חביב אורנג'ד כתב:אני לא חושב שצריכים להתרגש יותר מדי מההפסד הזה.
מכבי נתנה למגדל פור מאוד משמעותי ולמעשה, הגישה לה את המשחק על מגש, ומגדל ידעה לנצל את זה.
אם יש דברים שצריכים להדאיג (והם אינם נובעים רק מהמשחק הזה) הם היכולת החלשה מאוד של סמית' שמסתמן כשחקן מאוד חד-גוני, כאשר הוא אינו מצליח לקלוע הוא פשוט אינו מסוגל לתרום באספקטים נוספים, והיכולת של לנגפורד שאחרי כל הרעש מסביבו הוא אינו מסוגל להתשלב במשחק הקבוצתי ולא מראה יכולת יוצאת דופן.
אפשר גם לציין את הספסל של מכבי, שלמרות שהוא עמוק, הוא עני מאוד בקלעים. המצב בו טל בורשטיין הוא הגארד הבכיר ביותר בספסל, צריכה להדאיג מאוד את בלאט.
בכל מקרה, למשחק הבא מול מגדל פארמר כנראה ישחק (וייתכן שאף ירשם כשיראלי) ולצדו גם כספי.
עדיין יש מקום לאופטימיות.
אני גם מרגיש ככה. אנחנו בעצם נמצאים בואקום עצום בעמדות 2-3. אוחיון הוא באמת בחור חביב מאוד, ושחקן לא רע. הוא יכול להיות האנרג'ייזר שעולה מהספסל ונותן לפארמר
דקות מנוחה, או משחק לצידו של פארמר. אבל הוא לא יכול להיות שחקן מוביל במכבי, ובטח לא רכז מוביל.
סמית' מאכזב מאוד. הוא ממש ממש מזכיר את קאמינגס. בכאילו אינטלגנציה שלו, בכאילו הגנה טובה, בכאילו משחק התקפה שקול וחכם. אבל אפילו כל זה, לא הבעיה.
הבעיה איתו דומה מאוד לזו שהיתה עם קאמינגס. הוא נכנס לסוג של בור מנטלי, ופשוט משחק יותר ויותר רע ממשחק למשחק. אני חושש שהוא יתקבע באיזשהו סוג של סטטוס קוו
כזה, שבו הוא פשוט משחק רע, וכולם מקבלים את זה, כמו שהיה עם קאמינגס.
לאנגפורד גם מאוד מאכזב. גם אם הוא יחזור פתאום ליכולת אישית טובה, הוא לא מראה שום סימני השתלבות. פה ושם איזה מהלך מקרי נחמד, אבל לא יותר מזה.
איטי מאוד (גם בתנועה וגם במחשבה), לא יוצר לעצמו, לא יוצר לאחרים, לא קולע, לא סוחט עבירות - כלום. בהגנה הוא דווקא בסדר, אבל לא יותר מזה.
זה פחות או יותר מה שיש לנו בעמדות 2-3 יחד עם טל ויחד עם הכושר המזוויע של פניני, וזה פשוט לא מספיק.