קית' לנגפורד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: קית' לנגפורד

הודעהעל ידי yzafrir » 21 נובמבר 2011, 08:59

זה ידוע שכשלא הולך מרחוק עדיף תמיד לנסות לחדור פנימה (פניני אתה שומע ?? ) ולכן באמת עדיף כרגע שלאנגפורד יתמקד בזה , מה גם שאין עוד שחקנים שיודעים ללכלת עד הסוף חוץ ממנו ופארמר....

אנדרסון לא הגיע למכבי בשלב כלכך מאוחר ובכושר לקוי . הוא היה מחובר לקבוצה מקצועית כי הוא היה הקבוצה . הכל היה בנוי סביבו והוא היה המוציא לפועל הכמעט בלעדי באותה קבוצה לטוב ולרע (בעיקר לרע..) וזו אחת הסיבות שהוא לא פה היום (ואולי גם פיני...)

אני מסכים שלאנגפורד שחקן יותר קבוצתי בסגנון המשחק אבל כרגע במשחקנים הפחות חשובים הוא צריך ללכת קצת לבד כדי לקבל ביטחון כדי שלא יגמור כמו שייר...( מבצע סבתא..)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 נובמבר 2011, 09:04

יכול להיות שזה באמת מוקדם להגיד את זה ואולי זה לא הכי פוליטקלי קורקט,
אבל יש לי את התחושה שמאז שלאנגפורד הגיע והתחיל לשחק בצורה משמעותית (ולא דקה פה ודקה שם), משהו בחיבור הקבוצתי נפגם.
כאילו כל השחקנים נהיו טיפה יותר אגואיסטיים מהרגיל, ובאמת שאני לא חושבת שיש לנו חבורה אגואיסטית.
אולי זה לא נכון להפיל את זה על לאנגפורד, אבל אני קצת מודאגת.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 21 נובמבר 2011, 10:55

6 לב צהוב כתב:"הכדורים לא כ"כ נכנסים עכשיו אבל זה חלק מהמשחק ואני מקווה שהסטטיסטיקה תתיישר", אמר לנגפורד כשהוא מתייחס לקשיי ההתאקלמות שלו, "כרגע מסיבה לא ברורה זה עוד לא עובד. ההתסגלות שלי היא קשה. זו קבוצה עם הרבה שחקנים איכותיים ולא בהכרח צריך שאני אעשה את הדברים שעשיתי בשנים האחרונות בקבוצות שבהן הייתי. אלה ההתאמות שאני צריך לעשות. הצוות עובד איתי על הדברים האלה כדי שאהיה מוכן ושזה יהיה בסדר".

לקראת מילאנו ביום חמישי הוסיף הגארד: "כולם רוצים להישאר חיוביים, ולהיות מוכנים. אני לא הייתי כאן במשחק הראשון מול מילאנו אבל החבר'ה נרגשים לקראת המשחק הזה"

yzafrir כתב:זה בדיוק ההבדל בינו לבין אנדרסון , המודעות שלו ליכולת שלו ולזה שהוא צריך להתאים את עצמו לקבוצה...כשאנדרסון נשאל על היכולת שלו (אחרי התבטאות של פניני בנושא ) הוא אמר שאין לו מושג על מה הוא מדבר....
זה עוד אחת מהסיבות שאני אופטימי לגבי לאנגפורד אלא אם יש לו פציעה שהמגבילה אותו ולא ידענו עליה....

אני מסכים. חוץ מבעית כושר המשחק (לא לשכוח שהוא שיחק אתמול אחרי 32 דק' יום לפני מול לובליאנה וזה לא קל כשאתה רק חוזר לכושר) הוא צריך להתרגל לסיטואציה חדשה, בה הוא עוד שחקן ולא הכל סובב סביבו כמו בקבוצות הקדומות שלו. אני מאמין שעם הזמן זה יסתדר, הוא שחקן הרבה יותר אינטליגנטי מאנדרסון, גם אם זה לא נראה טוב כרגע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 19:48

שמעתי את שרף ב 103 . הוא מזכיר את העניין שהוא הזהיר את מכבי מהשחקן הזה. נראה מה יהיה בהמשך.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Runner30 » 21 נובמבר 2011, 20:11

yarinsaky כתב:שמעתי את שרף ב 103 . הוא מזכיר את העניין שהוא הזהיר את מכבי מהשחקן הזה. נראה מה יהיה בהמשך.

vהוא גם הזהיר את מכבי בפני סופו.
Runner30

הודעהעל ידי yarinsaky » 21 נובמבר 2011, 20:13

Runner30 כתב:
yarinsaky כתב:שמעתי את שרף ב 103 . הוא מזכיר את העניין שהוא הזהיר את מכבי מהשחקן הזה. נראה מה יהיה בהמשך.

לא, זה היה פיני.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Allan Turing » 21 נובמבר 2011, 21:32

עוד באמת מוקדם לשפוט. נדבר עוד חודשיים.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי LIAV10 » 21 נובמבר 2011, 22:02

yarinsaky כתב:
Runner30 כתב:

לא, זה היה פיני.

אני לא יודע אם פניני אמר משהו כזה, אבל אם אתה אומר, סבבה..
מה שבטוח זה שצביקה כן אמר את זה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2011, 22:07

^פניני? טוב בכל מקרה זה לא משנה.. אין איש כדורסל\פרשן בארץ שלא ביקר את ההחתמה של סופו..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2011, 22:15

הוא אמר למה?
roy1000

הודעהעל ידי Frid » 21 נובמבר 2011, 22:47

roy1000 כתב:

הוא אמר למה?

שמעתי אותו מדבר עליו לפני שחתם, צביקה אמר עליו שיש לו בעיות משמעתיות או משהו בסגנון.
Frid

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2011, 23:00

Frid כתב:
roy1000 כתב:

הוא אמר למה?

שמעתי אותו מדבר עליו לפני שחתם, צביקה אמר עליו שיש לו בעיות משמעתיות או משהו בסגנון.

אני לא הייתי מבטל דברים שאומר צביקה. אני יודע שהוא הזהיר מפני סופו, אבל כולם ידעו על הבעיות של סופו. בעיות משמעת לא כל כך מדאיגות אותי. אני יותר מודאג ממצב הפציעה שלו ואם הוא 100% כשיר. הוא נראה לי יותר איטי ממה שאני זוכר אותו.
roy1000

הודעהעל ידי yzafrir » 22 נובמבר 2011, 05:05

עניין הפציעה זה סיפור אחר ופה האחריות של מכבי לבדוק שהוא כשיר ב-100% , אם הוא לא כשיר זו טעות חמורה של מכבי .
אבל אם הוא כשיר אז אני לא רואה בעיה שלו להשתלב בקבוצה חברתית או מקצועית , זה רק עניין של זמן ואימונים (מה שמאוד חסר השנה..)

חנוש' מה לאנגפורד אשם שפניני לא פוגע זריקות טובות ? מה הוא אשם שאוחיון מסיים חדירות טובות שלו בלבנה על הסל ? ....המצב כרגע הוא ששחקנים לא נימצאים בכושר טוב אבל הסגנון הקבוצתי של מכבי לא השתנה בכלל ואותם תרגילים ממשיכים להתבצע .
והאמת בדיוק לרגעים כאלו יש שחקנים כמו לאנגפורד , כשלא ניכנס כלום הוא צריך לנסות לחדור עד הסוף...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 22 נובמבר 2011, 08:00

roy1000 כתב:
Frid כתב:
roy1000 כתב:

הוא אמר למה?

אני לא הייתי מבטל דברים שאומר צביקה. אני יודע שהוא הזהיר מפני סופו, אבל כולם ידעו על הבעיות של סופו. בעיות משמעת לא כל כך מדאיגות אותי. אני יותר מודאג ממצב הפציעה שלו ואם הוא 100% כשיר. הוא נראה לי יותר איטי ממה שאני זוכר אותו.

לי זה נראה כמו עניין של בטחון. ברגע שאין לך בטחון אתה חושב על כל פעולה ונראה הרבה יותר הססן ואיטי. כשאתה בטוח בעצמך אתה משחק על "אוטומט" וכל הפעולות נראות הרבה יותר זורמות ומהירות. דווקא את שני המשחקים בחמישי ושבת לנגפורד פתח עם הרבה בטחון והראה נחישות ואגרסיביות, אבל העובדה שאחרי כמה דקות בלאט הוריד אותו ו"קירר" אותו על הספסל לא ממש עזרה לו. בנוסף, בשני המשחקים הוא סבל מקצת חוסר מזל - נגד שרלרואה הוא החטיא שתי שלשות טובות שנכנסו ויצאו ונגד לובליאנה הוא החטיא דאנק. נגד ירושלים הוא שיחק לא מעט כרכז ולכן לא חוכמה לשפוט אותו על המשחק הזה. לא מאמין שמכבי לא בדקו היטב את מצבו הרפואי ולא רואה סיכוי שהיו מחתימים אותו, בטח לא על חוזה כל כך גבוה, אם לא היו משוכנעים לחלוטין שהוא בריא לגמרי.
את היכולות של לנגפורד ברמת היורוליג כולנו מכירים וראינו בשנים קודמות ואני מניח שעם החזרת הבטחון הוא יעזור לקבוצה מאוד, כי בהגנה ובריבאונד הוא נותן מאמץ גדול. הרבה יותר מטריד אותי שחקן כמו סמית, שבעונה היחידה ששיחק ביורוליג הסריח את הפרקט ומראה חד גוניות נוראית.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2011, 08:57

קודי כתב:לי זה נראה כמו עניין של בטחון. ברגע שאין לך בטחון אתה חושב על כל פעולה ונראה הרבה יותר הססן ואיטי. כשאתה בטוח בעצמך אתה משחק על "אוטומט" וכל הפעולות נראות הרבה יותר זורמות ומהירות. דווקא את שני המשחקים בחמישי ושבת לנגפורד פתח עם הרבה בטחון והראה נחישות ואגרסיביות, אבל העובדה שאחרי כמה דקות בלאט הוריד אותו ו"קירר" אותו על הספסל לא ממש עזרה לו. בנוסף, בשני המשחקים הוא סבל מקצת חוסר מזל - נגד שרלרואה הוא החטיא שתי שלשות טובות שנכנסו ויצאו ונגד לובליאנה הוא החטיא דאנק. נגד ירושלים הוא שיחק לא מעט כרכז ולכן לא חוכמה לשפוט אותו על המשחק הזה. לא מאמין שמכבי לא בדקו היטב את מצבו הרפואי ולא רואה סיכוי שהיו מחתימים אותו, בטח לא על חוזה כל כך גבוה, אם לא היו משוכנעים לחלוטין שהוא בריא לגמרי.
את היכולות של לנגפורד ברמת היורוליג כולנו מכירים וראינו בשנים קודמות ואני מניח שעם החזרת הבטחון הוא יעזור לקבוצה מאוד, כי בהגנה ובריבאונד הוא נותן מאמץ גדול. הרבה יותר מטריד אותי שחקן כמו סמית, שבעונה היחידה ששיחק ביורוליג הסריח את הפרקט ומראה חד גוניות נוראית.

אפשר רק לקוות שזה ביטחון וכושר משחק ולא קשור בשום דבר לפציעה שהוא עבר.
roy1000

הודעהעל ידי yellowaura » 22 נובמבר 2011, 12:04

אני התנגדתי ללאנגפורד מההתחלה. אני זוכר עוד את הדיון על אנדרסון VS לאנגפורד. תמיד טענתי שיש לאנדרסון יתרון איכותי גדול על פני לאנגפורד בעיקר ביכולת ההגנתית וביכולת לעלות לשלשה על יריב.
מבחינת IQ משחק שניהם לא מבריקים. הכישרון והרצון של אנדרסון חיפו לטעמי על זה (כמו שאמרתי אז, לאנדרסון לא היו שחקני פנים טובים סביבו שיעזרו לו והייתה חסרה מאוד זריזות בהרכב הגבוה שפיני העמיד).
מעבר ל IQ החלש של לאנגפורד יש לו גם בעיה מקצועית גדולה ביכולת המסירה הלוקה בחסר שלו.
אני בניגוד לאחרים לא ממש מאמין שהוא ייתן יותר ממשחק אחד או שניים טובים לעומת משחקים רעים מאוד באחרים.
אני חושב שלאנגפורד בקבוצה כמו מכבי הוא מסוג השחקנים האמריקאים שעושים 2 משחקים עם מדדים של 15+ ועוד 4 משחקים עם מדדים שליליים. בו נקווה שאני טועה.
בכל מקרה שרף הזהיר לגבי לאנגפורד לפני שהוא הגיע ואני נותן משקל גדול למילה שלו.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי asafb96 » 22 נובמבר 2011, 12:12

yellowaura כתב:אני התנגדתי ללאנגפורד מההתחלה. אני זוכר עוד את הדיון על אנדרסון VS לאנגפורד. תמיד טענתי שיש לאנדרסון יתרון איכותי גדול על פני לאנגפורד בעיקר ביכולת ההגנתית וביכולת לעלות לשלשה על יריב.
מבחינת IQ משחק שניהם לא מבריקים. הכישרון והרצון של אנדרסון חיפו לטעמי על זה (כמו שאמרתי אז, לאנדרסון לא היו שחקני פנים טובים סביבו שיעזרו לו והייתה חסרה מאוד זריזות בהרכב הגבוה שפיני העמיד).
מעבר ל IQ החלש של לאנגפורד יש לו גם בעיה מקצועית גדולה ביכולת המסירה הלוקה בחסר שלו.
אני בניגוד לאחרים לא ממש מאמין שהוא ייתן יותר ממשחק אחד או שניים טובים לעומת משחקים רעים מאוד באחרים.
אני חושב שלאנגפורד בקבוצה כמו מכבי הוא מסוג השחקנים האמריקאים שעושים 2 משחקים עם מדדים של 15+ ועוד 4 משחקים עם מדדים שליליים. בו נקווה שאני טועה.
בכל מקרה שרף הזהיר לגבי לאנגפורד לפני שהוא הגיע ואני נותן משקל גדול למילה שלו.

לאנגפורד מוסר ושחקן הגנה יוצא מהכלל. אין לי מושג מאיפה הבאת את זה
מדובר בסקורר גדול. אל תקברו אותו (כמה שהמשפט הזה חוזר, זה לא עוזר...). זה כמו מנטרה ניהיה בשנים האחרונות. קוברים שחקן לפני שהוא שיחק כמה משחקים ברציפות, יורדים עליו ועל ההנהלה (JASONWILLIAMS וקודי בין המצטיינים), אחרי תקופה כלשהי הוא פורץ, נותן משחקים טובים, וכולם חוזרים לחורים שלהם
בחייאת שחררו קצת... כאילו אידסון שזוכה פה להילולים השם יודע למה, היה שחקן יציב ובאנקר..
גם לבלו, פניני, סופו, ולכולם בקבוצה בעצם, אולי אולי חוץ מליאור, יש תקופות פחות טובות בהתקפה, על אחת כמה וכמה שחקן חדש שרק הגיע, אבל משום מה איתם זה סוד, אף אחד לא מדבר על זה, וגם אם זה עולה, כל התגובות פה זה "יהיה בסדר" "הוא יצא מזה" "אני לא דואג" "הוא רוצח שקט, תנו לו פיינל פור והוא מתפוצץ", אבל עם שחקנים אחרים, בעיקר חדשים, עוקבים פה אחרי כל גירוד באף, וקוברים שחקנים בקצב מסחרר. JASONWILLIAMS כבר שיחרר 15 שחקנים מהסגל (למרות שהוא כולל רק 13 שחקנים..), והחתים 32, ומשום מה הפורום נגרר לדברים האלה. תנו קצת זמן לשחקנים להתחבר. כמו שהיללו בהתחלה את סמית' ועכשיו שלחו אותו על טיסה, את שאייר כבר אחרי חודש החזירו לארה"ב, את פארמר שלחו לניו ג'רסי והיום הוא ה', הנדריקס היה פח אשפה בתחילת העונה והיום הוא הבאנקר הכי גדול במכבי (מבחינת האוהדים..), וכו' וכו'.. בחייאת...
asafb96

הודעהעל ידי yarinsaky » 22 נובמבר 2011, 12:34

אסף, אל תגזים. לאנגפורד לא " שחקן הגנה יוצא מהכלל ". בד"כ הוא שחקן הגנה טוב, כרגע הוא לא במלוא כושרו, רגליים קצת חלשות ואיטיות מהרגיל.
אנדרסון בלי ספק שחקן הגנה טוב ופיזי ממנו, בטח כשהמוח שלו מסודר במקום הנכון.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 22 נובמבר 2011, 12:38

yarinsaky כתב:אסף, אל תגזים. לאנגפורד לא " שחקן הגנה יוצא מהכלל ". בד"כ הוא שחקן הגנה טוב, כרגע הוא לא במלוא כושרו, רגליים קצת חלשות ואיטיות מהרגיל.
אנדרסון בלי ספק שחקן הגנה טוב ופיזי ממנו, בטח כשהמוח שלו מסודר במקום הנכון.

אנדרסון אולי שחקן הגנה קצת יותר טוב ממנו, אבל לאנגפורד הוא שחקן הגנה מצוין, ומראה שמירה אישית יוצאת מהכלל. גם ריבאונדר טוב
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 22 נובמבר 2011, 12:39

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/1879218

כבר שוקלים לשחרר אותו? אם היה לו סעיף יציאה והיו אלטרנטיבות מדהימות בשוק אז ניחא, אבל לשחרר אותו בשביל לתת יותר דקות לאוחיון ולסמית? נשמע לי הזוי, אלא אם כן יש בעיה עם הפציעה שלו. אחרת צריך פשוט סבלנות, כי כדורסל יש לו ואת סגנון המשחק שלו בלאט ידע היטב עוד לפני שהוא נחת כאן. לדעתי צריך עוד קצת סבלנות והתוצאות יגיעו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], עידן ו־14 אורחים