מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון, 21:00, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א נגד הפועל ירושלים - ראשון, 21:00, ספורט5

הודעהעל ידי Chen » 20 נובמבר 2011, 21:46

מכביסט27 כתב:
p&p כתב:5)יוגב לא יכול להיות רכז ראשון במכבי !!!! אני הייתי נותן את הדקות שלו לשייר הוא קלעי יותר טוב ובדיוק ניהל את ההתקפות בצורה נהדרת.

אחד המשפטים היותר מגוחכים שקראתי בתקופה האחרונה..

תשמע יכול להיות שלאור הבעיות שהיו בהובלת הכדור שאוחיון לא על המגרש היה אפשר לנסות את שאייר בתקווה שהוא לא יעשה טעויות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי p&p » 20 נובמבר 2011, 21:49

מכביסט27 כתב:
p&p כתב:5)יוגב לא יכול להיות רכז ראשון במכבי !!!! אני הייתי נותן את הדקות שלו לשייר הוא קלעי יותר טוב ובדיוק ניהל את ההתקפות בצורה נהדרת.

מגוחך ??? הבחור קולע ג'אמפ אחד מכל עשר שהוא לוקח הוא חודר בלי מטרה ומאבד כדורים זה אומנם לא פופולרי לרדת על ישראלי אבל אי אפשר להלהב ולסגוד לו על זה שהוא קולע סל פה ושם או מחלק אסיסט
p&p

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 נובמבר 2011, 21:50

Chen כתב:
מכביסט27 כתב:

תשמע יכול להיות שלאור הבעיות שהיו בהובלת הכדור שאוחיון לא על המגרש היה אפשר לנסות את שאייר בתקווה שהוא לא יעשה טעויות.

להעלות שחקן מפוחד וחסר ביטחון שלא שיחק 3 חודשים למשחק מול הפועל ירושלים בבית, ועוד כשאתה בפיגור, נראה לך כמו רעיון טוב?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Angelstrong » 20 נובמבר 2011, 21:51

p&p כתב:
מכביסט27 כתב:

מגוחך ??? הבחור קולע ג'אמפ אחד מכל עשר שהוא לוקח הוא חודר בלי מטרה ומאבד כדורים זה אומנם לא פופולרי לרדת על ישראלי אבל אי אפשר להלהב ולסגוד לו על זה שהוא קולע סל פה ושם או מחלק אסיסט

תודה לאל שאחד פה חושב כמוני.
יוגב שחקן בינוני מאוד אין לא קליעה אפילו מחצי מרחק ושלא נדבר על הלייאפים שלו
Angelstrong

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2011, 21:52

רועי:

איך תירוצים ? השחקן היה חולה ולא היה אמור לשחק .

סמית נתן שני משחקים טובים ושנים פחות טובים בליגה האמיתית של מכבי , בוא נשפוט אותו בסוף העונה כרגע זה הרבה יותר מידי מוקדם גם אם הוא יגמור בסוף כמו קאמינגס זה ממש לא הזמן.

טוב , מי שנהנה לקטר שיקטר , כבר שנה ומשהו לא היתה לכם הזדמנות להוציא קיטור , אז תשחררו .

כולל על השחקנים שהערצתם לפני כמה חודשים כמו סופו , ליאור , פניני , הנדריקס יחד עם פאפלוקאס שנשפכו עליו לפני כמה שבועות .
יוסי22

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 נובמבר 2011, 21:52

אני לא חושב שצריכים להתרגש יותר מדי מההפסד הזה.
מכבי נתנה למגדל פור מאוד משמעותי ולמעשה, הגישה לה את המשחק על מגש, ומגדל ידעה לנצל את זה.

אם יש דברים שצריכים להדאיג (והם אינם נובעים רק מהמשחק הזה) הם היכולת החלשה מאוד של סמית' שמסתמן כשחקן מאוד חד-גוני, כאשר הוא אינו מצליח לקלוע הוא פשוט אינו מסוגל לתרום באספקטים נוספים, והיכולת של לנגפורד שאחרי כל הרעש מסביבו הוא אינו מסוגל להתשלב במשחק הקבוצתי ולא מראה יכולת יוצאת דופן.
אפשר גם לציין את הספסל של מכבי, שלמרות שהוא עמוק, הוא עני מאוד בקלעים. המצב בו טל בורשטיין הוא הגארד הבכיר ביותר בספסל, צריכה להדאיג מאוד את בלאט.

בכל מקרה, למשחק הבא מול מגדל פארמר כנראה ישחק (וייתכן שאף ירשם כשיראלי) ולצדו גם כספי.
עדיין יש מקום לאופטימיות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2011, 21:55

ותגובה אחרונה להיום כי נמאס לי להיות זה שמנסה להוציא פה אנשים מהדיכאון .... תזכרו שאנחנו מובילים את הבית הכי קשה ביורוליג , ככה סתם כזיכרון קטן רגע לפני השנה ואולי תחזרו לפרופרציות.
יוסי22

הודעהעל ידי Angelstrong » 20 נובמבר 2011, 21:57

יוסי22 כתב:רועי:

סמית נתן שני משחקים טובים ושנים פחות טובים בליגה האמיתית של מכבי , בוא נשפוט אותו בסוף העונה כרגע זה הרבה יותר מידי מוקדם גם אם הוא יגמור בסוף כמו קאמינגס זה ממש לא הזמן.

טוב , מי שנהנה לקטר שיקטר , כבר שנה ומשהו לא היתה לכם הזדמנות להוציא קיטור , אז תשחררו .

כולל על השחקנים שהערצתם לפני כמה חודשים כמו סופו , ליאור , פניני , הנדריקס יחד עם פאפלוקאס שנשפכו עליו לפני כמה שבועות .

הנדריקס היה היחיד שהיה טוב במכבי היום ואחד השחקנים היותר יציבים שלה בעונה הזאת
Angelstrong

הודעהעל ידי nati0nal » 20 נובמבר 2011, 21:58

יוסי22 כתב:ותגובה אחרונה להיום כי נמאס לי להיות זה שמנסה להוציא פה אנשים מהדיכאון .... תזכרו שאנחנו מובילים את הבית הכי קשה ביורוליג , ככה סתם כזיכרון קטן רגע לפני השנה ואולי תחזרו לפרופרציות.

הבעיה לא אם הקבוצה אלא אם מספר שחקנים כמו לאנגפורד אוחיון טל פנינ שמשום מה לא מצליחים לשים לייאפ
nati0nal

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2011, 22:02

nati0nal כתב:
יוסי22 כתב:ותגובה אחרונה להיום כי נמאס לי להיות זה שמנסה להוציא פה אנשים מהדיכאון .... תזכרו שאנחנו מובילים את הבית הכי קשה ביורוליג , ככה סתם כזיכרון קטן רגע לפני השנה ואולי תחזרו לפרופרציות.

הבעיה לא אם הקבוצה אלא אם מספר שחקנים כמו לאנגפורד אוחיון טל פנינ שמשום מה לא מצליחים לשים לייאפ

מה משום מה ? מה???????? אני לא מצליח להבין מה בדיוק הבעיה לקלוט שלשחקן יש תקופה רעה , אתה בטח היית מאלו שהסכימו לנשק את עפר רגליו של פניני בעונה שעברה , אז יש לו תקופה רעה ? אז מה .

לאנגפורד זה כבר יותר מורכב כי זה לא רק חוסר קליעה אלא משחק טיפשי במיוחד אבל ידענו שלוקח הרבה מאוד זמן להיכנס לקבוצה לחוצה כמון מכבי ודווקא מהגרופיות שלו הייתי מצפה לקצת יותר אורך נשימה.

ודרך אגב כותבים עם ולא אם.
יוסי22

הודעהעל ידי Ido_Maccabi » 20 נובמבר 2011, 22:04

קטש אמנם חרא מאמן בד״כ, אבל הוא היה גאון כשהוא שם את רנדל על אוחיון... ככה גם כשהיה חילוף רנדל הלך לגבוה ואוחיון לא מאיים מבחוץ
Ido_Maccabi

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 22:04

מה לעשות, אני לא מתרשם מסמית' גם במשחקים הטובים שלו. הוא לא נותן מספיק בשביל להיות זר במכבי. הוא לא מספיק מוכשר. שום מחלה או זמן לא ישנו את זה. אם פאפאלוקאס היה משחק היום במקומו זה היה נראה אחרת.
roy1000

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2011, 22:10

roy1000 כתב:

מה לעשות, אני לא מתרשם מסמית' גם במשחקים הטובים שלו. הוא לא נותן מספיק בשביל להיות זר במכבי. הוא לא מספיק מוכשר. שום מחלה או זמן לא ישנו את זה. אם פאפאלוקאס היה משחק היום במקומו זה היה נראה אחרת.

אז הייינו מנצחים .... נו ו...?

אתה הרי כתבת בכל הזדמנות על התת רמה של הליגה הזו וחוסר הענין כשמכבי פירקה ב-30 הפרש כל קבוצה , תפסיקו כבר להתהפך כמו סטייקים כל יום .
יוסי22

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 נובמבר 2011, 22:35

הייתי במשחק, היה גועל נפש..
אני גם שונא את הקהל שלנו, נמאס לי לנסות להרים את כל החננות האלה..
המשחק היה גועל נפש, ההתקפה תקועה ברמות..
כדיר עשה 11 עבירות תוקף ולא שרקו לו אפילו על אחת..
פניני הזה, מישהו צריך להתחיל לבעוט לו בתחת..
אוחיון פשוט לא מסוגל לסיים לייאפ, יש לו 8% מהשתיים ביורוליג..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2011, 22:39

יוסי22 כתב:אז הייינו מנצחים .... נו ו...?

אתה הרי כתבת בכל הזדמנות על התת רמה של הליגה הזו וחוסר הענין כשמכבי פירקה ב-30 הפרש כל קבוצה , תפסיקו כבר להתהפך כמו סטייקים כל יום .

וכלום. ההפסד היום הוא לא הבעיה. היכולת הלא טובה שכמה וכמה משחקים היא כן.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 22:45

אני דווקא כן יוצא עם משהו מעודד מהמשחק הזה.
בגלל שיש לנו את צה"ל, יש לנו גם הגנה מהערבים וגם הגנה משמואל. ביום כזה, לא מדובר על משהו שאפשר לזלזל בו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 20 נובמבר 2011, 22:51

jol9 כתב:אני דווקא כן יוצא עם משהו מעודד מהמשחק הזה.
בגלל שיש לנו את צה"ל, יש לנו גם הגנה מהערבים וגם הגנה משמואל. ביום כזה, לא מדובר על משהו שאפשר לזלזל בו.

:laugh3

דרך אגב , לאיפה נעלמת .... למשחק של נדאל?
יוסי22

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 22:54

חביב אורנג'ד כתב:אני לא חושב שצריכים להתרגש יותר מדי מההפסד הזה.
מכבי נתנה למגדל פור מאוד משמעותי ולמעשה, הגישה לה את המשחק על מגש, ומגדל ידעה לנצל את זה.

אם יש דברים שצריכים להדאיג (והם אינם נובעים רק מהמשחק הזה) הם היכולת החלשה מאוד של סמית' שמסתמן כשחקן מאוד חד-גוני, כאשר הוא אינו מצליח לקלוע הוא פשוט אינו מסוגל לתרום באספקטים נוספים, והיכולת של לנגפורד שאחרי כל הרעש מסביבו הוא אינו מסוגל להתשלב במשחק הקבוצתי ולא מראה יכולת יוצאת דופן.
אפשר גם לציין את הספסל של מכבי, שלמרות שהוא עמוק, הוא עני מאוד בקלעים. המצב בו טל בורשטיין הוא הגארד הבכיר ביותר בספסל, צריכה להדאיג מאוד את בלאט.

בכל מקרה, למשחק הבא מול מגדל פארמר כנראה ישחק (וייתכן שאף ירשם כשיראלי) ולצדו גם כספי.
עדיין יש מקום לאופטימיות.

אני גם מרגיש ככה. אנחנו בעצם נמצאים בואקום עצום בעמדות 2-3. אוחיון הוא באמת בחור חביב מאוד, ושחקן לא רע. הוא יכול להיות האנרג'ייזר שעולה מהספסל ונותן לפארמר
דקות מנוחה, או משחק לצידו של פארמר. אבל הוא לא יכול להיות שחקן מוביל במכבי, ובטח לא רכז מוביל.

סמית' מאכזב מאוד. הוא ממש ממש מזכיר את קאמינגס. בכאילו אינטלגנציה שלו, בכאילו הגנה טובה, בכאילו משחק התקפה שקול וחכם. אבל אפילו כל זה, לא הבעיה.
הבעיה איתו דומה מאוד לזו שהיתה עם קאמינגס. הוא נכנס לסוג של בור מנטלי, ופשוט משחק יותר ויותר רע ממשחק למשחק. אני חושש שהוא יתקבע באיזשהו סוג של סטטוס קוו
כזה, שבו הוא פשוט משחק רע, וכולם מקבלים את זה, כמו שהיה עם קאמינגס.

לאנגפורד גם מאוד מאכזב. גם אם הוא יחזור פתאום ליכולת אישית טובה, הוא לא מראה שום סימני השתלבות. פה ושם איזה מהלך מקרי נחמד, אבל לא יותר מזה.
איטי מאוד (גם בתנועה וגם במחשבה), לא יוצר לעצמו, לא יוצר לאחרים, לא קולע, לא סוחט עבירות - כלום. בהגנה הוא דווקא בסדר, אבל לא יותר מזה.

זה פחות או יותר מה שיש לנו בעמדות 2-3 יחד עם טל ויחד עם הכושר המזוויע של פניני, וזה פשוט לא מספיק.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2011, 22:55

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:אני דווקא כן יוצא עם משהו מעודד מהמשחק הזה.

:laugh3

דרך אגב , לאיפה נעלמת .... למשחק של נדאל?

עזוב, זה לא היום שלי היום... :sorry
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 20 נובמבר 2011, 23:11

ההפסד ממש לא נורא ולא מעניין אותי, אבל הוא צריך להדליק למכבי כמה נורות אדומות שהיו צריכות להידלק כבר לפני כמה משחקים:
1. בלי פרמאר אין למכבי מה לחפש ברמות הגבוהות, אפילו לא קרוב לזה. לכן אולי כדאי שכבר יגיע גיבוי נורמלי, כדי שלא נאבד את כל עונת היורוליג כשהוא יעזוב.
2. אוחיון לא יכול להיות רכז ראשון במכבי וגם לא גארד שלישי-רביעי. אני גם מניח שבקרוב מאוד כל אירופה תדע שצריך לתת לו מטר-שניים והוא יאבד מהאפקטיביות שלו. מדהים שהיום הוא היה השחקן שזרק הכי הרבה זריקות לסל במכבי. פאקינג קבוצה של 20 מיליון דולר והשחקן שזורק לסל הכי הרבה הוא אחד השחקנים עם אחוזי הקליעה הגרועים ביורוליג ושחקן שמעולם לא ידע לקלוע משהו שהוא מעבר לליי אפ.
3. ההשתלבות כל כך איטית של לנגפורד באמת מתחילה להדאיג. אולי באמת יש משהו שאנחנו לא יודעים בנוגע לפציעה שלו?
4. סמית הוא כשלון קולוסאלי ולאור החד גונית המדהימה שלו (לא יודע למסור, לא לוקח ריבאונדים ולא מסוגל להוביל כדור) והפיקציה כאילו הוא שומר טוב (שלא עומדת במבחן המציאות) לא ברור לי למה בלאט נותן לו כל כך הרבה דקות.
5. פניני בכושר מחריד - גם בקליעה, גם בקבלת ההחלטות וגם בהגנה.
6. היכולת ההתקפית של מכבי במשחקים האחרונים היא מחרידה. לא רק בקליעות אלא בכלל בהגעה למצבים, במיוחד בהתקפה העומדת שלא ממש קיימת.
7. אני גם ממש לא מתלהב מהיכולת ההגנתית של הקבוצה, שבלטה בעיקר מול שתיים מקבוצות היורוליג החלשות ביותר. למרבית הקו האחורי של מכבי פשוט אין רגליים לשמור.
8. העייפות מסדרת משחקים כל כך אינטנסיבית עלולה להשפיע גם ביום חמישי הקרוב. אני לא בטוח שיש לשחקנים, שכבר ביום שלישי חוזרים להתאמן במלוא המרץ, מספיק זמן כדי להתאושש מבחינה פיזית ומנטלית.
9. אחוזי הקליעה המחרידים מבחוץ פוגעים קשות בתפוקה של סופו, שקבוצות לא חוששות לעשות עליו דאבל וטריפל טים מאחר שהסיכוי שיחטפו על זה שלשה אפסי. בלי חזרה לאחוזי קליעה נורמליים מבחוץ ההתקפה של מכבי תישאר תקועה וההפסד היום הוא רק סיפתח לעוד כמה שיהיו. הבעיה היא שעם דקות המשחק הרבות של שחקנים כמו אוחיון ובורשטיין ובכושר הקליעה מהזוויע של סמית, פניני ולנגפורד אין הרבה תקווה בתחום הזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־26 אורחים