המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:סבבה, אני לא מאמין שיש אנשים שבסדר עם זה שמקל נמצא פה כרכז ראשון, אבל רוצ'סטי, שטוב ממנו ב5 רמות בערך הוא מוקצה.
כל אחד ודעתו.
שועל כתב:MTA2311 כתב:סבבה, אני לא מאמין שיש אנשים שבסדר עם זה שמקל נמצא פה כרכז ראשון, אבל רוצ'סטי, שטוב ממנו ב5 רמות בערך הוא מוקצה.
כל אחד ודעתו.
לא בסדר עם שניהם, אבל מקל לפחות לא מזיק
MTA2311 כתב:שועל כתב:MTA2311 כתב:סבבה, אני לא מאמין שיש אנשים שבסדר עם זה שמקל נמצא פה כרכז ראשון, אבל רוצ'סטי, שטוב ממנו ב5 רמות בערך הוא מוקצה.
כל אחד ודעתו.
לא בסדר עם שניהם, אבל מקל לפחות לא מזיק
עצם זה שהוא פה כרכז ראשון זה נזק בלתי יתואר.
toja27 כתב:לדעתי רוצ'יסטי לא נורא כמו שאנשים לפעמים נוטים לצייר אותו, יש לו תכונות חיוביות שמשום מה גם פוסחים עליהן: מוצא את השחקן הפנוי, מוביל כדור, יד טובה מכל הטווחים כולל זריקות בתנועה, אופי נוח וכו' הוא גם לא איזה גאנר חסר מצפון כמו שנוטים לתאר. אבל מה הרכות שלו מורידה ממנו הרבה כשחקן. זאת הבעיה איתו. סה"כ צריך לזכור שלא היה אחד בקבוצה ששיחק טוב בעונה שעברה. עונה מקוללת.
felix_r כתב:toja27 כתב:לדעתי רוצ'יסטי לא נורא כמו שאנשים לפעמים נוטים לצייר אותו, יש לו תכונות חיוביות שמשום מה גם פוסחים עליהן: מוצא את השחקן הפנוי, מוביל כדור, יד טובה מכל הטווחים כולל זריקות בתנועה, אופי נוח וכו' הוא גם לא איזה גאנר חסר מצפון כמו שנוטים לתאר. אבל מה הרכות שלו מורידה ממנו הרבה כשחקן. זאת הבעיה איתו. סה"כ צריך לזכור שלא היה אחד בקבוצה ששיחק טוב בעונה שעברה. עונה מקוללת.
הבעיה עם רוצ'סטי היא בכך שלא רצו למקסם את התכונות הטובות שלו, אלא במקום זה דרשו ממנו דברים שהוא לא יודע.
כשהוא שיחק בניז'ני , המאמן באגאטסקיס הלך עם היכולות ההתקפיות שלו והרוויח לא רק צלף שלשות, אלא גם רכז פיק-נ-רול טוב מאוד, שהפך את הסנטר הבינוני עד מאוד פאראחוסקי לאחד הגבוהים המצטיינים ביורוליג.
אולי הבעיה הייתה בכך, שלא היה לנו סנטר טוב לפיק-נ-רולים...
toja27 כתב:לדעתי רוצ'יסטי לא נורא כמו שאנשים לפעמים נוטים לצייר אותו, יש לו תכונות חיוביות שמשום מה גם פוסחים עליהן: מוצא את השחקן הפנוי, מוביל כדור, יד טובה מכל הטווחים כולל זריקות בתנועה, אופי נוח וכו' הוא גם לא איזה גאנר חסר מצפון כמו שנוטים לתאר. אבל מה הרכות שלו מורידה ממנו הרבה כשחקן. זאת הבעיה איתו. סה"כ צריך לזכור שלא היה אחד בקבוצה ששיחק טוב בעונה שעברה. עונה מקוללת.
שועל כתב:גם את הקליעה האוטומטית הוא לא הביא העונה. ובזמן הכי חשוב במשחק מול ראשון הייתה לו הזדמנות לשלשה פנויה שהייתה משנה את המשחק והוא לא קלע אותה. עד אותה השנייה עוד היו לי ספיקות לגביו.
toja27 כתב:שועל כתב:גם את הקליעה האוטומטית הוא לא הביא העונה. ובזמן הכי חשוב במשחק מול ראשון הייתה לו הזדמנות לשלשה פנויה שהייתה משנה את המשחק והוא לא קלע אותה. עד אותה השנייה עוד היו לי ספיקות לגביו.
גם רג' מילר לא היה קולע אותה, זאת הייתה עונה מקוללת והסוף ידוע מראש. זה לא הופך אותו לקלעי פחות ממצוין.
שחף כתב:ראיתי קצת היילייטס של סילי, והוא קצת הזכיר לי את...טרה סימונס
שזה די רע כי כולנו יודעים מה עשה סימונס במכבי. נראה שיש לו שיחרור איטי מהיד ואתלטיות בינונית מינוס לרמות של היורוליג. לא ממש נראה מבטיח
שחף כתב:ראיתי קצת היילייטס של סילי, והוא קצת הזכיר לי את...טרה סימונס
שזה די רע כי כולנו יודעים מה עשה סימונס במכבי. נראה שיש לו שיחרור איטי מהיד ואתלטיות בינונית מינוס לרמות של היורוליג. לא ממש נראה מבטיח
jol9 כתב:שחף כתב:ראיתי קצת היילייטס של סילי, והוא קצת הזכיר לי את...טרה סימונס
אני חושב שמה שהוא אמור לעשות זה בעיקר לשמור חזק, שאת זה סימונס לא ממש ידע לעשות.
מה שכן, אני מסכים איתך לגמרי, שאם הוא יהיה נגרי לחלוטין בהתקפה, אז גם להגנה שלו לא יהיה הרבה
ערך.
er79 כתב:jol9 כתב:שחף כתב:ראיתי קצת היילייטס של סילי, והוא קצת הזכיר לי את...טרה סימונס
אני חושב שמה שהוא אמור לעשות זה בעיקר לשמור חזק, שאת זה סימונס לא ממש ידע לעשות.
מה שכן, אני מסכים איתך לגמרי, שאם הוא יהיה נגרי לחלוטין בהתקפה, אז גם להגנה שלו לא יהיה הרבה
ערך.
מזכיר שגם על מילסאפ אמרו שהוא שומר פנטסטי. בסופו של יום קיבלנו נגר התקפי ושומר בינוני. אין לי ציפיות מסילי. אם היה ידוע לי מראש שהוא בא כגארד מחליף מילא, אפשר לבלוע את הצפרדע, יען כי אני חושב שלמרבה הצער הקו האחורי סגור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־14 אורחים