20 נובמבר 2011, 21:22
מקאדו כתב:יוסי22 כתב:הייתי מציע לכמה אנשים פה לשתות כוס מים - אתם פשוט יורים לעצמכם בראש רק כי עופר שלח הצליח להיכנס לכם לתוך הראש.
עוד משחק סתמי , חסר כל משמעות , בליגה חסרת משמעות שהלוואי שנעזוב אותה כמה שיותר מהר .
זה ממש לא שווה את ה-10 עמודים שיש פה , גם אני אשם בזה .
האמת שחשבתי שמכבי תתאזן בחצי השני אבל כנראה שהפציעות והעייפות הכריעו את הקבוצה וזה בסדר , מכבי תתארגן ותבוא ליום חמישי למשחק הבאמת חשוב השבוע .
כל השאר זה שטויות.
על איזה פלאנטה אתה חי ? להפסיד בביית למגדל זה חסר משמעות . איפה היית בעשרים שנה האחרונות ואיזה כדורסל ראית?
20 נובמבר 2011, 21:22
עלמה צהובה כתב:אני לא חושבת שיש למשחק הזה אותה משמעות כמו מול אלופי צה"ל ומנטלית בוודאי שלא.
20 נובמבר 2011, 21:23
20 נובמבר 2011, 21:24
-Scar Face- כתב:מה קורה עם פניני? הוא נראה ממש זוועה
20 נובמבר 2011, 21:24
Runner30 כתב:rc4991 כתב:אני יותר ויותר רוצה לראות את פרקינס במכבי כבר העונה בתקווה שיכניס הגנה ואנרגיות לקבוצה המשעממת והאנמית הזאת
תביא את פרקינס כספי ומצ'באן, ותפצל את מכבי לשתי קבוצות, מכבי א' ומכבי ב' מילואים.
20 נובמבר 2011, 21:27
יוסי22 כתב:rc4991 כתב:יוסי22 כתב:הייתי מציע לכמה אנשים פה לשתות כוס מים - אתם פשוט יורים לעצמכם בראש רק כי עופר שלח הצליח להיכנס לכם לתוך הראש.
עוד משחק סתמי , חסר כל משמעות , בליגה חסרת משמעות שהלוואי שנעזוב אותה כמה שיותר מהר .
זה ממש לא שווה את ה-10 עמודים שיש פה , גם אני אשם בזה .
האמת שחשבתי שמכבי תתאזן בחצי השני אבל כנראה שהפציעות והעייפות הכריעו את הקבוצה וזה בסדר , מכבי תתארגן ותבוא ליום חמישי למשחק הבאמת חשוב השבוע .
כל השאר זה שטויות.
מה לעשות שאותי זה מעבן להפסיד(וגם יש דרך להפסיד)ובטח לירושליים
בסך הכול זה משחק חסר חשיבות לחלוטין שבא 24 שעות אחרי משחק אחר של מכבי עם שחקנים פצועים וחולים שנמתחו יותר מידי , מכבי צריכה את הכמה ימים מנוחה כדי לחזור לעצמה וזה בסדר.
20 נובמבר 2011, 21:27
20 נובמבר 2011, 21:29
20 נובמבר 2011, 21:34
roy1000 כתב:יוסי22 כתב:יש לי עצה בשבילך , תתנתק לחלוטין מאתרי הספורט לשעות הקרובות וזה יעבור לך מהר מאוד.
בסך הכול זה משחק חסר חשיבות לחלוטין שבא 24 שעות אחרי משחק אחר של מכבי עם שחקנים פצועים וחולים שנמתחו יותר מידי , מכבי צריכה את הכמה ימים מנוחה כדי לחזור לעצמה וזה בסדר.
רק התקשורת עושה עסק מכלום וזה נכנס לאנשים לראש לצערי.
יש לי שאלה כזו - כמה ימים צריכים דווין סמית' בשביל "לחזור לעצמו". ומה עם לנגפורד? מתי הוא יחזור לעצמו?
20 נובמבר 2011, 21:36
Chen כתב:3 דברים:
1.אני לא מבין למה אוחיון לבד, למה לא הלבישו את פאפאלוקס על חשבון סמית' למשל שלא הועיל במיוחד.
2.בלאט צריך להתחיל לחנך את לנגפורד, היום הוא השתולל כי לא היו רכזים נורמלים לידו.
3.צריך לזכור שביום חמישי יש לנו את מילאנו ואסור לנו לפשל גם שם.
20 נובמבר 2011, 21:37
יוסי22 כתב:סמית חזר ממחלה ביום חמישי , הוא שיחק למרות שהוא לא היה אמור לשחק כי לא היתה ברירה ( תראה את ההיסטריה ממשחק חסר משמעות) ומאז הוא נכנס לתוך סיר הלחץ של שלושת המשחקים .
אין שום דרך בעולם להיכנס לזה כמו שצריך בצורה כזו , בכלל היום כשמכבי שיחקה בלי רכז שום שחקן לא יכל להיכנס למשחק בצורה נורמלית .
תן לו כמה ימים נורמלים והוא יחזור לעצמו ויהיה מה שהוא , שחקן משלים טוב בעמדה 3 שיחד עם פני סוגר טוב את העמדה הזו .
לאנגפורד - זה סיפור ממש מצחיק , אלו שקיטרו כל היום על ההנהלה הקמצנית והציעו להביא אותו בכל מחיר עכשיו הם הראשונים שרוצים להיפטר ממנו , אני ממש לא הערצתי אותו לפני שהגיע למכבי אבל מהרגע שהןא פה צריך לתת לו אתהזמן ולהיכנס למכבי תוך כדי עונה צריך זמן , נקודה.
20 נובמבר 2011, 21:38
20 נובמבר 2011, 21:38
20 נובמבר 2011, 21:39
קודי כתב:עוד מעט אסכם קצת יותר את שלושת המשחקים של סוף השבוע האחרון, אבל מסקנה אחת ועיקרית כבר יש: פדרמן צריך לנעול את הטלפונים של שטרן והאנטר, כי אם פרמאר יעזוב הקבוצה תתרסק לרסיסים. בלי פרמאר מדובר על קבוצת ליגה טובה וקבוצת יורוליג בינונית ומטה והעובדה שבנו את הקבוצה כך שיש בו תלות כל כך גדולה היא פשוט שערוריה.
20 נובמבר 2011, 21:41
20 נובמבר 2011, 21:41
20 נובמבר 2011, 21:43
p&p כתב:5)יוגב לא יכול להיות רכז ראשון במכבי !!!! אני הייתי נותן את הדקות שלו לשייר הוא קלעי יותר טוב ובדיוק ניהל את ההתקפות בצורה נהדרת.
20 נובמבר 2011, 21:44
Holiday_Armadillo כתב:-Scar Face- כתב:מה קורה עם פניני? הוא נראה ממש זוועה
כל השנים אמרו עליו שלא משנה לאיזה סיטואציה הוא מגיע,כמה שניות יש על השעון,איזה מסגרת ונגד מי..הוא נשאר פניני ופניני לא שם ז*ן על העולם..הוא את המשחק שלו משחק והוא את השלשות שלו קובר..זה לא נראה פניני הזה כרגע..
yarinsaky כתב:קודי כתב:עוד מעט אסכם קצת יותר את שלושת המשחקים של סוף השבוע האחרון, אבל מסקנה אחת ועיקרית כבר יש: פדרמן צריך לנעול את הטלפונים של שטרן והאנטר, כי אם פרמאר יעזוב הקבוצה תתרסק לרסיסים. בלי פרמאר מדובר על קבוצת ליגה טובה וקבוצת יורוליג בינונית ומטה והעובדה שבנו את הקבוצה כך שיש בו תלות כל כך גדולה היא פשוט שערוריה.
מאה אחוז, זו כבר מנטרה שנמאס לחזור עליה בימים האחרונים, אבל זה נכון לגמרי.
קודי כתב:עוד מעט אסכם קצת יותר את שלושת המשחקים של סוף השבוע האחרון, אבל מסקנה אחת ועיקרית כבר יש: פדרמן צריך לנעול את הטלפונים של שטרן והאנטר, כי אם פרמאר יעזוב הקבוצה תתרסק לרסיסים. בלי פרמאר מדובר על קבוצת ליגה טובה וקבוצת יורוליג בינונית ומטה והעובדה שבנו את הקבוצה כך שיש בו תלות כל כך גדולה היא פשוט שערוריה.
ברור שהשחקנים נפלו מהרגליים, אבל ההתקפה של מכבי חלשה מאוד כבר כמה משחקים ולא בגלל עייפות. אם מכבי תמשיך לשחק כל כך חלש בהתקפה שחקני מילאנו יטיילו כאן ביום חמישי. על ההתקפה העומדת בכלל אין מה לדבר. מכבי ניצחו בקושי רב בבית שתיים מהקבוצות החלשות ביורוליג והובסו בבית נגד קבוצה שנראתה בשבועות האחרונים כמו כלום.
אגב, לא רוצה לשמוע את תירוצי העייפות כי פדרמן ומזרחי כפו עליהם לשחק 3 משחקים ב-4 ימים, לא אני.