה על הנדריקס למרות המשחק הגרוע הזה השחקן היחידי שהיה טוב בקבוצה
Angelstrong

הודעהעל ידי מכביסט24 » 20 נובמבר 2011, 21:43

p&p כתב:5)יוגב לא יכול להיות רכז ראשון במכבי !!!! אני הייתי נותן את הדקות שלו לשייר הוא קלעי יותר טוב ובדיוק ניהל את ההתקפות בצורה נהדרת.

אחד המשפטים היותר מגוחכים שקראתי בתקופה האחרונה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי misha » 20 נובמבר 2011, 21:44

Holiday_Armadillo כתב:
-Scar Face- כתב:מה קורה עם פניני? הוא נראה ממש זוועה

כל השנים אמרו עליו שלא משנה לאיזה סיטואציה הוא מגיע,כמה שניות יש על השעון,איזה מסגרת ונגד מי..הוא נשאר פניני ופניני לא שם ז*ן על העולם..הוא את המשחק שלו משחק והוא את השלשות שלו קובר..זה לא נראה פניני הזה כרגע..

הוא בתקופה הכי גרועה מאז שהגיע למכבי ואולי בקריירה כולה. גם לייאפ הוא לא יכול לשים כרגע. וזה דווקא בה כשיש עוד שחקנים לא פוגעים ומכבי צריכה אותו ביכולת של עונה שעברה. אין מה לעשות עם זה כרגע, פשוט לחכות עד שזה יעבור, וזה יעבור - פניני לא שכח לשחק כדורסל.

בקשר להפסד - כן מבאס, מרגיז, מכעיס והכל, אבל נעבור גם את זה. מכבי של פארקר ושאראס הפסידה להפועל ת"א בזמנו ביותר מ20 הפרש והיא לא שיחקה אחרי 24 שעות. כן, כרגע לא הולך לקבוצה בהתקפה, יש כמה שחקנים שלא פוגעים ולא לגמרי בריאים, אבל עדיין הצלחנו לנצח את המשחקים האחרונים בגלל הגנה. היום זה לא עבד בגלל שהשחקנים לא עמדו על הרגליים מאמצע רבע שני. זה מרגיז במיוחד בגלל שזה קרה דווקא מול מגדל, אבל בעונה עמוסה ומתישה כזאת זאת לא הפעם האחרונה שזה קורה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Chen » 20 נובמבר 2011, 21:44

yarinsaky כתב:
קודי כתב:עוד מעט אסכם קצת יותר את שלושת המשחקים של סוף השבוע האחרון, אבל מסקנה אחת ועיקרית כבר יש: פדרמן צריך לנעול את הטלפונים של שטרן והאנטר, כי אם פרמאר יעזוב הקבוצה תתרסק לרסיסים. בלי פרמאר מדובר על קבוצת ליגה טובה וקבוצת יורוליג בינונית ומטה והעובדה שבנו את הקבוצה כך שיש בו תלות כל כך גדולה היא פשוט שערוריה.

מאה אחוז, זו כבר מנטרה שנמאס לחזור עליה בימים האחרונים, אבל זה נכון לגמרי.

אני מקווה שעכשיו לא בונים על כספי כמושיע בעמדה 3.

ונכון, הנדריקס נתן משחק טוב עם כל הפלסטרים והחבישות עליו הוא עדין נלחם כל הכבוד לו! אם פאפלוקאס היה משחק הנדריקס היה נראה הרבה יותר טוב, חבל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 21:44

ברור שהשחקנים נפלו מהרגליים, אבל ההתקפה של מכבי חלשה מאוד כבר כמה משחקים ולא בגלל עייפות. אם מכבי תמשיך לשחק כל כך חלש בהתקפה שחקני מילאנו יטיילו כאן ביום חמישי. על ההתקפה העומדת בכלל אין מה לדבר. מכבי ניצחו בקושי רב בבית שתיים מהקבוצות החלשות ביורוליג והובסו בבית נגד קבוצה שנראתה בשבועות האחרונים כמו כלום.
אגב, לא רוצה לשמוע את תירוצי העייפות כי פדרמן ומזרחי כפו עליהם לשחק 3 משחקים ב-4 ימים, לא אני.

הרבה יותר מדאיג אותי שאין למכבי שומר נורמלי בעמדה 3 (פרט לפניני). גאלינרי פשוט יחגוג.
roy1000

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר, עידן ו־38 אורחים