די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה - עדכון: שוחרר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: די.ג'יי סילי חתם במכבי לעונה

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2016, 13:58

סבבה, אני לא מאמין שיש אנשים שבסדר עם זה שמקל נמצא פה כרכז ראשון, אבל רוצ'סטי, שטוב ממנו ב5 רמות בערך הוא מוקצה.

כל אחד ודעתו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 יוני 2016, 14:00

שועל כתב:לא מאמין שיש מי שחושב שרוצ'סטי צריך להישאר כאן

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 29 יוני 2016, 14:03

MTA2311 כתב:סבבה, אני לא מאמין שיש אנשים שבסדר עם זה שמקל נמצא פה כרכז ראשון, אבל רוצ'סטי, שטוב ממנו ב5 רמות בערך הוא מוקצה.

כל אחד ודעתו.

לא בסדר עם שניהם, אבל מקל לפחות לא מזיק
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יוני 2016, 14:04

שועל כתב:
MTA2311 כתב:סבבה, אני לא מאמין שיש אנשים שבסדר עם זה שמקל נמצא פה כרכז ראשון, אבל רוצ'סטי, שטוב ממנו ב5 רמות בערך הוא מוקצה.

כל אחד ודעתו.

מקל הזיק, ועוד יזיק לקבוצה הזאת יותר הרבה יותר מרוצסטי. כמו שאמרתי אחרי החתחמה שלו, נדבר עוד שנה.

עצם זה שהוא פה כרכז ראשון זה נזק בלתי יתואר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שועל » 29 יוני 2016, 14:05

MTA2311 כתב:
שועל כתב:

כל אחד ודעתו.

עצם זה שהוא פה כרכז ראשון זה נזק בלתי יתואר.

מסכים
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 14:57

לדעתי רוצ'יסטי לא נורא כמו שאנשים לפעמים נוטים לצייר אותו, יש לו תכונות חיוביות שמשום מה גם פוסחים עליהן: מוצא את השחקן הפנוי, מוביל כדור, יד טובה מכל הטווחים כולל זריקות בתנועה, אופי נוח וכו' הוא גם לא איזה גאנר חסר מצפון כמו שנוטים לתאר. אבל מה הרכות שלו מורידה ממנו הרבה כשחקן. זאת הבעיה איתו. סה"כ צריך לזכור שלא היה אחד בקבוצה ששיחק טוב בעונה שעברה. עונה מקוללת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2016, 16:11

toja27 כתב:לדעתי רוצ'יסטי לא נורא כמו שאנשים לפעמים נוטים לצייר אותו, יש לו תכונות חיוביות שמשום מה גם פוסחים עליהן: מוצא את השחקן הפנוי, מוביל כדור, יד טובה מכל הטווחים כולל זריקות בתנועה, אופי נוח וכו' הוא גם לא איזה גאנר חסר מצפון כמו שנוטים לתאר. אבל מה הרכות שלו מורידה ממנו הרבה כשחקן. זאת הבעיה איתו. סה"כ צריך לזכור שלא היה אחד בקבוצה ששיחק טוב בעונה שעברה. עונה מקוללת.

הבעיה עם רוצ'סטי היא בכך שלא רצו למקסם את התכונות הטובות שלו, אלא במקום זה דרשו ממנו דברים שהוא לא יודע.

כשהוא שיחק בניז'ני , המאמן באגאטסקיס הלך עם היכולות ההתקפיות שלו והרוויח לא רק צלף שלשות, אלא גם רכז פיק-נ-רול טוב מאוד, שהפך את הסנטר הבינוני עד מאוד פאראחוסקי לאחד הגבוהים המצטיינים ביורוליג.

אולי הבעיה הייתה בכך, שלא היה לנו סנטר טוב לפיק-נ-רולים...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 יוני 2016, 16:18

רוצ'סטי צריך להשאר, והוא יהיה הרבה יותר טוב העונה.
סילי זה רכש מצויין ל1-2-3 מחליף. שחקן טוב וחכם, פליימייקר ופיור שוטר שייקח את כל הדקות (הרעות) של לנדסברג בעמדה 2.
השאלה היחידה היא כמה אקטיבי הוא בהגנה. חוטף טוב הוא צריך להיות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 16:23

felix_r כתב:
toja27 כתב:לדעתי רוצ'יסטי לא נורא כמו שאנשים לפעמים נוטים לצייר אותו, יש לו תכונות חיוביות שמשום מה גם פוסחים עליהן: מוצא את השחקן הפנוי, מוביל כדור, יד טובה מכל הטווחים כולל זריקות בתנועה, אופי נוח וכו' הוא גם לא איזה גאנר חסר מצפון כמו שנוטים לתאר. אבל מה הרכות שלו מורידה ממנו הרבה כשחקן. זאת הבעיה איתו. סה"כ צריך לזכור שלא היה אחד בקבוצה ששיחק טוב בעונה שעברה. עונה מקוללת.

הבעיה עם רוצ'סטי היא בכך שלא רצו למקסם את התכונות הטובות שלו, אלא במקום זה דרשו ממנו דברים שהוא לא יודע.

כשהוא שיחק בניז'ני , המאמן באגאטסקיס הלך עם היכולות ההתקפיות שלו והרוויח לא רק צלף שלשות, אלא גם רכז פיק-נ-רול טוב מאוד, שהפך את הסנטר הבינוני עד מאוד פאראחוסקי לאחד הגבוהים המצטיינים ביורוליג.

אולי הבעיה הייתה בכך, שלא היה לנו סנטר טוב לפיק-נ-רולים...

אני אדבר יותר במאקרו ,אני חושב שקשה היה לצפות ממנו ליותר בהתקפה כשהכל התחיל להשתבש מתחילת העונה, אף שחקן לא הצליח למקסם את היכולות שלו, שחקנים מרכזיים נפצעו על ימין ועל שמאל, המאמן מפוטר, מכבי לא הצליחה להיכנס לשום זרם חיובי ועדיין עם כל זאת ראינו ממנו משחקים שהראו שהוא יודע לשחק כדורסל. מצד שני, הבעיה שלי איתו הייתה כששחקנים היו עוברים לידו בהגנה כמו כלום. הבעיה היא שהוא חלש פיסית, נמוך ולא אתלטי, זה מקשה עליו בהגנה גם אם הוא רוצה לעשות הגנה ולעזור בריבאונד. בגלל זה אמרתי שאם הוא משחק אז צריכים להקיף אותו שחקנים גבוהים וחזקים יחסית כדי שהקבוצה תוכל לאזן את עצמה ובכך להוציא את הדברים הטובים שהוא כן יכול לתת. השנה מכבי הולכת יותר לכיוון הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 29 יוני 2016, 16:53

הוא קולע ב 15% בזריקות תוך תנועה , על מה אתה מדבר?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שועל » 29 יוני 2016, 17:04

גם את הקליעה האוטומטית הוא לא הביא העונה. ובזמן הכי חשוב במשחק מול ראשון הייתה לו הזדמנות לשלשה פנויה שהייתה משנה את המשחק והוא לא קלע אותה. עד אותה השנייה עוד היו לי ספיקות לגביו.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 29 יוני 2016, 17:11

שועל כתב:גם את הקליעה האוטומטית הוא לא הביא העונה. ובזמן הכי חשוב במשחק מול ראשון הייתה לו הזדמנות לשלשה פנויה שהייתה משנה את המשחק והוא לא קלע אותה. עד אותה השנייה עוד היו לי ספיקות לגביו.

גם רג' מילר לא היה קולע אותה, זאת הייתה עונה מקוללת והסוף ידוע מראש. זה לא הופך אותו לקלעי פחות ממצוין.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שועל » 29 יוני 2016, 17:40

toja27 כתב:
שועל כתב:גם את הקליעה האוטומטית הוא לא הביא העונה. ובזמן הכי חשוב במשחק מול ראשון הייתה לו הזדמנות לשלשה פנויה שהייתה משנה את המשחק והוא לא קלע אותה. עד אותה השנייה עוד היו לי ספיקות לגביו.

גם רג' מילר לא היה קולע אותה, זאת הייתה עונה מקוללת והסוף ידוע מראש. זה לא הופך אותו לקלעי פחות ממצוין.

אני מתכחש למיסטיקה, וודאי לא מתבסס עליה כטיעון הגיוני.
בנוסף, להרבה מידי משחקים הוא לא הביא את הקליעה שלו, וכשזה מה שיש לך בעיקר למכור, זו בעיה.
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שחף » 01 יולי 2016, 10:25

ראיתי קצת היילייטס של סילי, והוא קצת הזכיר לי את...טרה סימונס
שזה די רע כי כולנו יודעים מה עשה סימונס במכבי. נראה שיש לו שיחרור איטי מהיד ואתלטיות בינונית מינוס לרמות של היורוליג. לא ממש נראה מבטיח
שחף

הודעהעל ידי אנטוניו » 01 יולי 2016, 10:38

שחף כתב:ראיתי קצת היילייטס של סילי, והוא קצת הזכיר לי את...טרה סימונס
שזה די רע כי כולנו יודעים מה עשה סימונס במכבי. נראה שיש לו שיחרור איטי מהיד ואתלטיות בינונית מינוס לרמות של היורוליג. לא ממש נראה מבטיח

מסכים איתך החתמה די מיותרת של מכבי שממשיכה את הבניה הרוחבית.
מכבי צריכה קומבוגארד אחד ברמת טופ יורוליג ולא אוסף של שחקנים מחליפים משלימים.
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2016, 10:48

אני חושב שמה שהוא אמור לעשות זה בעיקר לשמור חזק, שאת זה סימונס לא ממש ידע לעשות.
מה שכן, אני מסכים איתך לגמרי, שאם הוא יהיה נגרי לחלוטין בהתקפה, אז גם להגנה שלו לא יהיה הרבה
ערך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי JarJarBinx » 01 יולי 2016, 11:00

חיפשו שחקן 3andD זול. אחוזים גבוהים משלוש, ואמור להיות שומר טוב. שחקן ספסל קלאסי. שחרור איטי זה לא אופטימלי אבל זה מה יש. השאלה אם השאר יעמדו בציפיות, ויוכלו להשאיר אותו בתפקיד שלו. אם יצפו ליותר יתאכזבו.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי er79 » 01 יולי 2016, 11:50

jol9 כתב:

אני חושב שמה שהוא אמור לעשות זה בעיקר לשמור חזק, שאת זה סימונס לא ממש ידע לעשות.
מה שכן, אני מסכים איתך לגמרי, שאם הוא יהיה נגרי לחלוטין בהתקפה, אז גם להגנה שלו לא יהיה הרבה
ערך.

מזכיר שגם על מילסאפ אמרו שהוא שומר פנטסטי. בסופו של יום קיבלנו נגר התקפי ושומר בינוני. אין לי ציפיות מסילי. אם היה ידוע לי מראש שהוא בא כגארד מחליף מילא, אפשר לבלוע את הצפרדע, יען כי אני חושב שלמרבה הצער הקו האחורי סגור.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 01 יולי 2016, 12:21

er79 כתב:
jol9 כתב:

ערך.

מזכיר שגם על מילסאפ אמרו שהוא שומר פנטסטי. בסופו של יום קיבלנו נגר התקפי ושומר בינוני. אין לי ציפיות מסילי. אם היה ידוע לי מראש שהוא בא כגארד מחליף מילא, אפשר לבלוע את הצפרדע, יען כי אני חושב שלמרבה הצער הקו האחורי סגור.

אמרתי כבר לפני כמה ימים שסילי היה גארד מחליף בגראן קנריה ביורוקאפ, אז למה שיהיה גארד
פותח במכבי ביורוליג?

יש הבדל בכל זאת בין שחקן שמביאים בקיץ, לבין שחקן שמביאים בפברואר. אני מאמין שסילי יהיה בסדר
בסה"כ, אבל אם מישהו חושב שהקו האחורי שיש לנו כרגע (עם או בלי רוצ'סטי), מספיק למשהו ביורוליג
החדש, אז לדעתי הוא הוזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 01 יולי 2016, 12:23

איך הסקתם שהוא שומר חזק? אני דווקא הסקתי ממה שראיתי שהוא קולע מבחוץ, ראיית משחק וחדירה סבירה. מסוגל לשחק בתפקידים 1-3 כשהכי מתאים לעמדה2 , בלי הרבה זריזות ומהירות ואתלט לא יותר מסביר. שחקנים כמו בראון ולימונד מהפועל שארז אוהב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra ו־12 אורחים