חמישי: מכבי-מילאנו: 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חמישי: מכבי-מילאנו: 21:00, ערוץ 10

הודעהעל ידי קודי » 21 נובמבר 2011, 13:46

יוסי22 כתב:וחבל.

מכבי צריכה לשחק בליגה עם הנוער או ההרכב השלישי ואז כולם יבינו שזה לא מייצג כלום.

לא חושב שעם הנוער אבל בהחלט היא יכולה להעלות הרכב שכולל בעיקר את אלה שלא שיחקו בשני המשחקים הקודמים. מה זה משנה אם נסיים במקום הראשון או השמיני בליגה? לפליי אוף והפיינל פור יעלו כבר השחקנים המובילים. עד אז אפשר לתת להם לנוח.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 14:07

זה בדיוק מה שאני אומר . צריך להבטיח כמה שיותר מהר את העלייה לשלב הבא (יש השנה פלייאוף ?) ואז לעלות עם הנוער ...נראה כמה עניין תעורר הליגה כשמכבי משחקת עם הנוער (40% רייטינג לפחות... (-: )
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 21 נובמבר 2011, 14:31

מישהו יכול להסביר לי את כל נושא העייפות? אני פשוט לא מבין.. שחקנים שהם מקצוענים, בכושר גופני מעולה, אוכלים טוב, ישנים טוב.
אני זוכר את עצמי משחק כדורסל (לא בשכונה עם חבורת שמנים אלא בתיכון עם חבר'ה אתלטים וחזקים) 3 שעות ברצף כל יום. וממש לא התעייפתי. אז לעלות ולתת 20-25 דקות בערב זה קשור לעייפות? הצחקתם אותי. וזה עוד שכל שניה עוצרים את המשחק לזריקות\טייםאאוט וכו'. בNBA עושים את זה כל שבוע, וכן יש גם שבועות עם 5 משחקים. ושחקנים שם גם בטיסות כל היום קוסט-טו-קוסט. ושחקנים דופקים שם וואחד הופעות.
העייפות זו תירוץ ממש אבל ממש גרוע ובהפועל צודקים. הם פשוט היו יותר טובים. 3 משחקים ברצף שמכבי לא עוברת את ה 70 נקודות ועוד בנוקיה? תחזירו אותי אחורה בבקשה לפעם האחרונה שזה קרה? שנות ה-90? שעון ה-30? מכבי בכושר קליעה איום ונורא, שחקנים בלי בטחון (פניני וסמית עם 10 נקודות ביחד בשלושה משחקים??), ובניה דפוקה של קבוצה (אני מדבר על עמדות 1-2) שגורמת לזה שפציעה של פארמר מותירה את מכבי עם אוחיון אחד צעיר ובורשטיין אחד קשיש. מכבי פשוט צריכה להתחיל לקלוע. היריבות לא חוששות להרביץ למכבי כי היא משתינה במכנסיים מהעונשין. הם גם נותנות 3 מטר לרכזים כדי שיזרקו כי הם פשוט פח מהשלוש (ראיתם את הסטטיסטיקה של יום חמישי? בלו 4-7 וכל השאר אפס מאופס). כרגע לשמור על מכבי זה הדבר הכי קל בשכונה.
גם הרחבה של מכבי הזכירה אתמול את הטיילת באילת. אחד אחרי השני השחקנים של הפועל נכנסו עם שוקו ולחמניה לצבע אחרי פיק אנ רול הכי שבלוני בעולם.
אז עד שמכבי לא ישפרו את הקליעה אין לה יותר מדי מה למכור כי חודרים אין לה, וסופו כנראה לא יעבור את העשרים דקות לערב.
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי refael » 21 נובמבר 2011, 14:42

פאפאס מנצח לנו את המשחק זכרו .
תמונה
refael

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 15:49

6 לב צהוב כתב:פאפאס מנצח לנו את המשחק זכרו .

אם אתה מדבר על סל ניצחון אז זה יהיה נחמד אבל אסור לשכוח שהפסדנו להם שם ביותר . למרות שכמו שזה נראה עכשיו לא נגיע מולם למצב של שוויון נקודות אבל אף פעם אי אפשר לדעת...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2011, 16:07

שמשון הגיבור כתב:מישהו יכול להסביר לי את כל נושא העייפות? אני פשוט לא מבין.. שחקנים שהם מקצוענים, בכושר גופני מעולה, אוכלים טוב, ישנים טוב.
אני זוכר את עצמי משחק כדורסל (לא בשכונה עם חבורת שמנים אלא בתיכון עם חבר'ה אתלטים וחזקים) 3 שעות ברצף כל יום. וממש לא התעייפתי. אז לעלות ולתת 20-25 דקות בערב זה קשור לעייפות? הצחקתם אותי. וזה עוד שכל שניה עוצרים את המשחק לזריקות\טייםאאוט וכו'. בNBA עושים את זה כל שבוע, וכן יש גם שבועות עם 5 משחקים. ושחקנים שם גם בטיסות כל היום קוסט-טו-קוסט. ושחקנים דופקים שם וואחד הופעות.
העייפות זו תירוץ ממש אבל ממש גרוע ובהפועל צודקים. הם פשוט היו יותר טובים. 3 משחקים ברצף שמכבי לא עוברת את ה 70 נקודות ועוד בנוקיה? תחזירו אותי אחורה בבקשה לפעם האחרונה שזה קרה? שנות ה-90? שעון ה-30? מכבי בכושר קליעה איום ונורא, שחקנים בלי בטחון (פניני וסמית עם 10 נקודות ביחד בשלושה משחקים??), ובניה דפוקה של קבוצה (אני מדבר על עמדות 1-2) שגורמת לזה שפציעה של פארמר מותירה את מכבי עם אוחיון אחד צעיר ובורשטיין אחד קשיש. מכבי פשוט צריכה להתחיל לקלוע. היריבות לא חוששות להרביץ למכבי כי היא משתינה במכנסיים מהעונשין. הם גם נותנות 3 מטר לרכזים כדי שיזרקו כי הם פשוט פח מהשלוש (ראיתם את הסטטיסטיקה של יום חמישי? בלו 4-7 וכל השאר אפס מאופס). כרגע לשמור על מכבי זה הדבר הכי קל בשכונה.
גם הרחבה של מכבי הזכירה אתמול את הטיילת באילת. אחד אחרי השני השחקנים של הפועל נכנסו עם שוקו ולחמניה לצבע אחרי פיק אנ רול הכי שבלוני בעולם.
אז עד שמכבי לא ישפרו את הקליעה אין לה יותר מדי מה למכור כי חודרים אין לה, וסופו כנראה לא יעבור את העשרים דקות לערב.

זה לאו דווקא עייפות פיזית, אלא חוסר היכולת להתכונן ליריבה (בעוד היריבה מתכוננת אליך) ועייפות מנטלית שמתבטאת בחוסר היכולת לתת 100% על המגרש. תחשבו שאם אתה משחק בכל יום, החשיבות של המשחקים יורדת והיכולת שלך לתת 100% בכל משחק קטנה. אין מה לעשות - אנשים הם לא רובוטים.
roy1000

הודעהעל ידי where is the love? » 21 נובמבר 2011, 20:37

תראו אני מסתכל על פניני שהוא צלף שלשות טוב , במיוחד מהמקומות האלו שהוא מנסה מהם ובמיוחד בבית בהיכל.

אתמול וגם בחמישי הוא באמת השתדל, לא לקח זריקות קשות, לקח זריקות פנויות וזרק נכון בצורה נכונה! יש זריקות שאתה רואה שזה לא יכנס והזריקות של פניני נראות כאילו שהם הולכות להכנס, אני באמת לא מבין את זה... הכדורים פעם אחר פעם פוגעים בטבעת... מה זה בדיוק משבר שעובר על קלעי? הרי אם הוא זורק מצויין.... נראה לי שזה פשוט חוסר מזל שאם יכניס איזה שלשה אחת בהיכל יהיו עוד.
רבים אומרים וגם אני מסכים עם זה שגיא עולה טוב מהספסל אבל יכול להיות שדווקא עכשיו גיא צריך לפתוח.

השאלה השניה שלי היא לגבי לנגפורד, לנגפורד לא היה עם הקבוצה במחנה האימונים ובינתיים התגובות עליו מאוד לא מעודדות. אני אישית מאוד אוהב את השחקן ואני בכלל לא חושב שהוא אשם או משהו כזה ושאליו באים בטענות אני לא חושב שהן מוצדקות.
אומרים שהוא הולך עם הראש בקיר, יש המון שחקנים כאלו שהולכים עם הראש בקיר שזה מצליח זה טוב שזה לא מצליח זה לא טוב, אבל אני חושב שיש פה משהו מסויים שאומרים כאילו שקית' לא מקשיב לבלאט, מצד שני אני רואה את בלאט כן מנסה לשתף אותו, אבל נראה לי לפחות רק נראה שגם לא מייצרים לו תרגילים. יהיה מעניין לראות אותו משחק טוב שהקבוצה גם עצמה תהיה טובה.

ההפסד אתמול היה קשה ומביש, מכבי לא הצליחה לעשות דברים פשוטים, אבל אנחנו מתקרבים למשחק מול מילאנו וצריך לקוות ולהאמין ולהתפלל לנצחון ובעזרת השם אנחנו ננצח אותם! :heart
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי kubachrick » 21 נובמבר 2011, 20:42

where is the love? כתב:תראו אני מסתכל על פניני שהוא צלף שלשות טוב , במיוחד מהמקומות האלו שהוא מנסה מהם ובמיוחד בבית בהיכל.

אתמול וגם בחמישי הוא באמת השתדל, לא לקח זריקות קשות, לקח זריקות פנויות וזרק נכון בצורה נכונה! יש זריקות שאתה רואה שזה לא יכנס והזריקות של פניני נראות כאילו שהם הולכות להכנס, אני באמת לא מבין את זה... הכדורים פעם אחר פעם פוגעים בטבעת... מה זה בדיוק משבר שעובר על קלעי? הרי אם הוא זורק מצויין.... נראה לי שזה פשוט חוסר מזל שאם יכניס איזה שלשה אחת בהיכל יהיו עוד.
רבים אומרים וגם אני מסכים עם זה שגיא עולה טוב מהספסל אבל יכול להיות שדווקא עכשיו גיא צריך לפתוח.

השאלה השניה שלי היא לגבי לנגפורד, לנגפורד לא היה עם הקבוצה במחנה האימונים ובינתיים התגובות עליו מאוד לא מעודדות. אני אישית מאוד אוהב את השחקן ואני בכלל לא חושב שהוא אשם או משהו כזה ושאליו באים בטענות אני לא חושב שהן מוצדקות.
אומרים שהוא הולך עם הראש בקיר, יש המון שחקנים כאלו שהולכים עם הראש בקיר שזה מצליח זה טוב שזה לא מצליח זה לא טוב, אבל אני חושב שיש פה משהו מסויים שאומרים כאילו שקית' לא מקשיב לבלאט, מצד שני אני רואה את בלאט כן מנסה לשתף אותו, אבל נראה לי לפחות רק נראה שגם לא מייצרים לו תרגילים. יהיה מעניין לראות אותו משחק טוב שהקבוצה גם עצמה תהיה טובה.

ההפסד אתמול היה קשה ומביש, מכבי לא הצליחה לעשות דברים פשוטים, אבל אנחנו מתקרבים למשחק מול מילאנו וצריך לקוות ולהאמין ולהתפלל לנצחון ובעזרת השם אנחנו ננצח אותם! :heart

ממש מסתוריות,אולי פניני לא הניח תפילין והשם שבעזרתו ננצח הפנה לו עורף ?
kubachrick

הודעהעל ידי where is the love? » 21 נובמבר 2011, 20:46

אני חושב שפאפאלוקאס צריך לראות יותר דקות שהוא יהיה מחליף ראשון לפארמר ויוגב יחליף את לנגפורד וסמית יחליף את פניני, ומי שטוב אז קדימה
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 נובמבר 2011, 21:06

אל תשכח שיש לך טיסות של כמה שעות בין משחקים נסיעות עם אוטובוס של כמה שעות זה ממש גומר את הגוף כל הטיסות האלה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי where is the love? » 21 נובמבר 2011, 21:10

JasonWilliams12 כתב:אל תשכח שיש לך טיסות של כמה שעות בין משחקים נסיעות עם אוטובוס של כמה שעות זה ממש גומר את הגוף כל הטיסות האלה

כנראה שזה זה... בכל אופן נקווה שהוא ינוח טוב ואז זה יכנס.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 21 נובמבר 2011, 21:26

לא דיברתי על פאפס אלא על כל הקבוצה
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי Allan Turing » 21 נובמבר 2011, 21:27

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:נוקיה כבר שנים לא שווה 20 נק', אולי 5..
מה לעשות שהחלק שבאמת מעודד הוא שמינית מהקהל? בעוד ששאר ה-7\8 כל הזמן עסוקים בלהגיד לאלה שכן מעודדים לשבת..

לא יודע על העידוד, אבל אין מה להשוות את היכולת של מכבי בבית ליכולת בחוץ. ביורוליג האולם הזה שווה המון נקודות וגם לקבוצות שעדיפות על מכבי (כמו ריאל) מאוד קשה לנצח בנוקיה.

סה"כ היכולת של מכבי מול פרטיזן ומול שרלרואה, היתה פחות טובה מהיכולת מול אפס. מול ריאל באמת היה משחק אדיר, אבל איכשהו, למרות האיכויות
הבאמת נדירות שיש לריאל, היא קבוצה, שלמכבי נוח יותר להתמודד מולה.

המשחק הזה חשוב מאוד. ניצחון, ומכבי באמת תיאבק מול ריאל על 1-2. הפסד, ואנחנו יכולים למצוא את עצמינו בצרות, עם משחק בבלגרד, ואח"כ במדריד,
מה שתיאורטית יכול להיגמר לא טוב.

יוני אתה יכול להירגע - מכבי תנצח את המשחק הזה .

אני מוכן לחתום על זה שלא יהיה שום קשר בין המשחק הזה ובין הקבוצה העייפה החולה והפצועה ששיחקה היום ואז כל הבכיינים יחזרו למחילות לשנת החורף שלהם.

חושב כמוך. מה שראינו בשבת ובראשון לא היתה מכבי, סתם אוסף שחקנים שלבשו להם את הבגדים.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי itay92 » 21 נובמבר 2011, 21:30

אתה יכול גם להוסיף את יום חמישי.
itay92

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 22 נובמבר 2011, 06:32

כמו שאמרתי מכבי יבואו רעבים אחרי ההפסד...
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1879025
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי misha » 22 נובמבר 2011, 15:38

סל השדה הבא שתיאו פאפאלוקאס יקלע (של 2 נקודות) יהיה הסל ה-500 בקריירת היורוליג שלו.

טל בורשטיין זקוק לעוד 4 אסיסטים כדי להגיע ל-300 בקריירת היורוליג.

דיויד בלו קלע 10 מתוך 22 השלשות של מכבי העונה. גיא פניני החטיא את 9 הזריקות האחרונות שלו לשלוש ביורוליג.

מילאנו ומכבי הן שתי הקבוצות עם האחוזים הכי נמוכים ביורוליג לשלוש.

דנילו גלינארי הוא השחקן היחיד במילאנו שקלע לפחות 10 נקודות בכל אחד מחמשת משחקיה העונה.

הפעם האחרונה שמילאנו ניצחה בתל אביב היתה בעונת 1987/88.

מכבי שיחקה פעמיים מול מילאנו בגמר גביע אירופה לאלופות, ב-1987 ו-1988. בשני המקרים מילאנו ניצחה. כוכבה היה השחקן הטוב באירופה באותם ימים, בוב מקאדו.
מאזן כל הזמנים בין הקבוצות הוא 9-12 לטובת מילאנו.

מילאנו מוליכה את הליגה האיטלקית עם מאזן 1-5, אך ביורוליג מאזנה 3-2.

מכבי נוצחה ע"י מילאנו במחזור הראשון ביורוליג העונה, אך מאז הצהובים ניצחו בכל 4 משחקיהם ביורוליג.

מילאנו החתימה הקיץ 3 שחקנים שכיכבו בעונה שעברה ביוון: ניקולאס ופוטסיס מפנאתינייקוס, ובורוסיס מאולימפיאקוס.

בפעם האחרונה שמילאנו שיחקה בנוקיה, בעונת 2007/8, כיכב בה שחקן צעיר בן 19 וחצי בשם דנילו גלינארי. הוא קלע 27 נקודות – שיא קריירה שלו ביורוליג עד היום, אך מכבי ניצחה בקלות 76-91. מאז גלינארי הספיק לשחק 3 עונות מרשימות באן.בי.איי, בעיקר בניו-יורק ניקס, שם אימן אותו מייק דאנטוני, מהכוכבים הגדולים של מילאנו בשנות ה-8

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3271
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 נובמבר 2011, 15:42

misha כתב:
סל השדה הבא שתיאו פאפאלוקאס יקלע (של 2 נקודות) יהיה הסל ה-500 בקריירת היורוליג שלו.

טל בורשטיין זקוק לעוד 4 אסיסטים כדי להגיע ל-300 בקריירת היורוליג.

דיויד בלו קלע 10 מתוך 22 השלשות של מכבי העונה. גיא פניני החטיא את 9 הזריקות האחרונות שלו לשלוש ביורוליג.

מילאנו ומכבי הן שתי הקבוצות עם האחוזים הכי נמוכים ביורוליג לשלוש.

דנילו גלינארי הוא השחקן היחיד במילאנו שקלע לפחות 10 נקודות בכל אחד מחמשת משחקיה העונה.

הפעם האחרונה שמילאנו ניצחה בתל אביב היתה בעונת 1987/88.

מכבי שיחקה פעמיים מול מילאנו בגמר גביע אירופה לאלופות, ב-1987 ו-1988. בשני המקרים מילאנו ניצחה. כוכבה היה השחקן הטוב באירופה באותם ימים, בוב מקאדו.
מאזן כל הזמנים בין הקבוצות הוא 9-12 לטובת מילאנו.

מילאנו מוליכה את הליגה האיטלקית עם מאזן 1-5, אך ביורוליג מאזנה 3-2.

מכבי נוצחה ע"י מילאנו במחזור הראשון ביורוליג העונה, אך מאז הצהובים ניצחו בכל 4 משחקיהם ביורוליג.

מילאנו החתימה הקיץ 3 שחקנים שכיכבו בעונה שעברה ביוון: ניקולאס ופוטסיס מפנאתינייקוס, ובורוסיס מאולימפיאקוס.

בפעם האחרונה שמילאנו שיחקה בנוקיה, בעונת 2007/8, כיכב בה שחקן צעיר בן 19 וחצי בשם דנילו גלינארי. הוא קלע 27 נקודות – שיא קריירה שלו ביורוליג עד היום, אך מכבי ניצחה בקלות 76-91. מאז גלינארי הספיק לשחק 3 עונות מרשימות באן.בי.איי, בעיקר בניו-יורק ניקס, שם אימן אותו מייק דאנטוני, מהכוכבים הגדולים של מילאנו בשנות ה-8

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3271

ראינו מה קרה במשחק האחרון כשהביאו נתון שקבוצה לא ניצחה מלא זמן בהיכל..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 22 נובמבר 2011, 15:54

בסדר, יש הרבה קבוצות שלא ניצחו מלא זמן בהיכל.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 נובמבר 2011, 15:59

אולי זאת השנה שלהם :cry3
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 22 נובמבר 2011, 16:13

או סתם נתון חסר משמעות.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־45 אורחים