המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
6 לב צהוב כתב:"הכדורים לא כ"כ נכנסים עכשיו אבל זה חלק מהמשחק ואני מקווה שהסטטיסטיקה תתיישר", אמר לנגפורד כשהוא מתייחס לקשיי ההתאקלמות שלו, "כרגע מסיבה לא ברורה זה עוד לא עובד. ההתסגלות שלי היא קשה. זו קבוצה עם הרבה שחקנים איכותיים ולא בהכרח צריך שאני אעשה את הדברים שעשיתי בשנים האחרונות בקבוצות שבהן הייתי. אלה ההתאמות שאני צריך לעשות. הצוות עובד איתי על הדברים האלה כדי שאהיה מוכן ושזה יהיה בסדר".
לקראת מילאנו ביום חמישי הוסיף הגארד: "כולם רוצים להישאר חיוביים, ולהיות מוכנים. אני לא הייתי כאן במשחק הראשון מול מילאנו אבל החבר'ה נרגשים לקראת המשחק הזה"
yzafrir כתב:זה בדיוק ההבדל בינו לבין אנדרסון , המודעות שלו ליכולת שלו ולזה שהוא צריך להתאים את עצמו לקבוצה...כשאנדרסון נשאל על היכולת שלו (אחרי התבטאות של פניני בנושא ) הוא אמר שאין לו מושג על מה הוא מדבר....
זה עוד אחת מהסיבות שאני אופטימי לגבי לאנגפורד אלא אם יש לו פציעה שהמגבילה אותו ולא ידענו עליה....
yarinsaky כתב:שמעתי את שרף ב 103 . הוא מזכיר את העניין שהוא הזהיר את מכבי מהשחקן הזה. נראה מה יהיה בהמשך.
Runner30 כתב:yarinsaky כתב:שמעתי את שרף ב 103 . הוא מזכיר את העניין שהוא הזהיר את מכבי מהשחקן הזה. נראה מה יהיה בהמשך.
vהוא גם הזהיר את מכבי בפני סופו.
yarinsaky כתב:Runner30 כתב:yarinsaky כתב:שמעתי את שרף ב 103 . הוא מזכיר את העניין שהוא הזהיר את מכבי מהשחקן הזה. נראה מה יהיה בהמשך.
vהוא גם הזהיר את מכבי בפני סופו.
לא, זה היה פיני.
yarinsaky כתב:שמעתי את שרף ב 103 . הוא מזכיר את העניין שהוא הזהיר את מכבי מהשחקן הזה. נראה מה יהיה בהמשך.
roy1000 כתב:yarinsaky כתב:שמעתי את שרף ב 103 . הוא מזכיר את העניין שהוא הזהיר את מכבי מהשחקן הזה. נראה מה יהיה בהמשך.
הוא אמר למה?
Frid כתב:roy1000 כתב:yarinsaky כתב:שמעתי את שרף ב 103 . הוא מזכיר את העניין שהוא הזהיר את מכבי מהשחקן הזה. נראה מה יהיה בהמשך.
הוא אמר למה?
שמעתי אותו מדבר עליו לפני שחתם, צביקה אמר עליו שיש לו בעיות משמעתיות או משהו בסגנון.
roy1000 כתב:Frid כתב:roy1000 כתב:yarinsaky כתב:שמעתי את שרף ב 103 . הוא מזכיר את העניין שהוא הזהיר את מכבי מהשחקן הזה. נראה מה יהיה בהמשך.
הוא אמר למה?
שמעתי אותו מדבר עליו לפני שחתם, צביקה אמר עליו שיש לו בעיות משמעתיות או משהו בסגנון.
אני לא הייתי מבטל דברים שאומר צביקה. אני יודע שהוא הזהיר מפני סופו, אבל כולם ידעו על הבעיות של סופו. בעיות משמעת לא כל כך מדאיגות אותי. אני יותר מודאג ממצב הפציעה שלו ואם הוא 100% כשיר. הוא נראה לי יותר איטי ממה שאני זוכר אותו.
קודי כתב:לי זה נראה כמו עניין של בטחון. ברגע שאין לך בטחון אתה חושב על כל פעולה ונראה הרבה יותר הססן ואיטי. כשאתה בטוח בעצמך אתה משחק על "אוטומט" וכל הפעולות נראות הרבה יותר זורמות ומהירות. דווקא את שני המשחקים בחמישי ושבת לנגפורד פתח עם הרבה בטחון והראה נחישות ואגרסיביות, אבל העובדה שאחרי כמה דקות בלאט הוריד אותו ו"קירר" אותו על הספסל לא ממש עזרה לו. בנוסף, בשני המשחקים הוא סבל מקצת חוסר מזל - נגד שרלרואה הוא החטיא שתי שלשות טובות שנכנסו ויצאו ונגד לובליאנה הוא החטיא דאנק. נגד ירושלים הוא שיחק לא מעט כרכז ולכן לא חוכמה לשפוט אותו על המשחק הזה. לא מאמין שמכבי לא בדקו היטב את מצבו הרפואי ולא רואה סיכוי שהיו מחתימים אותו, בטח לא על חוזה כל כך גבוה, אם לא היו משוכנעים לחלוטין שהוא בריא לגמרי.
את היכולות של לנגפורד ברמת היורוליג כולנו מכירים וראינו בשנים קודמות ואני מניח שעם החזרת הבטחון הוא יעזור לקבוצה מאוד, כי בהגנה ובריבאונד הוא נותן מאמץ גדול. הרבה יותר מטריד אותי שחקן כמו סמית, שבעונה היחידה ששיחק ביורוליג הסריח את הפרקט ומראה חד גוניות נוראית.
yellowaura כתב:אני התנגדתי ללאנגפורד מההתחלה. אני זוכר עוד את הדיון על אנדרסון VS לאנגפורד. תמיד טענתי שיש לאנדרסון יתרון איכותי גדול על פני לאנגפורד בעיקר ביכולת ההגנתית וביכולת לעלות לשלשה על יריב.
מבחינת IQ משחק שניהם לא מבריקים. הכישרון והרצון של אנדרסון חיפו לטעמי על זה (כמו שאמרתי אז, לאנדרסון לא היו שחקני פנים טובים סביבו שיעזרו לו והייתה חסרה מאוד זריזות בהרכב הגבוה שפיני העמיד).
מעבר ל IQ החלש של לאנגפורד יש לו גם בעיה מקצועית גדולה ביכולת המסירה הלוקה בחסר שלו.
אני בניגוד לאחרים לא ממש מאמין שהוא ייתן יותר ממשחק אחד או שניים טובים לעומת משחקים רעים מאוד באחרים.
אני חושב שלאנגפורד בקבוצה כמו מכבי הוא מסוג השחקנים האמריקאים שעושים 2 משחקים עם מדדים של 15+ ועוד 4 משחקים עם מדדים שליליים. בו נקווה שאני טועה.
בכל מקרה שרף הזהיר לגבי לאנגפורד לפני שהוא הגיע ואני נותן משקל גדול למילה שלו.
yarinsaky כתב:אסף, אל תגזים. לאנגפורד לא " שחקן הגנה יוצא מהכלל ". בד"כ הוא שחקן הגנה טוב, כרגע הוא לא במלוא כושרו, רגליים קצת חלשות ואיטיות מהרגיל.
אנדרסון בלי ספק שחקן הגנה טוב ופיזי ממנו, בטח כשהמוח שלו מסודר במקום הנכון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־6 אורחים